Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pasveer maakt gigantische blunder: Den Bosch op voorsprong bij Ajax

Laatste update:

FC Den Bosch staat op bizarre wijze op voorsprong tegen Ajax. Daarvoor mogen de Brabanders Ajacied Remko Pasveer bedanken, daar hij de 0-1 van de Keuken Kampioen Divisie-laagvlieger inleidde. In de eerste wedstrijd onder trainer Maurice Steijn leek er niets aan de hand, tot Pasveer flink in de fout ging. De ervaren sluitpost speelde de bal zo tegen aanvaller Jaron Vicario aan, die vervolgens niets meer hoefde te doen om de treffer achter zijn naam te krijgen. Op social media regent het direct kritiek aan het adres van Pasveer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nounou poepoe een oefenwedstrijd tegen den bosch in het voorseizoen, schandalig...

8 juli 2023 om 13:47

Echt he, als Pasveer dit doet om het echie dan veer je pas op.

8 juli 2023 om 14:35

Dan krijgt voor straf pek met veren

8 juli 2023 om 14:18

Ook in een oefenwedstrijd mag dit niet gebeuren

8 juli 2023 om 14:48

Eens, het is een oefenwedstrijd.
Dit kan nu gebeuren!

8 juli 2023 om 14:54

Oefenwedstrijd of niet , het is gewoon een blunder. Mag toch niet gebeuren? De uitslag maakt me niks uit.

Niet erg slim idd, maar de fout ligt deels bij de linksback. Wat is dat nou voor positiespel om daar naar binnen te lopen ipv naar de zijkant. Lol, beter zo vroeg mogelijk natuurlijk dan kunnen ze er nog aan werken al zou dat in dit stadium niet meer hoeven ( positiespel bij ajax)

8 juli 2023 om 14:06

Dat is de lcv en niet linksback. Linksback staat gewoon aan de zijlijn, al is dat niet echt goed zichtbaar.

8 juli 2023 om 14:38

Ah gaz thx! In dat geval een grote blunder, ik dacht toch echt dat de lb daar stond. Gelukkig kijkt die nu niet meer tegen de zon in

Tja. Niet te serieus nemen zo een oefenpot. Al is het wel zorgelijk dat Klaassen en Wijndal na wat rust nog steeds geen knikker raken. Van den Boomen lijkt wel een aanwinst.

8 juli 2023 om 13:51

Precies dit dus, het niveau is niet om aan te gluren.

8 juli 2023 om 14:22

Maar dan kan je Vd Boomen toch ook niet serieus een aanwinst noemen omdat het een oefenpotje is! Niveau KKD is Den Bosch dus mij lijkt het wel degelijk uitmaken! Over een maand moet je al Europees spelen! Als je niet een paar toppers aantrekt die er gelijk staan speel je straks niet eens Europees!

8 juli 2023 om 14:32

Heb je het woordje "lijkt" gelezen?

8 juli 2023 om 13:59

Echt he. Dat mensen Pasveer prezen kwam vooral door Martinez en Timber die ervoor zorgden dat Ajax weinig kansen tegen kreeg.

8 juli 2023 om 14:38

Wat een onzin. Pasveer heeft gewoon een hele poos uitstekend gekeept, maar hij is inmiddels 39 jaar. Het houdt natuurlijk een keer op en Pasveer lijkt nu 'over the hill' te zijn. We moeten niet gaan doen alsof Ajax in die tijd hooguit 1 kans per wedstrijd tegen kreeg. Zo geweldig was die ploeg ook weer niet.

8 juli 2023 om 14:46

Heb jij elke wedstrijd gekeken ja? Ik vond hem in dat seizoen ontzettend overschat op basis van 2 goede CL wedstrijden. In de rest van de wedstrijden had hij weinig tot niks te doen. In de groepsfase was dat Ajax wel degelijk geweldig en ook in de ED nauwelijks kansen tegen. Zie niet precies wat hier onzin aan is.. Uitstekend gekeept. Kom op zeg.

Lekker interessant hij word toch geen eerste keeper.

Kan gebeuren gelukkig is het in een oefenwedstrijd maar het vat de boel wel goed samen, ongeconcentreerd en plichtmatig de minuutjes vol maken, ook al zijn we net begonnen had ik toch gehoopt dat er wat meer vuur in de spelers zou zitten om hun kans te pakken onder een nieuwe trainer.

De zogenaamde besten die voor deze wedstrijd beschikbaar zijn Wijndal, Klaassen en Berghuis vallen compleet door de mand. Doelstelling wordt het linker rijtje voor komend seizoen of Mevrouw Lenderink moet nu heel snel de portemonnee aan Sven geven. Een stuk of 6 nieuwe kanonnen is geen overbodige luxe.

8 juli 2023 om 14:07



En dit bedoelde ik nou in het andere topic. Meteen na nog niet eens 2 weken in training te zijn, waarbij zowat alle basisspelers nog niet aanwezig zijn de eerste oefenwedstrijd zo serieus nemen en al roepen doelstelling linker rijtje. Echt niet te doen dit.

8 juli 2023 om 14:17

Het gaat erom dat er dezelfde pauper selectie staat die afgelopen seizoen de slechtste prestatie sinds de eeuwwisseling heeft geleverd. Ik weet niet of je de eerste helft hebt gezien maar spelers als Wijndal, Klaassen en Berghuis spelen nog slechter dan afgelopen seizoen. PSV tikt even zonder te knipperen 22 miljoen af voor 2 aanvallende versterkingen en Ajax rotzooit lekker verder met dezelfde troep als afgelopen jaar. Hoe blind wil je zijn als je niet ziet dat deze selectie volledig opgeschud moet worden met meerdere kwaliteitsinjecties?

8 juli 2023 om 14:25

Je hebt echt genoeg kwaliteit voorhanden. Spelers als Tadic, Bergwijn en Berghuis zijn aanvallend uitstekend voor de Eredivisie, als je Brobbey een seizoen lang laat staan schiet hij er 15-20 goals in en met spelers als Rulli en Van den Boomen en een talent als Hato heb je echt genoeg kwaliteit. In de aanvallende opbouwzone, daar zit het probleem bij Ajax. Met Tahirovic is dan al een 6 gehaald die hopelijk voldoet, maar er moet nog wat bij (een voetballende centrumverdediger, een goede rechtsback en misschien toch nog een kanon op 6). Spelers als Bassey en Rensch (als linksachter) zullen als de zorgen daar weggenomen worden ook beter spelen. Je hebt eigenlijk types Frenkie, Nous en Martinez nodig.

8 juli 2023 om 14:25

Nee, het gaat erom dat de transfermarkt pas net open is en als je je als supporter een beetje verdiept weet je dat Ajax pas aankopen gaat doen als we spelers verkocht zijn. Daar komt bij dat ze nog steeds onderdeel uitmaken van de selectie en deze wedstrijd niets zegt over de competitie later.

8 juli 2023 om 14:26

Kam aan, ajaxclub. Ze hebben pas een week training erop zitten. Te vroeg voor zulke vergaande conclusies, als pauperselectie en afgeven op Klaassen en Wijndal. Tegen topploegen en met sterkste formatie weten we meer.

8 juli 2023 om 14:37

Het is helemaal niet te vroeg voor zulke conclusies ik heb de eerste helft net toch met eigen ogen gezien? Wijndal is samen met Bergwijn de grootste miskoop uit de clubgeschiedenis, Klaassen is een schande dat die nog een Ajax shirt draagt en Berghuis begon leuk maar speelt al 1,5 jaar echt als een drol. En dan worden hierboven Tadic, Brobbey, Bergwijn en Berghuis uitstekende aanvallers voor de Eredivisie genoemd... Volgens mij zijn er hier een paar die denken dat het nog steeds 2019 is. Tadic komt al 2 jaar geen verdediger meer voorbij en is enkel nog een stoorzender door het aanvalsspel te vertragen en zijn altijd nutteloze hakjes en gekut aan de bal. Brobbey kan net aan 45 min spelen en is dan weer 5 wedstrijden geblesseerd en Bergwijn kampt structureel met 10 kilo overgewicht en is al zijn explosiviteit kwijt. Het is vandaag 8 juli en 12 Augustus over een goeie maand dus is de eerste competitie wedstrijd al? Er is juist geen tijd meer te verliezen, hoe langer je nu wacht met het aantrekken van broodnodige kwaliteit hoe maar je straks de eerste weken van de competitie nodig zal hebben om er een ingespeeld team van te maken met alle gevolgen op vroeg puntverlies.

8 juli 2023 om 14:52

Haha je betoog mbt Tadic is zo lachwekkend dat ik gestopt ben met lezen. Niet serieus te nemen. Pak zijn stats er even bij van afgelopen seizoen en je ziet dat je onzin uitkraamt.

8 juli 2023 om 15:06

Jij kijkt dus kennelijk alleen naar zijn stats, heb jij hem ook echt de laatste 2 seizoenen bezig gezien in een wedstrijd? Hij komt als buitenspeler echt geen back meer voorbij, heeft geen snelheid meer geen actie het enigste kunstje wat hij nog kan is de rug naar zijn tegenstander draaien, hiermee het aanvalsspel vertragen en dan 9 van de 10 keer met een hakje of een extra pasje onnodig balverlies inleiden. Hij is geen schim meer van de speler van 2019, de sleet zit er bij hem echt heel erg op. Als jij dat echt niet kan inzien dan kunnen we idd maar beter stoppen met deze discussie.

8 juli 2023 om 16:21

Je weet toch dat er heel veel supporters zijn die niet kunnen wachten om Ajax neer te halen? Deze wedstrijd bepaalt voor sommigen direct het hele seizoen.

Als Gorter dit had gedaan was de wereld te klein geweest

8 juli 2023 om 14:20

Heb je gelijk in.

Wat een trieste reacties hier weer. Slechte keeper. Kan er niks van. Daarom ben je gepasseerd. De man heeft Ajax 2 jaar in de champignons league op de been gehouden met fantastische reddingen. Mag overigens hopen dat jullie werkgevers anders met de mensen om gaa dan de meeste reacties hier

8 juli 2023 om 14:19

Mijn werkgever heeft geen supportersverenigingen. Maar verder wel met je eens dat eens dat er wat meer dankbaarheid (in het algemeen) mag zijn. Betekent echter niet dat krediet onbeperkt is.

8 juli 2023 om 14:34

Mijn werkgever betaald ook geen miljoenen salarissen. Of in ieder geval niet aan mij helaas.

8 juli 2023 om 14:53

Eens! Een hoog salaris moet er ten allen tijden voor zorgen dat mensen in robots veranderen en geen fouten meer kunnen maken. Dat andere dat niet doorhebben zeg…

Genoeg publiek langs de kant ook. Was toch achter gesloten deuren op de Toekomst?

Ik heb de wedstrijd op staan en Ajax speelt best redelijk.

Wel wat vraagtekens de eerste helft:
- Waarom Salah-Eddine CV?
- Gooier en de Waal geen toekomst Ajax materiaal
- waar is Kaplan?

8 juli 2023 om 14:16

Kaplan nog niet fit genoeg.

8 juli 2023 om 14:27

Omdat Steijn het liefst twee elftallen wil laten spelen en dus vulling nodig heeft.

8 juli 2023 om 14:31

@riddle, alle spelers die interlandverplichtingen aan het eind van het seizoen hadden (ook de jong interlands) zijn er niet bij. Dan hou je niet zoveel over

Ook wel handig om te vertellen wie er spelen, gezien er weinig basisspelers in staan.

8 juli 2023 om 14:40

Uiteraard, alle internationals (ook van de O21 interlands) zijn nog afwezig.

O-2 Den Bosch.

Ik ben bang dat dit een heel lang seizoen gaat worden.

Ik heb geen beelden voorhanden en moet het dus nu doen met de score en met de doelpuntmakers etc..
Maar zoals ik gisteren al schetste heeft Ajax bij verkoop van Alvarez,kudus en Timber echt vers bloed nodig. Je kan Steijn niet gaan afrekenen straks op een team waar de rek eigenlijk al uit is

De selectie is zeer nauw met van der sar omgegaan.
Vooral de keepersgarde, het lijkt mij niet vreemd dat sar wel eens een drankje deed met pasveer, stekelenburg & onana.

Ik kan me voorstellen dat vandaag niet lekker was om op het veld te staan. Zeer zeker een fout, maar in een oefenpot met omstandigheden. Sterke sar , familie en vrienden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren