Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ergert zich aan AZ-speler: ‘Vindt zichzelf heel goed, maar is verre van’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft zich dit weekend gestoord aan Myron van Brederode. De analist vindt dat de AZ-aanvaller het drukzetten niet goed beheerst, waardoor hij onder andere zijn ploeggenoten dubbele arbeid bezorgt. Ook Van Brederodes houding wekt ergernis bij Perez. "Hij loopt er een beetje bij van: 'Dit heb ik allemaal al wel gedaan'", aldus Perez bij Dit was het Weekend.

Mede door een blunderende Andries Noppert sleepte AZ ternauwernood een punt uit het vuur op bezoek bij sc Heerenveen (2-2). Dat betekent dat de huidige nummer vier van de Eredivisie al vier wedstrijden op rij zonder winstpartij is.

Volgens Perez speelt onder meer het spel van Van Brederode de Alkmaarders parten. De vleugelspits zou door zijn matige drukzetten juist datgene missen waar AZ naar streeft.

"Als je druk wilt zetten... ik kan me best wel irriteren aan Van Brederode. Dat is zo'n speler die vindt dat hij goed bezig is, maar verre van, buiten dat hij dingen moet creëren", steekt Perez van wal bij Dit was het Weekend.

De Deen pakt er enkele voorbeelden bij, waarbij Van Brederode niet meesprint met zijn tegenstander of juist op het verkeerde moment drukzet. "Hij doet op zich wel mee met sprinten, maar vaak is het een soort schijn. Hij helpt zijn back wat dat betreft ook niet met dubbelen."

Van Brederodes overkomen maakt de ergernis compleet bij Perez. "Hij loopt er een beetje bij van 'Dit heb ik allemaal al wel gedaan'. Dat is verre van de waarheid, kan ik je vertellen. Hij moet veel en veel meer doen en in ieder geval veel beter leren hoe je drukzet."

Van Brederode steekt net als de rest van zijn ploeg niet in de beste vorm van zijn leven. De twintigjarige Hoofddorper maakte in september zijn laatste doelpunt, en gaf dit seizoen slechts één assist, tegen de amateurs van Quick Boys in de TOTO KNVB Beker. Toch geniet Van Brederode doorgaans de voorkeur boven directe concurrent Ruben van Bommel. Van Bommel maakte in de minuten die hij kreeg al vijf keer zoveel treffers als Van Brederode.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ja dit heb ik perez al wel vaker horen zeggen. Maar moet hem toch wel gelijk geven in deze. Al kunnen we niet weten wat v brederode denkt. Maar hij straalt wel aan alles uit dat hij zichzelf een geniaal spelertje vindt.

28 januari 2024 om 21:24

Eigenlijk een beetje het zelfde als wijndal. Denken dat je er al bent maar eigenlijk nog niks bewezen hebt. Zo loopt die wijndal er ook altijd bij

28 januari 2024 om 21:40

Wijndal heeft het bij AZ toch best goed gedaan. In deze van Brederode zie ik het het helemaal niet zitten. Ik zie liever talenten uit joh az

28 januari 2024 om 21:56

Niet echt een hele sterke vergelijking. Wijndal heeft bijna 150 duels voor AZ gespeeld, waarvan het laatste seizoen ook nog als captain. Was destijds ontegenzeggelijk een van de beste linksbacks in de ED. Deze Van Brederode heeft echt nog helemaal 0,0 bereikt.

28 januari 2024 om 21:31

Absurd dit van Perez. Brederode is juist altijd een bescheiden jongen. Helemaal geen praatjes. Waar Perez een keer wat van mag zeggen is die Van Bommel. Die kan er werkelijk helemaal niks van. En heeft de uitstraling van een weekdier. Wat een aanfluiting is dat. En lachwekkend dat hij mag spelen terwijl er jongens als Adai op de bank zitten.

Ik dacht dot dit artikel zou gaan over Dani De Wit. Wat was deze jongen weer aan het uitsloven zonder resultaat. Door een stomme overtreding kreeg hij nog eens bijna rood. Je hebt niets aan hem als hij niet scoort.

Brederode komt zwaar te kort, beetje als Unuvar zal nooit de fysieke sprong kunnen maken. Het is allemaal zo slap, als je ruben ziet schieten(kanon) of sprinten dan hoort Brederode gewoon op de bank of in ieder geval niet op de flanken.

28 januari 2024 om 22:36

Unuvar is veel talentvoller dan Van Brederode. Van Brederode is überhaupt een hele matige speler. Denk dat Van Brederode beter op 10 zou zijn dan op de flank, want op de flank passeert hij nooit een man van wat ik zie.

28 januari 2024 om 22:48

Als ze hem blijven opstellen dan zou dat niet zomaar zijn maar zoals je het zegt, hij komt nooit een man voorbij omdat hij gewoon fysiek zwaar te kort komt. Als hij op 6 zou spelen dan zou het misschien nog wat worden maar op 10 zie ik niet gebeuren, speelt eerder balletje breed of terug dan dat hij vooruit speelt. Iedereen dacht dat Unuvar de nieuwe Cruyf zou worden, ook een mega teleurstelling hoor.

28 januari 2024 om 23:38

Wat levert het tot nu toe op om hem op te stellen? De technische staf van AZ zal ook niet altijd de wijsheid in pacht hebben.

Op 6 moet je wel verdedigende kwaliteiten hebben, dus dat betwijfel ik. Vind hem wel technisch, lijkt wel wat inzicht te hebben en kan wel oké passen dacht ik, maar een man passeren lukt niet.

Volgens mij dacht niemand dat Unuvar dat zou worden al werd er tot nu toe wel meer van verwacht. Vind hem wel altijd 1 van de beteren als hij speelt bij Twente en passeert ook spelers. 100% betere speler dan Van Brederode.

29 januari 2024 om 09:29

Haha vind je Unuvar serieus altijd 1 van de beteren als die speelt bij Twente? Die jongen hebben we dit seizoen werkelijk niks aan gehad, goede selectie opvulling is het maar meer niet.

29 januari 2024 om 11:06

In invalbeurten zie ik hem vaak wat toevoegen. Niet voor niks dat hij in die weinige speelminuten al bij een aantal goals is betrokken en ook tegen Feyenoord gevaar stichtte. Wil je zeggen dat Daan Rots beter is? Of een middenvelder op de flank?

Unuvar is per 82 minuten bij een goal betrokken (en dat waren er 5), maar je hebt er blijkbaar niks aan gehad. Hoort duidelijk in de basis te staan.

Haha, als Perez de pik op je heeft, haalt hij hem er ook niet snel vanaf.

Ik heb hem eerder gehoord over Van Brederode en niet geheel onterecht. Meerdere AZ-spelers in het heden en verleden zijn heel erg in zichzelf gaan geloven. Na AZ heb je nog heel wat te bewijzen.

28 januari 2024 om 22:38

Hij heeft zich bij AZ nog niet eens bewezen en gaat dat denk ik ook nooit doen. In ieder geval niet op linksbuiten.

Classic Perez, die pikt wekelijks iemand uit om helemaal af te branden. Ben het niet altijd met hem eens maar vaak deel ik zijn mening wel en hij onderbouwd het vaak wel goed, door er uitgebreid over uit te leggen en heeft er vaak beelden van die inzicht geven. Ik als simpele tv toeschouwer krijg dit soort tactische taken die een speler niet goed heeft uitgevoerd niet altijd mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren