Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Regerend landskampioen is geïnteresseerd in Jerdy Schouten én Quinten Timber

Laatste update:

Quinten Timber en Jerdy Schouten staan in de belangstelling van Napoli, zo meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. De regerend kampioen van Italië sorteert voor op een vertrek van controlerende middenvelder Stanislav Lobotka en is in de zoektocht naar een versterking uitgekomen bij Feyenoord en PSV.

Schouten staat er goed op bij de Italianen, daar hij voorafgaand aan zijn overstap naar PSV vier seizoenen actief was bij Bologna. Daar heeft hij een dusdanig goede indruk achtergelaten dat ze hem bij Napoli nog niet vergeten zijn. Schouten zou volgens het Italiaanse medium een ‘uitstekende spelverdeler’ zijn.

Naast Schouten is ook Timber een van de namen die wordt genoemd in Napels. De middenvelder maakt bij Feyenoord een uitstekend seizoen door en werd daar door bondscoach Ronald Koeman voor beloond met zijn eerste oproep voor het Nederlands elftal.

Timber beschikt in Rotterdam over een contract tot de zomer van 2026. Hierdoor wordt de kans groot geacht dat Feyenoord zal meewerken aan een eventueel vertrek van de middenvelder, die in de zomer van 2022 voor ruim zeven miljoen euro werd overgenomen van FC Utrecht.

In Italië wordt Timber, mede door zijn relatief lage prijskaartje, als een goede kandidaat gezien om Lobotka op te volgen. Volgens het Italiaanse medium zou Napoli mikken op een transfersom van rond de twintig miljoen euro.

Napoli werd al eerder in verband gebracht met namen uit de Eredivisie. Zo zou Santiago Gimenez zijn gebombardeerd tot nummer één target om Victor Osimhen op te volgen. Ook werden Olivier Boscagli en Dávid Hancko genoemd als potentiële versterkingen voor de achterhoede.

Napoli maakt een moeizaam seizoen door. Na het geweldige kampioenschap van vorig seizoen, staan Gli Azzurri er deze jaargang minder goed voor. Met een teleurstellende zevende plaats moet Napoli knokken om Europees voetbal veilig te stellen. Het gat met de nummer vier, dat recht geeft op een direct ticket voor de Champions League, bedraagt momenteel negen punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schouten zie ik graag komen, Timber is een heel ander type mocht Lobotka vertrekken.

24 maart 2024 om 20:05

Denk alleen niet dat Napoli 50 miljoen gaat aftikken voor een verdedigende middenvelder van 27 met een 4 jarig contract nog gok ik zo.

24 maart 2024 om 20:07

25 a 30 miljoen mag PSV heel blij mee zijn. Veel later ga je hem niet meer verkopen voor zo'n bedrag.

24 maart 2024 om 20:15

Alleen is het doel van PSV niet om transferopbrengsten te maximaliseren. Als PSV nog een of twee jaar langer van hem kan genieten dan is dat veel meer waard dan nu 10 miljoen meer voor hem kunnen ontvangen

24 maart 2024 om 20:18

PSV wil komend seizoen ook weer presteren. Die houden liever Schouten dan dat ze die 25 of 30 miljoen pakken. Ze zijn al zeker van CL inkomsten en Bakayoko zal ook wel rond de 25-30 (of meer) opleveren.

24 maart 2024 om 20:28

Leuk maar psv kan zo’n beslissing niet zelf maken. Als er afspraken zijn gemaakt dat Schouten weg mag bij een bepaald bedrag heb je dus niks te willen.

24 maart 2024 om 20:48

@arsenal890:

Dat soort afspraken worden doorgaans alleen gemaakt met spelers die zonder zo'n afspraak niet haalbaar zouden zijn geweest. Ik denk niet dat Schouten afgelopen zomer in die categorie viel, dus ik verwacht dat PSV gewoon kan vragen wat het wil.

24 maart 2024 om 21:42

Voor dat bedrag krijgen ze een handje van hem en zijn schoenen maar blijft hij lekker bij ons psv schouten is een loyale jongen die blijft lekker bij psv.

Schouten is niet voor niets terug gekomen naar Nederland. Kan me niet indenken dat hij na een jaar weer terug naar Italië gaat.

24 maart 2024 om 20:03

Nee ik denk dat Schouten terug gekomen is om de rest van zn carrière in de Eredivisie te spelen. Als je een goed seizoen draait en er lonkt een mooie stap kan alles gebeuren. Dat is dan weer het nadeel aan het draaien van een goed seizoen.

24 maart 2024 om 20:03

Ik dacht dat schouten terug was gekomen om in beeld te komen bij het Nederlands elftal. Nu dat is gebeurd, lijk me een stap naar Napoli geen slechte stap

24 maart 2024 om 20:05

En daarbij langlopende contract, dus die gaan minimaal 35 mil vragen en dat gaat Napoli, gok ik, niet willen aftikken

24 maart 2024 om 20:06

Maar Napoli is wel een stap vooruit weer, dus zou best een prima stap zijn.

Geen van beide zijn voor 20m te koop dus Napoli moet meer bieden of verder zoeken.

Timber zie ik eerder naar AC Milan verkassen, zij zoeken een speler die goed met Tijjani kan samenspelen. Hij is daar topkandidaat.

Het word zeer interessant om volgend seizoen Napoli te volgen. Ik heb de afgelopen tijd gelezen dat ze Hancko, Boscagli, Bakayoko en Jimenez willen hebben. Daar komen nu Timber en Schouten bij. Het Eredivisie elftal van het jaar speelt volgens seizoen samen in de Serie A!

En als die een goede Ek speelt gaat die heus wel voor meer dan 20 miljoen weg

20 miljoen voor Timber kunnen ze uiteraard wel vergeten. Los daarvan slaat het natuurlijk nergens op om Timber te zien als opvolger van een verdedigende middenvelder

Zie graag dat Feyenoord heel snel verlengd met Timber en dan nog een jaartje vlammen. Het jaar erop een mooie transfer maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren