Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle evenaart dankzij comeback 35 jaar oud clubrecord

Laatste update:

PEC Zwolle is er opnieuw niet in geslaagd sc Heerenveen in eigen huis een nederlaag toe te dienen. Het elftal van Ron Jans hield een punt over aan de ontmoeting in het Abe Lenstra Stadion en evenaart daarmee het eigen clubrecord. PEC is nu al zeven Eredivisieduels op rij zonder nederlaag, iets wat de club alleen in 1980 eerder presteerde. Voor Heerenveen betekent de 1-1 uitslag de derde remise op rij.

/

Heerenveen begon uitstekend aan de ontmoeting en nam al na vier minuten de leiding. Sam Larsson kon ongehinderd oprukken richting het Zwolse doel en liet vervolgens zien wat hij in huis heeft. Met een ziedend schot liet hij Kevin Begois kansloos. De thuisploeg stormde verder en had na een kwartier spelen op 2-0 moeten staan. Na een fout op het middenveld bij PEC Zwolle kreeg Larsson een tweede mogelijkheid, maar dit keer was Begois wel in staat om de jonge Zweed van het scoren te houden.

Doordat het tweede doelpunt uitbleef mochten de gasten uit Overijssel blijven hopen, maar het hield in aanvallend opzicht niet over wat het elftal van Jans liet zien. Pas in de slotfase van de eerste helft kwam PEC er een paar keer gevaarlijk door. Bram van Polen knalde echter huizenhoog over, terwijl ook Lars Veldwijk het vizier duidelijk nog niet op scherp had staan. De gasten hadden echter ook reden tot klagen: doordat Wouter Marinus werd teruggefloten, werd Veldwijk tot woede van Jans een goede kans ontnomen.

/

Die goede kansen kwamen er na rust alsnog voor de spits. PEC begon beduidend beter aan de tweede helft en raakte al snel de lat via Marinus, terwijl Veldwijk net iets te lang treuzelde in kansrijke positie. Tien minuten later kon hij niet meer missen. Sheraldo Becker ontsnapte op rechts en bracht de bal perfect voor, waardoor Veldwijk niet meer hoefde te doen dan het leer in het halflege doel te schuiven. Die 1-1 was gezien het spelbeeld terecht.

Ook daarna bleven de beste mogelijkheden voor PEC. Becker leek invaller Stefan Nijland in stelling te gaan brengen, maar dat werd op het laatste moment voorkomen. Kort daarop zag Bart van Hintum zijn kopbal van de lijn gehaald worden. Dat gebeurde door Caner Cavlan, die niet veel later aan de overkant voor dreiging zorgde met een mooi geplaatste trap. De bal vloog echter net over. Omdat ook Becker vervolgens naliet om af te ronden, bleef de 1-1 tot aan het laatste fluitsignaal staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De inleiding loopt naar mijn gevoel niet helemaal lekker

29 augustus 2015 om 21:51

Begint heel negatief dat ze opnieuw niet weten te winnen en daarna opeens positief dat het een nieuw clubrecord is

30 augustus 2015 om 00:52

Beste Dwight, wij zijn erg ontevreden over onze spitsen... Met name Mitchel Tevreden bakt er helemaal niks van! Dit wordt een heeeeeel lang seizoen met heel veel frustratie. Is 4-1-3-2 geen optie? Met Larson en slagveer in de punt, Cavlan op links, Joey punt naar voren, Thern op rechts, Branco erachter, Bijker linksback etc .,,? Ik hoor graag van je ...

30 augustus 2015 om 01:19

Lang seizoen met vel frustratie? Volgens mij zijn jullie nog ongeslagen dus snap niet waar die frustratie vandaan komt. Overigens snap ik wel dat je ontevreden bent met te vrede want dat is gewoon een pannenkoekenbakker die er soms nog is een in krijgt

Alle spitsen vanavond dramatisch. Te Vrede verschrikkelijk, Veerman verschrikkelijk en aan de andere kant Veldwijk, verschrikkelijk.

29 augustus 2015 om 21:55

Een spits die scoort verschrikkelijk vinden ? Oké kan, maar staat in de eerste plaats op het veld om goals te maken. Had er meer kunnen maken maar zijn goal levert Pec wel een punt op.

29 augustus 2015 om 22:10

Kom op zeg. Veldwijk was toch dramatisch. En die goal had mn schoonmoeder ook gemaakt.

29 augustus 2015 om 23:42

Veldwijk heeft meerdere 100% kansen gehad die hij gewoon had moeten benutten. Zijn goal had inderdaad iedereen gemaakt. Hij speelde gewoon een belabberde wedstrijd

30 augustus 2015 om 00:32

Veldwijk hield wel heel veel ballen bij zich waardoor Becker en Thomas konden aansluiten. Dat zorgde wel vooral in de tweede helft voor veel gevaar via de flanken. Die enorme kansen miste hij omdat hij de handelingsnelheid heeft van een pantserwagen. Hij mag ook wat agressiever zijn in zijn duels. Zeker een speler met zijn fysieke vermogen mag dat best wat vaker inzetten.

30 augustus 2015 om 02:49

Lul alstublieft niet zo dom. Veldwijk was de beste man Bin Zwolle met zoveel goed werk. Door ballen vast te houden sterk te zijn. Dat alle kansen niet benut worden is jammer maar, een hele nuttige speler voor Zwolle beter dan een te vrede en Vreeman.

30 augustus 2015 om 11:08

Wen er maar aan, Te Vrede is echt heel erg matig. Veerman heeft veel meer potentie.

Vantevoren uiteraard voor getekend. Na de eerste helft helemaal. 2e helft kun je gewoon nog de 3 puntjes meepakken..

Wij 1e helft beter, pec 2e helft beter. Puntje terecht. Over 2 weken Groningen!

Knap gedaan van Heerenveen om bij Zwolle een punt af te snoepen

Zou ron jans Hoedt bedoelen met die nieuwe speler waar ze mee bezig zouden zijn? Hij glimlachte zo verdacht toen ie 'uit de hoge hoed' zei

29 augustus 2015 om 23:54

Ik verwacht eerder dat Brama opnieuw naar Pec komt. Hoedt lijkt mij niet haalbaar sowieso.

30 augustus 2015 om 09:41

Er gaan geruchten dat klich terug komt. Klich is ontevreden bij bij kaiserlautern, omdat hii geen speeltijd krijgt. En wij zien hem heel graag terug komen aangezien het middenveld jong en best dun bezet is. Hebling komt en als klich dan ook nog komt denk ik dat het wel goed komt op het middenveld. Ik zie klich erg graag terugkomen

30 augustus 2015 om 11:09

Dat is uitgesloten helaas..

30 augustus 2015 om 13:19

Klich is dus helemaal geen optie geweest, ze zochten een verdedigende middenvelder en die is nu met Brama dus gevonden.

Dat Zwolle toch gewoon weer bovenin meedraait mooi om te zien. Elk jaar denk je van het zal toch wel een keer minder gaan. Gaat zo een echte subtop club worden als ze zo doorgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren