Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper gaat vierjarig avontuur in Eindhoven aan

Laatste update:

De transfer van Davy Pröpper van Vitesse naar PSV is helemaal in orde gemaakt. De 23-jarige middenvelder is de opvolger van de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum en heeft een contract voor vier seizoenen getekend in Eindhoven.

/

PSV en Vitesse kondigden maandagmorgen via de officiële kanalen aan een akkoord te hebben bereikt over Pröpper. De speler verliet daarop het trainingskamp in Oostenrijk en liet zich in de middag medisch keuren. Hij verlaat Vitesse nu dus na dertien jaar; in het shirt van de Arnhemmers kwam hij tot 113 wedstrijden in de Eredivisie.

Pröpper groeide tevens uit tot international van Oranje: hij debuteerde in juni met een invalbeurt tegen de Verenigde Staten. In het shirt van PSV zal hij proberen een vaste waarde te worden in de nationale ploeg, die inmiddels onder leiding staat van Danny Blind. Daarnaast gaat hij zijn best doen PSV aan een tweede landstitel op rij te helpen, nadat de club uit de lichtstad zich drie maanden geleden voor het eerst sinds het seizoen 2007/08 weer tot de beste van Nederland kroonde.

Hoeveel geld PSV precies voor hem betaalt aan Vitesse, maken de twee clubs niet bekend. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, spreekt van een minimale transfersom van 4,5 miljoen euro. Dat zou betekenen dat PSV circa een kwart van het bruto bedrag dat men kreeg voor Georginio Wijnaldum besteed heeft aan zijn opvolger. “Hartstikke mooi dat het vandaag rond is gekomen”, zegt Pröpper, die maandagavond officieel zijn handtekening zette, op de clubwebsite van PSV.

“Dit is een mooie uitdaging en een stap omhoog voor mij. Omdat ik een tijdje vakantie heb gehad, heb ik heel veel zin om het veld weer op te gaan. Ik kijk enorm uit naar spelen in de Champions League, maar dat gaf zeker niet de doorslag in mijn keuze voor PSV. Dit is gewoon een prachtige club”, zegt de nieuw aangetrokken middenvelder opgetogen.

OFFICIEEL: Davy Pröpper (23) is de komende vier jaar PSV'er! #psv #vitesse #eredivisie #transfer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Davy Pröpper is een verstandige aankoop van PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo die is binnen. Zat er natuurlijk allang aan te komen en is gewoon een prima versterking! Benieuwd tot hoeverre hij door kan groeien.

13 juli 2015 om 21:47

Precies. Volgens mij was de deal tussen Propper, PSV en Vitesse al rond voordat Wijnaldum verkocht was.

13 juli 2015 om 21:51

Die gaat als een speer.
Als hij goed naar Guardado luistert, komt he helemaal goed.

13 juli 2015 om 21:57

Waardeloze aankoop.
Propper kan mee in de subtop, dat is zijn niveau. Psv is te hoog gegrepen.
Deze zoutzak hadden ze nooit moeten halen.

13 juli 2015 om 22:02

En waarom dan? Onderbouwing is ver te zoeken.

Typisch een speler die met slimmigheid, inzicht, overzicht, een meer dan degelijke techniek en een uitstekende trap op vele niveaus kan meekomen. Die kan zomaar eens flink gaam verrassen.

13 juli 2015 om 22:02

Ik zou me eens gaan verdiepen in de Eredivisie voordat je zoiets zegt.

13 juli 2015 om 22:10

Ik denk dat je in de war bent met z'n broertje. Althans dat hoop ik voor je. Zo niet, dan kan je je wellicht beter afmelden op VZ.

13 juli 2015 om 22:24

Ivanovic, tweede keer dat ik je gal zie spuwen over Propper. Je bent echt niet serieus te nemen, het is een uitstekende speler die voor zowel Ajax, Feyenoord en Psv een versterking zou zijn. Wellicht minder korfbal kijken, en je focussen op voetbal.

13 juli 2015 om 22:44

Wat een onzin Ivanovic. Zoals JSV al aangaf, kom dan op zijn minst met onderbouwing waarom hij niet goed genoeg is voor de top. Ik zie veel potentie in Pröpper. Heeft een geweldige techniek, geweldige passing en een goed overzicht. Hij is nog 23 dus er is ruimte zat voor verbetering.

Natuurlijk is er geen garantie dat hij zal slagen bij Psv, maar om hem van tevoren af te schrijven zoals jij dit doet is echt je reinste onzin.

Ben benieuwd of hij gaat slagen bij PSV. Maar dat zullen we woensdag misschien wel zien als hij speelt.

13 juli 2015 om 21:46

Dat is wel al heel snel een conclusie trekken vind je niet?

13 juli 2015 om 21:53

Haha, nee hoor...die gaan we natuurlijk woensdag meteen keihard afrekenen

Netjes van Psv. Op zich als je zo handelt als PSV op de transfermarkt en je kunt zo'n jonge van 23 jaar nog aan je binden voor zo'n mooi bedrag, dan hoef je ook niet perse alles op de eigen jeugd te gooien. En zo heel moeilijk was deze nu ook weer niet te scouten.

13 juli 2015 om 21:58

Mooi mooi mooi mijn dag kan niet meer stuk 2 hopelijk goede versterkingen!!

13 juli 2015 om 21:59

@j Kyleasten
Hij heb het wel in hem , maar zo snel wennen nee dat geloof ik niet.
Maar reken er maar op dat Cocu vertrouwen in hem heb, in Pröpper.

13 juli 2015 om 22:03

Zo bedoel ik dat helemaal niet. Ben gewoon benieuwd hoe hij het gaat doen. En tuurlijk kan dat niet na een wedstrijd dat weet jij ook wel.

13 juli 2015 om 22:08

Dacht ik ook al maar kon het niet laten om het toch maar even na te vragen.

13 juli 2015 om 23:29

Nou vooruit dan

Fantastische middenvelder! Wordt één van de beste spelers in de competitie dit seizoen. Heerlijke pasjes, mooie trap. Brands is fantastisch bezig!

13 juli 2015 om 22:27

Zo denk ik er ook over.

13 juli 2015 om 22:37

Hij is al een van de beste spelers van de eredivisie hoor...zo niet de beste..

13 juli 2015 om 23:21

Guardado Klaassen Clasie Ziyech en Cherry vind ik een klasse beter, Guardado zelfs 3 klasses.

14 juli 2015 om 00:47

Chery..

14 juli 2015 om 01:58

Dat dachten we over Maher ook. Ik twijfel nog, hij heeft tijd nodig denk ik.

Was vooraf niet zo te spreken over deze aankoop, is toch een twijfelgevalletje. Maar voor 4,5 miljoen kan je er moeilijk verlies op maken. Hoewel we wat toppers kwijt zijn geraakt is de selectie in de breedte zeker sterker geworden. Wordt nog interessant komend seizoen wie het middenveld gaan vormen aangezien er nog steeds geen absolute '6' rondloopt.

13 juli 2015 om 21:51

Hoe bedoel je beter geworden in de breedte? Wijnaldum, Depay, Hiljemark weg en pereiro, lestienne en propper terug. Veel bredere selectie hebben ze nu niet (of er moet veel jeugd doorbreken?!)

13 juli 2015 om 21:58

Rekik weg, Poulsen terug. Maar er komt nu nog een cv als het goed is. En voor alles wat er nu eventueel vertrekt zal er vervanging gehaald worden denk ik.

Verder is Schaars natuurlijk terug van lange blessure dus een soort 'versterking', in de breedte dan!

13 juli 2015 om 21:59

Schaars komt er weer bij na een jaar blessureleed, daarnaast verwacht ik dit jaar veel van Bergwijn dan wel als invaller of als basisspeler. Ook verwacht ik dat PSV nog niet uitgewinkeld is en dat er nog wel een aantal spelers mogelijk uit de jeugd kunnen doorstromen. Denk hierbij aan Laursen, Paal en Leemans die mogelijk kunnen doorstromen.

13 juli 2015 om 21:59

Dat is waar ze op hopen. In de verdediging zijn er twee/drie opkomende verdedigers met Hermansson, Alberto en De Wijs. Op het middenveld wordt nog een versterking gehaald naast Pröpper en zou het goed kunnen dat Kenneth Paal zijn minuten mag maken, net als Vloet. In de aanval gaan we veel horen van Bergwijn dit seizoen en ook jongens als Boljevic en de Montenegrijnse jongens kunnen denk ik voor een verrassing zorgen.

Al met al zal het in de breedte beter worden dan vorig seizoen, waar Willems en Narsingh geen concurrentie hadden. Met Poulsen, Pereiro, Lestienne en Pereiro is dat probleem opgelost.

13 juli 2015 om 22:02

Ok op die manier. In de breedte misschien verbeterd, maar kwalitatief is het nog maar afwachten denk ik

13 juli 2015 om 22:04

De positie van centrale verdediger wordt pas in augustus over beslist. Ik denk echter wel dat in de voorbereiding blijkt dat de Wijs, Alberto of Hendrix niet het niveau heeft als back up wat PSV verlangt.

13 juli 2015 om 22:06

Ik vind dat hij gelijk heeft. Depay weg, Lestienne en Pereiro erbij. Wijnaldum Hiljemark weg, Pröpper aankoop erbij. Poulsen als backup Willems. Tevens komt er nog een Cv. Met Bergwijn, Paal, Alberto en De Wijs heeft PSV ook vanuit de jeugd meer opties gekregen.

13 juli 2015 om 22:16

Niveau van die Psv verdedigers uit de jeugd valt me echt enorm tegen. Dat hebben ze bij Psv hoop ik ook wel gezien. Er moet echt wat bij in mijn ogen.

13 juli 2015 om 22:37

Heb gelezen dat ze tot augustus het aankijken Bieroloog. Ik ga er vanuit dat ze hetzelfde inzien als wij. Enige met potentie voor komend seizoen is denk ik Alberto, voor iemand als Obispo komt dit seizoen al te vroeg denk ik. Dus ik verwacht zeker een aankoop nog, en ik hoop op de Tank!

13 juli 2015 om 23:00

tamata is weg en poulsen voor terug . Rekik weg en nu wilt Cocu tijdens het trainingskamp beoordelen of er jeugdspelers klaar zijn om dat op te vangen , Door bij de wijs of Alberto, en nu schaars terug is en met Maher Pröpper guardado , is miss zelfs Hendriks een optie, maar we krijgen snel te horen of Cocu het nodig vind , want in de cl met een Hendriks centraal achterin word het moeilijk.

Proficiat PSV met deze aankoop! Gaat het vast en zeker goed doen. Maar wat ik me dan wel afvraag is waarom Vitesse hem niet aan Ajax wou verkopen jaren terug maar nu wel relatief simpel naar PSV laat vertrekken.

13 juli 2015 om 21:49

Vitesse had toen van ginkel en propper die net door kwamen. Ajax bood toen op propper die toen wat verder was als van ginkel. Vandaar dat Vitesse hem wou behouden.

On.
Succes propper, 2 wedstrijdjes per jaar door de ondergrens zakken, en de rest van de potjes gun in je het beste.
Hoop dat Vitesse wat heeft bedwongen in een verkoop clausule.

13 juli 2015 om 21:51

Joet, jij hebt propper denk beter gevolgd dan ik. Wat zijn nu echt de sterkste punten van hem en wat zijn zijn zwakkere punten? Denk jij dat hij PSV sterker kan maken? of heb je je twijfels?

13 juli 2015 om 22:40

Propper is waanzinnig technisch, kan ook goed met links schieten, denkt veel sneller dan zijn tegenstander, sterk inzicht en hele goede passing.
Verbeteringen zijn fysiek nog sterker worden en nog beter worden bij balverlies/omschakeling...

14 juli 2015 om 10:17

Propper is een zeer technische speler die in de kleine ruimte zeer sterk is. Ook zijn eerste actie ( die altijd na voren is ) is van hoge kwaliteit. Daardoor zet hij vaak iemand met zijn steekbal vrij.
Fysiek staat hij zijn mannetje en heeft een prima loopvermogen, iets minder dan Wijnaldum denk ik.
Ik vergelijk m graag met Pastore van Psg.

Wat wel zijn valkuil kan zijn is dat als het niet loopt bij hem, het dan ook niet veel meer is.
Maar hij maakt PSV zeker sterker. Denk dat jullie Wijnaldum snel vergeten zijn. Zelfde als Feyenoord Clasie vergeet door Veijnovic.

13 juli 2015 om 21:51

Dit scenario zie je vaker. Speler staat in intresse, maar tekent bij. In zijn contract verlening staat een gelimiteerde transfersom, waardoor hij het jaar erop voor relatief goedkoop weggaat. Zelfde is gebeurd met Gudelj.

4,5 miljoen uiteindelijk zelfs nog maar. Ideaal natuurlijk. De transfer op zich was natuurlijk voor niemand meer een verrassing.

Degelijke aankoop hoewel het overduidelijk is dat Pröpper bij lange na niet zo goed is als Wijnaldum. Qua steekpassjes en assists verwacht ik echter veel meer van davy dan van Wijnaldum. Davy is meer de man van de pass en minder een loper dan Gini. Ik moet nog zien wat het Eindhovense middenveld uiteindelijk gaat worden dit seizoen. Het is duidelijk te merken dat Vitesse geld rook na de twee toptransfers van Psv. Transfersom is ietwat aan de hoge kant als je die vergelijkt met de 3,5 miljoen die voor Vejinovich is betaald.

13 juli 2015 om 21:54

ik denk dat Aphex wel een puntje heeft. Ik ben bang dat PSV toch wel wat kracht, doelpunten en snelheid inlevert met Depay en Wijnaldum.. Propper is nu geen doelpuntenmaker en niet zo snel. Wel weer ijzersterk in de passing en positiespel. maar dat is Sinkgraven bijvoorbeeld ook maar daar win je de oorlog ook niet mee.

13 juli 2015 om 21:56

Wakker worden. Vejinovic is twee jaar ouder en was zijn basisplaats al kwijtgeraakt. Pröpper is duidelijk een paar klasse beter dan Vejinovic. Desondanka een hele goede aankoop voor Feyenoord voor een prima prijs.

13 juli 2015 om 23:30

Ietwat aan de hoge kant? 4,5 miljoen voor Pröpper zou het koopje van het jaar zijn voor Psv, ware het niet dat Guardado al met die titel aan de haal gaat (2,8 miljoen). Als je de transfersom met Vejinovic vergelijkt, dan kun je toch concluderen dat het een prima deal is voor Psv.

Wederom puik werk van Brands!

Eindelijk is Dit ook helemaal rond morgen ook de presentatie van Pereiro.
Blij dat onze selectie zowat rond is en ik ben benieuwd hoe Davy het bij ons gaat doen .. 4,5M is natuurlijk een koopje voor deze stilist.
Davy en Gudelj zijn de enige middevelders die Gini zouden kunnen opvolgen Neno ging naar Ajax en wij krijgen Davy dus dats ook goed.
Maher - Guardado - Propper is wel een goede middeveld nu nog een extra middevelder aantrekken misschien Tapia en we zijn klaar.

13 juli 2015 om 21:48

Je vergeet Ziyech. Ik denk dat dat de beste van allemaal is. Denk alleen dat hij zeker 7/8 miljoen moet kosten.

13 juli 2015 om 22:00

Jaa Ziyech is inderdaad erg goed maar dat gaat niet samen met Maher te frivool vind ik.

13 juli 2015 om 22:07

Dat is jou mening naar mijn mening komt geen 1 van hun al in de buurt van Guardado. Propper heeft in z'n eentje ook meer kansen gecreeerd dan jullie hele middeveld check het maar na.

13 juli 2015 om 22:08

Lijkt me vergelijkbaar. Propper is gelijk aan gudelj, Klaassen is beter dan
Maher en guardado is beter dan Bazoer/singraven.
Verschil zal in de andere linies gemaakt worden

13 juli 2015 om 22:16

Ben ik niet met je eens, Propper heeft dit jaar veel hele mooie dingen laten zien, maar gaf ook in beslissende wedstrijden niet altijd thuis. Guardado vind ik een goede speler en is vergelijkbaar aan Gudelj, allebei zijn het leiders, misschien is Guardado wat rustiger aan de bal, maar Gudelj is veel doelgerichter.. Ik vind Bazoer in potentie veel beter dan Maher, die tot nu toe nog niet thuis geeft bij Psv. Bazoer heeft juist bij Ajax een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, die bij Maher is uitgebleven. Ook vind ik Klaassen veel verder dan Propper, alleen moet je Klassen niet beoordelen op het laatste halve jaar, want toen sukkelde hij met blessures.

13 juli 2015 om 22:35

altijd grappig hoe hier de spelers van Psv naar beneden worden gehaald maar zelf zijn jullie blij met .. Gudelje die ik in geen enkele 'top' wedstrijd heb gezien en dat je hem gelijk waardig vind met Guardado zegt gelijk wat over je voetbal kennis .. Dijks een matige back die als hij voor Feyenoord had gekozen er niks van kon maar nu opeens bij de beste backs van de ED behoort .. oke .. en dan heb je jullie oude heitinga die niet eens een basisplaats had bij een duitse degradant (!)
Ik kan ook met allemaal praatjes komen en zeggen dat wij het beste middeveld hebben enzovoort maar ik ga uit van Psv z'n eigen kracht en kijk niet naar andere spelers van andere clubs.

13 juli 2015 om 22:43

We zitten duidelijk niet op een lijn, waarschijnlijk heeft dat te maken met onze clubvoorkeur... We kijken beide niet geheel objectief naar de spelers, waardoor discussies over spelers van jouw of mijn clubbie verschrikkelijk lastig wordt.

13 juli 2015 om 22:51

Klaassen beter dan Propper? Ik denk dat Klaassen nu nog steeds last van zijn nek heeft van afgelopen seizoen toen Propper hem 2x compleet overlopen heeft... Klaassen is een harde werker, maar Propper heeft veel en veel meer talent dan klaassen..

13 juli 2015 om 22:59

Hahah ja dat zal hem inderdaad zijn want we komen er echt niet uit ! Enige speler waar bij ik 100 procent toe geef dat beter is dan onze speler is Cillessen.

13 juli 2015 om 23:02

Hahahah dat is een begin!

13 juli 2015 om 22:16

Erg mooie speler om te zien, maar ben er niet van overtuigd of hij het gaat redden.
Hopelijk kan hendrix nog genoeg minuten maken.

Het is inderdaad 4,5 miljoen dat kan later eventueel nog oplopen door middel van premies en misschien ook een doorverkooppercentage. Uiteindelijk zal het bedrag wel boven de 5 miljoen uitkomen denk ik.

13 juli 2015 om 21:50

Wat je nu doet is gewoon wat roepen want er is nog niks over bekend.

13 juli 2015 om 21:54

Ik las dit op een andere site waar ze het hebben over dat het concrete bedrag dat bekend is geworden.

13 juli 2015 om 22:01

vermeld die site dan even?

13 juli 2015 om 22:15

De site mag ik hier niet vermelden maar dit is het bericht/tweet

Rik Elfrink @rikelfrink
#psv betaalt 4,5 miljoen euro voor #pröpper. Niet meer, dat bedrag komt in de boeken. Premies kunnen het iets hoger maken.

Hij zal hard moeten werken om een basisplaats op het middenveld te veroveren.
Er is keuze genoeg in Eindhoven.
Zo is hij ook eerder in beeld bij Oranje.
Goede keus van Psv.

goeie aankoop van psv. maar van vitesse blijft niet veel meer over, denk niet dat die nu nog iets klaar gaan spelen in europa.

14 juli 2015 om 12:16


kijk eerst eens even wat Vitesse terug heeft gehaald...het is wel op huurbasis maar dat terzijde. Vitesse heeft goed geboerd met de spelers die ze terug hebben gehaald en een overgroot deel van de supporters zien dit seizoen met genoegen tegemoed.

15 juli 2015 om 16:29

Ik kan me niet voorstellen dat ze met een paar jeugdspelers van chelsea waarvan de meeste amper gespeeld in het 1e hebben en ik amper gehoord heb, dat ze een beter, laat staan even goed seizoen gaan draaien.

15 juli 2015 om 17:16

even verder kijken dat je neus lang is. het zijn ook spelers die wel gewoon gevoetbald hebben en voor nederlandse begrippen meer dan bruikbare spelers of schat je de eredivisie nu zo hoog in?

Goede keus van Davy, gun hem deze stap. Is een kind van Vitesse.
Veel succes Davy bij PSV , behalve natuurlijk tegen Vitesse.

Als Vitesse echt maar zo'n acht miljoen heeft gevangen voor Vejinovic én Propper, dan mag de verantwoordelijke daar weleens uitleg over geven. Waarschijnlijk heeft Vitesse de centen hard nodig, maar dan hoef je de spelers toch niet voor een appel en een ei te verkopen? Hoe snel die transfers gegaan zijn zegt denk ik genoeg.

Dit was een snelle transfer hoor en dat komt door al veel voorwerk wat PSV gedaan heeft. Ze wisten al goed wat Vitesse wilde hebben en wat Pröpper zelf wilde. Snel geanticipeerd door PSV na het vertrek van Wijnaldum en Hiljemark. Pröpper was vorig seizoen één van de smaakmakers bij Vitesse. Als hij deze lijn door weet te trekken gaat hij het ook maken bij Psv. Prima aankoop en dat voor 4,5 miljoen euro.

Heel mooi Davy welkom bij onze prachtige club. Geniet ervan en laat maar zien dat je het nivo echt wel aankan. Daar twijfelen nog velen aan. Ik niet ben blij dat je er bent. Succes

Goede aankoop, PSV kan nu met Maher op '10' en Propper op de plek waar Maher speelde afgelopen seizoen. Pereiro schijnt als rechtsbuiten gehaald te zijn als concurrent van Narsingh. Alleen Hiljemark is vertrokken en Ritzmaier gaat ook bijna 100% weg. Ben benieuwd of ze dan echt Afellay gaan halen of kiezen voor de jeugd met spelers als Leemans. In mijn ogen heeft PSV toch weer de sterkste selectie van Nederland dit seizoen met al deze aankopen.

Zoet
Arias
Bruma
Isimat
Willems
Propper
Maher
Guardrado
Narsingh/Per
De Jong
Lestienne
13 juli 2015 om 22:06

Mijn reactie net verwijderd! Lame. Maar ik ben het zo goed als met je eens. Pereiro kan ook de plek van Maher innemen en Bergwijn die van Narsingh (in de loop van het seizoen). Klasse team weer na 50 miljoen aan verkopen. Brands snapt het tenminste

13 juli 2015 om 22:07

Hoe gek dit ook mag klinken ben ik blij dat Depay weg is. Ik vond hem bij PSV zeker wel efficient maar in balbezit kon ik me ooit echt ergeren aan Depay, hij ging ooit te veel alleen of liep op andere posities dan waar die hoorde te voetballen. Hij maakt dan wel 22 goals in een seizoen maar als ik ooit terugkijk naar het spel van het hele team was het toch niet altijd best. Ik denk dat we met Lestienne en Pereiro 2 nieuwe razendsnelle aanvallers hebben die op meerdere posities kunnen spelen met allebei een prachtige techniek. Als laatste twijfel ik over Pröpper maar ik weet wel dat hij met zijn Passing en Overzicht het spel kan verleggen en aardige passes kan geven op onze vleugelspelers (iets waar gini minder in was). Nu nog een LCV en we zijn klaar voor het seizoen!

13 juli 2015 om 22:07

Vloet loopt ook nog rond bij de A-selectie en is een middenvelder. Daarnaast is er nog de optie Bergwijn voor de flanken. Probleem bij PSV zit nu nog centraal achterin waar de spoeling mede door de blessure van Koch wat dunnetjes is en ook bij Brenet kun je je vraagtekens zetten.

13 juli 2015 om 22:25

@ Dammie, ik denk wel dat er nog een centrale verdediger bij gaat komen. Had graag Botteghin gezien. Maar er zal wel een speler gehuurd gaan worden want Bruma vind ik vaak toch te matig en is niet atletisch genoeg (wendbaarheid en snelheid). Op de rechtsbackpositie zal niemand gehaald gaan worden gezien het contract van Brenet is verlengd.

Ik denk Vloet verhuurd gaat worden want die is gewoon niet goed genoeg. Heeft in 2/3 jaar selectie vrijwel geen progressie gemaakt.

13 juli 2015 om 22:58

Hopen op Diego Reyes. Maar dan moet PSV Wel snel zijn en niet wachten tot medio augustus.

Jammer jammer... maar ja zo gaan die dingen......
Had hem er nog graag bij willen hebben maar eerlijk is eerlijk het is een goeie stap voor Davy.....
wens hem heel veel succes op twee potjes per seizoen na ;p

13 juli 2015 om 22:20

Dat is wel een stapje hoger voor hem. Denk wel dat hij het kan maken. Een speler die op meerdere plaatsen kan spelen.

Het bedrag zou ik het niet helemaal mee eens zijn, maar de ervaring leert dat uit de jaarrekening soms blijkt dat het bedrag veel hoger was (van Ginkel) of lager (bony) dan de media schreef.

Propper veel succes daar, ga lekker voetballen en hopelijk haal je definitief het Nederland elftal. Je blijft altijd onze speler, voor wie je ook speelt.

Denk dat dit voor PSV een uitstekende clubspeler kan worden. Heeft een rustig karakter, is niet bezig met allerlei randverschijnselen (tattoos en meer van die onzin) en kan gewoon goed en slim voetballen. Past op het eerste oog perfect bij de club Psv.

Psv heeft goede aankopen gedaan heel gericht

Wat een koopje zeg. Geen geld voor zo'n goede speler. Een goede vervanger voor Wijnaldum die in een goed draaiend PSV ook zeker wel meer tot scoren toe zal komen.

Sws als hij doorverkocht wordt krijg vitesse een door verkoop percentage namelijk opleidings vergoeding aangezien hij meer als 10 seizoenen gespeeld heeft pikt vitesse daar zeker nig de vruchten van. Hoop dat vitesse wel een percentage heeft afgesproken zodat ze hierop ook nog wat meer kunnen verdienen aan de transfer. Alles onder de 6 miljoen is een koopje

Geweldig nieuws. En wat begint het nieuwe psv er mooi uit te zien zeg. Nu ibi nog en eventueel Alex en je kan in de CL ook potten breken. Lestienne wordt een genot om naar te kijken zoal Adri koster al melde vandaag. En wat te denken van Pereiro, deze groeibriljant wordt de nieuwe smaakmaker van de eredivisie en we troefden toch maar mooi Liverpool,porto,valencia af. Klasse brands en consorten. Propper was natuurlijk afgelopen jaar al een genot om naar te kijken. Als hè alleen al de play offshore zag hoe hij clasiecomver blaasde in de Kuip. Hij is niet minder dan Gini.

goede aanwinst, ik denk dat PSV helaas goede zaken heeft gedaan, ik had zelf graag deze jongen bij Ajax gezien.

Prima speler voor PSV, gaat PSV niet veel op achteruit..

@falcao Lijkt mij inderdaad ook een hele stabiele rustige jongen.

Alsof tattoos invloed hebben op hoe je presteert dat noem ik niet echt een randverschijnsel.
Er zijn tegenwoordig zoveel spelers die tattoos hebben..
PSV heeft toevallig of niet net 2 spelers verkocht die er genoeg hebben. Depay en Wijnaldum.

Ik hou zelf ook totaal niet van tattoos hoor, dat zal ik je eerlijk zeggen.
Maar tattoos of niet bepaald niet of iemand goed gaat presteren of niet he

@robzilla87 Dat heb ik andersom juist met Gudelj ook die had ik wel graag zien komen naar Psv.

Maar ja je kunt niet iedereen hebben he

Overmars kan een voorbeeld nemen aan Brands. PSV met twee vingers in de neus kampioen komend jaar. En ja, ik ben Ajacied.

Ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen bij PSV. Het gaat i.m.o qua kwaliteit toch allemaal een tandje omlaag bij psv... Nog steeds kampioenskandidaat nummer 1 maar om de groepsfase CL te overleven moet er nog wel wat bijkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren