Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè tekent voor drie seizoenen bij Southampton

Laatste update:

De kogel is door de kerk: Graziano Pellè mag zich officieel speler van Southampton noemen. De Premier League-club van manager Ronald Koeman maakt zaterdag via de officiële kanalen de komst van de aanvaller bekend. Feyenoord ontvangt een bedrag van acht à tien miljoen euro voor de verkoop van de Italiaan, die in het St Mary’s een contract voor drie seizoenen heeft ondertekend.

/

Pellè droeg twee seizoenen lang het tenue van Feyenoord om de schouders. In 2012/13 kwam de lange aanvaller op huurbasis over van Parma. Na een uitstekend eerste half jaar sleepte Pellè reeds een vast contract in de wacht, ingaande vanaf 1 juli 2013. Alle competities meegerekend kwam de Italiaan, die in het verleden voor AZ uitkwam, tot 55 doelpunten in 66 officiële duels van Feyenoord.

Pellè wordt bij Southampton de opvolger van Rickie Lambert, die weken terug voor acht miljoen euro aan Liverpool werd verkocht. De onderhandelingen tussen the Saints en Feyenoord verliepen stroef. De club van Koeman startte met een openingsbod van zes miljoen euro, terwijl Feyenoord in eerste instantie een verkoopprijs van twaalf miljoen euro hanteerde. In de voorbije weken kwamen de clubs dichter tot elkaar, wat afgelopen week in een akkoord resulteerde.

Het is nog onduidelijk hoe de selectie van Southampton voor komend seizoen er precies uit zal zien. Luke Shaw werd aan Manchester United verkocht en Adam Lallana volgde Lambert naar Liverpool. Dejan Lovren wil eveneens naar Anfield vertrekken en lijkt een transfer te willen forceren. Voor Morgan Schneiderlin is er volop belangstelling. Pellè is na Dusan Tadic de tweede miljoenenaankoop van Southampton voor komend seizoen.


Een mooie club voor Graziano Pellè

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had naar hull moeten gaan..

12 juli 2014 om 19:08

Want die trainer kent zijn kwaliteiten ook perfect?

12 juli 2014 om 19:14

Southampton is een goede stap voor een beperkte speler als pelle. Even lekker verdienen. Maar succesvol zal hij niet worden. Bony is hetzelfde type maar een klasse beter en heeft ook niet echt zijn stempel kunnen drukken zoals in de eredivisie. We gaan het zien

12 juli 2014 om 19:16

Maar Bony scoort ze wel. en daar gaat het om.

12 juli 2014 om 19:18

Bony heeft zijn stempel niet kunnen drukken? Sorry maar dan kun je beter niets zeggen.. Die jongen had een lastige start maar daarna heeft hij geweldig gespeeld. Ook wordt hij constant in verband gebracht met topclubs (Liverpool, Arsenal)..

On: Southampton is een prima club voor Pelle. Fysiek sterk dus dit is zikn competitie en onder Koeman heeft hij al gepresteerd dus dat zal in zijn voordeel werken.

12 juli 2014 om 19:25

Misschien wat meer Premier League / Swansea kijken en minder onzin verkopen, want Bony heeft zijn stempel wel degelijk weten te druken. Weliswaar pas de tweede seizoenshelft, maar een half jaar aanpassen is nog vrij snel geweest.

12 juli 2014 om 19:43

Wat een onzin, vam die ventjes die klakkeloos dersen enzo napraten. Pelle heeft alles om het te maken. Hoop echt dat hij alles.scoort en dat dan derksen weer roept.tjaaa dit had niemand verwacht en dan roep jij hetzelfde. Schaapje

12 juli 2014 om 19:48

Wat een niveau weer. Bony is alom geprezen in Engeland en heeft zijn waarde bewezen.

Pelle is inderdaad een niveautje minder, maar hem bij voorbaat afschrijven slaat ook nergens op.

12 juli 2014 om 20:01

16 goals in 34 wedstrijden is toch niet echt je stempel op een seizoen drukken. Het is een voldoende maar hij is nog niet in zijn vorm van Vitesse. Dus ga nou niet onzin uitkramen dat hij een fantastisch seizoen heeft gedraaid.
PS: de term schaapje kwetst me erg

12 juli 2014 om 20:05

Woel,

Nergens staat dat ik hem afschrijf. Ik laat alleen merken dat ik geen hoge verwachtingen heb. Maar een kans geef ik hem zeker "we gaan het zien" zoals ik in mijn commentaar al eerder gemeld heb. Maar misschien heb jij dat over het hoofd gezien omdat je onnauwkeurig leest. Hierbij dus nog eens.

12 juli 2014 om 20:27

Wait, wut? Als speler van een ploeg die net boven de degradatiestreep eindigt er in je eerste seizoen 17 inschoppen en daarmee gedeeld 4e eindigen op de topscorerslijst vind jij niet zo goed? Lol, wat moet hij dan doen?
Ik zie Pelle het best wel goed doen in de PL, zeker bij een ploeg die niet bij de bovensten staat. Ik verwacht niet dat hij er 20 in knalt, maar hij is een perfect aanspeelpunt en gaat ook gewoon zijn doelpuntjes wel meepakken.

12 juli 2014 om 20:29

16 goals bij een club als Swansea vind jij niet meer dan voldoende? Kom op zeg, zeker voor een debuutseizoen is dat gewoon heel erg goed.

12 juli 2014 om 20:49

Niet goed genoeg, als je kijkt naar de kwaliteiten waarover Bony beschikt( die zal jij waarschijnlijk niet kennen omdat jij alleen maar lukraak in de rondte praat op basis van statistieken) dan kan hij echt wel meer dan wat hij in dit seizoen laten zien heeft.

12 juli 2014 om 21:30

PL is niet zoveel beter dan de eredivisie. Een club als Twente zou in engeland ook in de subtop spelen.

12 juli 2014 om 21:33

Jourinho ligt aan de aangevers en het team ook heh. Heb ne daar weleens aan gedacht.

12 juli 2014 om 21:50

Ik ben aardig op de hoogte van de kwaliteiten van zowel Swansea als Bony en ik kan zeggen dat hij de tweede competitie helft geweldig gepresteerd heeft. 17 doelpunten in je eerste seizoen in de PL is heel erg knap. Dat hij er in Nederland 30 maakte zegt niets. Als ie dat in Engeland had gedaan, stond ie op hetzelfde niveau als Suarez en hoorde hij bij de beste 5 voetballers van de wereld.

Je probeert met een makkelijke zinnetjes argumenten weg te wuiven en te doen alsof je het beter weet en dat is best wel vervelend. Je wordt terecht gewezen op het feit dat Bony dit jaar wel degelijk goed heeft gepresteerd, als jij dan vindt dat dat niet zo is, zal je toch met een beter antwoord moeten komen.

12 juli 2014 om 22:00

Mwah, Bony heeft gewoon heel goed gespeeld. Zelfs de statistieken zijn ruim voldoende, maar tel daarbij ook het gevaar dat hij levert op. Hij is namelijk niet alleen een goaltjesdief, dat moet je niet vergeten. Hij heeft geweldige dingen laten zien met de bal en schept chaos in de verdediging van de tegenpartij.

12 juli 2014 om 22:58

Pelle beperkt? Waarom is hij nou weer beperkt? Hij kan bijna alles?

12 juli 2014 om 23:47

Het niveau van de PL ligt vele malen hoger als de eredivisie

13 juli 2014 om 03:20

Hahahaha

12 juli 2014 om 19:22

Hull is een leuke club maar niet te vergelijken met Southampton.
Southampton heeft meer geschiedenis en is qua club ook veel groter dan Hull city.

12 juli 2014 om 22:57

Mooi bedrag!

Mooi bedrag. Hopelijk kunnen wij snel Dost presenteren en dan kunnen we weer verder.

12 juli 2014 om 19:19

Tja Dost voor Pelle....... Of je daarmee verder komt.

Aderlating voor Feyenoord. Het geld wat ze nu vangen hadden ze in de CL ook kunnen vangen als ze zich plaatsten. Nu is dat Imo een utopie

12 juli 2014 om 19:32

Dat weet je nooit natuurlijk. Guidetti was ook onvervangbaar, toen ze met Pelle op de proppen kwamen werd er links en rechts smakelijk gelachen want Pelle had in Alkmaar ook al niet veel laten zien. En kijk, een hele tijd later is Pelle onvervangbaar en lachen we om Dost ? Ik vind dat Feyenoord het aller aardigst doet met hun transfers, al moet je er natuurlijk ook een beetje mazzel bij hebben dat het zo uit pakt.

12 juli 2014 om 19:37

Dost is voetballend misschien wat minder, maar hij kopt ze er ook wel in hoor. Met Pelle verlies je 25 goals, met Dost krijg je er iemand voor terug die qua doelpunten in de buurt kan komen en waarschijnlijk niet om de haverklap is geschorst. Geblesseerd is een ander verhaal...

Prima deal voor Feyenoord. Vervanger staat al klaar in de persoon van Dost. Ik denk dat ze er niet eens op achteruit gaan.

12 juli 2014 om 19:10

Helemaal mee eens. Dost is van gelijkwaardig of ietsje minder niveau dan pelle. Bovendien heeft dost geen irritante maniertjes.

Ik hoop voor pelle dat hij daar slaagt, hij heeft ons hier mooie dingen laten zien.

12 juli 2014 om 20:35

Dost heeft scorend vermogen, maar niet de klasse in het meevoetballen dat Pelle wel heeft. Maar ik hoop dat je gelijk krijgt.

En nu een waardige vervanger zoeken. Nu het WK op z'n eind loopt, ben ik bang dat Feyenoord nog meer basisspelers gaat uitzwaaien..

12 juli 2014 om 19:10

die hebben we al, Bas Dost is op een Haar na rond, maar om dat financieel te bolwerken moest er gewacht worden tot deze transfer officieel volledig af gewerkt was

12 juli 2014 om 19:20

Ik vind Dost wel minder dan Pelle. Had bij Heerenveen echt 3 a 4 uitgespeelde kansen nodig om te scoren.

12 juli 2014 om 19:29

Waarom veel betalen voor Dost als je Janko transfer vrij kan halen? Ook heel vergelijkbaar met Pelle.

12 juli 2014 om 19:34

2 redenen !

1: dost word gehuurd met vastgestelde optie tot koop, houd in dat als het bevalt je voor een aardig bedrag een goede spits hebt

2 Janko is maar een jaar of 7 ouder, niet echt handig

12 juli 2014 om 19:40

Pelle wel 10 a 15 bij AZ, dus het kan nog goed komen...

Met een trainer die hem door en door kent en zijn eigen kwaliteiten, fysiek sterk en kopkracht, neusje voor het goal weet ik zeker dat hij het goed gaat doen. En wie weet zo goed dat hij voor de squadra Azurri wordt opgeroepen aangezien iedereen daar Balotelli uitkotst.

12 juli 2014 om 19:15

Vergeet Immobile, Insigne en Rossi niet he, voor de Azzuri.

12 juli 2014 om 19:46

En vergeet Destro, Giovinco, Pazzini en El Faraone niet.

12 juli 2014 om 19:59

Alsof die beter zijn dan Pelle.

12 juli 2014 om 21:08

Dat zijn ze.

Nu nog Janmaat, de vrij, bmi en kongolo verkopen en je kan weer helemaal opnieuw gaan bouwen aan een elftal. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

12 juli 2014 om 19:10

En het voordeel van het nadeel dat hij noemt is dat feyenoord weer kerngezond is

12 juli 2014 om 19:10

Jij. Excuus. Mobiel. Kleine toetsen en dikke vingers.

12 juli 2014 om 19:11

Ja daar schiet je mee op als je geen prijzen wint...

12 juli 2014 om 19:23

prijzen win je als je je team genoeg kan versterken.
Feyenoord heeft de kwaliteit in de jeugdopleidng om zeker 8 van de 11 plekken in het elftal altijd te vullen met spelers die ze beter maken, maar de 3 over gebleven plekken daarvoor zul je altijd spelers van buitenaf moeten halen, wat inhoud dat je geld uit moet geven, iets wat Feyenoord niet kon doen. daarom lukte het ook elke keer net net die laatste 3 jaar

nu we weer gezond zijn kunnen we daar wel weer echt naartoe gaan

12 juli 2014 om 19:10

Terence Kongolo blijft gewoon hoor, die gaat na het wk voor 3 jaar bijtekenen

dat is al lang bekend

Nou Southampton Pelle heeft, gaat men om plaats 4 spelen. Pelle maakt je als club sterk. Pelle zal menig verdedigers in Engeland schrik aanjagen, wat ten goede komt voor Southampton..

12 juli 2014 om 19:21

Nee joh. Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Spurs zijn duidelijk beter. Southampton heeft net zijn 3 beste spelers verkocht.

12 juli 2014 om 20:56

Ik schat clubs als Spurs, Manu, Manc, Chelsea, Arsenal, Everton toch nog wat hoger in. Maar ze zijn een goede middenmoter en misschien kunnen ze voor een verassing zorgen.

12 juli 2014 om 21:47

Ze mogen juist blij zijn als ze niet degraderen!
Vermits ze Shaw,lallana en Lambert verliezen!

12 juli 2014 om 22:00

Ze worden er echt niet veel minder op met Pelle en Tadic. Ook zullen er nog we meer aankopen volgen.

13 juli 2014 om 07:50

Ben je serieus? Koeman's 1e seizoen, 3 basisspelers weg en wie weet wie hun nog volgt. Twee spelers die eredivisie gewend zijn en dus aan moeten passen ervoor terug. Soton gaat absoluut niet voor de 4e plek spelen, wie dat denkt kan zich beter even na laten kijken.

ze kopen alles weg.. en dan zit je bij een sub 'topper' van england, zal wel met $$ te maken hebben..

Goed bedrag voor Graziano. Ik wens hem veel succes en hoop dat Bas Dost het goed doet in De Kuip.

De kogel is door de kerk, eindelijk,feyenoord kan weer zwarte cijfers schrijven.en hoop dat Dost gaat komen nu.

Nu nog kijken wat er met de Vrij en Janmaat gaat gebeuren, hopelijk komt er snel nieuws voordat de voorronde CL begint.

Bedankt voor de bewezen diensten..
Ik zal je mooie verschijning missen 😢
Maar die transfer is je gegund!

Als Dost komt ga je er in mijn ogen gewoon op vooruit. Pelle was goed maar zal denk ik in Engeland net zoveel potten breken als Altidore. Dost heeft laten zien dat hij bij Wolfsburg ook genoeg kan scoren alleen heeft hij pech gehad met een blessure.

Veel succes bij Southampton Pelle. Een club die goed bij je past. Hopelijk heb je het daar naar je zin.

Mooie transfer

Veel succes!

8 tot 10 .............. erg tegenvallend vindt ik
Wat gaan ze toch voordelig weg uit nederland.
Dit is ook weer een weggeefprijs.
In engeland lachen ze om dit soort bedragen .

12 juli 2014 om 19:43

Voor een speler van 29 die je niet meer kan verkopen,dus geen winst meer kan halen is het een aardig bedrag.
Pelle koste Feyenoord maar 2 a 3 miljoen geloof ik dus als Feyenoord zijnde lijkt me een prima deal.

Was hij 23, 24 geweest had je veel meer kunnen krijgen.

12 juli 2014 om 20:22

Pellè is bijna 29. En in Engeland lachen ze niet alleen om dit soort bedragen, maar ook om het soort competities waar Pellè in speelde (eredivisie). Je gaat geen 12 - 15 miljoen neerleggen voor een speler die zich alleen in de eredivisie bewezen heeft.

Zet hem op Pelle, dat je het eindelijk ook eens in het buitenland mag waarmaken!

Mooie transfer voor Pelle. Zal hij daar ook basis komen te staan? Of gaan the saints nog een andere spits erbij halen. Dost zou een geweldige opvolger zijn voor pelle. Dost past in mijn ogen perfect bij feyenoord.

Mooie transfer voor Pelle, maar dit betekent denk ik het einde voor Feyenoord? Ik weet geen geschikte vervanger en Te Vrede is bij lange na niet het niveau dat Feyenoord nastreeft, maar misschien haalt Feyenoord nog een spits uit de hoed na Guidetti en Pelle.

12 juli 2014 om 20:26

te Vrede is wel goed hoor!die gaat verrassen!en we krijgen Bas Dost waarschijnlijk.dan hebben we weer de beste spits in de eredivisie.

12 juli 2014 om 20:27

Einde voor Feyenoord, waar slaat dat nou weer op?
Echt zo'n typische ajacieden reactie.
Feyenoord is bezig met guidetti en Dost, zijn beide prima vervangers voor Pelle naar mijn mening.
We zeggen toch ook niet dat het einde Ajax is omdat siem de jong weg is..

12 juli 2014 om 20:51

Ik bedoelde daar eigenlijk mee dat Feyenoord weer opnieuw moet beginnen, behalve Pelle die een erg groot deel is van Feyenoord gaan Indi en De Vrij volgens mij ook weg en ze hebben niet echt geschikte vervangers klaar staan. En Siems aandeel in Ajax' succes is lang niet zo groot als Pelles aandeel.

12 juli 2014 om 22:04

Indi wordt vervangen door Kongolo.
Pelle wordt vervangen door Dost.
Met een goede vervanger voor de Vrij verzwakken we dus niet zo heel veel.
Zou ook graag 2 backs zien komen omdat ik die van ons niet goed genoeg acht (janmaat zal ook vertrekken). Verder ook nog een rechtsbuiten kopen omdat we alleen Manu en Boetius voor de vleugels hebben (schaken en Verhoek moeten weg).

Dan heeft Rutten een team dat weer voor de bovenste plekken mee gaat doen.

13 juli 2014 om 02:11

Opnieuw beginnen is overdreven maar een belangrijk gedeelte van de selectie vertekt ja. Nu maar hopen dat er weer nieuwe talentjes opstaan uit de jeugd.
Ben er wel van overtuigd dat het vertek van Pelle en indi opgevangen kan worden door dost/guidetti en kongolo. De vrij vervangen wordt een klus, daar wens ik Martin van Geel veel succes mee

12 juli 2014 om 20:29

we dachten toch ook allemaal dat Pelle geen geschikte vervanger voor Guidettie zou zijn en dat heeft ook goed uitgepakt.
Laat de technische staf in Rotterdam maar lopen, die zijn goed bezig en zullen ongetwijfeld een goede vervangen vinden.

Ooooooo wat spaug ik hier van!!

Bedankt voor alles Pellè, we gaan je missen!

Opgeruimd staat netjes. Z'n wangedrag, desinteresse en arrogantie begonnen me de keel uit te hangen. Weg met die gast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren