Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Pérez is duidelijk met plannen voor komst van nieuwe Galáctico'

Laatste update:

Florentino Pérez weet dat de supporters van Real Madrid iedere zomer weer een nieuwe topaankoop willen zien en is ook voor de aankomende transferperiode weer bezig met de komst van een nieuwe 'Galáctico'. Het is wel duidelijk wie de voorzitter van Real op het oog heeft, maar of Sergio Agüero ook daadwerkelijk haalbaar zal zijn, is nog maar de vraag.

/

Agüero werd in het afgelopen seizoen met 26 doelpunten topscorer van de Premier League en staat al geruime tijd bovenaan de verlanglijst van Pérez. De voorzitter weet echter dat het lastig zal worden om el Kun te halen, aangezien Manchester City het geld van een transfersom niet nodig heeft en de afgetreden kampioen van Engeland zijn sterspeler niet wil laten gaan.

Pérez hoopt nu dat Agüero zelf aangeeft dat hij naar Real wil vertrekken, claimt AS; in dat geval lijkt een transfer wél mogelijk. De 27-jarige Agüero heeft er vier seizoenen bij City op zitten en stond daarvoor vijf jaar onder contract bij Atlético. Destijds werd de Argentijn ook al met Real in verband gebracht, maar Atlético wilde Agüero absoluut niet naar de buurman laten gaan.

Pérez denkt dat Agüero nu ongeveer zestig miljoen euro moet gaan kosten. Dat bedrag heeft hij in dit kalenderjaar al bijna uitgegeven aan de komst van Danilo (30 miljoen), Lucas Silva (14), Casemiro (7,5), Marco Asensio (4) en Martin Ödegaard. Mocht Agüero binnengehaald worden, dan mag Karim Benzema vertrekken: hij zou niet in de plannen van de nieuwe hoofdtrainer Rafael Benítez passen.

/

Benítez voelt wel wat voor de komst van Agüero, maar is realistisch en weet dat de komst van de topschutter erg lastig zal gaan worden. De opvolger van Carlo Ancelotti heeft daarom gezegd tegen Pérez dat Mauro Icardi van Internazionale ook een goede optie kan zijn. De 22-jarige Icardi, net als Agüero een Argentijn, werd in het afgelopen seizoen met 22 goals topscorer van de Serie A. Eerder werd ook Álvaro Morata van Juventus al met Real in verband gebracht: hij vertrok vorig jaar juist nog uit het Santiago Bernabéu, maar zijn oude werkgever heeft een terugkoopclausule.

Denk je dat Sergio Agüero haalbaar is voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Icardi lijkt mij de meest realistische optie. Agüero heeft al aangegeven dat hij bij City blijft, en met het vertrek van Tevez is Morata als de grote zeker van speeltijd bij Juve. Dus die zal niet zomaar vertrekken om weer (mogelijk) tweede viool te moeten spelen achter Benzema of een andere aankoop.

18 juni 2015 om 09:38

Aguero verwacht ik toch hoor, Icardi is niet beter dan Benzema en ook niet DE naam die ze zoeken...

kan me niet voorstellen dat Aguero niet naar Mardid wil gaan, het klimaat, de taal , de stad en de club is mooier en beter..en het salaris komt ook wel goed

verwacht dat dit gewoon rond gaat komen voor een 80 miljoen euro ofzo

18 juni 2015 om 12:54

Aguero is beste vriend van messi

18 juni 2015 om 12:58

Ja wat wil je daar mee zeggen? Er spelen vaker beste vrienden tegen elkaar, hij speelde in zijn tijd bij Atleti ook tegen Messi en ook al een paar keer in de Champions League. Wat een onzin argument zeg.

18 juni 2015 om 10:25

Icardi past echt niet bij Real hoor.

Aguero is natuurlijk haalbaar. City moet verkopen als ze de selectie aan willen vullen met toppers, die ook nodig zijn want de selectie begint 'oud' te worden. Als ze dan 60m voor Aguero kunnen krijgen....

Wenger schijnt vol bezig te zijn om Benzema binnen te halen. Als Aguero daadwerkelijk naar Real gaat zie ik dat ook zomaar gebeuren. Daarnaast schijnt er contact geweest te zijn met het management van Kondogbia, door Wenger zelf. Voeg Cech, Benzema en Kondogbia aan de huidige groep toe en er staat toch een prima selectie voor komend seizoen. Hopelijk kan Gabriel Per vervangen, dan zijn we wat mij betreft klaar om vol voor de prijzen te gaan in Engeland.

18 juni 2015 om 09:43

wenger is al 5 jaar bezig met het halen van benzema. Ik den dat benzema wel naar psg zal gaan als vervanger an ibra

18 juni 2015 om 09:54

glory, ik denk dat Ibra blijft zitten waar hij zit. Dat Wenger al langer bezig is met Benzema wordt idd vaker gezegd, maar op dit moment zijn er ook geloofwaardige bronnen die het melden....en ik hoop natuurlijk zelf ook dat hij komt.

18 juni 2015 om 11:39

Benzema komt van Lyon. Ik weet nog niet zo zeker of hij naar PSG wil.

18 juni 2015 om 13:09

Ach, als een andere club met een grote zak geld op de proppen komt schuiven de meeste spelers hun clubliefde met plezier opzij. Zeker als het geen rechtstreekse overstap is wordt daar vaak niet moeilijk om gedaan.

18 juni 2015 om 09:49

En dan volgend seizoen weer zeggen dat als de blessures er niet geweest waren Arsenal de treble had kunnen pakken.

18 juni 2015 om 09:50

Willian, graag een link naar zo'n quote van iemand van Arsenal. Als iemand op vz dat gezegd heeft is die niet goed bij zijn hoofd.

18 juni 2015 om 09:50

Ze gaan echt niet hun sterspeler verkopen ze zijn niet dom...

18 juni 2015 om 09:52

Aguero, ze zijn gebonden door de regels van FFP en er is duidelijk wat vers bloed nodig. Daarnaast heeft Aguero zelf ook nog wel wat te zeggen hierin.

18 juni 2015 om 09:57

Flikker op met de ffp City heeft dit seizoen helemaal niks mee te maken met het aantal sponsor contracten die ze hebben afgesloten..
En ze hebben Negredo, Sinclair, Nastasic al verkocht voor om en nabij de 40 miljoen. Dus ze kunnen makkelijk spelers als De Bruyne halen zonder in problemen te komen.

18 juni 2015 om 09:58

En buiten dat zei aguero letterlijk gisteren nog dat hij niet naar spanje gaat en gelukkig in Manchester is...

18 juni 2015 om 10:01

Aguero, City heeft juist wel daarmee te maken, het nieuws niet gevolgd rond je eigen club?

Dat Aguero zoiets gezegd heeft wil toch niets zeggen? Hoe vaak hebben we dat niet eerder gehoord bij andere spelers? Laatst Suarez nog die er weer vol voor wilde gaan met Liverpool...

18 juni 2015 om 10:10

Lol City is geen verkoopclub als Liverpool. En als je goed heb opgelet vriend dan heb je gelzen dat de ffp regels zijn versoepeld. En ik heb dit jaar nog geen enkel bericht gezien dat City problemen heeft met ffp tenzij je mij bewjjzen kan geven. En nogmaals City heeft al voor 35-40 miljoen aan spelers verkocht. En buiten dat ieder jaar is er wordt Aguero wel in verband met Real gebracht maar komt het er niet van. Als ik jou was zal ik maar niet hopen op Aguero want dat is zonde van je tijd

18 juni 2015 om 10:25

Aguero, ik geef als voorbeeld Suarez maar er zijn genoeg andere voorbeelden. Di Maria was ook gelukkig bij Real, dat zei hij zelfs nadat hij daar 1 van zijn beste seizoenen had gespeeld...de rest weten we. Mijn punt is dat het woord van een voetballer altijd in twijfel getrokken kan worden.

Als jij goed hebt opgelet heeft City een straf gekregen.....vriend.
Omdat ik iets zeg dat jou niet aanstaat hoef je niet meteen zo aangebrand te reageren. Natuurlijk wordt Aguero altijd met clubs in verband gebracht, zo werkt het nou eenmaal, dat wil echter niet zeggen dat het altijd onzin is.

18 juni 2015 om 10:39

Di Maria vertrok omdag James werd aangetrokken dat is algemeen bekend. Anyways het klopt dat City een straf heeft gekregen MAAR dat geld maar voor 1 seizoen dus die straf is dus voorbij. Voor volgend seizoen komen ze niet in aanmerking voor een straf. Puur omdat de financien van City nu wel op orde zijn en dat de regels van ffp ook versoepeld zijn. Dus hoeft City Aguero niet te verkopen door de ffp. Dat hij zelf invloed heeft is waar maar hij speelt hier constant in de Cl en de club toont ook ambities. Itt tot Liverpool. Dus ik zie hem persoonlijk niet snel weggaan want qua salaris kan City echt wel mee met Madrid.

18 juni 2015 om 11:06

Lol haha ten 1ste city hoeft niet te verkopen want ffp zijn ze uit ten 2de aguero blijft lekker bij mancity. Dat heeft hij ook aangegeven, het is zinloos om te proberen want city gaat hem niet laten gaan voor welk bedrag dan ook. Het is niet dat city geld nodig heeft.

18 juni 2015 om 13:03

Jullie kunnen zulke dingen blijven zeggen, maar spelers doen niet altijd wat ze zeggen en als een speler wil gaan dan laat de club dat toe, ook City. Daarnaast moet City zeker wel verkopen om een speler als De Bruyne te kopen, want de regels van ffp zijn niet versoepeld maar juist strenger gemaakt. City heeft net als PSG gewoon een maximaal bedrag dat ze mogen besteden en dat is hooguit genoeg om de Bruyne te halen. Dus stop maar met verwoede pogingen ons jullie argumenten aan te smeren, want als je het volg weet je hoe het echt zit.

18 juni 2015 om 13:45

@aguero

Nee Di Maria vertrok omdat Real zijn salariseisen niet tegemoet wilde komen. Dit had Di Maria voor het WK aangegeven. Vervolgens was James de beste speler van het WK en koos ervoor hem te kopen.

18 juni 2015 om 10:11

Haha waar haal je het vandaan dat Wenger bezig is om Benzema te halen? Of heb je het gemist dat Benzema's agent zei dat hij gelukkig is in Madrid en niet naar Engeland wil? Overigens is Benzema ook nog eens 1 van de lievelingetjes van Perez, die doet hij echt niet zomaar weg

18 juni 2015 om 10:23

rose, beginnen met iemand uitlachen is de trend hier op vz, jammer is dat.. Is het zo vreemd als Wenger interesse zou hebben in Benzema? Lijkt me dat hij niet de enige is... Google eens op RMC France radio benzema. Voordat dit ook weer kinderachtig weggelachen wordt, RMC is vergelijkbaar met redelijk betrouwbare bronnen in Engeland, niet op het niveau van Sky en BBC maar net daaronder.

18 juni 2015 om 10:47

Neem dat "haha" niet zo persoonlijk op aub, zo begin ik wel vaker met mijn zinnen, was niet eens zo bedoeld om je uit te lachen.

Het is helemaal niet vreemd dat Wenger interesse heeft in Benzema, maar echt iets doen met de interesse.. daar gaat het om en voor zover bekend is dat Benzema in Madrid gelukkig is en toen de geruchten kwamen dat United Benzema wou in ruil voor de Gea, toen zei zijn zaakwaarnemer ook dus meteen dat Benzema bij Madrid blijft omdat hij zich daar het beste voelt etc.

18 juni 2015 om 11:17

rose, dan zou ik daar iets aan doen. Het maakt het moeilijk om de rest serieus te nemen als je zo start. Maar dat is alleen maar mijn advies.

Voor jou geldt ook wat ik al eerder zei, het woord van een voetballer (of zijn zaakwaarnemer) kan je niet zomaar voor waarheid aannemen. Genoeg voorbeelden waarbij bleek dat ze eerst het ene zeiden en daarna het ander deden.

Een lievelingetje zijn van Perez geeft ook geen garantie af. Real heeft al eerder spelers verkocht (en coaches ontslagen) waarbij het totaal onverwacht kwam.

18 juni 2015 om 12:18

Ja, City moet verkopen om hun selectie te versterken met home grown voetballers en buitenlandse toppers. Maar het lijkt mij dan in de lijn der verwachting dat men dan niet je allerbeste voetballer by far gaat verkopen. Ze willen elk jaar sterker worden en dan ga je toch niet de enigste goede(voortreffelijk renderende)voorhoede speler verkopen? Ja, soms moet men 2 stappen terug doen om er 1 vooruit te kunnen gaan, maar Aguero verkopen hoort daar niet bij. Ze hebben nog genoeg andere voetballers die ze voor een aardige cent kunnen verkopen.

18 juni 2015 om 12:24

9reyes9, mij ook niet, maar als hij zelf ook wil kan City weinig doen behalve veel geld voor hem vragen.

Ik zie zo niet voor welke andere spelers ze veel geld kunnen vangen, echt veel geld bedoel ik dan. Ze gaan bijna allemaal richting de 30 en dan wordt het lastiger.

18 juni 2015 om 13:05

City's beste voetballer met kop en schouders erbovenuit is David Silva. Aguero is de ster, maar dat is wat anders. Scorebordjournalistiek zegeviert helaas.

Ze hebben veel nieuwe, goede voetballers nodig willen ze strijden om de twee grote prijzen en die zullen prijzig zijn. Om dat te realiseren moeten ze waardevolle spelers verkopen en Aguero zou hen het meeste opleveren. Of het realistisch is, geen idee. Daarvoor moet je de gedachten kunnen lezen van Aguero en het bestuur van City.

Met dat geld zouden ze twee of drie goede spelers kunnen halen voor cruciale posities. Je sterspeler verkopen hoeft niet per definitie te betekenen dat je erop achteruit gaat. Zeker niet als je verstandig met het opgeleverde geld omgaat en het team op de juiste posities versterkt.

18 juni 2015 om 14:27

Guti, jammer genoeg staan de meeste clubs er niet om bekend dat ze het opgeleverde geld van een grote verkoop ook verstandig investeren. Voorbeelden genoeg van hoe het niet moet met Spurs en Liverpool.

Silva is idd hun beste voetballer, al vond ik die dit seizoen ook niet op zijn best. Ze hebben een flankspeler nodig, Sterling zou Navas met gemak naar de bank verwijzen en daarom denk ik ook dat die deal echt nog wel rond komt. Alleen zullen ze dan echt nog wel wat moeten verkopen en dat betekent idd dat er een uitblinker of steunpilaar moet vertrekken.

City had het voorgaande jaar (of jaren) beter moeten doen op de markt, want Mangala, Fernando en Fernandinho o.a. zijn allemaal veel te dure aankopen gebleken.

Lijkt me een geweldige transfer voor aguero, maar ik denk niet dat het real lukt om hem te halen. En 60 miljoen is veel te laag voor zo'n speler, met die prijzen van tegenwoordig. Aguero is een topspits, zou 75 miljoen moeten kosten naar mijn mening.

18 juni 2015 om 09:57

Als ik city was zou ik hem niet eens onder de 100 miljoen verkopen aangezien slechtere spelers verkocht worden voor minder. Maar ik zou hem überhaupt niet verkopen, hij is een van de beste van de PL

18 juni 2015 om 10:00

Als ze 100 miljoen voor Bale willen betalen dan ook wel voor Aguero. Maar ik snap eigenlijk sowieso niet dat Real zo een dure spits wil, ze hebben met Benzema al een hele goede spits die ook uitstekend samenwerkt met Ronaldo.

18 juni 2015 om 10:18

Ja snap ik ook niet, benzema doet het prima toch. Meestal 15 goals per seizoen en laat ronaldo beter spelen dus hebben ze niet echt een nieuwe spits nodig. Maar denk niet dat perez het seizoen wil starten zonder een te dure nieuwe speler.

Aguero bij real zou wel te mooie zijn👌👌.....

Ronaldo - Aguero Bale tegen Neymar Messi en Suarez pfff

Maar ik denk dat je zeker met 90 mil aan moet komen voor Aguero

18 juni 2015 om 09:51

Denk wel meer dan 90 miljoen die sjeiks zullen hun sterspeler niet willen vetrekken.

18 juni 2015 om 13:08

Niets mooi aan vind ik. Drie egoïstische spelers, die niets van teamspel kennen.

Als Real echt wil, dan kunnen ze Aguero krijgen. Waarschijnlijk moeten ze dan wel Bale-achtige bedragen gaan neertellen, maar dan kan het zeker. Ik verwacht dat ze voor 85-90 miljoen Aguero kunnen halen. Suarez kostte 80 miljoen en Aguero is eigenlijk wat beter en speelt al langer op topniveau. Ik ben alleen benieuwd of Real echt veel beter zal worden met Aguero op de plek van Benzema. Ongetwijfeld zal Aguero meer scoren, maar ik verwacht dat dit ten koste gaat van het aantal goals van Ronaldo.

18 juni 2015 om 09:49

Haha 90 miljoen? Hahahahaha dat aanbod gooien de eigenaren meteen in de prullebak

Hppa, de Real fans kunnen weer op de banken. Zoveel mogelijk galacticos! Hopelijk blijft het niet alleen bij Aguero. Het wordt weer smullen voor de voetbalfan.

Hahahahaha Aguero is niet haalbaar sorry perez, wij zijn geen liverpool of spurs. Zelfs niet voor 150 miljoen. Ze kunnen wel proberen maar City zegt gewoon nee hahaha

18 juni 2015 om 10:11

en dat beslis jij? Geloof me als Perez langskomt met een astronomisch bedrag en een goed salaris dan durven City en Aguero het woordje 'nee' niet eens uit te spreken

18 juni 2015 om 10:18

Ten eerste Aguero verdient al best veel dus dat klein beetje meer maakt niet uit en City kan trouwens net zoveel bieden als Madrid. Ten tweede hier is hij de ster en bij real een van de vele. Plus je hebt te maken met een mafkees als voorzitter die om de 2-3 jaar trainers ontslaat ondanks een goed seizoen. Blijf maar hopen vriend want daar blijft het ook bij

18 juni 2015 om 10:25

Ondanks welk goed seizoen? Alle trainers van real de afgelopen jaren hebben hopeloos gefaald als ik eerlijk moet zijn. Ancelotti deed het geweldig in zijn eerste seizoen maar in het tweede seizoen onder hem ging het volledig mis. Bij zo een grote club als real kan en mag je niet een seizoen geen prijzen pakken. Trouwens bij real heeft Aguero veel meer kans om prijzen te winnen dan bij city. Iets wat wel weer belangrijk is voor een grote speler

18 juni 2015 om 10:41

Lel meer kans op prijzen? Volgens mij heeft real madrid dit seizoen alleen de wereldbeker gewonnen woohoo wat een vooruitgang.

18 juni 2015 om 11:25

Hoezo? Real heeft maar 2 prijzen (die er toe doen) gewonnen in de laatste 7 jaar hoor. Dat kan City ook.

Perez en Mansour zijn al langer hele dikke maatjes. Ze hebben destijds ook een pact afgesproken geen spelers van elkaar te kopen. Bovendien financiert Sheikh Mansour de renovatie van het Bernabeu. Alleen wanneer Kün zelf een transferverzoek indient en absoluut wil vertrekken zie ik dit slagen. Anders niet.

18 juni 2015 om 09:59

Dreaming, een pact? Heb je daar een link van? Kan me namelijk niet voorstellen dat zoiets daadwerkelijk stand houdt in de top.

18 juni 2015 om 10:05

Ik heb dit destijds rechtstreeks uit de mond van meerdere City fans gehoord. Dus een link heb ik niet, sorry.

18 juni 2015 om 10:07

Oke, no problem. Wellicht zijn er City fans hier die het lezen en daarop kunnen reageren? Lijkt mij sterk dat zoiets stand houdt zoals ik al zei, helemaal met een man als Perez.

Eerst zien, dan geloven. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint maar er zullen toch echt spelers binnen moeten komen ipv de geruchten. Aguero zou na Danilo de 2e topversterking zijn. de Gea nog binnen halen en dan alleen nog de breedte aankoop op het middenveld achter Modric en Kroos en je bent er klaar voor.

18 juni 2015 om 10:11

Ik hoop zo dat Verratti word gehaald.. De beste verdedigende middenvelder ter wereld als je het mij vraagt en al op zo een jonge leeftijd. Ik denk dat hij rond de 60 miljoen moet gaan kosten maar dan haal je echt een topper in huis. Veel beter dan die overschatte Pogba!

18 juni 2015 om 10:13

Ja dat hoop ik ook, maar dan zal er ook iemand moeten vertrekken voor veel geld. Real kan niet zomaar 200 miljoen uitgeven zonder te incasseren.

18 juni 2015 om 10:22

Ik twijfel of Aguero bij het team zal passen. Als we weer countervoetbal gaan spelen net als in het eerste seizoen onder Ancelotti dan zou hij perfect zijn voor dat systeem. En over Verratti, van mij mag Casemiro wel weg vind hem wel een paar klassen minder dan Verratti. En dan lucas silva,Asensio en Odegaard uitlenen aan een club waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Wat betreft Illaramendi denk ik dat hij zijn niveau nog wel zal bereiken. Isco had ook tijd nodig om te wennen maar nu speelt hij de sterren van de hemel. Dus een verkoop van Illara zie ik niet zitten, ik zou hem nog een seizoen de kans geven om zijn vorm te herpakken

18 juni 2015 om 10:11

Ik hoop zo dat Verratti word gehaald.. De beste verdedigende middenvelder ter wereld als je het mij vraagt en al op zo een jonge leeftijd. Ik denk dat hij rond de 60 miljoen moet gaan kosten maar dan haal je echt een topper in huis. Veel beter dan die overschatte Pogba!

Ik vind 60 miljoen nog aardig aan de lage kant. Heeft zich langer en meer bewezen dan Bale en Suarez. Hij is 27 en kan nog wel 4/5 jaar op top niveau mee. Ik zou dan eerder een bedrag richting de 100 miljoen realistischer vinden in deze markt.

60 miljoen moet je gelijk doen voor Aguero, maar dat is toch niet realistisch. Hij heeft een paar dagen geleden nog aangegeven in Engeland te blijven, dus ik zie het helaas niet gebeuren. Aguero is wel de droomspits voor Real Madrid.

gewoon moratta terughalen benzema bankje warmhouden.zijn tijd zit erop walg van hem hoe nederig hij is.ik begrijp dat c.ronaldo de man is zelf bale scoort meer dan hem moratta is ideale real spits anders krijg je volgend jaar weer morientes situatie

nou pogba is 3 of zelf 4 keer beter dan verratti zo goed is die ook niet valt amper op bij psg . is meer gewoon een team speler die ze taak doet alleen beetje jong ibra cavani zijn de mannen in psg dat zie ik ook zelf matuidi is beter dan verrati

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren