Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG toont interesse in Kylian Mbappé: ‘Een ontmoeting is dan onvermijdelijk’

Laatste update:

Paris Saint-Germain hoopt een tweede Kylian Mbappé te kunnen strikken. Het gaat om een elfjarig talent, dat behalve zijn volledige naam nog meer overeenkomsten blijkt te hebben met de huidige spits van het eerste elftal. Nu speelt de piepjonge Kylian nog voor het lokale Roissy-en-Brie, maar PSG wil hem volgens Le Parisien toevoegen aan de eigen jeugdopleiding.

De elfjarige Kylian is net als zijn negen jaar oudere naamgenoot van Kameroense komaf, heeft een uitstekende dribbel en blijkt veel talent te hebben. Volgens vader Eric is er sprake van een bizar toeval. "Mensen vragen regelmatig of ik mijn zoon heb vernoemd naar de sterspeler, maar ze schelen maar acht jaar, dus Mbappé was toen nog niet bekend", zegt hij tegen de krant. De jongeling, die speelt voor dezelfde club als waarvoor Paul Pogba in zijn jonge jaren uitkwam, hoopt vanzelfsprekend zijn naamgenoot achterna te gaan. "Als PSG-fan zou ik graag zo'n carrière hebben, dat lijkt me natuurlijk geweldig."

Kylian heeft geen last van de onvermijdelijke vergelijkingen. "Ik ben er wel aan gewend geraakt, vind het juist wel leuk", zegt de jongste Mbappé. Zijn vader sluit niet uit dat ook zijn zoon het ver gaat schoppen. "Al zal ik hem niet koste wat kost dwingen profvoetballer te worden, die keuze ligt bij hem". PSG toonde al voorzichtig belangstelling. “En als het zover komt, dan is een ontmoeting tussen de twee onvermijdelijk", weet de vader, zelf werkzaam als bewaker. "Daar kijken we zeker naar uit. Ik denk dat ze zeker wel een en ander tegen elkaar te zeggen hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een Kylian Mbappe... wat naar zeg voor dat ventje, had beter een andere naam gehad.

15 februari 2019 om 12:40

Alsof die ouders 7 jaar geleden wisten dat de huidige Mbappe zo’n grote voetballer zouden worden of überhaupt van zijn bestaan afwisten...

15 februari 2019 om 12:41

Dat zegt hij niet, hij zegt dat het toeval is en dat het achteraf beter was als hij een andere naam had gehad.

15 februari 2019 om 12:48

Sebasjuh

Alsof ik dat zeg, je praat compleet naast mijn reactie want dat zeg ik nergens hoor.

15 februari 2019 om 13:46

Dat ben ik niet geheel met je eens. Juist deze naam opent ook weer deuren voor hem nu, zo blijkt. Hij komt nu internationaal in het nieuws en valt daarmee op. Ik snap wat je bedoelt, met dat de naam extra druk met zich mee kan brengen door de vergelijking met de "grote" Kylian Mbappe, Anderzijds heeft hij nu wel de interesse gewekt van Psg, en daar zal zijn naam ook wel een heel klein beetje aan bijgedragen kunnen hebben. Zoals gezegd, hij komt nu in het nieuws bij jou en mij, dat was echt niet gebeurd als hij pak m beet Kees de Jong had geheten.

.... er zijn serieus mensen die denken dat hij vernoemd is naar Mbappe? Die hebben dan ook wel het denkvermogen van een richelpaal.

Als ik hem was en hij wordt inderdaad prof, zou ik als Kylian gaan spelen.

15 februari 2019 om 14:22

Mbaptwee.

Al werkt dat alleen in Nederland en België.

15 februari 2019 om 14:24

Mbapdue (italiaans)

Het is een 11 jarige jongen die goed speelt bij een amateurclub, laten we het de komende 10 jaar er maar op houden dat hij toevallig dezelfde naam heeft en van voetbal houdt. Of hij wel of geen prof wordt hangt van zo veel factoren af dat er geen zinnig woord over te zeggen valt.

Heerlijk ploegje toch?

Er zal vast wel een Dembele ergens op rechtsback spelen

Savic
Dembele
Berezutskiy
Berzutskiy
Lukaku
Dembele
Dembele
Savic
Mbappé
Lukaku
Mbappé
15 februari 2019 om 14:13

Heb je niet eens de Hazards meegenomen. Daar kan je ook drie van doen.

Edit: Volgens wikipedia heeft Hazard zelfs drie voetballende broers en zijn vader was ook prof.

15 februari 2019 om 14:25

Klopt, Thorgan doet het super in de Bundesliga, Kylian zit volgens mij in de jeugd van Lille en de jongste komt ook langzaam omhoog. Super genen van de ouders.

15 februari 2019 om 14:24

De nieuwe Rechtsback van Fortuna Sittard heet Dembele!

15 februari 2019 om 14:54

Je kan ook bijna een heel team maken met alleen maar De Jong spelers...

Bij Ronaldo konden we tenminste nog C. Ronaldo zeggen om verwarring te voorkomen. Dit is een ander verhaal lol, als hij tenminste een goede en bekende voetballer wordt.

Ik zou straks zo gaan spelen als Psg:

K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé
K. Mbappé

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren