Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Peter Bosz moet vrezen voor ontslag na nieuw puntverlies met Lyon'

Laatste update:

Olympique Lyon overweegt Peter Bosz te ontslaan, zo meldt RMC Sport. De Nederlandse oefenmeester staat sinds eind mei vorig jaar voor de groep bij les Gones. Aanleiding voor het mogelijke ontslag van Bosz is de teleurstellende start van Lyon in de Ligue 1. Laurent Blanc, Rémi Garde en David Bettoni worden genoemd als mogelijke opvolger van Bosz.

Bosz begon met Lyon nog goed aan het nieuwe seizoen met vier overwinningen en een gelijkspel in de eerste vijf wedstrijden, maar de druk nam toe na vier verliespartijen op rij. Bosz verloor achtereenvolgens van FC Lorient (3-1), AS Monaco (2-1), Paris Saint-Germain (0-1) en RC Lens (1-0). Vrijdagavond volgde er een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Toulouse.

Door de huidige zevende plaats in de Ligue 1 wordt er in de Franse media getwijfeld over het aanblijven van Bosz in Lyon. Lacazette wilde zich na het duel met Tolouse echter niet uitspreken over de toekomst van de oefenmeester. “Ik weet wat hij wil, maar ik kan niet voor andere spelers praten. Maar gezien de wedstrijd van vanavond (vrijdag, red.) is het duidelijk dat we niet allemaal op één lijn zitten, dat is jammer. Of ik wil dat Bosz als trainer bij Lyon blijft? Ik wil gewoon wedstrijden winnen, de rest is aan het bestuur. Ik geef altijd alles voor de club", aldus Lacazette, die begrip had voor de fluitconcerten na afloop van het zoveelste teleurstellende resultaat.

Het ontslag van Bosz is niet langer een taboeonderwerp, zo schrijft RMC Sport. De wegen tussen Bosz en Lyon zouden de volgende interlandperiode of eerder kunnen scheiden. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. In Frankrijk is het speculeren over een mogelijke opvolger van Bosz al in volle gang. Volgens de Franse sportzender staat Blanc er intern bij Lyon goed op, terwijl ook de namen van Garde en Bettoni, voormalig assistent-trainer van Zinédine Zidane, worden genoemd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is klaar en onomkeerbaar meer. Tijd genoeg gehad om er iets van te maken maar helaas, het heeft niet mogen zijn.

8 oktober 2022 om 17:35

Kan zo zijn, hoeft niet. Ik vind eigenlijk vooral de media deze situatie creeeren. Al 3 wedstrijden zie ik dezelfde artikelen met als kop: Bosz moet vrezen voor ontslag. Na ieder artikel gaan meer en meer mensen zo meepraten en denken en zo creeer je dus iets.
Hoppa.

8 oktober 2022 om 17:40

Ik volg de media niet, ik volg de groei en resultaten van de club. In deze ben ik het gewoon eens dat het tijd is om te vertrekken.

8 oktober 2022 om 20:15

Ha ha ha jij ben de beste analyticus

9 oktober 2022 om 06:19

Je zit op vz... dus dan volg je iig media, tot hoeverre deze jou beinvloed laat ok in het midden. Ik denk dat de grote massa iig wel beinvloed wordt, keer op keer bij vele themas.

8 oktober 2022 om 19:48

Maar het systeem die hij hanteert is gewoon simpel en eentonig. Vol
Op de aanval. Als hij er een systeem naast zet die verdedigd dan zal hij flinke stappen maken

8 oktober 2022 om 19:49

Hij kan echt de
Plek van schreuder overnemen gelijk
Bij ontslag Lyon eerste vlucht Amsterdam pakken

Pak je geld en kom naar A'dam. Verlos ons van de oplichter schreuder

8 oktober 2022 om 17:29

Haha ja, ongelooflijk we staan voor. Maar zelfs Volendam hobbelt lekker mee, geen rest verdediging geen lijn en idee in ons spel.

8 oktober 2022 om 17:46

Tuurlijk vervang de ene coach die bijna overal gefaald is met een andere coach die overal ontslagen wordt. Met Peter Bosz gaat het niet beter worden 🤦🏻‍♂️

8 oktober 2022 om 18:00

Heeft het al eens geprobeerd bij jullie en het was niet gelukt. Laat hem het bij ons PSV proberen!

8 oktober 2022 om 18:45

Niet gelukt? Was uitstekend bezig, waar heb je het over? Ging weg door een aanbieding van Dortmund en problemen met het bestuur (niet vanwege resultaten).

8 oktober 2022 om 20:14

Hij had geen prijs gepakt en dat is wel de doelstelling toch?

8 oktober 2022 om 19:11

ajb niet
Ok, velen kunnen het beter doen dan Schreuder.
De man van de wissels (schmidt 2.0), maar wat erger is hij ziet het gewoon niet .
maar ook Bosz. Hioij blijft maar roepen dat de nederlaag tegen MU onnodig was en hij het weer zo zou doen...... dus weer zou verliezen
Hij heeft na Ajax niks meer gepresteerd.
Dus laat hem maar lekker in het buitenland.
Tuchel.
Als Chelsea zijn salaris blijft doorbetalen minus dat wat hij van Ajax krijgt is dat de man

Come to ajax. Schreuder weer degraderen tot assistent

8 oktober 2022 om 17:31

Daar schijnt Schreuder dus heel goed in te zijn!

Kom naar damsco swa. We need you right now.

8 oktober 2022 om 17:32

Ik vraag me af of Peter straattaal begrijpt.

8 oktober 2022 om 18:09

Moet wel anders kan hij Brobbey en Ihattaren niet raken met zijn woorden.

Peter heeft geluk dat ie Nederlander is, want alleen zulke opties worden overwogen deze eeuw. Maar hij heeft me wel laten genieten dat ene jaar. Kom maar terug topper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren