Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo: ‘Geen spijt dat ik niet naar Real ben gegaan’

Laatste update:

Andrea Pirlo neemt het dinsdag met Juventus op tegen Real Madrid en had in het verleden zelfs voor die tegenstander uit kunnen komen. De 35-jarige middenvelder stond in 2006 in de nadrukkelijke belangstelling van De Koninklijke, zo vertelt hij maandagavond in gesprek met de sportkrant AS.

/

Fabio Capello belde mij in 2006. Milan zat toen in de problemen vanwege het Calciopoli-schandaal en de deal was bijna rond. Maar daarna keerde de rust bij de club terug en verlengde ik mijn contract. Ik heb geen spijt dat ik bij Milan ben gebleven, want in het seizoen erna wonnen we zelfs de Champions League. Wat ik van Real vind? Madrid is Madrid, de grootste club van de wereld.”

In april 2013 had Pirlo overigens al een keer verteld dat hij naar Real kon. In zijn autobiografie verklapte hij tevens dat hij dicht bij een transfer naar Chelsea en Barcelona was, maar dat clubbaas Silvio Berlusconi een vertrek van de regisseur voorkwam. Pirlo speelt sinds de zomer van 2011 voor Juventus.

Denk jij dat Andrea Pirlo volgend seizoen nog voor Juventus speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gast wil je toch absoluut niet van de velden zien vertrekken..

4 mei 2015 om 23:44

1 van de weinige juwelen die het hedendaagse voetbal nog heeft qua stylist.

5 mei 2015 om 11:48

Wat zeg je nou?

pirlo is gewoon een held!

4 mei 2015 om 21:44

Wat hebben mensen toch met het woord held? Hij is een topvoetballer, maar een held heeft een andere definitie. Tenzij hij maandelijks mensen in nood helpt, en wellicht doet hij dat ook maar daar ging je reactie vast niet over.

4 mei 2015 om 21:48

Nakuma.

Definitie held: 1 Mythische of reële persoon die iets buitengewoons heeft gedaan. 2 Rolmodel. 3 Hoofdrolspeler in boek, film en dergelijke. 4 Kampioen.
Daarvan uitgaande is Pirlo zeker nummer 4 en kan hij ook als een rolmodel worden gezien, het woord held kan hem dus op verschillende manieren toegeschreven worden.

Dat jij er zelf een andere definitie aan hangt, hoeft niet te betekenen dat iedereen de definitie van jouw moet volgen.

4 mei 2015 om 22:19

^ niks aan toe te voegen. Wel begin ik "baas" en "eindbaas echt beu te worden.

4 mei 2015 om 22:32

Check, maar boeiend

4 mei 2015 om 22:40

Pirlo is zoooo een eindbaas! Niet normaal hoe goed hij nog is op zijn leeftijd.

4 mei 2015 om 22:48

ik weet niet wat ik verkeerd zeg maar ik zeg wat ik vind en ik vind hem een held en ik denk dat er meer mensen met me eens zijn.

4 mei 2015 om 23:26

Pirlo: deze held is echt een eindbaas.

5 mei 2015 om 00:21

Als iemand een spelletje maakt met Pirlo als eindbaas dan is hij dat ook.

5 mei 2015 om 00:29

haha touche.

Pirlo is echt een van de allerbeste middenvelders allertijde. Zijn traptechniek en inzicht is echt fenomenaal. Puur genieten om naar te kijken.

4 mei 2015 om 21:42

Ondanks al z'n prijzen en het feit dat het een geweldenaar is blijft een ander beeld van hem mij bij: hoe hij op fenomenale wijze werd gepasseerd door Ronaldinho.

4 mei 2015 om 21:46

Ja hij heeft ook een minder momentje gehad

Zullen er voetballiefhebbers zijn die niet van Pirlo genieten? Die man kan volgens mij nog lichtjaren mee. Lekker over het veld heen wandelen op een middenveld dat verder alleen maar uit kilometervreters bestaat en vervolgens met een achteloze wereldpass een dodelijke aanval inleiden. Die stopt de komende vijf jaar niet met voetbal, denk ik.

4 mei 2015 om 21:44

Denk het ook niet.
Hij speelt het zo goed dat hij vrij weinig energie en kracht verbruikt in een wedstrijd.
Met Pirlo en een snelle aanvalslinie ben je dodelijk, want met een steekbal zet hij de spits 1 op 1 met de keeper.

4 mei 2015 om 21:45

Inderdaad.ik vind dat Pirlo echt goed zit bij Juve.hij moet het niet hebben van het loopvermogen,maar puur op techniek presteert die nog wekelijks op het veld.met al die kilometervreters zoals jij het zo mooi zegt rondom hem zit die in een zetel op dat middenveld.hopelijk schittert hij tegen Real.ik droom nu al van een rake vrijetrap morgen.

4 mei 2015 om 21:54

Dan laat hij onze vriend uit Madeira even zien hoe je een vrije trap moet nemen...

Wat als Pirlo nu bij Real had gespeeld? Hij laat het echt niet zo maar gebeuren dat Cristiano Ronaldo alle vrije trappen gaat nemen...

4 mei 2015 om 21:56

Een lichtjaar is niet een eenheid van tijd. Het is de afstand die licht in vacuüm aflegt in een jaar.

4 mei 2015 om 22:06

Het is een eenheid voor afstand. Dus Pirlo kan nog lichtjaren mee, hij kan nog heel veel meters maken. Hoewel zelfs een Bolt nooit een lichtjaar zal gaan lopen in zijn hele leven. Pirlo loopt nu ook op zijn laatste benen en maakt ook weinig meters.

4 mei 2015 om 22:06

Lekker boeiend. Ongelooflijk mensen zoals jij.

4 mei 2015 om 22:16

Mensen die andere mensen iets willen bijleren. Lekker boeiend! Leren moet je helemaal niet willen. Ongelooflijke mensen!

5 mei 2015 om 00:14

Hahaha als mensen elkaar niet verbeteren. Lopen er alleen maar domme apen rond op deze planeet.

5 mei 2015 om 00:48

Ben jij ook weer pffffff zwaar leven met jou man...relaxed gast komt allemaal goed

5 mei 2015 om 00:22

Maar hij zal ook niet nog 5 jaar op de europese velden te zien zijn. Hooguit nog 1 jaar denk ik. Daarna waarschijnlijk de Mls.

Pirlo, Scholes, Ronaldinho, Lampard, Del Piero, Henry, Kakà, Giggs... Ze zijn bijna allemaal verdwenen. Een mytisch tijdperk van prachtige voetballers. Ik ga hem missen als hij beslist om er mee te kappen. Morgen nog eens laten zien wie de baas is!

4 mei 2015 om 22:07

Tja, dat krijg je met voetballers. Die moeten een keer stoppen, maar er staan altijd weer andere spelers op. Wij kunnen nu bijvoorbeeld genieten van Immers, Boilesen, Kazim, Sigthorsson...

4 mei 2015 om 23:15

Ook geweldenaars natuurlijk

En wat te zeggen van Manolev? Die moet PSV gewoon terughalen, vind ik.

4 mei 2015 om 22:07

En dan vergeet je voor het gemak Seedorf even.

4 mei 2015 om 23:14

Ben er veel vergeten, kan ze niet allemaal opnoemen of ik neig naar de tijden van fifa 2003

Helemaal mee eens. En morgen even laten zien wat voor kwaliteiten je nog bezit Maestro!

Een geweldige voetballer. Hij heeft echt alles uit zijn talent gehaald. Er zijn niet veel die dat kunnen zeggen.

Ik kijk speciaal samenvattingen en wedstrijden om hem aan het werk te zien. Ik vind het geweldig om te zien hoe hij in zijn eenvoud zo'n spelinzicht heeft en de ballen weg legt. Een speler waar ik van hoop dat de leeftijd geen rol zal spelen in de voorbije toekomst

sommige zijn super fan van ronaldo, sommige van messi, geef mij Pirlo!

zucht, een geweldige voetballer, wat een trap heeft die man en nog altijd een gentlemen. ik wil hem echt een keer ontmoeten!
op en top italiaan, nooit italie verlaten, maar overal gepresteerd.

pirlo, eens een i rossoneri, altijd een rossoneri! jij zult nooit vergeten worden in onze Milan historie!

5 mei 2015 om 03:37

Ik denk niet dat Pirlo nog evenveel rossonero is. Eigenlijk schandalig hoe Galliani hem en andere Milan legendes heeft weggewerkt.

jaartje madrid zou leuk zijn. Net als alonso bij byer

Modric en Pirlo... wow

5 mei 2015 om 06:52

Ik ga het meteen proberen in fifa. Waren er maar elftallen en spelers van vroeger in het spel, kon je Modric, Pirlo en Zidane opstellen.

Dit is echt de ultieme spelverdeler. God, wat kan de beste man voetballen zeg! Op zo een leeftijd nog zulke prestaties kunnen leveren op het veld. Petje af! Moge hij nog zo lang als zijn lichaam aankan te bewonderen zijn. Zijn spel is zeer sterk!

Pirlo is echt een geweldige voetballer. Ik hoop dat hij in zijn carrière met Juventus nog de CL wint, dat is Pirlo zeker gegund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren