Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Heeft hij iets laten zien waardoor wij denken dat hij in Oranje moet?’

Laatste update:

Kenneth Perez toonde zich na afloop van de topper tussen Feyenoord en AZ (2-1) niet onder de indruk van Tijjani Reijnders. De middenvelder van AZ werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een plekje in het Nederlands elftal, maar de Deense analist van ESPN begrijpt niet waarom. Reijnders speelde volgens Perez geen beste wedstrijd in De Kuip.

AZ kon in aanvallend opzicht weinig brengen in Rotterdam-Zuid en dat was ook Perez opgevallen. Hij vond vooral dat Reijnders meer had kunnen doen. "Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat", steekt de analist van wal tijdens De Eretribune. "Hier moet je het verschil maken. Als ik dan naar Reijnders kijk, heeft hij iets laten zien waardoor wij denken dat hij in het Nederlands elftal kan? Dit zijn de wedstrijden, en niet die tegen Excelsior."

De 5-0 zege op de Kralingers van vorige week, een wedstrijd waarin Reijnders uitblonk, is voor Perez niet genoeg. Hij verwacht dan ook niet dat Ronald Koeman een plekje in zijn voorselectie zal hebben voor de middenvelder van AZ. "Als je een transfer wil verdienen en als je in het Nederlands elftal wil, dan zijn dit de wedstrijden waarin je moet presteren. Dat heb ik echt niet van hem gezien vandaag. ik heb niet iemand gezien die in aanmerking zou moeten komen voor Oranje."

Het AZ van Reijnders ging uiteindelijk in de slotfase onderuit tegen Feyenoord. Marcus Pedersen besliste met een ogenschijnlijk wanhoopsschot met links, dat van richting werd veranderd door Jesper Karlsson, in minuut negentig de wedstrijd. Door de 2-1 overwinning staat Feyenoord nu vijf punten voor op AZ, dat de tweede plaats zondagmiddag kwijt kan gaan raken aan Ajax. Dan moeten de Amsterdammers wel nog in eigen huis zien te winnen van Sparta Rotterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Ten eerste heb ik nog niemand horen zeggen dat Reijnders in Oranje hoort, maar dat terzijde. Reijnders speelt werkelijk geweldig dit seizoen, had vandaag alleen een mindere dag. Maar goed, er was bij AZ eigenlijk niemand die leverde vandaag (zeker de 2e helft niet). Hij hoorde ook niet per sé tot de slechtste vandaag overigens. Makkelijk om dan 1 van de 11 eruit te pikken en dan een argument te maken voor een discussie die niet eens bestaat. Aan de andere kant, we hebben het over Perez, dus verbaasd ben ik ook niet.

19 februari 2023 om 00:11

Geweldig is een groot woord, Koopmeiners- Midtsjo was geweldig. Vergeleken daarmee is Clasie - Reijnders echt een slap aftreksel.

19 februari 2023 om 00:12

Hij bedoelde het meer als voorbeeld denk ik. Hij had ook Wieffer kunnen noemen, die bakte er ook vrij weinig van terwijl hij door sommige idiote journalisten ook al richting Oranje werd geduwd. Maar ach aangezien Taylor en Klaassen geselecteerd worden heeft de helft van de Eredivisie een kans op dit moment.

19 februari 2023 om 05:25

Reijnders heeft meer recht om in oranje te zitten dan non voetballer Taylor. Ik vind het echt een schande (het diepste punt wat het nl elftal ooit heeft geraakt) dat hij mee heeft mogen doen. Elke speler met een Nederlands paspoort heeft 100000x mee recht om te spelen dan Taylor

19 februari 2023 om 06:38

@Deneus123,

Taylor was vorig seizoen de laatste 10 wedstrijden 1 van de uitblinkers bij Ajax elke keer wanneer hij mee deed. En op basis daarvan is hij toen geselecteerd. Is dat terecht? Misschien wel misschien niet.

Zijn huidige vorm verdient hij het totaal niet uiteraard. De vraag is meer welke middenvelders het wel moeten worden buiten F de Jong en Simons?

Ten tijde van het volgende toernooi:
- Wijnaldum 34
- Berghuis 33

Misschien dat Gravenberch nog wat kan worden bij Bayern. En ergens hoop ik dat Koopmeiners nog beter word. Maar verder ben ik redelijk somber daar in voorlopig

19 februari 2023 om 10:49

Uiteraard zal Koeman voor de Roon kiezen.

Dat vindt of denkt toch ook helemaal niemand ? Alleen Perez zelf heeft dat een keer lopen roepen, Reijnders kan bij vlagen leuk voetballen, maar als het echt om gaat geeft hij nooit thuis.

Mua, het is vaak gewoon 1 persoon die zo'n jongen Oranje in praat en de media neemt dat over, waardoor het lijkt alsof iedereen er zo over denkt. Het lijkt me duidelijk dat dit niet het niveau is dat je in Oranje wilt hebben, al kan hij wel leuk voetballen. Echter heb je met De Jong, Koopmeiners, Klaassen, Berghuis en eventueel zelfs Gakpo sowieso wel zekerheidjes, terwijl het ook zomaar kan zijn dat Wijnaldum nog terugkeert. Dan heb je ook nog Taylor en vooral Simons die op de deur kloppen. Dan heb je ook nog De Roon (komt eigenlijk wel tekort naar mijn mening), Schouten en dan vergeet ik vast nog wel spelers. Het probleem is dat Reijnders simpelweg niet beter is dan de alternatieven. Hij zal echt nog wel stappen moeten maken om in aanmerking te komen voor Oranje, denk ik.

19 februari 2023 om 00:38

Waarom noem je Taylor terwijl een Gravenberch echt veel meer heeft laten zien? Verder compleet met je eens. Reijnders gaat nooit in aanmerking komen denk ik, en daar ben ik blij om. Het betekent simpelweg dat het niveau van het NL's elftal toch redelijk hoog blijft.

19 februari 2023 om 01:04

Mua, voor Oranje-begrippen is het middenveld eigenlijk ronduit zwak. Alleen De Jong is echt goed en Berghuis zie ik ook graag op het middenveld. Koopmeiners heeft het absoluut nog niet in Oranje, terwijl Klaassen alleen nuttig is als hij scoort. Echter is Reijnders in mijn optiek gewoon een subtop-speler. Niets mis mee natuurlijk, maar absoluut niet het niveau wat je in Oranje wilt zien.

Pleit dan voor Wieffer. Maarja

Als 1 man dit keer weer niet geselecteerd wordt voor Oranje...

Ik heb het natuurlijk over onze Geertruida, wat speelde hij, voor het eerst als aanvoerder, echt een heerlijke pot. Zowel aan de bal als dat Pavlidis geen ademruimte kreeg. Misschien wel mijn motm!

19 februari 2023 om 02:30

Geertruida mag van mij zeker mee met Oranje maar qua verdedigers hebben we gewoon betere op het moment. Als wissel is het een prima keuze.

19 februari 2023 om 13:50

Dat hebben we zeker, maar als je bijvoorbeeld naar vorm kijkt vind ik hem absoluut niet minder dan Timber (en natuurlijk nooit minder dan een Rensch die zelfs als wisselback de voorkeur kreeg van LvG)

19 februari 2023 om 08:42

Hartman begint voor mij toch ook wel op de deur te kloppen inmiddels. Gaat elke week voorop in de strijd, doet weinig domme dingen, verzaakt nooit.

19 februari 2023 om 08:54

Helemaal mee eens. Ongelofelijk dat deze man nog over het hoofd wordt gezien. Ik hou er niet van om spelers na één goede wedstrijd in het NL elftal te praten maar hij presteert gewoon al 2 seizoenen lang! En ook in Europa. Laat een Wieffer en Hartman eerst maar eens een heel seizoen constant spelen, maar die spelen ook gewoon goed.

19 februari 2023 om 09:07

Geertruida heeft er de afgelopen weken echt gestaan. In elke topper een 8. Speelt met zelfvertrouwen, kan heel ver van de eigen goal spelen en kan erg veel compenseren met zijn snelheid. Hij is zo makkelijk op de been gebleven de afgelopen weken. Persoonlijk miste ik Trauner geeneens door Geertruida. Geertruida miste ik in sommige wedstrijden dan wel weer op rechtsback. Wat een geweldenaar!Ik vind Timber ook een geweldenaar, maar niet zo in vorm als Geertruida. Geef dan ook Geertruida eens een keer de kans. Al is het voor de ontwikkeling van die jongen.

19 februari 2023 om 10:40

Geertruida was zeker mijn motm! Zo beslissend daar achterin. 0 schoten op goal van az. De nr2 van de competitie. Elke keer zat geertruida er net voor.

Kunnen we alsjeblieft een keer ophouden met dit soort C garnituur Oranje in te praten.


Heel AZ heeft bar weinig laten zien, geen enkele keer op goal geschoten en dan zonder met je ogen te knipperen zeggen dat Feyenoord geluk had

Na 60 min was de tank tot de laatste druppel leeg, omdat Feyenoord een byzonder goede conditie heeft kom je als AZ in het laatste half uur in de problemen, en ja idd door een van richting verandert schot, wat doe je eraan..
En tuurlijk speelde Feyenoord slordig en gehaast, maar als er een ploeg is die recht had op de overwinning dan is het Feyenoord wel, die western gewoon te verliezen, met deze instelling kun je in Europa ook ver komen, vorig jaar nog gezien.


19 februari 2023 om 06:23

topic?

Reijnders, Wiefer, Taylor, Gravenberch (nog niet) allemaal geen oranje materiaal.

Ach Perez is ook weer eens met zijn chagrijnige kop met het verkeerde been uit bed gestapt. Volgens mij doet hij dat bijna iedere dag. Zoekt alleen maar naar negatieve punten. Reijnders is nog jong en is gewoon goed. Ik hoor hem nooit over Geertruida, die gewoon het hele seizoen en vorige seizoen elke week bij de beste Feyenoorders zit. Toen Trauner geblesseerd raakte was er paniek. Maar nu is er alleen nog maar paniek bij Trauner... hoe komt hij terug in de basis. Geertruida is gewoon veel beter dan een Rensz en Teze. Maar die hoeven maar 3 ballen goed weg te schieten en ze zitten er bij. Hoop dat Koeman het wel ziet. .

Ik word zo moe van die Perez! Die doet net of hij het voetbal heeft uitgevonden met zijn zelfingenomen commentaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren