Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pech voor Van Gaal: 'Voel hier het vertrouwen van de coach en de preses'

Laatste update:

Gareth Bale werd de voorbije dagen opnieuw met een miljoenentransfer naar Manchester United in verband gebracht. Manager Louis van Gaal kan echter een streep door de naam van de Welshman zetten, voor zover er op Old Trafford sprake was van serieuze belangstelling voor de Welsh international. Bale maakte dinsdagavond na het oefenduel met ex-werkgever Tottenham Hotspur (2-0 winst) duidelijk dat hij zijn toekomst als Merengue ziet.

/

"Ik voel veel zelfvertrouwen, maar het is ook geweldig dat ik hier het vertrouwen van de trainer en de voorzitter heb. Ik hoop dat ik hun vertrouwen met doelpunten en prijzen kan terugbetalen." Bale maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog geen al te beste indruk. Rafael Benítez heeft de linkspoot een centrale rol gegeven, maar dat bevalt Bale juist wel. Het is zelfs een reden meer om deze zomer niet van club te veranderen. "Ik kan naar rechts uitwijken en ik kan naar links gaan. Precies wat ik bij Tottenham deed en wat ik bij het nationale elftal van Wales doe."

"Op die positie laat ik ook mijn beste voetbal zien", zo verzekert Bale, die dinsdagavond de 2-0 achter Michel Vorm schoot. "En dus geniet ik. Het is mijn favoriete positie, zo merkte ik bij Tottenham en Wales." De Welshman heeft op een dergelijke positie concurrentie van Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Beiden zijn vanwege divers blessureleed niet van de partij op de Audi Cup in Duitsland.

We zijn benieuwd... #bale #manutd #realmadrid #geruchten #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Gareth Bale zijn loopbaan bij Real Madrid afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop persoonlijk hem nog altijd in het blauw van Chelsea te zien. Maar uiteindelijk zou ik elke overgang van Bale naar de PL toejuichen; bij Real zal hij nooit de grote man zijn; ook niet wanneer Ronaldo er niet meer is, hij is niet de Spaanstalige siervoetballer die ze daar graag als grote held hebben.

Bale is een typische Madrid speler: kostte veel en is daarom (volgens de club) goed, dus speelt. Terwijl zijn ondertussen of al langer verkochte concurrenten van veel meer toegevoegde waarde hadden kunnen zijn. Dat hij op zijn leeftijd nog niet weet wat zijn favoriete positie is spreekt boekdelen, hij kan of heel hard naar rechts, of heel hard naar links rennen. Chapeau!

Hij geeft aan wat zijn favo positie is?
En met transfers weet je nooit hoe het uit pakt, Bale was op dat moment (bij Spurs) een fenomeen, en beter dan Di Maria. Beide terug gevallen, zonde.

5 augustus 2015 om 01:28

Ja, spits van Madrid? De club die Zlatan in een handomdraai koopt als het nodig mocht zijn... Nee, "het bevalt hem wel", zoals het mij ook wel zal bevallen bij Madrid, in de spits, als verdediger van origine (die cl goals bij Spurs waren als linksback). Bale moet naar de PL en ophouden met denken dat hij goed kan voetballen. Op de posities voorin kan je beter Usain Bolt neerzetten dan Gareth Bale.

5 augustus 2015 om 01:29

Daarmee wil ik niet zeggen dat hij er niks van bakt, maar hij is niet belangrijk voor Madrid.

Waarom die poll? Vraag gewoon naar zijn toekomst op de korte termijn..... Er zijn zoveel denkbare manieren waarop Bale naar een andere club zou kunnen gaan voordat hij zijn carrière afsluit. Totaal irrelevant. Tenzij de maker van de poll een wig wil drijven tussen Bale en Real. Een klein wigje, het is maar een artikel op Voetbalzone.

Bale heeft niets te zoeken in het centrum. Je hebt zulke creatieve voetballers als James en Kroos die je daar kunt zetten.. Zonde. Ik vind het echt jammer dat Bale nog een seizoen bij Real blijft, past totaal niet bij Real. Hopelijk kan hij mij verrassen komend seizoen na al die magere jaren bij Real..

5 augustus 2015 om 01:43

Kan me hier alleen maar bij aansluiten, James is zoveel beter op die positie dat het bijna eng is. Ik snap dat ze bezig zijn met Bale te 'laten werken' maar of dit de manier is, is nog maar de vraag. Het eerste seizoen deed hij het prima als rechtsvoor, wat is er gebeurd?

Je wil Bale tog niet in het centrum als je James hebt.. het liefst zie ik Isco en James allebei spelen en Bale als een soort supersub maar dat gebeurt tog niet.

Kiko/Navas
Carvajal/Dan
Ramos
Varane/Pepe
Marcelo
Modric
Kroos
Isco
James
Ronaldo
Benzema
5 augustus 2015 om 11:03

Perez gaat het nooit toestaan dat zijn duurste aankoop ooit op de bank komt. De duurste aankoop moet altijd spelen, zo denken ze daar bij Real, maakt niet uit of je nauwelijks goede wedstrijden speelt. Ik durf te garanderen dat Bale zou banken als hij voor ongeveer de helft van dat bedrag was gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren