Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Politie arresteert Dani Alves na aanrandingszaak in Catalaanse nachtclub

Laatste update:

De Catalaanse politie heeft Dani Alves gearresteerd in een onderzoek naar een aanrandingszaak, zo melden Spaanse media. De voormalig speler van onder meer Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain zou zich in de nacht van 30 op 31 december hebben vergrepen aan een jonge vrouw in een nachtclub in Barcelona. De beschuldigen worden echter door Alves ontkend.

Een woordvoerder van het hooggerechtshof van Catalonië bevestigde op 10 januari dat er een onderzoek was geopend tegen Alves na een aanklacht van de vrouw. De rechtsback vertelde vorige week tegenover de Spaanse televisiezender Atena 3 dat hij met vrienden in de nachtclub was, maar hij ontkende dat hij de vrouw had betast. “Ik was aan het dansen en had het naar mijn zin, zonder iemand lastig te vallen. Ik weet niet wie deze dame is. Hoe zou ik dat een vrouw aan kunnen doen?”, aldus Alves.

De in Barcelona gevestigde nieuwswebsite El Taquigrafo meldde eerder camerabeelden te hebben gezien waarop te zien is hoe Alves in de desbetreffende nacht alleen met de vrouw een toilet in de nachtclub binnengaat en na 47 seconden weer verlaat. In een gedetailleerd verslag van de beelden die de nieuwswebsite beweerde te hebben bekeken, staat beschreven dat de vrouw in tranen uitbarstte toen Alves tien minuten later de nachtclub verliet met een mannelijke vriend en dat twee vriendinnen hierop het beveiligingspersoneel alarmeerden. Vervolgens is de politie ingeschakeld.

Alves speelt sinds afgelopen zomer bij het Mexicaanse UNAM Pumas, waar hij een eenjarig contract heeft getekend. Tijdens het WK in Qatar maakte hij onderdeel uit van de selectie van Brazilië. Alves werd door bondscoach Tite gezien als een belangrijke schakel in de kleedkamer en kwam uiteindelijk twee keer in actie. In de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen (1-0 nederlaag) speelde hij negentig minuten mee. In de met 4-1 gewonnen achtste finale tegen Zuid-Korea deed Tite, die na het WK opstapte, een klein half uur een beroep op de 39-jarige routinier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

47 tellen, dat zal wel een record zijn.

On topic: Hij ontkent te weten wie ze is, of wat gedaan te hebben, maar volgens bewijs zijn ze samen op een wc geweest. Tsja, je gaat ook niet samen naar de wc om gezellig te praten volgens mij.

Edit: Dat ze samen naar de WC zijn geweest, zegt voor mij trouwens nog niets. Het is hoogstens verdachtmakend dat Dani Alves hierover liegt, maar ik vraag me aan de andere kant heel erg af wat de verwachtingen van de vrouw waren toen ze samen naar de wc gingen.

20 januari 2023 om 13:45

Aanranding is dan ook geen verkrachting, anders zou 47 sec wel heel snel zijn ;-) Bijzonder. Denk ook altijd dat je niet zo maar wordt gearresteerd, maar alles zo in de media vind ik wel moeilijk.

20 januari 2023 om 13:47

Lijntje leggen misschien...?

20 januari 2023 om 13:56

12 secondenuitkleden, 23 seconden voor alles en 12 seconden aankleden, het kan makkelijk, maar hoe dom moet je als voetballer/bekend persoon zijn om dit zo te doen, en er nog over liegen ook terwijl het op beeld staat

20 januari 2023 om 14:15

23 seconden voor alles... Pff uitslover na 14 seconden is bij mij de tank alweer leeg

20 januari 2023 om 14:23

Dat is niet best.....

20 januari 2023 om 15:23

Om te schijten!

Liegen dat je haar niet kent maar wel met haar naar de wc. Dan gooi je eigen ruiten in. Domme voetballer.

20 januari 2023 om 14:09

Heb jij nog nooit een lijntje genomen op de wc met een vreemde? Niks geks aan hier.

20 januari 2023 om 14:29

Voetballers ondergaan volgens mij regelmatig dopingcontroles/hebben de kans een dergelijke controle te moeten ondergaan.

20 januari 2023 om 15:34

Hoezo liegen? Heb je wel een leven buiten social media? Er gebeuren gekkere dingen met uitgaan. Een wereldberoemde miljonair die met een onbekende vrouw naar de wc gaat is niet raar.

20 januari 2023 om 16:12

Ik heb geen idee waar je het over hebt. Als er niets gebeurde waarom liegen dat je haar niet kent?

Als hij op beelden met haar is en hij liegt daarover dan stinkt het al aan alle kanten, eikel.

20 januari 2023 om 14:03

Hij zou ook gewoon gelogen kunnen hebben omdat hij een vrouw heeft en dus misschien is vreemdgegaan.

20 januari 2023 om 14:31

Of hij was bezopen

20 januari 2023 om 20:06

Het zijn wel beelden die alleen een nieuwssite heeft gezien en een verslag van hebben gemaakt inplaats van de beelden online te zetten, vind ik een beetje vreemd

Ik zal nooit zulke beroemdheden nooit snappen. Bloedmooie vrouwen, van overal ter wereld, staan in de rij voor jou maar toch zulke domme dingen meemaken.

20 januari 2023 om 14:30

Ik begrijp ze wel. Alcohol kan een hoop doen.

20 januari 2023 om 15:14

Alcohol brengt je ware aard naar boven bedoel je.

20 januari 2023 om 17:47

Nee hoor.

21 januari 2023 om 09:10

Alcohol zorgt ervoor dat je losser wordt. Sommige mensen hebben helemaal geen rem meer als ze lam zijn. Niet voor niets dat er in het uitgaan, onder invloed, dingen gebeuren die ze normaliter doordeweeks op de werkvloer niet zouden doen. Niet dat ik het goed praat, maar ik kan het dan wel begrijpen.

Wel apart dat iedereen hem hier al beschuldigt heeft, heeft zn verhaal nooit veranderd. Zelf naar het bureau gegaan en zit niet in Brazilie of Mexico.
Samen naar de wc gaan zoals er word 'gezegd', iemand betasten, dan tot de conclusie komen dat de ander het niet wou, dat melden dat alleen kost toch al langer dan een minuut of niet?
Wel de lef hebben om samen te gaan naar de wc maar na 10 minuten pas melden bij je vriendinnen of de politie?
Persoonlijk vind ik t stinken en niet van Alves.

20 januari 2023 om 15:15

Zo gaat het ook tegenwoordig: een man is standaard half schuldige zodra een vrouw haar verhaal vertelt.

20 januari 2023 om 17:14

Wel apart dat je de reacties niet goed gelezen hebt voor je reageerde. Er is één persoon die hem ongeveer veroordeeld (19988M10) de rest vindt hem verdacht (wat logisch is, aangezien hij iets verklaard wat volgens beelden te betwijfelen is), maar de "iedereen" waar jij het over hebt is nergens terug te vinden.

Zonder de advocaat van de duivel te willen spelen maar was het een gemeenschappelijke WC of was het echt een WC-kotje? Want als het een gemeenschappelijke WC is, daar kunnen nog andere personen zijn. Daarom wilt het niet zeggen dat Dani Alves haar aangerand heeft.

Zou mij enorm teleurstellen als dit klopt, want dan heeft Dani Alves bij mij afgedaan. Fenomenale voetballer en legende van Barcelona, maar een eikel van een mens als dit klopt.

Er staat nergens geschreven dat het om dezelfde vrouw gaat waarmee hij het toilet op gaat en ook niet dat de vrouw is gedwongen om mee te gaan.
Dus wat is het probleem?

Als je geld hebt moet je bij vrouwen uit de buurt blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren