Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG doet voor 24 miljoen euro zaken en maakt forse winst’

Laatste update:

Paris Saint-Germain neemt afscheid van Yuri Berchiche. De club uit Parijs heeft volgens Le Parisien met Athletic Club een akkoord gesloten over een transfersom van 24 miljoen euro inclusief bonussen. Als de transfer doorgaat, dan vertrekt de 28-jarige Berchiche na nog geen jaar weer uit het Parc des Princes.

De Spanjaard ruilde Real Sociedad vorig jaar zomer voor minimaal dertien miljoen euro in voor PSG en kwam in de Franse hoofdstad tot twee doelpunten en vijf assists in 32 wedstrijden. Hij won drie prijzen: de Ligue 1, de Cuope de France en de Coupe de la Ligue.

PSG moest verkopen om te voldoen aan de regelgeving van de Financial Fair Play. Men deed Javier Pastore voor 24,7 miljoen uitgeleide aan AS Roma en liet Odsonne Edouard voor zeker acht miljoen euro naar het Celtic van manager Brendan Rodgers vertrekken. Berchiche kan bij Athletic Club een contract tekenen voor vier seizoenen.

Een goede deal voor PSG?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Yes, geweldige transfer voor Athletic! Yuri is verreweg de beste Baskische back. Speelt nu weer samen met zijn beste vriend Iñigo. Balenziaga is te blessuregevoelig, maar is de perfecte stand-in. Ben wel benieuwd wat er nu met Ganea en talent Andoni Lopez gaat gebeuren. Yuri heeft al 2 jaar in de jeugd gespeeld dus kent de club goed, zeer blij mee Aupa Athletic!

30 juni 2018 om 12:16

Verreweg? Ik denk dat Monreal ook in aanmerking komt voor die titel, en Azpiliqueta komt voor iedere positie achterin in aanmerking voor een van de betere Basken.

Wel echt bizar dat dit pas de 3e transfer van boven de 10 miljoen is voor Bilbao, een club die nog nooit is gedegradeerd.

30 juni 2018 om 12:41

Ik schat Yuri als back hoger in dan Nacho om eerlijk te zien. Op Baskische forums is iedereen het er over eens dat Yuri de beste lb is. Azpi zie ik niet als pure lb, daarnaast is hij (voorlopig) geen haalbare optie. Ja prachtig toch dat er zelden met geld gesmeten hoeft te worden. Gemiddeld 80% van de basisopstelling is zelf opgeleid. De opleiding is geweldig en ze handelen altijd zo dat een speler die het net niet gaat halen zeer goedkoop weg mag, maar altijd met een terugkoop clausule.

30 juni 2018 om 12:21

En ook Alvaro Odriozola geweldig talent op RB. Maar vermoed dat hij niet meer haalbaar is voor Atletic Bilbao. De Marcos is natuurlijk ook een degelijke back.

30 juni 2018 om 12:37

Ja je hebt gelijk, laat ik het anders verwoorden: de beste haalbare back voor Athletic. De Marcos kan dit seizoen wel eens doorschuiven naar zijn oude plek op het middenveld aangezien Capa is aangetrokken en ook Lekue nog een prima alternatief is.

30 juni 2018 om 12:37

Hoe is het niet met Muniain? Dat was toch altijd een geweldig talent dat met een aantal topclubs in verband werd gebracht. Is hij geblesseerd of staat hij stil in zijn ontwikkeling?

30 juni 2018 om 12:44

Muniain stond een tijd stil, maar begon vorig jaar erg sterk. Is de aanvoerder van het elftal maar raakte helaas ernstig geblesseerd. Zijn blessure was een van de redenen voor het waardeloze seizoen, hij is de creatieve man. Ik verwacht veel van hem dit jaar, benieuwd of hij op de vleugel of op 10 gaat spelen.

En PSG heeft zonder al te veel moeite voldaan aan de FFP. Had verwacht dat ze Draxler zouden verkopen maar die zal nu dus blijven.

30 juni 2018 om 11:30

Wie hebben zij dan al verkocht naast Pastore, en deze Bariche?

30 juni 2018 om 11:33

Edouard aan Celtic zoals in de tekst staat

30 juni 2018 om 11:35

Odsonne Edouard aan Celtic, 10,30 miljoen. Dus bijna 58 miljoen al.

30 juni 2018 om 11:35

Ze moesten maar voor 60 mil verkopen dacht ik. Ze zitten nu op 57 mil.

30 juni 2018 om 12:21

Zou Guedes ook niet worden verkocht voor ca 40 miljoen? Hier is eerder op VZ ook melding van gemaakt. Of is dit niet doorgegaan? Zo niet dan moeten ze vandaag nog voor 3 miljoen verkopen gezien die 60 van Ffp...

30 juni 2018 om 13:13

Neymar nog voor 3 miljoen verkopen en ze zijn klaar ;-)

Denk niet dat ze Yuri graag lieten gaan, maar het moest nou eenmaal vanwege Ffp. Prima back, goede deal voor Bilbao.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren