Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC blijft bezig en haalt voormalig recordverkoop gratis terug naar Zwolle

Laatste update:

Younes Namli keert terug bij PEC Zwolle, zo melden de Blauwvingers via de officiële kanalen. De 29-jarige middenvelder tekent voor één jaar en komt over van Sparta Rotterdam, waar zijn contract deze zomer afliep. De transfer doet denken aan zes jaar geleden, toen Namli óók al transfervrij naar Zwolle trok. In zijn eerste periode in de IJsselstad maakte hij grote indruk.

Namli toont zich op de clubwebsite zeer verheugd met zijn terugkeer. "Het voelde direct vertrouwd toen ik het stadion van PEC Zwolle binnenstapte. Ik kwam weer bekenden tegen, maar tegelijkertijd zag ik ook dat de club in de voorbije jaren niet stil heeft gestaan en geprofessionaliseerd is. Het team is een mooie mix van oud en jong en de trainersstaf is vastberaden om er het maximale uit te halen en dat geldt voor mij niet anders", aldus de nog altijd ambitieuze middenvelder.

Namli, een geboren Deen, speelde van 2017 tot 2019 al voor PEC. Dat nam hem destijds transfervrij over van sc Heerenveen. Na twee jaar in Zwolse dienst vertrok de spelmaker voor een toenmalig recordbedrag van twee miljoen euro naar FK Krasnodar. In Rusland wilde het echter niet vlotten. Namli mocht al na één seizoen uitzien naar een andere werkgever en werd achtereenvolgens verhuurd aan Colorado Rapids en Sparta. De Kasteelclub legde hem na de uitleenbeurt definitief vast voor één seizoen

Dat seizoen betrof het vorige. Namli stond onder Maurice Steijn veelal in de basis en had een groot aandeel in de behaalde zesde plaats in de Eredivisie. Nu kiest hij echter voor een terugkeer op het oude nest. Daar is het deze transferzomer alles behalve rustig te noemen. Onder meer Kenneth Vermeer, Ferdy Druijf en Zico Buurmeester werden al gehaald, terwijl sterspelers Thomas van den Belt en Thomas Beelen beiden naar Feyenoord trokken. Ook trainer Dick Schreuder nam afscheid: hij werd vervangen door Johnny Jansen, die overkwam van het Libanese Safa SC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor PEC wel een gokje, zo goed was hij niet bij Sparta maar wellicht proberen waard. Echter verliezen ze wel twee toppers aan Feyenoord die moet je echt nog wel met wat kwaliteit vervangen. Wat nu gehaald is is niet voldoende. Daarnaast zijn er veel meer spelers vertrokken bij PEC dan dat hier genoemd staan. Die trainer die ze nu hebben daar heb ik weinig vertrouwen in.

21 juli 2023 om 14:17

Toch ook niet slecht gedaan bij Sparta op het middenveld. Misschien zelfs wel een beetje onderschat in het team op basis van het creeren van openingen en spelinzicht. Verrassende wending, ik dacht dat hij een financieel interessantere stap zou gaan maken.

21 juli 2023 om 14:41

Hij had af en toe een leuke pass idd, maar liet ook heel vaak zijn man lopen. Pas tegen het einde van het seizoen ging hij vuile meters maken, daarvoor was het maar slappe hap. Was afgesproken dat hij aan het eind van het seizoen transfervrij kon vertrekken zodat hij een financieel interessante stap kon maken idd, blijkbaar kwam er niks op zijn pad. Had meer verwacht van hem toen hij bij Sparta kwam, maar het kwam er alleen maar bij vlagen uit helaas.

21 juli 2023 om 16:05

Een gokje? Die man is 29 en wordt transfervrij gehaald. Daar kun je je toch geen buil aan vallen lijkt mij? Zeker niet als het een paar jaar geleden nog je beste speler was

Mooi dat we hem hebben teruggehaald, blijft een mooie technische speler die zeker zijn aandeel heeft gehad in het succes van Sparta vorig seizoen.

Dit is best een verassende aanwinst voor PEC die het verschil kan maken in de degradatiestrijd. Had met de vorm van vorig seizoen ook prima in de middenmoot van de ED mee kunnen komen

21 juli 2023 om 14:18

Mee eens. Had verwacht dat hij in het Championship of een andere financieel interessante competitie zou gaan uitkomen. Sinds bekend is dat Sparta en Namli niet zouden verlengen speelde hij enorm sterk bij Sparta.

21 juli 2023 om 14:43

Misschien had hij dat het hele seizoen moeten doen en niet pas de laatste 5 wedstrijden of zo.

21 juli 2023 om 14:45

Ik vraag het me af of hij echt gemaakt is voor degradatievoetbal. Deed het het eerste seizoen bij Sparta ook maar matig.

Goede zaken van PEC 👌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren