Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugees geniet in Den Haag: ‘Ik ben hier geweldig opgevangen’

Laatste update:

Wilson Eduardo is 24 jaar, maar heeft al acht clubs achter zijn naam staan. De aanvaller hoopt nu voor een langere periode bij een club te kunnen blijven en doet dat het liefst bij ADO Den Haag. De Portugees speelt dit seizoen op huurbasis voor de Hagenaren en wordt verhuurd door Sporting.

/

Eduardo erkent in gesprek met FOX Sports dat hij het in het begin echter niet gemakkelijk heeft gehad in Nederland. “Maar ik ben hier geweldig opgevangen. Ik had bovendien begin december mijn laatste wedstrijd gespeeld voor Dinamo Zagreb, de laatste weken voel ik me steeds sterker en fitter worden.”

“Het is vooral belangrijk om te spelen. En als ik bij Sporting blijf, speel ik daar misschien een duel of vijf per seizoen”, aldus de voormalig jeugdinternational, die bij Sporting nog een contract heeft tot de zomer van 2018. Eduardo was tot dusver goed voor één doelpunt in zeven optredens voor het team van Henk Fraser.

Moet ADO Den Haag proberen om Wilson Eduardo definitief vast te leggen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet veel over deze speler, iemand een toelichting?

13 maart 2015 om 00:14

Heeft inderdaad zoals hieronder wordt verteld een leuke traptechniek maar steekt er niet echt bovenuit. Leuke speler voor mijn cluppie maar niet speciaal.

13 maart 2015 om 00:50

Maar wel moeite waard om te houden tenzij er iets echt beters mogelijk word. Vergeleken met een Schet vind ik Eduardo een verademing. van Duinen-Kramer-Eduardo bevalt mij redelijk.

Hij zou een grote aanwinst kunnen zijn als hij definitief naar ADO komt. Hij heeft een goede traptechniek en zou in mijn ogen een vrije trap-specialist kunnen worden.

Op traptechniek kun je gewoon trainen. kan die ook nog wat meer?

12 maart 2015 om 23:39

Kan alles wel redelijk maar blinkt nergens in uit vind ik. Redelijk snel, Redelijke voorzet, redelijk technisch en dreigend, prima schot. Eigenlijk heel all-round prima buitenspeler voor middenmoot eredivisie. Van mij mag hij bij ons blijven na de zomer.

12 maart 2015 om 23:41

Dan moet sporting wel zijn contract willen verscheuren want neem aan dat Wang hier niet voor gaat betaken.

12 maart 2015 om 23:54

Klopt, contract bij Sporting tot ik dacht 2018. Maar misschien is Sporting wel zo aardig die te verscheuren Ado/wang gaat sowieso niet heel veel voor hem neerleggen.

13 maart 2015 om 00:08

mooi wat je zegt rick?! Zou hij hier kunnen uitblinken? dat wil ik wel eens weten

13 maart 2015 om 00:44

Uitblinken in de Eredivisie? Nee hooguit paar wedstrijden als alles goed valt zoals bij Kramer dit seizoen. Maar is gewoon prima buitenspeler voor Ado, Willem II, Utrecht zulke clubs. Is ver van niveau/talent van Depay/boetius/corona en El Ghazi. Wat natuurlijk geen schande is in onze competitie.

Staat voor 3.5 miljoen op de Transferlijst bij porto dat gaat Ado nooit betalen

13 maart 2015 om 10:08

Hun gaan dat ook nooit krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren