Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez moet lachen om ‘grappige speler’ van Feyenoord: ‘Komt echt niks uit’

Laatste update:

Kenneth Perez is niet achterovergeslagen van het niveau van Feyenoord in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht (2-1). De Rotterdammers wonnen wel in eigen huis, maar deden dat met pijn en moeite. Met name richting het einde van de wedstrijd was de geest uit de fles bij de ploeg van Arne Slot.

Feyenoord speelde soeverein in de eerste helft, maar liet de teugels vieren naarmate de tweede helft vorderde. Utrecht drong daarop aan in de jacht op de gelijkmaker, maar wist deze niet te produceren.

"Als het verschil maar één is, kan een verdwaalde voorzet je al de das om doen", aldus Perez bij ESPN. "Feyenoord heeft in de tweede helft niet heel veel gecreëerd. Je ziet dat het de laatste drie weken al iets moeizamer gaat. Ze hebben een paar tikkies gehad, onder meer in de Champions League."

Perez pikt er een paar spelers uit. "Minteh vind ik een grappige speler", aldus de Deen. "Daar komt vandaag echt helemaal niks uit. Stengs had het ook niet meer met zijn creativiteit in de tweede helft. Paixão probeerde het wel, maar echt lekkere aanvallen zaten er niet meer tussen.

"Ik denk dat Slot heel tevreden is over de wedstrijd, want in de beker gaat het erom dat je door bent", concludeert Perez. "Ik denk dat Feyenoord snakt naar de winterstop. Ze zijn door en kunnen met frisse moed naar de tweede seizoenshelft toewerken."

De spelers van Feyenoord zijn vanaf morgen vrij om te gaan en staan waar ze willen, daar de Eredivisie tot 12 januari stilligt. De meeste spelers vliegen een paar dagen uit. Feyenoord hervat de competitie op 14 januari met een thuiswedstrijd tegen NEC.

"Tweede word je sowieso", gaat Perez verder. "Dan wordt het afwachten wat er te halen valt bij PSV. Het zal heel moeilijk worden om te stijgen, zoals het ook heel moeilijk zal worden om te dalen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontzettend grappig, net als 3 keer achterelkaar op een stuk lego gaan staan als je snachts naar de wc moet. Hij trapt ook echt nog een keer iemand perongeluk het ziekenhuis in met die wilde acties van em.

21 december 2023 om 00:02

Begin een beetje Perez moe te worden ...

21 december 2023 om 01:27

Nu pas?

Eigenlijk wel een apart seizoen dit. Psv nu al kampioen en de 2e plek zal feyenoord ook niet ontgaan. Enige vraag is of ajax een comeback kan maken voor een eventueel 3e plek.

21 december 2023 om 08:35

Tenzij Ajax 3 topversterkingen krijgt moeten ze blij zijn met plek 5.

21 december 2023 om 17:48

Er is nog nooit een ploeg kampioen geworden in de winterstop. Wel vaak genoeg zijn 10 punten goed gemaakt. M.a.w. je praat onzin.

Ik ben er niet zo zeker van dat Feyenoord 2e blijft. De afgelopen weken vond ik het spel niet denderend. Als Twente hun niveau vast blijft houden wil ik het nog wel eens zien. AZ zakt de laatste weken ook behoorlijk door het ijs.

21 december 2023 om 06:53

@forza. Jij vindt dat Twente wel een behoorlijk niveau aantikt de laatste tijd?

21 december 2023 om 07:17

Feyenoord wordt met gemak 2e. Ja het gaat moeizaam, maar nog steeds makkelijker dan Twente. Laatste 6 ED wedstrijden haalt Twente 9 punten waaronder 3 tegen Excelsior waar ze 0-2 achter stonden, maar Excelsior opeens rood kreeg. Feyenoord haalde er 15 punten uit. Tuurlijk wel 2x verloren van Atletico en Lazio, maar dat is een ander niveau.

21 december 2023 om 07:55

Twente was inderdaad van hoog niveau tegen 10 man van Sparta.

"tweede word je sowieso", gaat Perez verder. "dan wordt het afwachten wat er te halen valt bij Psv.

Meer dan 3 punten zal je echt niet krijgen als je wint in Eindhoven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren