Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle zet streep door buitenlandse trip vanwege coronagevallen

Laatste update:

PEC Zwolle heeft een streep gezet door een gepland uitstapje naar Duitsland. De hekkensluiter van de Eredivisie zou donderdag naar Duitsland afreizen om daar vrijdag een oefenwedstrijd tegen Hannover 96 te spelen. ‘Vanwege de huidige situatie rond het coronavirus’ heeft PEC besloten om toch thuis te blijven.

“Binnen de selectie zijn de afgelopen dagen enkele positieve gevallen aan het licht gekomen. Daarom is besloten af te zien van de oefenwedstrijd in Duitsland en de voorbereiding op de herstart van de competitie in eigen land voort te zetten”, zo schrijft PEC op zijn website. De ploeg van trainer Dick Schreuder is momenteel op trainingskamp in Epe en hervat de competitie volgende week vrijdag met een thuiswedstrijd tegen Willem II.

PEC is niet de eerste Eredivisionist die vanwege coronabesmettingen tijdens de winterstop bij nader inzien toch in Nederland blijft. Zo bliezen Feyenoord en PSV uit voorzorg hun trainingskamp in Spanje af. FC Utrecht is na sc Heerenveen de tweede Eredivisieclub die een binnenlands trainingskamp annuleert. Vanwege de vele coronagevallen is het afwachten of de hervatting van de Eredivisie niet in gevaar komt. PEC trapt de tweede seizoenshelft op vrijdag 14 januari af met een thuisduel tegen Willem II.

Met zes punten uit achttien competitiewedstrijden zijn de Zwollenaren dit seizoen de gedoodverfde degradatiekandidaat. De achterstand op nummer zeventien Fortuna Sittard bedraagt momenteel zeven punten. PEC is naarstig op zoek naar scorend vermogen en verzekerde zich deze week al van de diensten van Oussama Darfalou en Max de Waal. De aanvaller van Vitesse en Ajax worden tot het einde van het seizoen gehuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt misschien een beetje cru, maar het is wel fijn dat je nu de coronagolf krijgt. Je moet er niet aan denken dat bijvoorbeeld Ajax of AZ straks in Europa met een B-team moet aantreden vanwege covid. Dat gezegd hebbende kudo's aan beide clubs, want volgens mij houden ze het goed buiten de deur, in tegenstelling tot bijvoorbeeld PSV waarbij het vorig seizoen ook al raak was.

5 januari 2022 om 16:44

Toch wat makkelijk gezegd. Ajax heeft vorig jaar ook een golf gehad. En krijgt er vast nog wel een keer mee te maken. Er hoeft er maar eentje besmet te raken om verdere besmettingen te veroorzaken. Edit: Lees trouwens net (ok, telegraaf) dat ook bij ajax inmiddels besmettingen zijn.

5 januari 2022 om 16:53

That didn't age well

5 januari 2022 om 17:50

Az speelde vorig seizoen door Corona al enkele wedstrijden met een B-team, zelfs Napoli uit, die werd overigens "gewoon" gewonnen met 0-1.
Alle teams, ook tegenstanders dus, krijgen hiermee te maken......diverse competities worden op deze manier wel gemanipuleerd, kijk naar het WK darts bijvoorbeeld.

6 januari 2022 om 06:19

Ajax heeft zijn trainingskamp afgebroken ivm corona gevallen. Die zijn onderweg terug naar huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren