Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pjanic gaat uitgebreid in op ‘zeer respectloos’ gedrag van Koeman

Laatste update:

Miralem Pjanic haalt in een interview met Marca snoeihard uit naar Ronald Koeman. De 31-jarige middenvelder, die door Barcelona is verhuurd aan Besiktas, heeft geen goed woord over voor de werkwijze van de Nederlandse trainer. Pjanic verwijt Koeman nooit een fatsoenlijk gesprek met hem te hebben gevoerd en hem respectloos te hebben behandeld.

Pjanic kwam vorig jaar via een opmerkelijke ruilconstructie over van Juventus. "Mijn situatie was al vanaf het begin ingewikkeld", legt de Bosnische middenvelder uit. "Ik arriveerde twee weken later dan de rest. Ik begon langzaam maar zeker de trainingsintensiteit op te voeren om me voor te bereiden op het fysieke spel dat de trainer wilde spelen. Twee, drie, vier, zeven, tien dagen gingen voorbij en de coach kwam nooit praten over wat hij van het seizoen en van mij verwachtte, of om gewoon te kletsen en me voor te stellen aan de selectie. Zoals de rest van de trainers wel doet. Heel vreemd, maar oké."

Op dat moment had Pjanic nog niet kunnen voorzien hoe het seizoen zou verlopen. "Het was nog maar het begin, oké, rustig aan. Ik werkte hard en wilde vechten om speeltijd te krijgen en beter te worden. De tijd verstreek en af en toe mocht ik spelen. Ik was erg goed en speelde mijn wedstrijden, maar ik wilde natuurlijk meer: meer geven voor het team. Ik ben iemand die altijd het maximale geeft en meer wil blijven geven. Toen kwam er een moment dat ik minder begon te spelen en toen werd de situatie ingewikkelder."

Vanaf de tweede seizoenshelft deed Koeman nauwelijks meer een beroep op Pjanic. "Als je dan een keer speelt, is het fysiek en mentaal moeilijk om in orde te zijn. Je zelfvertrouwen wordt ook aangetast, omdat er geen communicatie meer met hem is. Het was heel vreemd. Uiteindelijk is een coach gewoon degene die zegt wie speelt en wie niet, maar er zijn andere manieren om situaties op te lossen. Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik wil wel alles in mijn gezicht te horen krijgen. En ik wil niet behandeld worden alsof ik vijftien ben en alsof er niets aan de hand is. Ik heb tot het einde gestreden, ik ben professioneel met de jongens omgegaan en heb er altijd aan gewerkt om beter te worden. Ik ben akkoord gegaan met een verlaging van mijn salaris en een transfer naar Besiktas omdat ik van voetballen houd."

Pjanic wijst zelf de wedstrijd tegen Juventus op 8 december 2020 aan als kantelpunt in zijn seizoen. "Ik speelde alle wedstrijden in de Champions League, we wonnen met 0-2 in Turijn. Toen begon LaLiga weer en speelde ik opeens bijna nooit meer.. Dan is het heel moeilijk te begrijpen wat een coach van je wil. Ik heb hem gevraagd: 'Meneer, doe ik iets verkeerd? Is mijn houding slecht? Wat wilt u precies van me?' Het kon zijn dat hij iets anders van me verlangde dan mijn vorige trainers. Ik kreeg te horen: 'Nee, nee, het is gewoon roulatie. Ik heb geen probleem met je, je houding is goed.' Nou, prima, maar vervolgens speelde ik nooit meer. Ik begreep niet waarom. Hij is een erg vreemde coach, het was de eerste keer dat ik dit soort management zag. Ik heb nooit problemen gehad met mijn vorige coaches of teams."

Pjanic had bij Barcelona lotgenoten. "Ik was niet de enige die nooit speelde", zo doelt hij mogelijk op Samuel Umtiti, Junior Firpo en Riqui Puig. "Hoe denk je dat het voor me was? Van eind februari tot mei heb ik bijna niets gespeeld. Ik was erg teleurgesteld, verdrietig. Het is een heel moeilijke situatie om te accepteren, maar ik ben gaan vechten tijdens de training. Als ik hard kan trainen, zal ik dat doen. De spelers die tijdens de wedstrijden niet spelen trainen harder, terwijl de basisspelers zich herstellen voor de volgende wedstrijd. Het ergst voor mij was dat de coach er nooit was om de reserves te beoordelen tijdens de training. Hoe kan een speler zich motiveren of zich laten zien, als de coach niet eens komt kijken hoe we trainen of wat voor instelling we hebben? Dat is voor mij een van de ergste dingen, voor mij is dat een zeer groot gebrek aan respect. Gelukkig heb ik nu een oplossing gevonden om te gaan spelen, daar ben ik blij mee."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je wordt verhuurd aan Besiktas. Niet een grote Europese club. Zoveel clubs zagen dus niet je kwaliteiten.

3 september 2021 om 23:39

Er waren genoeg grotere clubs die hem wilden, maar niet konden betalen. Dus dat is niet waar.

3 september 2021 om 23:59

Meestal kunnen de clubs je niet betalen, omdat je het niet waard bent. Besiktas betaalt maar 2.75 miljoen. Voor de grote clubs is dat geen probleem

4 september 2021 om 00:04

Dan willen ze hem toch niet zo graag,de reden of een club een speler wilt is ook afhankelijk van zijn salaris..

4 september 2021 om 09:12

Dan is besiktas heel rijk😆

3 september 2021 om 23:41

Goeie communicatie is ht sleutelwoord in elke organisatie...
Dirk Crombach,aan kwaliteit ontbreekt ht niet bij hem,hij vroeg slechts om een eerlijke kans en communicatie ...

4 september 2021 om 09:34

Nee Besiktas heeft dat slim gedaan. In Turkije is de transfermarkt nog een week langer open. Pjanic heeft een jaarsalaris van 7,5 mil bij Barca en onderhandelingen met andere clubs liepen daar blijkbaar op stuk en hij bleef bij Barca bij de transferdeadline van 1 sept.

Hierna sloeg Besiktas toe en omdat de speler toch aan spelen wilde toekomen wilde hij graag, onder andere met bemiddeling van Tosic een ex speler van Besiktas.

Besiktas betaalt een derde van zijn salaris, Barca de rest. Iedereen tevreden.

1 grote rotzooi daar bij barca echt niet meer normaal dit.

3 september 2021 om 23:52

Hij kwam vanwege die gekke constructie en de trainer heeft hem nooit gewild. Dat is prima, maar zeg dat als Koeman zijnde gewoon eerlijk. Daar had Pjanic wellicht nog begrip of respect voor kunnen hebben.

4 september 2021 om 06:29

Dit is ook 1 kant van het verhaal wat geschreven is door een journalist..

4 september 2021 om 11:14

Inderdaad. Daarbij had koeman zoveel te regelen vorig seizoen.

Pjanic was al toen hij aankwam bij barca via die gekke constructie mislukt, heeft ook nooit en te nimmer iets van niveau laten zien in de wedstrijden terwijl hij zichzelf als erg goed had beoordeeld. Dan is zelfbeeld wel ver te zoeken. Jammer want was wel fan van die hem op zn top bij Juve

3 september 2021 om 23:45

Hij was echt een hele goede speler maar het was altijd zo traag en bloedeloos als hij speelde. Pedri kwam zag en overwon. Wie had je ook voor hem moeten wisselen. En als wisselspeler heeft de club liever een talent op de bank zitten met het oog op de toekomst. Het is nog een stuk goedkoper ook.

3 september 2021 om 23:51

Dat kun je dan wel gewoon even netjes communiceren.

3 september 2021 om 23:57

Hij is een professional. De trainer bepaalt. Het siert hem dat hij meewerkt aan een oplossing om aan spelen toe te komen. Hij had het recht om zijn contract uit te zitten.

4 september 2021 om 00:03

Echt professioneel is het niet om niet te communiceren.

4 september 2021 om 00:06

Goede communicatie is toch wel belangrijk als trainer voor je spelers.... dat is de eerste vereiste.

4 september 2021 om 00:49

Joaquin van Betis is ook niet echt een fan van Ronald. En er zijn nog wat oud-spelers van Valencia die hem niet echt hoog hebben zitten. Toeval?

4 september 2021 om 01:49

Tja, als je impopulaire maatregelen moet nemen van het bestuur zoals toen bij Valencia.......... Hij moest een groep oudere spelers weg sanneren, want die waren te duur. Dan krijg je dat. En nu moet hij dat bij Barca weer doen. Soms moet je ff goed kijken wanneer je ergens in stapt. Daarbij, een verhaak heeft altijd 2 kanten. Misschien heeft hij hem eenmaal verteld dat jij niet oo veel speeltijd hoefde te rekenen. In dat geval hoeft hij dat niet nog 12 keer tegen hem te zeggen.

4 september 2021 om 07:28

Precies heuvel. Koeman heeft een harde opdracht om te saneren en dus duidelijke keuzes te maken. Dan past pappen en nathouden niet, maar moet er duidelijkheid zijn. Als koeman werkelijk helemaal niets heeft gezegd vind ik dat wel slecht. Ik twijfel echter of dat niet gebeurd is. Ik denk, en dat zullen we van koam moeten horen, dat hij 1 keer heel duidelijk is geweest en het daarna niet meer nodig vond om dat te blijven herhalen en tijd te stoppen in een speler die niet in de plannen voorkomt.
Ook hier zie ik weer weinig zelfreflectie van de speler. De constructie was vreemd, ik kwam later binnen, ik werd niet voorgesteld, ik spelde goed, ik werkte hard....sorry, maar je speelde enorm slecht en ik neem aan dat je dat zelf ook wel zou kunnen zien als je enigzins kritisch op jezelf bent. En als je iets niet snapt blijf je naar de trainer toe gaan om vragen te stellen...niet 1x om daarna in de slachtoffer rol te stappen.

4 september 2021 om 11:45

En laat duidelijkheid nu net niet zijn wat Koeman bracht volgens Pjanic.

Wat een zeurkous zeg. Moet Koeman Pedri dan eruit halen? Het plan was niet eens om hem 60 wedstrijden te laten spelen meteen. En Frenkie is ook nooit geblesseerd. En Busquets af en toe, maar die speelt ook altijd. En Pjanic liet ook niks van kwaliteit zien in zijn minuten. Ik heb nog liever Puig dan hij. Aan Ilaix heeft Barca nog 20 miljoen verdiend na een paar invalbeurtjes. Pjanic mag blij zijn dat ie als brandhout nog een stap hogerop mocht maken. Zit niet voor niets in Turkije nu.

3 september 2021 om 23:53

Hij heeft toch gewoon gelijk als het waar is wat hij zegt? Geen enkele communicatie zou heel vreemd zijn.

4 september 2021 om 00:02

Deels heeft hij gelijk, maar je bent toch een prof je ziet toch ook dat de spelers die erin staan gewoon beter zijn dan jij. Hij kwam soms erin en stelde vaak teleur.

4 september 2021 om 00:05

Dat is iets anders en staat er los van. Communicatie is levensbelangrijk in professionele organisaties.

4 september 2021 om 00:18

Daar zeg je het al. Ik vraag me af of Pjanic de waarheid spreekt. Hij zal misschien niet genoeg gepraat hebben met Koeman, maar die zet hem echt niet in een hoekje neer. Laten we Koeman zijn reactie afwachten. Klinkt voor mij gewoon als een gepikeerde speler die door twee jonkies naar de bank is geleid. En Koeman probeert ook gewoon zijn eigen job te redden, en Pjanic kan daar blijkbaar geen bijdrage aan leveren.

4 september 2021 om 00:30

Dat is inderdaad het probleem met dit soort interviews. De waarheid zal ergens in het midden liggen. Hoe vaak hoor je wel niet dat teleurgestelde spelers de schuld aan de coach geven. Zelfreflectie is vaak niet de sterkste kant van een voetballer. Dit helpt niet voor de beeldvorming in ieder geval.

4 september 2021 om 00:34

Er zijn wel meerdere verhalen over Koeman. Dat verhaal van Niasse is ook niet mooi.

4 september 2021 om 01:43

Communicatie moet vanuit 2 kanten komen. Vind het makkelijk van Pjanic om Koeman de schuld te geven. Als ‘grote meneer’ kan je zelf ook wel het gesprek aangaan lijkt mij.

4 september 2021 om 02:49

Nee het is de taak van de trainer om bekend te zijn met zijn spelers niet andersom.

4 september 2021 om 09:25

Het is ook wel mooi als je vooral de interviews met afvalligen aanhaalt, die zullen inderdaad negatief zijn, niemand houdt van afwijzing.

4 september 2021 om 11:46

Als het nu een terugkerend fenomeen is dat mensen die op een zijspoor komen bij clubs van Koeman zeggen dat hij hen slecht behandeld. Dan kun je natuurlijk geloven dat het allemaal aanstellers zijn die Koeman willen zwartmaken, of je kunt geloven dat er een grond van waarheid in zit.

Koeman ka niet omgaan met spelers, eerste Suarez nu Pjanic. Met Rakitic ging hij ook al slecht mee om, en hoe hij met Umtiti omgaat is echt niet normaal.. Met Vidal had hij ook al problemen, je hoort wel vaker dat Koeman met speler botst dat is gene goed teken. Óscar Mingueza. ook zo een voorbeeld dat hij hem voor de hele wereld vernederde om volledig op hem te flippen.

4 september 2021 om 00:09

Heeft Pep ook gedaan, bij Zlatan. En Mourinho staat er ook bekend om. Van Gaal heeft het gedaan. Kennelijk zit dat hufterige gedrag erin bij meerdere toptrainers als ze het totaal niet in de speler zien zitten. Maar tegelijkertijd weet Koeman Memphis bijvoorbeeld dan wel weer te raken. En Messi kreeg hij ook weer aan de gang nadat hij mentaal al afscheid van Barca had genomen. Zou dus niet willen zeggen dat Koeman niet met spelers om kan gaan, maar dat hij zich hufterig opstelt tegenover spelers die hij niet wil gebruiken. Dat met Mingueza vond ik wel gênant en onnodig. Dat is een bruikbare speler. Misschien had hij een schop onder zijn hol nodig. Maar dat demonstratief negeren was kinderachtig.

4 september 2021 om 10:14

Toptrainer?

4 september 2021 om 01:26

Het grote probleem omtrent dit soort zaken is dat het altijd spelers betreft die niet in de plannen van de trainer voorkomen. De sterren, de talenten en alles daartussen hoor je nooit. Nu wil ik het overigens niet uitvlakken hoor, maar ik ben nogal sceptisch als uitgerangeerde spelers gaan lopen spuwen. Hetzelfde met Di Maria die werkelijk he-le-maal niets heeft laten zien bij United, maar toch elke gelegenheid grijpt om z'n gal over Van Gaal te spuwen. Met beschuldigen kom je veel minder dan met een gezonde dosis zelfreflectie.

4 september 2021 om 01:46

Suarez lag niet aan koeman. Club leiding wou van hem af. Verder presteerde heel goed tussen februari en mei waardoor ze opeens weer kans maakte op landstitel! Toevallig zat hij die periode op de bank

4 september 2021 om 08:16

Nou Koeman ontspringt de dans niet hoor. Het bestuur wilde van Suarez af, maar Suarez kreeg een korte telefoontje van Koeman dat ze hem niet meer nodig hadden.

Wanneer het bij Barca weer goed gaat zoals vroeger is Koeman een van de eerste die moet gaan vertrekken dus maak je maar niet zo druk om Koeman

3 september 2021 om 23:47

Dat weet Koeman zelf ook. Hij plukt nu de dag.

Dit is echt een “no-go” mits waar. Mede-Nederlanders zullen wel weer kamp Koeman kiezen, maar zo te lezen keek Koeman totaal niet om naar hem. Je moet toch ff praatje maken en voorstellen aan de groep? Die jongen zit in een heel nieuw land, groep, kent de taal niet, juist de trainer moet m’ dan ff helpen. Zelfs op zijn leeftijd, niets raars aan. Hoe kan je shinen als je niet ff geholpen wordt? In de normale wereld wordt je ook ff aan de rest voorgesteld en ingewerkt, en niet zonder reden…. Tuurlijk kon hij ook initiatief nemen, maar snap z’n frustratie. Koeman heeft dat volgens mij wel vaker;” als hij een transfer niet wilt, en komt er toch of zat er al, heel weinig moeite in die desbetreffende speler stopt. Zo hoort dat niet. Je moet wel iedereen betrekken, eerlijk zijn, en imodito spelers. Dat hij zichzelf goed vond valt over te twisten en moest wat meer initiatief tonen, maar zelf kritisch voetballers/trainers in de voetbal wereld zijn zo ontzettend schaars..

Pjanic misschien had je Koeman moeten overtuigen van je voetbal kwaliteiten maar waarschijnlijk trapte je nog geen deuk in een pakje boter.

Dit was een hele rare transfer destijd een jongere goed spelende Arthur ruilen voor een Pajanic die precies dat seizoen heel matig was bij Juventus.
Pjanic in vorm past echt Barca maar hij heeft gelijk hij geen echte kansen gehad bij barca.
Denk ook gewoom weg pesten door bestuur en dat Koeman dat uitvoerde en hij hen jiet overtuigde goed genoeg te zijn om het bestuur te negeren.

4 september 2021 om 01:30

Nou ja, goed spelende? Arthur werd tot z'n transfer naar Juventus telkens beoordeeld op z'n talent en bijbehorende potentie, maar datgene wat hij liet en laat zien is gewoon het niveau van een Europese subtopper op z'n best. Tot nog toe reiken de kwaliteiten van Arthur nauwelijks tot z'n talent.

Lachwekkende transfers zoals Luuk De Jong. Sturen ze Pjanic weg. Wat heeft LDJ gespeeld of waar gemaakt. Ik zie allemaal oliedomme reacties over deze topper. Belachelijke types.

Blijkbaar vindt Koeman Puig, Umtiti en Pjanic gewoon helemaal niks. Maar goed is terecht dat Pjanic natuurlijk niet basis speelde want Pedri, De Jong en Busquets zijn toch wel de duidelijke 3. Het is wel vreemd dat Koeman in die periode wat hij benoemde inderdaad nooit echt gebruik maakte van de wissels. Hij koos altijd voor dezelfde wissels zoals Braithwaite of Moriba en niet eens Puig of Pjanic een keer, zelfs als het nergens om ging.

Niet de eerste speler die zo naar buiten komt over Koeman en zich compleet genegeerd voelde door hem. Dat is toch een mindere kwaliteit van hem

Tsja dat men niet snapt dat deze spelers weg moeten van bovenaf, Laporta. Zelfs Koeman werd bijna weg gepest. En nu proberen ze de grootverdieners weg te pesten. Tsja Koeman moet daar dan voor zorgen. En Pjanic werd enkel gehaald voor een boekhoud kundige kunstje, meer niet. Best sneu en absurd.

Pjanic was echt een krankzinnige transfer. Laat maar weer eens zien wat een wanbeleid daar is gevoerd de afgelopen jaren. Middelmatige speler en dan ook nog zeggen 'ik was erg goed', wat een grap. Ik zou ook geen woord wisselen met spelers die aan waanvoorstellingen lijden.

Respectloos en Koeman gaan samen. Niet de eerste die hiermee komt.
Ondanks dat Koeman hier en daar wel wat gepresteerd heeft is ie totaal ongeschikt voor een topclub. Zeker eentje als Barca.
Alleen wel jammer dat Pjanic dit moet mededelen aan de pers.

Tja,

Iemand die Suarez en Griezmann wegdoet om
vervolgens Luuk de Jong te halen kan ik sowieso niet serieus meer nemen.

Over Pjanic zijn kwaliteiten valt niet te twisten. Bij grote clubs als Lyon, Roma en Juve was hij spelbepaler, strooide met passjes en krulde vrije trappen binnen..

En na 1 jaar Barca zou hij het opeens verleerd zijn?

De man is net 31.. een topaankoop voor Besiktas, ik kan niet wachten om hem aan het werk te zien..

4 september 2021 om 00:05

Heb je überhaupt iets mee gekregen van de financiële situatie bij Barcelona. Luuk de Jong is zeker geen topper maar wel goed voor een plan B. Suarez verdiende een godsvermogen en wat heeft Griezmann laten zien bij Barcelona past totaal niet in het spelletje wat Koeman wil spelen. Past beter bij een counterploeg als Atletico.

4 september 2021 om 00:11

Hoe wilt Koeman spelen? dat is mij ook nooit echt duidelijk. Luuk pas toch ook niet in het spel van barcelona, hoe je er ook voor staat, je haalt niet spelers als Luuk De Jong, of ze Griemzann nou weg doen of niet financieel blijft het probleem toch wel, los je niet op door Griemznnan weg te dien, want he probleem ligt eenmaal dieper. Is wel naar excuus grijpen om griemznann weg te doen en Luuk aantrekken waar je 5 Klasses van achteruit gaat..

4 september 2021 om 01:29

LdJ is denk ik een noodaankoop. Niet duur, gehuurd dus je bent niet aam hem vast en geen transferfee. Anguero, Fati en Dembele zijn nog geblesseerd. En laatste wedstrijd viel ook Braithwaith uit. Coutinho is al terug, maar nog niet de oude. Dus nu heb je Memphis als enige fitte aanvallers (muv de jonge talenten). Ik ben ook helemaal eens dat je dan nog een andere aanvaller kon kiezen, maar wilde toch even perspectief plaatsen.

4 september 2021 om 00:33

Suarez en griezmann moesten wel weg qua financiën. Daar heeft een koeman niks over te zeggen

4 september 2021 om 01:38

Tja, voor Besiktas een geweldige speler, voor Barcelona not so much. Pjanic vertoonde veel potentie bij Roma, maar bij Juventus bleek al snel dat hij nooit de absolute top zou gaan halen qua individueel niveau. Onderaan de streep gewoon een prima speler met zwakheden die er nooit uit zijn gegaan.

4 september 2021 om 09:38

Volgens mij was hij bij Juve ook altijd ijzersterk en bepalend, met talloze successen.

4 september 2021 om 10:31

De laatste 2 jaar bij Juve was hij al heel tegenvallend/slecht.

Ga lekker weer bij Besiktas spelen en volgend seizoen weer terug naar Barca waar een andere trainer zal zijn. Barca gaat een drama seizoen tegemoet en dat is precies waar de bestuur op zit te wachten om Koeman laan uit te sturen

4 september 2021 om 01:38

En waarom denk je dat Pjanic bij een nieuwe trainer wel zou spelen?

Dit verhaal zal niet helemaal uit de duim zijn gezogen. Wel wat aangedikt hier en daar vanwege frustraties. Wat Louis van Gaal ook zo goed maakt is zijn duidelijkheid naar spelers die niet spelen. Hij confronteert ze met zijn idee en waarom de betreffende speler niet in zijn visie voor komt. Met die duidelijkheid kan je proberen een plan te maken om te vertrekken of om toch van meerwaarde te zijn voor het team door je aan te passen aan de omstandigheden.

Spelers negeren en niet komen kijken naar reserven die trainen is niet best. Zo houd je de reserves totaal niet gemotiveerd en blijven ze hopeloos doortrainen.

Communicatie is het belangrijkste van gaal,mourinho zijn daar het beste in ze zeggen alles wat ze van spelers vinden face to face en eerlijk transparant

Gewoon rancune. Mosterd na de maaltijd. Lekker laten en gewoon weer gaan voetballen.

Kan me de interview van Niasse nog herinneren bij Everton.


Die werd stelselmatig gepest door Koeman.
Staat nog op youtube voor de mensen die geïnteresseerd zijn.

snap Pjanic volkomen, maar er is ook gewoon geen plek voor hem, voel het wel voor pjanic was een aantal jaar geleden echt een goeie speler maar zijn laatste seizoen bij Juventus was echt bagger, op het moment dat busquets in topvorm begon te raken wist ik al dat Pjanic niet meer veel ging spelen, hij was nooit nodig geweest zo simpel is het, maar Koeman kan echt niet met spelers omgaan hoe die, tegen Suarez zei dat ie mocht vertrekken irriteerde mij enorm dat ze Suarez salaris niet meer konden betalen vind ik ook zo onzin verkoop dan andere spelers Suarez had ik graag behouden, hoe Rakitic de deur werd gewezen vond ik ook niet netjes, je hebt het wel over 2 spelers die de afgelopen 5-6 jaar in de basis hebben gestaan en alles hebben geven, maar goed dit is vaak overkomen hoop dat het goed te lezen is, Fijn Weekend allemaal Groet messi_123

Grote meneer Pjanic gaat achteraf klagen via de pers.
Hij was niet goed genoeg in de ogen van de trainer, en die is verantwoordelijk, wat je er ook van vind. Hij had beter intern kunnen aangeven wat hij vind, en niet op deze manier, dat is pas respectloos, Koeman heeft hem niet afgevallen buiten de kleedkamer.

Koeman staat natuurlijk ook bekend als iemand die niet goed communiceerd. Bij Valencia heeft veel kritiek gekregen, met Suarez is het niet goed gegaan, en zo zijn er nog wat voorbeelden.

Dat hij zelf al zegt, ik was erg goed(eerste alinea), typeert eigenlijk wat er mis is met veel van deze generatie voetballer. Zelfreflectie.

Dat Koeman misschien beter had om kunnen gaan met spelers weet men al jaren. Hij is wisselvallig met het communicatiebeleid binnen de selectie. Maar presteert wel.

Trainers zijn maar een excentriek soort ex-spelers.

De zoveelste wisselspeler die zegt dat zijn trainer het niet snap. Zou het misschien zo kunnen zijn dat je niet goed genoeg bent ? Typisch de huidige maatschappij. Het ligt altijd aan anderen.

4 september 2021 om 08:52

Pjanic is in vorm zeker een meerwaarde voor Barcelona. Maar dat is niet eens zijn grootste probleem, er was geen communicatie. Hij zegt duidelijk dat Koeman niet naar de reserve spelers keek, dat is toch diep triestig?

4 september 2021 om 09:03

Wie zou Pjanic eruit spelen? Pedri, Frenkie of Busquets. Geen van die 3 natuurlijk. En op de bank kun je beter Nico, Gavi en Pedri zetten. Voor de toekomst van de club. Daarnaast verdienen zij samen minder dan Pjanic deed.

Koeman moest (om financiële reden?) Van hem af en dat kon waarschijnlijk alleen zo.
Ik zie overeenkomsten met Schmidt en Ihataren

Tja, de klagers zijn altijd degenen die niet spelen. Je kan het lezen wanneer hij zegt dat hij Koeman vroeg naar zijn houding en dat Koeman zei dat zijn houding goed was. Pjanic begrijpt niet dat als zijn houding goed was, dat hij alsnog niet speelde. Koeman vond hem gewoon niet goed genoeg. Wat voor manager gaat een speler gedurende een seizoen (waarin blessures kunnen vallen) een speler vertellen dat ze eigenlijk niet in de plannen voorkomen? Dan heb je straks een speler die er niets meer aan doet. Denk niet dat Pedri, Auraujo en Mingueza met dit soort verhalen aankomen.

Altijd makkelijk scoren op deze wijze. Geen hoor en wederhoor. Geef nu ook Koeman de kans om zijn kant van het verhaal te doen.

Al die spelers die maar na willen trappen naar hun vertrek.

Mocht dit waar zijn, had Koeman natuurlijk wel beter mogen communiceren. Na Suarez lijkt dit de volgende in de rij te zijn die zomaar is weggewerkt door Koeman. Overigens is Pjanic zelf ook wel een zeur, die totaal niet inziet dat hij zwaar tekort schiet en tijdens het seizoen meermaals klaagde dat hij meer zou moeten spelen.

Off-topic: Weet je het zeker Pjanic? Volgens veel mensen op dit forum is Koeman een zeer goede people-manager (tenminste ten tijde van de boer als bondscoach).

On-topic: Het is achteraf zo makkelijk praten en het is nooit de schuld van de persoon zelf wanneer het slecht gaat. Kijk eerst naar jezelf Pjanic

In de aandacht voor de niet-vaste waarden, kan Koeman nog een hoop leren. Bijvoorbeeld van Ten Hag, die is daar juist heel goed en bewust mee bezig.

Oh wat enorm raar.
In dat jaar tijd nooit zelf je mond open durven trekken? Of je zaakwaarnemer je praatwerk laten doen.
En nu klagen.

En hij geeft het zelf al aan: "MIJN niveau ging naar beneden na de eerste seizoenshelft"

Het ligt wat mij betreft aan zichzelf en zijn lakse manier van verantwoordelijkheid nemen en duidelijkheid vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren