Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pochettino vertrouwt op Nederlander: ‘We twijfelen niet aan zijn kwaliteiten’

Laatste update:
/

Door de blessure van Hugo Lloris is Michel Vorm de komende weken eerste keeper van Tottenham Hotspur. De Nederlandse sluitpost kwam in 2014 over van Swansea City en is sindsdien de stand-in van Lloris. Manager Mauricio Pochettino baalt van de afwezigheid van de aanvoerder, maar spreekt het vertrouwen uit in Vorm.

Lloris raakte vorig weekend geblesseerd in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Everton (1-1). De Franse sluitpost staat zeker vier weken aan de kant, zo maakte Tottenham deze week bekend. Vorm moet hem in die periode vervangen, te beginnen aanstaande zaterdag op White Hart Lane tegen Crystal Palace.

Pochettino rekent erop dat Vorm zich de komende weken staande houdt. "Het is altijd moeilijk wanneer je aanvoerder niet inzetbaar is, maar we hebben vertrouwen in Michel. In de voorbereiding heeft hij het goed gedaan en hij heeft veel vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Hij is er klaar voor. Hij is een keeper met veel ervaring in de Premier League dus we twijfelen niet aan zijn kwaliteiten”, aldus de 44-jarige manager donderdag op de persconferentie.

Michel Vorm verdient een kans in het Nederlands elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chauvinistisch als dat ik ben vind ik het wel leuk dat Vorm zijn wedstrijdjes kan meepikken, hopelijk vervuld hij zijn taak met verve. Uiteindelijk zal Lloris gewoon weer terug komen maar tot die tijd gun ik het Vorm van harte, blijft een prima doelman!

18 augustus 2016 om 15:30

Precies! En dan zetten we Jasper "uittrap" Cillissen op goal bij Oranje. Terwijl we een gewaardeerde keeper hebben in de top van de zwaarste competitie ter wereld.

18 augustus 2016 om 16:00

Cillessen is gewoon beter, dat hij de laatste weken zeer ondermaats presteert(en eigenlijk eind vorig seizoen al) doet daar verder niks aan af. Om vervolgens Vorm naar voren te schuiven als doelman van Oranje is gewoon lachwekkend, met alle respect, Krul/zoet en momenteel Stekelenburg staan nog boven hem in de pikorde. Ik ben wel van mening dat Cillessen mag gaan banken.

18 augustus 2016 om 16:09

Een gewaardeerde reservekeeper in de top van de zwaarste competitie ter wereld. Belangrijk detail.

Kortom: Pochettino is totaal niet overtuigd van Vorm.

Grote onzin dat hij de pannen van het dak keepte bij Swansea en het bij Tottenham ineens niet meer kan.

Weinig teams hebben een betere 2e keeper dan Vorm, ik heb er alle vertrouwen in dat hij het goed gaat doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren