Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Postecoglou wijst nieuwe aanvoerder Tottenham aan na vertrek van Kane

Laatste update:

Son Heung-min is door trainer Ange Postecoglou aangewezen als de nieuwe aanvoerder van Tottenham Hotspur. Dat schrijft David Ornstein van The Athletic zaterdagmiddag. Son is de opvolger van clublegende Harry Kane, die zaterdag officieel werd gepresenteerd bij Bayern München.

Postecoglou had ook kunnen kiezen voor voormalig aanvoerder Hugo Lloris, maar de Fransman vertrekt deze zomer bijna zeker uit Noord-Londen. Zodoende is de oefenmeester uitgekomen bij Son, die sinds zijn komst van Bayer Leverkusen in de zomer van 2015 maar liefst 372 keer het shirt droeg van the Spurs. James Maddison, deze zomer overgenomen van Leicester City, is benoemd tot vice-aanvoerder. Cristian Romero is de derde keus.

Dat Son de nieuwe aanvoerder is, mag geen grote verrassing heten. De Zuid-Koreaan geldt al jaren als een van de gevaarlijkste aanvallers in de Premier League en vormde een uiterst gevaarlijk koppel met Kane. Laatstgenoemde opteerde deze zomer voor een vertrek bij Tottenham, waarvoor hij 435 keer uitkwam. Daarin was hij goed voor 280 doelpunten en 64 assists. Zijn 267ste treffer betekende dat hij het vorige record van Jimmy Greaves (266 goals) definitief verbrak. Tottenham zal nu hopen dat het gat dat Kane achterlaat adequaat wordt opgevangen.

Momenteel is Richarlison de meest voor de hand liggende vervanger van de Engelsman, al versterkte Tottenham zich deze zomer ook met de pas negentienjarige Alejo Véliz. "Het zou kunnen dat spelers nu op zullen staan", vertelde Postecoglou over de leegte die Kane achterlaat. "Het enige wat je kunt doen is de ruimte creëren en zien wat er ontstaat. Er is soms dat element waarbij mensen zichzelf tot op zekere hoogte onderdrukken, omdat ze begrijpen dat er een uniek individu aanwezig is." Met Son als nieuwe aanvoerder opent Tottenham zijn nieuwe Premier League-seizoen zondag bij Brentford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Son, wat een speler hoop dat hij nog een keer de stap maakt naar een echte topclub..

12 augustus 2023 om 18:06

Denk dat dat hem niet meer wordt. Er is altijd wel interesse geweest, maar Son is wel een type die net als Kane gewoon loyaal is. Blijkbaar is Spurs wel een goede club, ondanks het ontbreken van prijzen en in mijn ogen de absolute topsport mentaliteit. Ik vind het wel een typische speler die straks nog naar Italiã« verkast, aangezien oude(re) spelers vaak daar langer mee gaan.

Meest logische keuze voor Tottenham denk ik, je zal weinig andere serieuze kandidaten hebben. Hojberg of Perisic zijn de enige andere spelers met een beetje statuur die in aanmerking zouden kunnen komen.

Vanwege respect en is natuurlijk een topper normaal gesproken. Wij hebben alleen niet echt captain types vind ik. Lloris en Kane waren dat ook niet persé. Maar net als die twee heeft Son ook ervaring met captain zijn bij zijn nationale team. Hopelijk komen er nog wat goede versterkingen bij inclusief spelers met dat leiderschap gehalte.


De club moet rebuilden en een nieuwe weg inslaan, ik heb echt vertrouwen in Postecoglu en zijn visie/speelstijl hopelijk mengt hij zich erg met het aankoopbeleid want Levy vertrouw ik never nooit.

COYS

12 augustus 2023 om 19:15

Tot nu toe ben ik onder de indruk van wat ik heb gezien en gehoord van Ange. Het enige wat mij zorgen baart is de vraag of hij met deze selectie voldoende kwaliteit heeft om zijn ideeën en intenties waar te kunnen maken.

Veel mensen denken te simpel dat zonder Kane er ook gelijk 30 goals minder gescoord gaan worden en je daardoor alle punten weg kan trekken die we dankzij Kane behaalden vorig seizoen. Met een Son in vorm en Maddison die het aanvallende spel dirigeert gaat er alsnog genoeg gescoord worden. Natuurlijk gaan we Kane’s aanwezigheid missen, vooral in specifieke wedstrijden, maar ik zie de toekomst toch best rooskleurig in.

Nadat Bale wegging waren veel mensen ook onzeker over Spurs, maar er staat altijd weer een nieuwe speler op om het verschil te maken.

12 augustus 2023 om 19:27

Verdediging is het grootste probleem, scoren is denk ik wel voldoende gezien de kwaliteiten van sommige spelers (Son is een geweldige afmaker en ik zou hem spits zetten, Maddison, Perisic, Kulu, Porro, Udogie, Richy, Bentancur) en de speelstijl waar wij heel veel kansen lijken te creëren. Het doel schoonhouden is echt een grote zorg voor mij.

Wij hebben minimaal nog een echt goede centrale verdediger nodig en misschien nog een echte 6 ter bescherming. De backs zijn bijna allemaal te aanvallend en verdedigend niet zo goed tot slecht. VdV kan eventueel ook nog linksback. Wel nog vol die Orban halen, lijkt toch wel echt een grote te worden en wij hebben grote interesse. Hopen op 3 aankopen dus want backs zie ik niet meer komen. Orban, Tapsoba en een eventuele goede 6 zou heel mooi zijn maarja..

Ben al blij om te zien dat het hier niet gaat om spelers als Eric Dier, Ben Davies, Davinson Sanchez of Japhet Tanganga. Spelers van wie Tottenham allemaal afscheid moet nemen willen ze naar een hoger niveau streven.

12 augustus 2023 om 19:31

Ik zie 2 van de 4 nog wel vertrekken deze zomer maar niet allemaal jammergenoeg. (Sanchez was overigens zeer goed tegen Barca maar ik heb natuurlijk geen vertrouwen in een vervolg) Wij hakken nooit snel genoeg knopen door, altijd vasthouden aan spelers die keer op keer laten zien niet goed genoeg te zijn. Ange gaat zelf wel zien dat zij niet mee kunnen in het spel. Hopelijk doen Udogie en VdV het gelijk goed dan hoeven wij hen zo min mogelijk in actie te zien 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren