Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pjanic steekt 7,6 miljoen euro in eigen zak na akkoord tussen clubs’

Laatste update:

Tal van Italiaanse media verzekeren in de nacht van woensdag op donderdag dat Miralem Pjanic dicht bij een overgang naar Juventus is. De topclub uit Turijn zou inmiddels bereid zijn om een bedrag van 38 miljoen euro, de transferclausule in het contract van de middenvelder met AS Roma, te betalen. De club uit Rome zal echter met minder genoegen moeten nemen.

/

Als een geïnteresseerde club namelijk de transferclausule wil overmaken, heeft Pjanic contractueel recht op twintig procent van dat bedrag. Dat houdt in dat de middenvelder zelf 7,6 miljoen euro aan een transfer overhoudt: 30,4 miljoen euro is voor AS Roma. De 26-jarige vrijetrappenkoning werd in de zomer van 2011 voor elf miljoen euro van Olympique Lyon overgenomen.

Giuseppe Marotta en Fabio Paratici waren woensdag namens Juventus in Rome om met het management van Pjanic te praten. Als de transfer van de 26-jarige Bosniër naar Turijn daadwerkelijk wordt afgerond, gaat hij liefst 4,7 miljoen euro per annum, exclusief bonussen én gedurende vijf jaar, verdienen.

Radja Nainggolan
Volgens de laatste berichten uit Italië is AS Roma overigens niet van plan om Radja Nainggolan voor minder dan 45 miljoen euro van de hand te doen, ondanks de winst op de waarschijnlijke verkoop van Pjanic. Het Chelsea van Antonio Conte is zeer geïnteresseerd, maar de Londenaren willen tot dusver niet verder gaan dan 35 miljoen euro voor de middenvelder.

Denk jij dat Miralem Pjanic naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische aankoop voor de Oude Dame. Is in deze huidige vorm beter als "droomaankoop" Isco. En kent de Italiaanse competitie.

Dat is niet mis, vele miljoenen op de bank erbij en een mooie overstap.
Stiekem had ik gehoopt dat hij naar United zou komen, maar ik snap dat hij Juventus kiest.

Juventus heeft een enorm goed aan- en verkoopbeleid. Ik zie Juve de komende jaren kampioen worden. Prachtige club. Fantastisch beleid. Al jarenlang.

9 juni 2016 om 01:25

Juventus kampioen? daar hoef je niet veel voetbalverstand van te hebben maat, zelfs lvg zou dit weten.

9 juni 2016 om 08:46

Had jij het nog verwacht aan het begin van vorig jaar? Persoonlijk denk ik van niet.

9 juni 2016 om 00:33

Alsof hij werkelijk een seconde van Roma heeft gehouden of ge support. Het blijven professionals die hun beroep uit oefenen. Nooit deze sentimenten begrepen hij doet ten slotte maar zijn werk...

9 juni 2016 om 00:47

Logisch dat het een club is als een ander als ze er naar toe trekken maar als je er jaren speelt, bouw je toch een band op met de supporters en de club, ik vind zulke verontwaardidgde reacties zeker niet onbegrijpelijk. Hoewel het voor Pjanic wel een logische keuze is (financieel en sportief een goede zet) is het toch ergens een mes in de rug van de supporters, iedereen doet altijd alsof het niets voor stelt tot het hun eigen club overkomt en dan schreeuwen ze moord en brand. Een speler als Radja zou dit toch niet doen hoor.

9 juni 2016 om 08:07

Hoezo een mes in de rug. Ze krijgen er vorstelijk voor betaald. Als die nou transfervrij de overstap maakt.. En als die nou de hele jeugdopleiding heeft door gelopen van Roma is het nog anders. Maar dit is een jongen die gewoon beste uit zijn carrière wil halen. Wie zegt dat barca en ManU hem echt willen? Mssn is juve wel de enige die zeg gemeld heeft en bereid is te betalen. Prachtige stap voor Pjanic.

9 juni 2016 om 18:08

Dat is mijn mening maar cthegrave, jij mag dat anders zien.

9 juni 2016 om 00:37

Puur als vraag maar waarom is pjanic een schande? Ik dacht dat Roma's rivaal Lazio of Milan was en dat Juve rivalen is met Inter en Fiorentina. Het is toch gewoon een binnenlandse transfer voor de transferclausule? Wat maakt het nou uit of hij naar Juve of Arsenal gaat? Zo hou je tenminste kwaliteit in de Serie A. Ik bedoel (met alle respect) Juve is boven roma en zal met of zonder pjanic wel een topspeler voor de no 10 kopen toch?

9 juni 2016 om 00:37

Snap ook niet dat je zo tekeer gaat over Pjanic. Het is een uitstekende voetballer is nu de stap omhoog maakt, dit hadden tal van andere clubs kunnen zijn en wees blij dat je hem kan blijven bewonderen.

Ontopic: fantastische versterking en in mijn ogen een betere aankoop dan isco

9 juni 2016 om 00:40

Juventus is zowel financieel als sportief beter, en speelt om de prijzen in tegenstelling tot Roma. Bovendien is Pjanic geen Romanista zoals Cassano en Aquilani die ook vertrokken. In mijn ogen zijn Totti en De Rossi de enige Romeinen, Florenzi kan er misschien ook bij. Huurlingen? De rest zijn letterlijk en figuurlijk huurlingen. Roma heeft een leuke historie, mooie club, maar zodra Totti stopt stop ik ook met kijken, simpelweg omdat ze niets voorstellen op dit moment

9 juni 2016 om 07:42

goede aankoop, vrees alleen voor jouw club dat Nainggolan niet snel meer zal komen als dit waar is

9 juni 2016 om 07:26

Als voetballer/sportman wil je zoveel mogelijk winnen. Dit gaat met alle respect bij Roma niet lukken. Bij Juve wordt hij sws ieder seizoen kampioen, en heeft hij ook nog kans op champions league winst. Laten we eerlijk zijn, spelers als Totti, de Rossi, Maldini etc. zijn er amper meer. Waarom? Money Money Money, en ik geef ze geen eens ongelijk. Als een andere werkgever mij nu het dubbele salaris biedt, voor hetzelfde werk, ben ik ook meteen weg!

Wauw als dit waar is en het lukt, dan heeft Juventus nu echt al een top mercato gehad. Als dan alleen Alvaro vertrekt, heeft Juve zeer, zeer, zeer goeie zaken gedaan. Berardi, Dani Alves, en Pjanic, meer kan je niet willen. Ik vind Pjanic een van de beste middenvelders vn de serie A, en die vrije trappen worden om te smullen. Ben groot fan van hem, het middenveld Marchisio, Khedira, Pogba en Pjanic zou niet te houden zijn. Dan heb je nog aanvallend berardi, Dybala, Mandzu, Zaza rondlopen, wat om te smullen is! wat een creativiteit kan er op het veld staan! Dromen!

9 juni 2016 om 09:01

Idd een droom middeveld toch os de kans denk ik groot dat pogbo deze zomer vertrekt of denk jij van niet ?

9 juni 2016 om 11:33

Nee, vorig jaar nieuw contract getekend. Als hij vertrekt alleen voor een gigantische som geld, en dan kunnen we nog altijd een andere middenvelder erbij halen die ook fantastisch is.

hoooooooooly shiiiiiit. Wat een aankoop zou dit zijn. Ik had hier niet eens rekening mee gehouden omdat ik dacht dat Roma voor het kampioenschap wilt gaan, maar dit is gewoon triestig en geweldig tegelijkertijd. Als deze aankoop doorgaat dan zijn we zo ontzettend dicht bij Europees succes, daar ben ik van overtuigd. Beppe Marotta, gij zijt uzelf in de geschiedenisboeken van Juventus aan het schrijven!

9 juni 2016 om 01:02

Jij snapt het. ..ben ook erg boos op onze directie

Juve slaat weer een toe. Geweldig! Heb echt bewondering voor hoe goed ze het de laatste jaren doen op de transfermarkt. Kan Chelsea Giuseppe Marotta niet overnemen ofzo, die man krijgt echt alles geregeld.

9 juni 2016 om 01:01

Aha de mensen snappen de reactie niet. Ik ben roma fan en italiaans! !juventus staat bekend om de vele prijzen maar ook om dubieuze dingen. De haat tegen juve is misschien wel groter dan tegen lazio. .snappen jullie het nu? ..ik weet donders goed dat het geen Romein is. .ik ben niet achterlijk. Maar vandaag is de pleuris uitgebroken in Rome. ..als jullie je verdiepen dan weten jullie dat dit bijv een transfer van man United naar city is officieel andersom. .of van sporting naar Benfica. ..niemand hoeft mij uit te leggen dat dit voetbal is. Maar ik uit mijn romanista gevoel recht uit mijn hart. Zelfs in het Italiaans millionario. .Latijnse naam maar blijkbaar geen latino anders had je het kunnen lezen 😉hopelijk begrijpen jullie de gevoeligheid van de transfer @

9 juni 2016 om 01:07

Ik snap dat je als supporter van Roma hier natuurlijk niet om kan lachen. Maar wat het bestuur van Roma elk jaar weer voorschotelt is niet te accepteren voor de fans en spelers. Een jongen met ambitie zoals Pjanic zal hierdoor vertrekken. Dit is 100% te danken aan het bestuur en dat is iets wat ontzettend jammer is.

9 juni 2016 om 01:14

Fransweethet
De overstap naar Juve is zeker niet onbegrijpelijk maar als hij écht écht écht van de club en supporters zou houden, stapt hij over naar een buitenlandse topclub, lijkt me.

9 juni 2016 om 01:16

Kijk en dit is het. .ik ben afgekoeld haha en ik baal van het bestuur. ..lekker tevreden zijn met cl voetbal maar zonder titel. ..Deze gevoelens spelen nu op de roma sites. ..Hij heeft gelijk pjanic. .maar het doet pijn. .en al helemaal omdat het bestuur straks met dzeko en maicon op retour aankopen komt aanzetten. ..eerst Benatia marquinhos lamela nu pjanic en radja ?

9 juni 2016 om 01:22

Juist! !!Zo denkt iedereen. .welke clubs hadden er belangstelling? Dit is echt een rotstreek..Hij was geliefd. En hoe begrijpelijk ik het ook vind. Juve scudetto. .kanshebber cl. ..was dan naar het buitenland gegaan. ..

Als ze die twee verkopen houd je ook niks meer over.....

9 juni 2016 om 01:24

Dan krijg je vervangers en mag je hopen op el als je ingespeeld bent

9 juni 2016 om 07:22

Je hebt De Rossi en Strootman nog, natuurlijk lever je enorm in maar helemaal opnieuw beginnen hoeft niet.

Wellicht is Ziyech een optie en een topaankoop erbij. Kun je Ziyech rustig brengen

Als dit officieel gaat zijn, ga ik enorm blij zijn. Topmiddenvelder, vrijetrappenspecialist en van een concurrent weggeplukt. Het zou dan een beetje voelen als de aankoop van Nedved destijds.

9 juni 2016 om 01:56

Ga er maar vanuit. ..gefeliciteerd

Super nieuws ben blij voor Pjanic, zoals Salihamidzic zei tegen juve zeg je geen nee.

Soww er kom toch wel echt een mooi elftal te staan zo!

Nog een beesten spits erbij zou mooi zijn want ik denk dat Morota wel vertrekt.
(plus dat is meer CL speler, serie A niet geweldig).
Ben geen fan van Mandzukic ondanks zijn goals, vind geen "mooie" speler.

Cavani lees ik vaak, denk dat Juventus niet zo veel gaat betalen maar die zou wel voor serie A en CL goed zijn.

Buffon
Barzagli
Bonucci
Chiellini
Alves
Marchisio
Pogba
Sandro
Pjanic
Dybala
Cavani

Ahh ik had Pjanic graag bij Chelsea gezien onder Conte. Juve is trouwens ook een erg mooie stap.

Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken, als ik moet kiezen tussen Pjanic of Nainggolan weg zou ik hoe dan ook Pjanic wegdoen, altijd. Hij is sowieso het meest vervangbaar, het is een type dat je vaker ziet, van Nainggolan kan dat niet gesteld worden.

Maar natuurlijk ben ik erg teleurgesteld in de mens Pjanic, dit is echt niet zo'n logische stap als iedereen hier laat uitschijnen. Als het nou Barcelona was geweest of Real Madrid had ik hem dat graag gegund maar dit niet. Dat zal hij sowieso bekopen

Nog even vermelden dat die jongen super goed op zijn plaats zat bij ons en dat dit allemaal te danken is aan de Financial Fair Play regels. Wat een heerlijk systeem is dat toch, opgezet om clubs als PSG een City te raken maar eens te meer een fallikant opgezet systeem. Heerlijk dat voetbal.

Pjanic is een toegevoegde waarde voor ieder team natuurlijk. In dat opzicht zou ik hem graag verwelkomen. Het kaart wel twee mogelijke structurele problemen aan: Dat rondstrooien met geld is ten eerste al lang niet gebeurd. Met de huidige financiële situatie kan het natuurlijk wel en als iemand of iemand hoe geld gespendeerd moet worden is het onze huidige directie wel. Maar het past echter ook niet bij het karakter van het huidige Juve (die van na 2011). Daarnaast is Juve de club van heel Italië en daarbij horen ook Italiaanse spelers. Dus zolang hij maar gaat banken zodra Marchisio terug is van zijn blessure vind ik het in dat opzicht ook best.

Ik weet overigens niet hoeveel vertrouwen de directie in onze meer jeugdige spelers heeft, maar Pereyra, Pogba en Lemina (en Padoin )kunnen ook flink wat creativiteit aan het middenveld geven. Dus hoe nodig is Pjanic eigenlijk?

Het moge duidelijk zijn dat CL het hoofddoel is volgend seizoen.

9 juni 2016 om 11:37

Je kan toch gewoon weer in een 4-3-1-2 gaan spelen? Daarbij is Marchisio 6 maanden geblesseerd, en heeft Khedira vaak last van kwaaltjes. De selectie moet gewoon heel sterk zijn wil je de CL winnen. Juist het feit dat je veel kan rouleren kan heel gunstig zijn. Daarbij speelt Pogba gewoon altijd hoor, als je als basis Pogba Marchisio Khedira Pjanic hebt, kan je veel rouleren

9 juni 2016 om 11:42

Kan Pjanic niet als nr 10 gebruikt worden? En op die manier juve het extra creativiteit geven wat nu nog ontbrak? Verwacht overigens niet dat Claudio uit de ploeg wordt gespeeld, zal altijd de voorkeur op Khedira behouden. Daarnaast ben ik ook geen fan van grote bedragen uit te geven, maar Pjanic voor 38 miljoen is echt oke, topspeler en liever dat dan 11 miljoen voor een Hernanes..

CL zal inderdaad het hoofddoel zijn, opstelling ziet er geweldig uit + steeds dubbelbezet

Buffon/Neto
D.Alves/Lich
Bonuc/Bar
Chiel/Rugani
Sandro/Evra
Marchis/Lem
Khedira/Stur
Pogba/Asam
Pjanic/Perey
Mandza/Zaza
Dybala/Bera

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren