Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick Kluivert wijst vier spelers aan: ‘Een van hen gaat Ballon d'Or winnen’

Laatste update:

Patrick Kluivert gelooft dat Erling Braut Haaland, Kylian Mbappé en Vinícius Júnior de komende jaren de zwaargewichten in het voetbal gaan worden. Dat vertelt de kersverse trainer van Adana Demirspor in gesprek met sportjournalist Guillem Balagué op Johnnybet.com. Daarnaast laat Kluivert weten welke speler zich in zijn ogen op korte termijn bij dat rijtje gaat voegen: Jamal Musiala.

"Eén van hen gaat in de toekomst zeker de Ballon d'Or-winnen", doelt Kluivert op Haaland, Mbappé en Vinícius Júnior. "Op dit moment zijn dat de spelers die het Europese voetbal dicteren, zelfs bij hun nationale teams. Zij staan er en doen het geweldig. Dus ja, die drie spelers gaan de pioniers worden van de volgende generatie. Maar binnenkort komt daar een vierde bij", doelt Kluivert op Musiala. Het twintigjarige Bayern-talent kende op persoonlijk vlak een uitstekend seizoen en schoot zijn club op de laatste speeldag van de Bundesliga vlak voor tijd tegen 1. FC Köln (1-2) naar de landstitel.

"Je hebt ook Bellingham en Saka natuurlijk, maar Musiala is een fantastische speler", vervolgt Kluivert zijn lofzang. "Ik vind het erg leuk om hem te zien voetballen en ik hou ervan om te zien hoe hij zich uit lastige situaties werkt. Hij is een hele goede speler, waar we het komende seizoen op moeten letten. Volgend jaar zal hij veel spelen. Ondanks dat hij vrij jong is, is hij nu al een fantastische speler." Overigens was Musiala vorig seizoen al een vaste waarde onder Julian Nagelsmann en diens opvolger Thomas Tuchel. Van de 33 Bundesliga-wedstrijden die hij beschikbaar was, startte hij er in 26. In de Champions League stond Musiala in zeven van de mogelijke negen wedstrijden aan de aftrap.

Ook de zoon van Kluivert, Justin Kluivert, komt ter sprake wanneer Balagué naar hem vraagt. "Mijn zoon doet het goed", antwoordt Kluivert senior. "Hij was helaas een paar weken geblesseerd. Maar nu denk ik dat hij zijn team verticaler laat spelen", doelt hij op de diepte die Justin brengt. In het vorige seizoen ontpopte Kluivert junior zich als één van de meest bepalende spelers van Valencia, dat zich mede dankzij zijn acht treffers en twee assists ternauwernood handhaafde. "Hij is weerbaar en maakt doelpunten", is Kluivert lovend over zijn zoon, die de komende seizoenen uitkomt voor Bournemouth.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gedurfde voorspellingen, Haaland en Mbappe schieten ondertussen al twee seizoenen heel Europa aan diggelen.

2 juli 2023 om 02:59

Kluivert doet alles fout in de doorsnee oog van de gemiddelde Nederlander. Leuk al die sarcastische antwoorden maar de vraag wordt aan hem gesteld? Wat had die anders moeten antwoorden. De haat na Kluivert zou ik nooit begrijpen hij heeft zulke mooie dingen voor het Nederlands Elftal gedaan en tegelijkertijd een van de weinige van zijn generatie die na z’n voetbal carrière nog mooie banen op ze CV heeft staan. Beetje meer respect voor één van de beste spitsen die Oranje ooit heeft gehad.

2 juli 2023 om 08:39

Ik ben geen Nederlander noch ben ik gemiddeld of heb ik een ‘doorsnee oog’ (FYI, dat noemen we een tautologie). Kluivert was daarnaast al gestopt met ballen voor Oranje toen ik voor het eerst voet zette op Nederlandse bodem. Nog meer minderwaardigheidscomplexen die je op mij wil projecteren?

Daarnaast snap ik je beargumentatie ook niet. Dus omdat hij veel voor het Nederlandse voetbal heeft betekent mag niemand het zeggen als hij zijn been uit de kom trapt na het intrappen van zo’n open deur? Heb je ooit gezien hoeveel kritiek mensen als Van Hanegem en Cruijff over zich heen krijgen/kregen nav hun mening over voetbal? Denk dat die twee zelfs nét iets meer voor het Nederlands voetbal betekent hebben dan Kluivert.

En als antwoord op je ‘ze vroegen het hem toch?’: hij kon toch ook voor jonge talenten gaan die nog alles te bewijzen hebben ipv al gearriveerde vedetten?

Merkwaardige reactie.

2 juli 2023 om 13:23

Daarnaast verdient het verleden van Kluivert buiten het veld weer heel weinig respect.

OT: ja de logische namen, wat verwacht men dan als antwoord?

3 juli 2023 om 01:58

Net als die van Blind...daar hoor je nooit iets negetiefs over..

2 juli 2023 om 12:54

Fa. Open deuren. Dat ziet iedereen die t voetbal een klein beetje volgt.

Gewaagde voorspelling hoor jeetje

Dit hadden mijn leerlingen uit groep 6 kunnen voorspellen…

2 juli 2023 om 00:11

Wat had hij moeten zeggen dan? Hij beantwoord ook maar een opendeur vraag van een journalist

Dit verwacht helemaal niemand uhh

geen idee wie die spelers zijn, maar ik vertrouw op kluivert zijn uistekende kennis van het hedendaagse voetbal!
ik zal ze eens gaan volgen komend seizoen.

1 juli 2023 om 20:28

Ik ken ze ook niet, maar zijn ze haalbaar voor Ajax en kunnen zij voor Oranje uitkomen?

1 juli 2023 om 20:44

Haaland klinkt best Nederlands, we kunnen het altijd proberen

1 juli 2023 om 21:21

T schijnt dat ze dezelfde moeder als asensio hebben, dus oranje moet kunnen

1 juli 2023 om 21:37

Die Haaland schijnt het wel aardig te doen bij City, maar ik heb echt mijn twijfels. Mbappe scoort regelmatig in de Franse competitie, maar als hij naar een wat sterkere competitie als de Oostenrijkse gaat, zal het een stuk lastiger worden voor hem.

2 juli 2023 om 02:23

Het is onverstandig dat Mbappe niet voor de geleidelijke weg in de Eredivisie heeft gekozen, met twee jaar FC Groningen en dan bv drie jaar PSV, dan bouw je je carriere veel meer solide op. Jammer, we zullen nu nooit weten hoe goed Mbappe had kunnen zijn…

Ah kijk, dit had ik zelf nog niet zo bekeken maar denk wel dat hij een punt heeft. Wel een zeer scherpe en gewaagde uitspraak, ben er wel over gaan na denken en ik betwijfel of Mbappé echt die stap kan maken. Haaland mag nog iets meer scoren van mij, Vinicius iets meer snelheid kweken en Musiala moet werken aan zijn balcontrole voor ik ze in dat rijtje schaar hoor. Wel leuke spelers, zit wel wat potentie in. Kunnen wel iets aan de bal, zeg maar.

1 juli 2023 om 20:03

Haha mooi dit. Je maakt eigenlijk 9x achter elkaar dezelfde grap, maar hij blijft goed

Echt een hele slechte vraag zeg, opleiding voor journalistiek brengt weer parels naar voren.

Grappen ten spijt, ik vind het prachtig dat Haaland en Mbappe al klaar staan om alle records van Messi en Ronaldo aan gort te schieten nog voordat die twee met pensioen zijn. Heerlijke tijden komen er aan.

1 juli 2023 om 20:29

Dan mogen ze nog wel even oefenen, Messi maakte in 2012 even 73 doelpunten in 1 seizoen. Assist nog niet eens meegerekend. 50 in La Liga dat seizoen. Ronaldo in dat zelfde seizoen 48 doelpunten. Dat lukt Mbappe niet eens in the farmers league.... Ik zie die records nog niet zo snel verbroken worden, maar dat is mijn bescheiden mening

1 juli 2023 om 21:57

En toch zullen ze niet in de buurt van die 2 komen. Al zullen ze qua doelpunten etc records verbreken

1 juli 2023 om 23:23

Zou niet weten waarom een Haaland niet in de buurt van die 2 zou kunnen komen. Of Mbappe als hij die Franse competitie een keer verlaat wat wel nodig is.

2 juli 2023 om 02:25

Messi heeft 15 jaar lang in La Liga ook nauwelijks tegenstand gehad, maar dat heeft m toch niet echt dwars gezeten.

3 juli 2023 om 09:00

Omdat doelpunten mij niks zeggen. Wat Messi aan de bal doet en kan zullen Haaland en Mbappé nooit kunnen en doen. Messi is een doelpuntenmaker, dribbelaar, spelmaker, spelverdeler: alles in 1. Daarin is hij zo wat uniek.

2 juli 2023 om 01:26

Ik vind het persoonlijk in vergelijking met Messi en Cristiano maar saaie spelers. Is gewoon een gevoel, moeilijk te duiden. Überhaupt vind ik de breedte qua top echt veel minder dan een jaar of 10/15 geleden, het wordt wat voorspelbaarder en dus saai.

2 juli 2023 om 02:30

Je bent te oud, de kids die nu naar voetbal beginnen te kijken, die denken niet aan oude mannen als Ronaldo en Messi. Net zo min als de meeste VZ leden idolaat zijn van een Platini, Romario of Cruijff, of zelfs maar de generatie Zidane, Bergkamp, Figo, Scholes, Braziliaanse Ronaldo of Beckham bewust hebben meegemaakt.

2 juli 2023 om 11:31

Is denk ik ook omdat Messi en Ronaldo jarenlang elkaars rivalen waren bij Barca en Madrid.. dat maakte El Clasico ook altijd extra spannend. Mbappe speelt in Frankrijk, Haaland in Engeland.. daardoor heb je die rivaliteit helemaal niet.

Nee echt waar? Denk dat iedereen deze namen zouden opnoemen.

Domme vraag van een journalist waarop hij moeilijk anders kan antwoorden.

Eerst zien dan geloven. Zijn al wel spelers die wellicht het predikaat talent voorbij zijn. Ze moeten het wel gaan laten zien voordat ze in de vergetelheid raken. Kluivert heeft wel een neusje voor talent. Ik geloof dat hij zeker de helft goed voorspelt

Patrick trapt een paar open deuren in.

Zo die heeft er kijk op!

Vinicius Jr.zie ik persoonlijk geen gouden bal winnen, of het moet door gebrek aan beter zijn.

1 juli 2023 om 21:56

Vinicius is ook onnavolgbaar. Hij is gewoon niet te stoppen, zowel in kleine als grote ruimtes en Mbappe of Haaland zullen nooit technisch beter dan een braziliaan kunnen zijn. Vinicius is gewoon een fenomeen. Ik had me twijfels in zijn eerste seizoen, vond zijn afwerking echt heel slecht maar hij heeft zich echt belachelijk goed ontwikkeld en ik denk dat hij nog steeds veel beter kan worden.

1 juli 2023 om 22:00

Techniek is helaas niet alles. Precies de valkuil al 20 jaar van Brazilie: denken dat je puur op kwaliteiten aan de bal van iedereen wint. Komt hedendaags veel meer bij kijken. Vinicius is de mindere versie van Neymar (die is koelbloediger voor het doel en heeft meer overzicht en vermogen om andere weg te steken). En zelfs Neymar heeft uiteindelijk niet waar kunnen maken wat iedereen dacht dat hij zou doen. Maar dat heeft ook met mentaliteit te maken in het geval van Neymar. Hopelijk kan Vinicius die mentaliteit wel langer opbrengen.

Goede kijk op voetbal die Kluivert! Benieuwd hoe hij het gaat doen in Turkije

Spijtig. Je klrijgt zo'n vraag van de journalist en men maakt je antwoord belachelijk. Wat had ie dan moeten zeggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren