Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘PSG gaat voorbij aan Mourinho en voert 6200 kilometer verderop gesprekken’

Laatste update:

In Frankrijk wordt druk gespeculeerd over de opvolging van Christophe Galtier bij Paris Sait-Germain. De 56-jarige Fransman stond al enige tijd onder druk en zat zaterdagavond naar verluidt voor de laatste keer als eindverantwoordelijke op de bank, toen hij zijn elftal in eigen huis met 2-3 ten onder zag gaan tegen Clermont Foot. Luis Enrique en Julian Nagelsmann lijken de belangrijkste kandidaten om Galtier op te volgen.

De toekomst van Galtier was al enige tijd onderwerp van gesprek in het Parc des Princes. De keuzeheer wist in zijn debuutseizoen weliswaar de landstitel en de Trophée des Champions te veroveren, maar de Champions League-prestaties genieten de allerhoogste prioriteit bij de Qatarese beleidsbepalers. Ook Galtiers voorganger Mauricio Pochettino kreeg al de zak vanwege een vroegtijdige uitschakeling in het miljardenbal en zijn opvolger wacht nu hetzelfde lot.

Volgens Foot Mercato luistert die opvolger naar de naam Nagelsmann. De Duitser zit sinds zijn ontslag bij Bayern München zonder club en zou al in Doha hebben gesproken met de clubleiding van Paris Saint-Germain. Een van de mensen die moet worden toegevoegd aan de staf van Nagelsmann is Thierry Henry. De Fransman was meest recentelijk werkzaam als assistent bij de Belgische nationale ploeg naast bondscoach Roberto Martínez.

Ook Luis Enrique wordt veelvuldig genoemd als op volger van Galtier. De onderhandelingen met de Spanjaard zouden zelfs dusdanig voorspoedig verlopen, dat hij volgende week wordt gepresenteerd. Enrique moest na een teleurstellend verlopen WK met de Spaanse ploeg het veld ruimen en werd de voorbije maanden al gelinkt aan clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur en Napoli. Het is niet bekend wie op dit moment de beste papieren heeft

De nieuwste ontwikkelingen zijn opvallend te noemen, daar José Mourinho lange tijd de gedroomde opvolger van Galtier leek. Als the Special One dit seizoen de Europa League had gewonnen met AS Roma ten koste van Sevilla (verlies na strafschoppen), was die kans nog groter geweest. Mourinho staat bekend als een fervent prijzenpakker en heeft onder meer al twee Champions Leagues, een Europa League een een Conference League op zijn palmares staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien zou PSG de gok kunnen nemen om Gallardo naar Europa te halen? Hij is vrij en klaar om in te stappen! Als hij kan doen bij PSG wat hij in Zuid-Amerika gedaan heeft dan hebben we er echt een topmanager bij in Europa!

4 juni 2023 om 16:02

Moet Gallardo zelf niet willen. Bij PSG valt er geen eer te behalen. Het enige doel is de CL en dat is onmogelijk met volgevrete vedettes die niks met de club hebben. Daarnaast heb je bij PSG echt een 'mannetje' nodig met naam voor die divas zoals Zidane, anders overleef je het daar niet

4 juni 2023 om 16:14

Als gateway naar de Europese top is het voor Gallardo toch wel lekker? Kampioen in Frankrijk en niemand die het je kwalijk neemt als het niet lukt bij PSG. De ex-managers van PSG hebben geen van allen gepresteerd in de CL en toch hebben ze overal de grootste topjobs!

4 juni 2023 om 17:23

Vind je? Na 1 seizoen ontslagen worden vind ik niet heel lekker. Voor zijn portomonnee wel natuurlijk. En al die managers waar je hebt over hebt waren al top trainers, behalve de laatste, dus dat komt echt niet door PSG dat ze meer kansen krijgen daarna

Ik blijf het opvallend vinden dat Zidane tot nu toe nog niet is genoemd. Fransman, een van de meest succesvolle coaches in de CL en als iemand waar je als speler ook wel naar opkijkt.

4 juni 2023 om 15:30

Wellicht wilt hij niet? Kan ik me iets bij voorstellen. Je hebt bij PSG niks te winnen, behalve de CL en dat blijkt meer te vragen dan een elftal vol diva’s, en alles te verliezen. Het zou z’n nalatenschap niet per se goed doen, tenzij hij met al die tere zieltjes de CL wint. En zoals bekend is dat erg moeilijk gebleken.

4 juni 2023 om 15:38

Zidane heeft PSG in het verleden al afgewezen, en zal daar volgens zijn zaakwaarnemer ook nooit instappen. Die wacht tot er een plekje vrij komt bij Juventus, en geniet anders van de extra tijd met zijn gezin tot 2026 wanneer Deschamps misschien eindelijk stopt bij Frankrijk.

4 juni 2023 om 16:17

@oortap Zidane is vorige zomer benaderd maar heeft toen gezegd geen trainer te worden van psg. Heeft meerdere keren aangegeven geen interesse te hebben in andere clubs op juve en Madrid na

4 juni 2023 om 16:46

En daar komt boven op dat Zidane voor L'OM is

4 juni 2023 om 17:50

Dat is volgens mij zelfs de hoofdreden.

4 juni 2023 om 17:14

Zidane wilt niet hij wil alleen bondscoach worden van Frankrijk alleen Deschamps teken elke 2 jaar bij lijkt 't.

Die titel snap ik dan weer niet

Waarschijnlijk kom ik met een heel raar idee voor PSG. Een trainer een keer laten zitten langer dan 1 seizoen en laten bouwen?? Als je de CL niet wint niet gelijk een trainer ontslaan? Komop zegt Galtier is een geweldige trainer en die gooi je nu op straat bizar. Ik hoop dat wij Pioli ontslaan en Galtier halen.

4 juni 2023 om 19:38

Een geweldige trainer? Een trainer die blijft zitten en kijken hoe zijn spelers zich gedragen? Die Galtier is geen wereldtrainer en straalt ook geen gezag uit. PSG heeft een trainer a la Mourinho nodig. Een trainer die gewend is om met wereldspelers te werken.

Na zijn optreden van afgelopen week wil je hem toch nergens meer hebben als vertegenwoordiger van je club..

Word dan waarschijnlijk Enrique . Aangezien dat serieuzer is dan nagelmann. Word lekker verdienen want wint hij de championsleaque niet lig je er daar gelijk uit zie al zijn voorgangers allemaal kampioen geworden en toch ontslagen .. gaultier, poch, tuchel , emery etc etc …

Simeone krijgt ze wel aan t lopen, en hij past in hun budgetbesparingsplaatje

4 juni 2023 om 19:40

...en Simeone is ook een trainer die voorsprongen kan behouden.

Ik zou het wel mooi vinden als PSG hier voor een andere trainer gaat en daarbij naar buiten laat lekken dat ze niet voor Mourinho kiezen, vanwege de manier waarop hij zich gedraagt, langs en buiten het veld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren