Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick Kluivert bekert verder na treffer in minuut 94; Besiktas wint in Tirana

Laatste update:

Besiktas heeft zich weten te plaatsen voor de derde voorronde van de Conference League. De ploeg van trainer Senol Günes won het heenduel in Istanbul al met 3-1 van KF Tirana en bekerde donderdagavond na een nieuwe zege op de Albanezen (0-2) verder. De Turken moesten het vanaf minuut 66 doen met een man minder na rood voor Arthur Masuaku, maar dat deerde ze niet. Tegelijkertijd bekerde ook het Adana Demirspor van trainer Patrick Kluivert door. De oefenmeester zag zijn ploeg met 2-1 winnen van CFR Cluj, nadat de heenwedstrijd in 1-1 eindigde.

KF Tirana - Besiktas 0-2
Besiktas moest het nog stellen zonder aanwinst Ante Rebic, maar het had wel de beschikking over topscorer Vincent Aboubakar. De Kameroener kwam voor rust niet tot scoren, maar na rust was het wel raak. De openingstreffer kwam echter op naam van ploeggenoot Daniel Amartey. Hij kopte bij de tweede paal al vallend binnen. De treffer van de Ghanees bracht de marge over twee wedstrijden naar drie. Een kwartier voor tijd maakte Aboubakar een einde aan alle onzekerheid. De goaltjesdief kreeg de bal op de rand van de zestien min of meer per toeval voor zijn voeten en dacht niet na. Zijn volley belandde in de korte hoek: 0-2. In de volgende ronde treft Besiktas Neftci Baku.

Adana Demirspor - CFR Cluj 2-1
Adana kende met Cluj een pittige loting, al was het 1-1 gelijkspel in Roemenië vorige week hoopgevend. De hoop op een goede afloop werd vlak voor rust nog groter. Op slag van rust maakte David Akintola er 1-0 van uit een hoekschop. De ploeg van Kluivert ging met een uitstekend gevoel de rust in, al kwam het na ruim een uur spelen in de problemen na een rode kaart voor Andreaw Gravillon. Hij moest douchen voor het neerhalen van de doorgebroken Daniel Birligea. De Roemenen kregen bovendien een strafschop, die benut werd door Vasile Mogos: 1-1. Met een man minder en een gelijke stand over twee wedstrijden was uitschakeling dichtbij voor de manschappen van Kluivert. In minuut 94 zorgde Cherif Ndiaye voor extase. Hij schoot uit een ingestudeerde vrije trap raak: 2-1. Adana neemt het in de volgende ronde op tegen Osijek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bakoe, Osijek, Ljublijana en Maribor/Differdange zijn de tegenstanders. Deze ronde moeten we doorkomen en dan komen de pittige opponenten. Gala en Fener halen de groepsronde wel maar over de andere twee ben ik niet zo zeker.

3 augustus 2023 om 22:28

Nu nog 2 rondes? Wie kunnen we loten oa als we next round doorgaan?

3 augustus 2023 om 22:30

Volgens mij zijn Roma en Fiorentina 2 mogelijke tegenstanders.

3 augustus 2023 om 22:36

Pfffft. Typisch hoor. De moeilijkste mogelijke tegenstanders worden weer toevertrouwd aan de Turkse teams.

3 augustus 2023 om 22:40

Roma niet, Aston Villa, Frankfurt, Fiorentina, en Lille en eventueel verliezer van Genk/Oly, maar er zijn meer zwakke teams dan moeilijke.

3 augustus 2023 om 22:40

Dat hangt af van je coefficienties. Helaas hebben Avci en Sergen er een potje van gemaakt. Ook het laatste seizoen van Senol was een flop.

3 augustus 2023 om 22:30

Zijn jullie zo slecht dan ? Ik heb BJK nog niet zien spelen

3 augustus 2023 om 22:34

Als je rechtsback op rechtsbuiten speelt, dan weet je dat het slecht is bro hahahah. Ghezzal en Cenk geblesseerd.

3 augustus 2023 om 23:17

Ik kan me vergissen, maar waren deze spelers afgelopen seizoen niet geblesseerd geraakt? We zitten in de transferperiode, dus waarom kopen ze geen spelers ter vervanging? Je kunt niet het nieuwe seizoen ingaan met een incompleet team, vooral niet als je ook nog eens Europees voetbalt.

3 augustus 2023 om 23:27

Klopt. Cenk en Ghezzal zijn regelmatig geblesseerd. Yönetim van Besiktas is traag en gierig, dus we komen niet echt vooruit met het kopen van spelers, ook, omdat we een beperkt limiet hebben natuurlijk.

4 augustus 2023 om 00:34

Het bestuur van BJK toont zonder twijfel slim beleid. Waarom zou je €50/60 miljoen euro besteden aan spelers als je dit niet kunt terugverdienen uit de conference league? Supporters blijven mogelijk druk uitoefenen op hun club om actief te zijn op de transfermarkt en de strijd aan te gaan met Galatasaray. Maar dat zou juist verspild geld zijn. Gerichte aankopen met een bescheiden budget kunnen even effectief zijn. Ik heb de wedstrijd niet gezien, heeft Rebic vandaag gevoetbald? Zijn statistieken waren niet veelbelovend bij zijn vorige werkgever. Ik ben benieuwd naar zijn prestaties bij BJK.

3 augustus 2023 om 23:24

Wij zijn al zeker van groepsrondes bro, maar de vraag is welke wij gaan eindigen

3 augustus 2023 om 23:41

Come to Conference League zeg ik dan maar.

3 augustus 2023 om 23:54

Lijkt me niet eens een gek idee. Grote kans dat we in pot 1 zitten en overwinteren en met een beetje geluk treffen we Aston Villa in de groep. Veel leuker dan een KI Klasivik uit de Faroer

Adanaspor moet nog flink wennen aan het nieuwe systeem van succes coach Patrick Kluivert! Je ziet dat Younes Belhanda gelijk een stuk gevaarlijker is wanneer Adanaspor naar 433 schakelt. Gefeliciteerd Patrick en Winston!

3 augustus 2023 om 22:28

Adana DEMIR spor, bro.

Mooi voor Kluivert, hopen dat ie succesvol word! En de kans elders gaat krijgen, bijv. Nederland. Of een top ploeg. Dan is er een zeikerd blij

3 augustus 2023 om 22:42

/Dan is er een zeikerd blij/

Waarom zou een "zeikerd" blij moeten zijn als Kluivert een kans krijgt in Nederland of elders bij een topploeg?

Lekker hoor ! Wat was ik blij met de 2-1 van Adana, maar wat een laag niveau om te zien.. Pijn aan je ogen. Je ziet nog dat Kluivert zijn stempel niet heeft gedrukt, kan ook niet zo snel maar hopelijk wordt het beter

4/4 deze ronde !! HANG DE VLAG UIT ( AS BAYRAKLARI )

3 augustus 2023 om 22:44

Chilii, vergeet niet dat het in Adana erg warm en benauwd is. Daarnaast speelden ze laatste 25 minuten met 10 man. En ze moeten nog wennen aan Kluivert, zal vast goedkomen.

4 augustus 2023 om 00:11

Hahaha warm en benauwd dat is zo’n typische Turkse commentator’s excuus, als er slecht gespeeld word ligt het altijd wel aan alles behalve de spelers zelf, zoals het weer of omdat ze pech hebben door X, Y of Z. Ik zie dat deze commentator jou ook heeft beïnvloedt door continu te janken over het weer.

Heerlijk 4/4’tje, nog 2 rondes en we kunnen wellicht meer punten pakken dan vorig seizoen. Overigens won Besiktas 1-3 de eerste ronde niet 1-2. Ik denk dat jullie met het hoofd nog bij die “nipte” overwinning zitten lol.

3 augustus 2023 om 23:11

De nipte overwinning houdt ons niet echt bezig. Voor ons was het eerder een vraagteken of we aanstaande dinsdag opnieuw met vijf Turken in de basis moeten spelen. Maar vandaag is het duidelijk geworden dat Galatasaray komende dinsdag met een compleet team het veld zal betreden.

3 augustus 2023 om 23:31

Ik heb het niet over GS, maar over de vorige ronde toen VZ de 1-3 winst van Besiktas als “nipte overwinning” omschreef, en ik had gereageerd dat 1-2 nipt was, 1-3 ruim. Nu staat er 1-2 in het artikel, wat fout is.

4 uit 4 dat zijn wederom mooi wat punten, weinig te zeggen over de tegenstanders. Top 3 was verplicht om te winnen. Van Adana is het wel mooi knap.

3 augustus 2023 om 22:35

Nou knap vind ik niet hoor. Sivas won vorig jaar ook twee keer van Cluj in de ConfL. Dus Adana zou dat ook zeker moeten kunnen, mooi dat ze dat dan ook gedaan hebben.

3 augustus 2023 om 23:28

Mwha vind het wel degelijk knap. Met anadolu ploegen weet je het maar nooit. Ze hebben er niet altijd trek in om Europees te spelen. Zie Konya vorig seizoen

Ik wist niet dat Kluivert zo’n emotioneel persoon was. Het was prachtig om te zien hoe hij in de slotfase naar zijn spelers rende nadat Adanaspor nog een doelpunt wist te scoren. Adanaspor is elk jaar een geduchte tegenstander geweest voor de top 3 clubs. En het lijkt erop dat dit voorlopig zo zal blijven, omdat ze als team uitstekend kunnen spelen, zelfs met een man minder waren ze sterk. Kluivert heeft echt een solide team opgebouwd. Of ze kampioen worden, is moeilijk te zeggen, je weet het nooit, maar ze zullen zeker hoog eindigen in de top 4 en opnieuw op de Europese velden spelen!

Goed dat de Turkse ploegen dit toernooi dit seizoen serieus nemen. Begin van het seizoen zijn deze wedstrijden ergens in de balkan of thuis in de hitte altijd lastig. Met een paar gerichte aankopen zie ik Besiktas in ieder geval in het voorjaar nog conf. League spelen.

Komt niet vaak voor dat alle Turkse clubs winnen in Europese wedstrijden. We zitten Zwisterland en Oostenrijk nu wel heel zwaar op de hielen in de coëfficientie. Zelfs Schotland is een reële mogelijkheid om in te halen

Verdomme. Als ajacied dromen mn vrienden en ik al jaren van cluj uit. Dan maar hopen dat cluj volgend jaar wel de conference league haalt

4 augustus 2023 om 05:21

Hoeso als ik dat mag vragen?

4 augustus 2023 om 08:27

Niks bijzonders, bij ons is het al jarenlang een onderonsje. Geen idee waar het precies vandaan komt. Maar elke keer als ajax het verneukt, zowel europees als ED, hopen we op cluj en galmt het "we gaan naar Cluj met z'n allen, Cluj met z'n allennn, we gaan naar Cluj met z'n allen" door de trein, auto, kroeg, wat dan ook. Buiten dat is het sws wel een leuk tripje, eens iets anders dan het "standaard" west/zuid en eventueel midden europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren