Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC-fans scanderen lachend ‘Noppert in Oranje’ na gigantische blunder

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zaterdagavond in de absolute slotfase een zege uit handen gegeven. Het zag ernaar uit dat de Zwollenaren een 2-1 voorsprong op sc Heerenveen over de streep zouden trekken, maar in de slotfase tekende Ché Nunnely nog de gelijkmaker aan: 2-2. Doelman Andries Noppert ging bij de 1-1 van PEC gruwelijk in de fout en leverde de bal in bij doelpuntenmaker Younes Namli.

In de zesde speelminuut kreeg Heerenveen al een strafschop toegekend. Anouar El Azzouzi maakte in de zestien een overtreding op Patrik Wålemark, waarna Danny Makkelie naar de stip wees. Anas Tahiri maakte geen fout vanaf elf meter en tekende de 0-1 aan.

De doelpuntenmaker kreeg na een kwartier spelen een kans om de 0-2 te maken, maar ditmaal ging zijn poging over het doel van keeper Jasper Schendelaar. Nadien golfde de wedstrijd op en neer en kreeg ook PEC via onder meer Lennart Thy en Namli enkele mogelijkheden.

In de 22ste speelminuut ontsnapte PEC aan een tweede tegentreffer, toen Pawel Bochniewicz op de paal knikte. Even later redde Schendelaar op een inzet van Pelle van Amersfoort en Thom Haye had het vizier niet op scherp in de rebound.

Na een uur spelen klonken er spreekkoren in het stadion. De fanatieke aanhangers schreeuwden om het vertrek van algemeen directeur Xander Czaikowski. “Xander rot op, Xander rot op”, zo klonk het.

Enkele minuten na de spreekkoren werd PEC enorm in het zadel geholpen. Via een polletje belandde de bal bij doelman Noppert, die de bal volledig verkeerd raakte en inleverde bij Namli. Laatstgenoemde schoot overtuigend raak: 1-1.

Nadien werd Noppert, voormalig doelman van aartsrivaal Go Ahead Eagles, het mikpunt van spot bij de fans van PEC, die lachend ‘Noppert in Oranje’ scandeerden.

Hoewel PEC tweemaal zeer goed wegkwam en zeker geen goed voetbal op de mat legde, werd de 2-1 in de 73ste minuut gevonden. Thy kopte van dichtbij binnen uit een voorzet van Namli.

In de blessuretijd wist Heerenveen toch nog een punt uit het vuur te slepen. Thy miste een reusachtige kans op de 3-1, waarna Heerenveen snel kon omschakelen. Met een van richting veranderd wippertje tekende Nunnely de 2-2 aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ik oprecht geen ranglijsten meer zien?

13 januari 2024 om 22:31

Geen ranglijsten, statistieken van spelers. Soms zie je ook niet eens alle doelpuntenmakers bij een wedstrijd. Hopelijk fixen ze het snel want dat is juist waarom voetbalzone zo fijn was (naast de reacties en zelfgemaakte topics af en toe)

13 januari 2024 om 22:58

Ik heb eigenlijk nooit een reactie achtergelaten, maar dit kan niet meer. Ik heb echt genoten van de app. Het werkt gewoon niet meer tegenwoordig. Ik vind de reactie altijd vermakelijk om te lezen, maar kan nieteens meer zien wie er gescoord heeft. Na 5 jaar is het dan ook tijd om een nieuwe app te zoeken. Erg zonde dat de redactie niet de klachten serieus neemt.

13 januari 2024 om 23:34

Ik denk dat ik vanaf ongeveer 2010 voetbalzone gebruik, echter door de vele reclames tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar de app ipv de website. Met het nu ook achteruit gaan van de app is het tijd om een andere site of app te zoeken.

14 januari 2024 om 09:15

Hoi Floris,

We nemen de klachten als redactie zeer serieus en hebben een lijst met alle zaken opgesteld. Een boel dingen zijn inmiddels opgelost en er staat voor dit jaar grootschalig onderhoud gepland. Die verbeteringen zijn zeer prettig voor de bezoekers en ook voor ons. Excuses voor het ongemak.

14 januari 2024 om 09:07

Hey Marquinhos!

Het hele netwerk van Footballco is afgelopen week overgestapt op een nieuwe dataprovider. Daardoor werken sommige functies nog niet naar behoren. Dit wordt spoedig verholpen. Excuses voor het ongemak!

14 januari 2024 om 15:34

@Voetbalzone - Dit is echt niet iets van de afgelopen week. Dit speelt al veel langer. Je kan al vanaf het begin van het seizoen geen statistieken meer opzoeken, en sinds een week of 3 zijn de overige problemen erbij gekomen.

Tja dat polletje op het laatste moment. Dat is natuurlijk niet makkelijk voor een keeper om op het laatste moment nog te reageren. Maar goed dat Noppert nooit meer het WK niveau gaat halen staat vast natuurlijk. Maar ja max subtop van de Eredivisie was altijd al zijn niveau geweest.

Ik denk dat we keihard hebben gezwijnd afgelopen wk met Noppert. Hij zit nu niet in de beste fase wellicht, maar was al die jaren daarvoor ook dit niveau. Het is niet echt afgestraft, die penalties kan je hem niet kwalijk nemen, maar die Frans Hoek is natuurlijk wel een flapdrol geweest. Die herkende zijn eigen matigheid als keeper in Noppert.

13 januari 2024 om 22:17

Die Noppert was natuurlijk ook opeens een soort uitvinding van Van Gaal. Op kwaliteit had je natuurlijk altijd Cillessen als eerste doelman mee moeten nemen.

Om nou te zeggen dat dit zijn niveau is.. Het ziet er wat lullig uit. Maar die bal stuitert een halve meter voor zijn voet opeens een stuk op. Daar kan je als keeper niet zoveel aan doen.

13 januari 2024 om 22:24

Deze bal is misschien pech, maar zo heb ik er al zeker een half dozijn gezien dit seizoen bij hem. Is het gewoon een pechvogel?

13 januari 2024 om 22:52

Het is geen Unnerstal, maar het is een vormdip inclusief een zeer onstabiel team.

13 januari 2024 om 22:55

Noppert is eigenlijk altijd 2e keeper geweest, stond er ineens bij Go Ahead, later Heerenveen en was rondom het WK gewoon de beste Nederlandse keeper qua vorm. Deed het op het WK ook gewoon goed. Daarna lang geblesseerd en houdt werkelijk geen bal meer tegen.

Ook ik denk dat Noppert zijn vorm van rond het WK niet structureel kan waarmaken, maar nu zit hij er gewoon even doorheen. Het is echt wel een redelijke eredivisie keeper.

14 januari 2024 om 01:32

Hij heeft zeker een paar fouten gemaakt, maar dit rare polletje kon bij iedere keeper voor problemen zorgen. Ook bij de zo geprezen Cillilesen of Unnerstall. Gewoon erg ongelukkig.

13 januari 2024 om 22:17

Allemaal leuk en aardig maar Noppert had op een gegeven moment gewoon de beste statistieken van alle keepers op het WK. Dat is ineens zwijnen? Hij was gewoon van iedereen in Nederland het beste in vorm of überhaupt niet geblesseerd zoals onze kroonprins steeds is op de momenten dat je hem het meest nodig hebt. Je kan Frans Hoek een flapdrol noemen maar we stonden tegen Argentinië eerder dankzij Noppert dan ondanks Noppert en dus had Frans Hoek het samen met Louis weer eens goed gezien.

13 januari 2024 om 22:24

Het is nu toch ook niet dat hij speciale dingen deed op het WK?

13 januari 2024 om 22:26

Wat Lierse dus zegt. Een bal die hij goed pakte werd een wereldredding, hij was zo lekker nuchter, dat droeg bij aan de mythevorming. Hij was absoluut niet de zwakke schakel, hou me te goede, maar het is achteraf bezien mazzel geweest dat een keeper van tegen de dertig in die anderhalf jaar dat ie prima keepte een eindronde had. De jaren daarvoor of daarna hadden we een pleefiguur geslagen met hem

13 januari 2024 om 22:40

Noppert heeft oprecht niks bijzonders gedaan op het WK en we stonden absoluut niet dankzij hem tegen Argentinië

13 januari 2024 om 22:45

Noppert deed het prima, hield ballen eruit ej de verdediging voelde zich zichtbaar goed met hem op goal. Hij is slecht uit zijn blessure gekomen en het is nu einde verhaal voor hem. Het is nu hopen op dat een talent a la Verbruggen doorgroeit. Bijlow is een prima keeper die wellicht ooit nog eens kan doorgroeien indien hij een keer niet geblesseerd raakt. Daarbuiten hebben we ook weinig.

13 januari 2024 om 22:51

Mogen we zoveel verwacjten van een Heerenveen keeper? Wat negatief allemaal. Hij keept niet voor niets niet bij Arsenal

13 januari 2024 om 22:54

Eens hoor Friestho, maar anderzijds was hij wel de nummer 1 tijdens het WK. Op basis daarvan wordt hij nu beoordeeld, waardoor hij er minder uitkomt. Verder een meer dan prima keeper.

14 januari 2024 om 01:35

Hij deed geen rare dingen op het WK en keepte naar behoren. Wat verwachten mensen dan? Je kunt hem nu op fouten afrekenen, maar op basis van het WK zeggen dat hij daar niet hoorde vind ik vrij zwak.

14 januari 2024 om 03:15

Precies. Hij was gewoon op dat moment de beste keeper die Nederland in die vorm had te bieden en dat heeft hij prima in gevuld. Niet uitgebroken, en geen fout gemaakt.

14 januari 2024 om 08:31

Het was een reactie op iemand zei dat oranje dankzij Noppert in de kwartfinale stond. Lijkt me gewoon overdreven.

14 januari 2024 om 09:13

Lierse, dan neem jij die zin denk ik iets te letterlijk. Er staat ook ‘eerder dankzij dan ondanks’. Noppert keepte gewoon een prima WK en deed wat van hem verwacht werd. Ja ook ‘dankzij’ Noppert stond Nederland in de kwartfinale net als ‘dankzij’ dat doelpunt van Blind tegen de VS we in de kwartfinale stonden bijvoorbeeld.

dit ziet er vooral heel lullig uit, maar dit is toch geen blunder? de bal schiet opeens 20 centimeter omhoog...

Vanuit het zicht in het stadion.....Arme Andries..hier kan hij echt helemaal niets aan doen. Dit is echt zo lullig voor hem

Ongelukkig, maar zeker geen blunder

Noppert was voor zijn blessure echt heel goed bezig hoor. Bij Go Ahead en Heerenveen. En daarna het Nederlands Elftal waar hij een uitstekend WK keepte. Hopelijk komt hij er, net zoals Virgil van Dijk, weer bovenop

Nooit geweten waarom men riep dat hij zo een goed wk heeft gekeept, heeft gewoon amper wat te doen gehad

Hoeft van mij niet meer geselecteerd te worden

Polletje. Wat een drama wordt er weer van gemaakt. Manman

De grote Luuk die vond dat Ajax te veel feest vierde na hun overwinning deed echt veel te cool na een 2-2 gelijkspel tegen pec. Om maar in zijn straatje te praten; het leek net alsof hij de champions league had gewonnen.

Vooral echt dramatische journalistiek na de wedstrijd
Noppert met dit artikel, en op tv iedereeen maar karlsbakk afbranden omdat hij die bal moest afleggen.
Een jongen die geen minuut krijgt om zich te bewijzen legt 1 op 1 met de keeper niet af. Als hij die in het mandje schoot bewees hij dat hij er meer moet staan. Niemand heeft het over v Amersfoort die elke wedstrijd niks anders doet dan 100 procent kansen missen. De nederlaag hebben voor het grootste deel weer aan hem te danken. Een schande van een spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren