Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje blijft foutloos en wint ook vierde kwalificatiewedstrijd overtuigend

Laatste update:

Jong Oranje heeft het vierde kwalificatieduel overtuigend gewonnen. De ploeg van bondscoach Michael Reiziger had dinsdagavond geen kind aan Gibraltar: 0-5. De Nederlanders keken bij rust al tegen een comfortabele voorsprong aan door doelpunten van Kenneth Taylor, Noah Ohio en Myron van Brederode. Na de theepauze maakte Million Manhoef de vierde, waar ook Devyne Rensch zijn naam op het scorebord zette. Met de overwinning blijft Jong Oranje met twaalf punten uit vier foutloos in Groep C, waar het nog geen tegendoelpunt incasseerde.

Reiziger trad tegen Gibraltar aan met een nagenoeg zelfde basiself. Alleen op de rechtsbuitenpositie voerde de bondscoach twee wijzigingen door. Sontje Hansen, tegen Georgië nog goed voor twee assists, moest plaatsmaken voor Million Manhoef. Achterin kreeg Neraysho Kasanwirjo de voorkeur boven Ryan Flamingo.

Jong Oranje begon zeer voortvarend aan het duel. Na twaalf minuten spelen opende Taylor de rekening. De Ajacied kopte een voorzet van Manhoef via de grond binnen: 0-1. De tweede treffer volgde een minuut later al. Van Brederode controleerde de bal en gaf laag voor, waar de bal voor Ohio voor het intikken lag: 0-2.

Voor Ohio was betekende zijn doelpunt de derde kwalificatiewedstrijd op rij waarin hij trefzeker was. Het was de aangever bij de 0-2 die zelf de 0-3 binnenschoot. Na een chaotische situatie in de doelmond van Gibraltar schoot de vleugelspeler van dichtbij hard raak en tekende zo aan voor zijn eerste treffer bij Jong Oranje.

Op slag van het uur voorkwam de Gibraltareze doelman een tweede treffer van Taylor, waarna de bal even later alsnog in het net landde. Na een vlotte combinatie tussen Rensch en Ruben van Bommel zette de AZ’er de aanvoerder van dienst oog in oog met de keeper. Rensch faalde van dichtbij niet: 0-4.

Direct na de vierde treffer konden de talenten van Jong Oranje ook het vijfde doelpunt vieren. Na een fraaie steekpass van Taylor haalde Manoef uit de draai snoeihard uit: 0-5.

Vijf minuten later dacht Manhoef voor de zesde en zijn tweede treffer aan te tekenen, maar zijn bal, die ogenschijnlijk achter de doellijn stuiterde, werd niet geldig verklaard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Reiziger is lekker bezig! Zeker met dit team met geen echt toppers in potentie. Ga zo door.

17 oktober 2023 om 19:45

Hij wint, maar dat is ook het állerminste wat je kan verwachten tegen Jong Gibraltar.

17 oktober 2023 om 19:46

Rustagh…we hebben het hier over Gibraltar. De poule waar ze in zitten stelt niet veel voor. Ja ik weet het Georgie etc etc, maar laten we ff afwachten tot ze een daadwerkelijk krachtmeting hebben

17 oktober 2023 om 19:51

Tuurlijk doet Reiziger het prima. Maar we moeten het natuurlijk zien tegen de echte toplanden. Want de tegenstanders van Jong Oranje tot nu toe zijn allemaal zwakke landen.

17 oktober 2023 om 20:02

Jong teams hebben bij dit soort wedstrijden sowieso niet vaak topspelers ertussen zitten. De grote talenten zitten allemaal bij het grote Oranje. Als je bij Jong Oranje Gravenberch, Simons, Verbruggen, Hartman, Brobbey en Maatsen erin zet ziet het er al een stuk rooskleuriger uit. Alleen op het o21 EK zie je nog wel eens spelers als een Tonali of Mudryk omdat die geen andere verplichtingen hebben.

Denk dat deze interlandperiode niet eens zo heel slecht uit kwam voor Ajax. Hopelijk hebben jongens zoals Taylor en Rensch meer vertrouwen opgebouwd met dit soort potjes.

Als je het tegen Gibraltar lastig zou hebben dan kunnen we beter met zijn allen gaan korfballen. Desondanks zetten ze een goede reeks neer.Lag het aan mijn telefoon of deed live meepraten het niet? Ik kon de "reactie tab" niet zien.

Had voorspeld dat het 0-6 zou worden, maar 5 mag ook.
Heb niet veel kunnen kijken, maar zitten er leuke spelers tussen? Jongens die veel potentie hebben?

17 oktober 2023 om 19:52

Bij Gibraltar?

17 oktober 2023 om 20:04

Nee bij NL. Natuurlijk heb ik het niet over jongens als Taylor of van Brederode, maar wel spelers als Noah Ohio enzo. Die zie ik niet normaliter.

17 oktober 2023 om 20:21

De reservebank was qua aantal spelers mager bezet maar als daar onder andere Sontje Hansen en Ernest Poku zitten kunnen we concluderen dat Jong Oranje wel enige kwaliteit herbergt. In de basiself zijn Van Brederode, Ohio, Manhoef, en Van Bommel interessant om te volgen voor wat betreft het aanvallende gedeelte. Wel apart dat spits Noah Ohio uitkomt voor Standard Luik, hebben de Nederlandse clubs zitten slapen? Noah heeft overigens in de jeugd gespeeld van Almere, Manchester United, Manchester City en Red Bull Leipzig, een indrukwekkend rijtje.

17 oktober 2023 om 20:56

Ohio was er bij Vitesse in ieder geval nog niet klaar voor, dat was wel duidelijk.

17 oktober 2023 om 21:27

Eens. Ohio is nog steeds geen veel scorende spits maar hij heeft volgens mij wel potentie. Maar eerlijk gezegd heb ik voor de toekomst meer vertrouwen in Jason Van Duiven, we gaan het zien.

17 oktober 2023 om 21:29

Kwaliteit is ook maar relatief. Hansen is inmiddels toch "al" 21 jaar en kan nog geen potten breken in de Eredivisie. Poku is nog lastig in te schatten en is ook twee jaar jonger. Van Bommel is inderdaad interessant om te volgen, maar Manhoef, Van Brederode en Ohio zijn net als Hansen niet eens klaar voor de bank van een Nederlandse topclub, laat staan de basis.

17 oktober 2023 om 21:35

Daar heb je grotendeels gelijk in maar de kreet "wat goed is komt snel" gaat lang niet altijd op. Ik geef genoemde jonge spelers nog wel even de tijd. Van Bommel laat in ieder geval al leuke dingen zien en Poku vond ik vorig jaar regelmatig geweldig in de Youth League die door AZ werd gewonnen.

17 oktober 2023 om 22:10

Hoezo van Bommel wel interessant en van Brederode niet dan? Manhoef behaalde bijna dubbele cijfers bij een zwalkend vitesse en Ohio ken ik niet goed genoeg.

17 oktober 2023 om 22:25

@shan09 Van Brederode en Manhoef vind ik ook heel goed, ik noemde specifiek Van Bommel omdat ik altijd fan was van pa Mark, daar zit verder niets achter.

17 oktober 2023 om 21:24

Eigenlijk heb je het prima voorspeld Binny! Een schot van Manhoef die onderkant lat achter de lijn weer het veld in ging werd door de grens en scheids niet gezien.
Verder kan ik je met je vraag over jongens met potentie ook niet echt helpen, het was wel heel makkelijk voetballen namelijk vandaag.

VZ, aangaande het artikel over El Ghazi: op non-actief stellen is niet hetzelfde als "op straat zetten". Kom op zeg. Onzin ook om het helemaal te sluiten voor reacties wat mij betreft. Als je reacties wil trekken met zo'n titel, moet je ook wat reacties accepteren.

Ontopic: ben benieuwd wat Reiziger ervan gaat maken. Nog niet echt grote tests gehad. Jammer dat hij niet de kans heeft gekregen bij Ajax.

17 oktober 2023 om 20:24

Doe even een reactie dan: wat vindt je ervan? Moet een speler zijn persoonlijke mening kunnen uiten? Of is het begrijpelijk dat een club, sponsoren van spelers vragen dat ze zich hier niet over uiten?

17 oktober 2023 om 20:33

Een speler moet zijn persoonlijke mening kunnen uiten, hoe dom ook, vind ik. Tegelijkertijd mogen sponsoren en een club zich daar van distantiëren, dat is ook volledig begrijpelijk.

17 oktober 2023 om 20:41

Maar mogen spelers zich dan wel uiten als ze 'gestraft' worden voor een uiting die een ander niet welgevalt? Dan mag het toch eigenlijk niet?

17 oktober 2023 om 20:55

Jawel. Ik heb de relatieve vrijheid om doodsbedreigingen te uiten naar wie ik dan ook zou willen, maar dat komt met de terechte consequentie dat ik gepakt word. Als iemand de behoefte heeft om wanstaltige, domme uitspraken te doen, dan moet hij of zij dat doen. Echter moet hij of zij dan ook de consequenties daarvan aanvaarden. Ook de vrijheid van meningsuiting houdt ergens op.

17 oktober 2023 om 23:32

In principe niet, maar er zijn altijd grenzen. Onvoorwaardelijke en complete vrijheid is onwenselijk.
Persoonlijk heb ik geen probleem met mensen die Palestijnen steunen.
Maar een bericht van Hamas zelf retweeten is ver over de grens. Die gasten hebben een week geleden 1300 mensen 'geslacht'. Laat ik je de details sparen, maar ik geloof dat de meesten wel enigszins weten wat er is gebeurt.
Hoe rechtvaardig hun zaak ook is, voor zulke beestachtige acties bestaat geen rechtvaardiging.
Van zo'n groep ga je dan toch geen tweets delen?!
Iedereen snapt toch hoe dat overkomt?
Terecht dat de club hem op non-actief zet vind ik dus.

On: Jong Oranje is lekker bezig, zelfs Taylor voetbalt leuk

17 oktober 2023 om 20:26

Jij denkt dat mensen op deze site in staat zijn om hierover een normale discussie te houden? Denk het zelf niet namelijk. Het verleden heeft dat uitgewezen.
Wel met je eens dat ze te vaak onnodige titels gebruiken. Om maar uit te lokken.

17 oktober 2023 om 20:29

Tja geen idee. Dat hoop ik wel. Wellicht is die hoop ijdel. Dan trek ik mijn verzoek in. Gaan we het er niet over hebben!

17 oktober 2023 om 20:34

Helaas kunnen mensen dat niet op internet. Niemand respecteert elkaar. En als je een andere mening hebt dan ben je meteen een domme vent / vrouw. Kijk al alleen naar discussies over spelers. Laat staan dit soort gevoelige onderwerpen.

17 oktober 2023 om 20:35

Een heleboel mensen zijn prima in staat om een normale discussie te voeren over praktisch alles. Niet dat leden met niveau 3 nou automatisch genuanceerd kunnen reageren over van alles en nog wat, maar over het algemeen lukt dat prima. Op voorhand dichtgooien, zelfs voor leden die al hebben bewezen dat ze op een normale manier kunnen discussiëren, vind ik een zwaktebod.

17 oktober 2023 om 20:40

Ik zie onder veel topics mensen elkaar van alles uitmaken op een nettere manier. Met discussies over alleen voetbal.
In discussies over politiek wordt het hier alleen maar erger. Wat ervoor zorgt dat mensen over de streep gaan en ban ontvangen. Of dat de mods de een na de andere post moeten verwijderen.

Geldt natuurlijk niet voor ieder persoon hier. Maar genoeg die zich niet in kunnen houden.

17 oktober 2023 om 20:43

Moeten de mensen die wel fatsoenlijk kunnen discussiëren dan lijden onder de mensen die dit niet kunnen? Dat is dan wat er toch feitelijk gebeurt.

17 oktober 2023 om 20:59

Snap je bedenkingen. Echter: dat is dan een zelfreinigend beleid. Als mensen de behoefte hebben om dingen te roepen die een terechte ban waardig zijn, tja. Dan heb je er om gevraagd. Het is ook niet zo dat je iedere dag opnieuw een enorme aanwas van mensen hebt die erop kunnen reageren. Vereist wat tijd vooraleer iemand heeft bewezen (helaas) dat hij of zij consistent een beetje normaal kan reageren.

17 oktober 2023 om 23:33

Eens, maar je kan dat toch actief moderaten?

17 oktober 2023 om 23:36

Toch is het wel interessant en goed dat de kromme meningen en overdreven emotionele uitingen voorbij komen. Dan zijn ze in ieder geval blootgesteld aan (hopelijk) rationelere mensen die het kunnen corrigeren. De meesten zullen vast niet open staan voor kritiek en ook daadwerkelijk veranderen, maar wie weet. Dat is wel de manier. als je nooit over beladen onderwerpen leert te praten, krijg je juist conflicten..

17 oktober 2023 om 20:41

Bizar natuurlijk helemaal als je ziet wat ze nu doen in Palestina.. denk dat er helaas nog meer spelers die “ontslagen” gaan worden bij hun club, wie is de volgende? Bij Mainz heb je zelfs nog Aymen barkok, heel het Marokkaans elftal? Jules Kounde? En kan zo nog wel even doorgaan…

Denk dat niemand hier meer van versteld staat. En we kunnen er niks aan doen.

From the rivier to the sea…

17 oktober 2023 om 23:19

Zeuren om dingen die banwaardig zijn en dan het hebben over het uitroeien van Joden met je River to the Sea. Ga een eind fietsen man, daar kan je naar fluiten.

Die 6de doelpunt die niet gezien werd was niet van van Brederode maar van Manhoef.

Ben benieuwd of Reiziger ooit een kans gaat krijgen bij het grote Nederlands elftal. Denk het helaas niet.

17 oktober 2023 om 21:30

Dat hangt van z'n ontwikkeling als coach af. Ik mag toch hopen dat je niet de discriminatie-kaart aan het trekken bent?

17 oktober 2023 om 23:38

Hij zit nu toch al een treetje lager waar hij het mag laten zien?
Het is puur op competentie gebaseerd. Als hij beter is dan bijvoorbeeld Koeman zal hij zeker in beeld komen.

Toch jammer dat Ajax Reiziger zo slecht behandeld heeft. Is toch een goede trainer tot op heden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren