Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez pakt elftalfoto Ajax erbij en wijst naar zwakke schakel tegen Aston Villa

Laatste update:

Kenneth Perez is niet onder de indruk van het optreden van Diant Ramaj. Halverwege het Conference League-duel op Villa Park tussen Aston Villa en Ajax leidt de thuisploeg met 1-0. De analyticus wijst naar Ramaj als een van de tegenvallers in de eerste helft.

Na een half uur spelen in Birmingham kwam Aston Villa op een voorsprong tegen het onmachtige Ajax. Eerst was doelman Ramaj te laat bij de doorgebroken Moussa Diaby. De Fransman aarzelde vervolgens iets te lang, waardoor Ramaj met een sliding alsnog kon ingrijpen.

Bij de daaropvolgende hoekschop was er geen houden meer aan voor Ajax. Douglas Luiz legde de bal bij de eerste op het hoofd van Watkins, die in alle vrijheid binnenkopte: 1-0. Vervolgens werd de doelpuntenmaker overigens geblesseerd naar de kant gehaald.

In de studio van ESPN kijkt Perez met bovenmatige interesse naar de elftalfoto van Ajax, waarop hij ziet dat Ramaj op zijn tenen staat.

“Hij is aan de kleine kant, maar wel een heel goede keeper, vind ik”, concludeert Perez bij het zien van de foto. “Zie je hoe hij staat met zijn voeten?”

“Alleen deze wedstrijd vind ik dat hij veel en veel te nonchalant omgaat met de bal, en zijn teamgenoten te vaak in de problemen brengt. Hij moet er wel rekening mee houden dat Ajax iets sneller onder druk wordt gezet dan tegen Fortuna”, aldus Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1.89, maar aan de kleine kant? is gewoon gemiddeld voor keepers

14 maart 2024 om 22:11

Scheelt 1 a 2 cm met Onana. Maar wellicht dat het idee komt door z'n sprongkracht

14 maart 2024 om 23:02

Ik had het al opgezocht maanden geleden, hij was precies even lang als Onana. Hij heeft geen echte sprongkracht als Onana daarom lijkt hij ineens klein. Zelfde lengte als je het opzoekt.

14 maart 2024 om 22:15

Idd is gewoon gemiddeld. Gezeur. Als je weinig sprongkracht hebt en niet in de hoeken komt is het een tekort, maar vind dat bij Ramaj echt niet. Daarnaast Ter stegen is 1.87. Lloris ook zoiets.

Het is ook gewoon niet zo'n heel goede keeper. Maar dat mag je geloof ik niet zeggen.

14 maart 2024 om 22:12

Mee eens, valt positief in dit elftal, maar dat maakt je nog geen speciale speler.

14 maart 2024 om 22:13

Hij is talentvol,met heel veel zelfvertrouwen. En heeft al meermaals hele goede dingen gedaan. Al ben ik nog steeds van mening dat Rulli beter is.

14 maart 2024 om 22:13

Jij mag alles zeggen. Ik vind het wel een van de beste keepers van de ED, maar iedereen zijn eigen mening. Ik vind hem beter dan bijv Benitez.

Vandaag vind ik hem overigens niet heel goed spelen.

Sowieso zaadpot. Slechte wedstrijd, Ajax drama, scheids drama, enige wat leuk is is dat stadion. Was mooie sfeerimpressie voor het begin. Is toch echt meer sfeer dan je in NL ziet.

15 maart 2024 om 10:10

Benitez zag er inderdaad vd week bij de 1-0 ook niet lekker uit...

14 maart 2024 om 22:18

Mag je wel zeggen hoor.

Ben het er alleen niet mee eens. Uistekende keeper. Ook statistisch gezien keept hij erg goed.

In dit Ajax krijgt hij aardig wat schoten te verwerken en heeft hij ook Ajax een aantal keer goed gered. Gezien zijn leeftijd heeft hij ook nog veel groeipotentie.

14 maart 2024 om 23:13

Hij doet alles perfect maar hij komt kwaliteit te kort met zn sprongkracht vooral op CL niveau zijn er veel topspitsen die heel makkelijk over hem heen kunnen stiften.

14 maart 2024 om 23:22

Ajax speelt geen Champions League, dat scheelt.

15 maart 2024 om 01:32

Hij is pas 22 jaar. Genoeg potentie met goede reflexen en rust aan de bal.

Sprongkracht kan je ook trainen. Daarnaast is dat echt zo slecht nog niet. Hij kan echt nog stappen maken en uitgroeien tot een topkeeper hoor.

Yann Sommer zat op 2e jarige leeftijd bij Basel waar hij niet alles speelde.

Oblak zat bij Rio Ave op zijn 22e in een verhuur.

Allison Becker zat bij International op zijn 22e en speelde ook niet alles.

Ederson was net voor 500.000 gekocht door benfica op zijn 22e en zat bankie.

Kortom alle tijd om het niveau nog te halen

Voorvoetjes keeper. Netjes!

Hij wordt in deze wedstrijd gewoon teveel betrokken in het veldspel omdat je door deze tactiek niet vooruit kan voetballen. Tuurlijk komen er dan foutjes.

Hij is gewoon ook niet zo goed, maar in dit elftal ben je als je az/twente niveau bent ineens goed.
In normale jaren bij Ajax was hij natuurlijk de kop van jut geweest.
Hato misschien ook wel btw.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren