Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Passeerbeweging Ziyech op de achterlijn helpt Chelsea niet tegen Man City

Laatste update:

Manchester City heeft zich geplaatst voor de achtste finale van de EFL Cup. In eigen huis waren the Citizens met 2-0 te sterk voor Chelsea, waar Hakim Ziyech in de basis stond. De doelpunten kwamen op naam van Riyad Mahrez en Julián Álvarez. Het team van Graham Potter was de derde partij uit Londen die op woensdag uitgeschakeld werd in het bekertoernooi, daar eerder Tottenham Hotspur en ook Arsenal de derde ronde niet overleefden.

Beide managers stuurde een basiself het veld in die op meerdere plekken fors gewijzigd werd. Josep Guardiola liet slechts vier spelers vanaf het eerste fluitsignaal beginnen die ook in het gewonnen duel met Fulham (2-1) aan de aftrap verschenen: Jack Grealish, Álvarez, Ilkay Gündogan en Rodri behielden hun plekken. De meest opvallende basisplek aan de zijde van Chelsea was voor Ziyech, die voor het eerst sinds het verloren Premier League-duel met Southampton (2-1) op 30 augustus mocht starten.

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was voor Jack Grealish, die in de tiende speelminuut de bal plotseling voor zijn voeten kreeg maar verzuimde te scoren. Aan de overzijde was Christian Pulisic gevaarlijk; de aanvaller zag zijn inzet gepareerd worden door doelman Stefan Ortega. Halverwege het eerste bedrijf kwam Pulisic wederom dicht bij de openingstreffer, maar hij stuitte opnieuw op de sluitpost van City. Namens de thuisploeg deden Grealish en Álvarez voor het rustsignaal nog een vergeefse duit in het zakje.

In het tweede bedrijf werd de score opengebroken. Arbiter Simon Hooper bestrafte een overtreding van Trevoh Chalobah met geel en gaf een vrije trap aan City. Mahrez eiste de bal op en krulde in de rechterbenedenhoek binnen: 1-0. Vijf minuten later werd de score verdubbeld. Opnieuw was er een belangrijke rol weggelegd voor Mahrez, die na een fraaie aanname doelman Edouard Mendy serieus in de problemen bracht.

De sluitpost tikte de bal voor de voeten van Álvarez, die van dichtbij binnen kon lopen: 2-0. Ziyech liet zich zien met een heerlijke passeerbeweging op de achterlijn, maar vervolgens slaagde Lewis Hall er niet in om af te ronden. In de slotfase dacht Pulisic nog de aansluitingstreffer te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwijder dit maar vanwege off-topicheid: maar Ziyech, come back!!!

9 november 2022 om 23:15

Denk dat hij niet op de EL zit te wachten.

9 november 2022 om 23:22

wat wil hij dan, CL? Laat Ziyech eerst maar eens regelmatig minuten maken ergens. Hij komt zwaar tekort

9 november 2022 om 23:31

Dan is een terugkeer juist wel passend inderdaad.

9 november 2022 om 23:39

Vraag me af of Ziyech SCIREA1897 z'n fiets ooit heeft gestolen want de haat van hem onder letterlijk ELK Ziyech topic is echt ongelooflijk pfff 😵‍💫

9 november 2022 om 23:42

Ziyech was een van de beste aan de kant v Chelsea.

9 november 2022 om 23:49

Hij komt zwaar te kort? Dat hij geen minuten maakt betekend niet dat hij tekort komt, maar dat hij simpelweg geen kans krijgt.
Je ziet toch hoe goed hij is?!

9 november 2022 om 23:56

Daarom zeg ik die SCIREA zit Ziyech altijd principieel hoe goed hij ook speelt af te fikken tot op het bot zware obsessie! Die pulisic is trouwens een waardeloze speler zeg absolute non voetballer Le Bron Le Merde ja

10 november 2022 om 00:54

Omdat hij weer is een beetje wat laat zien in een bekerwedstrijd betekend niet gelijk dat hij niet tekort komt. Ziyech heeft genoeg minuten gekregen en toch echt wel duidelijk laten zien dat hij het topniveau niet aankunt wat geen ramp is. Lijkt me gewoon het beste als hij een stapje omlaag doet beste voor alle partijen.

10 november 2022 om 01:31

Hahaha genoeg minuten? Wel geteld 30 min sinds Potter aan het roer is, waarvan laatste 12, 3 en 5 min waren. Hoe kun je zeggen dat hij genoeg minuten heeft gekregen? Mocht eindelijk is een keer wat langer spelen en vanaf het begin en hij was de beste bij Chelsea.. Prutsers als Pulisic mogen blijven spelen ondanks dat ze ondermaats presteren. Begrijp jij het nog LondonisBlue?

10 november 2022 om 01:40

Sinds Potter ja..daarvoor heeft hij heel wat meer minuten gemaakt..en wist hij ook niet te overtuigen.. en leuk dat je een keer iemand passeerd of een voorzetje geeft maar daar koop je niks voor laat hem maar een keer een bal erin schieten dat lijkt hij wel verleerd..

10 november 2022 om 07:30

In wat komt hij tekort? Hij doet zichzelf tekort door bij Chelsea te blijven.

10 november 2022 om 11:23

lekker naar ac milan komen!

Dan speelt Ziyech een keer een goede wedstrijd en dan haal je hem er alsnog uit. Jezus wat was die Pulisic slecht zeg.. Moet de eer lekker aan zichzelf houden en weggaan na het WK.

9 november 2022 om 23:12

Uiteindelijk alleen maar beter voor ziyech, geen onnodig risico lopen net voor het WK

Genoeg kansen gecreëerd maar afmaken blijft al zo'n 4 jaar een probleem. De lichtpuntjes waren Hall en Ziyech. Laten we hopen dat Ziyech goed speelde omdat hij zich wilde bewijzen om in de basis te komen. Al zal het wel zijn omdat hij waarschijnlijk weg wilt. Maar na vandaag zie ik Pulisic toch echt veel liever weg gaan in de winter. Elke minuut die hij maakt is er 1 teveel. Nu nog een wedstrijdje overleven tegen Newcastle.

Tijd voor eens een goede spitsentrainer bij Chelsea zeg, het afwerken is al zoveel jaren totaal om te janken. Alle aanvallers die bij vorige clubs goed waren in afwerken verleren het totaal bij Chelsea. Op deze manier zijn er zoveel kansen nodig om tot een goal te komen, daarmee maak je het jezelf zo verschrikkelijk moeilijk.

Dat Chelsea hier niet ten minste 2 a 3 goals heeft gemaakt is gewoon knap te noemen.

Ziyech speelde overigens heel lekker vandaag

9 november 2022 om 23:54

Chelsea had een hogere expected goals dan City 1.82 vs 1.90... Toch 2-0 verloren, zegt genoeg denk ik..

Nu nog wat minuten tegen Newcastle en je hebt een topfitte Ziyech die klaar is voor het wk en daarna lekker een mooie transfer maken

Ik hou van Ziyech. Deze Marokaanse Drontenaar is technies geweldig en hoop ik snel bij een club te zien waar hij meer kan spelen. In Spanje zou hij goed passen.

Waarom stellen we die Amerikaan überhaupt nog op? Zelfs als een Fernando Torres op zijn absolute dieptepunt bij Chelsea de kansen van Pulisic had gekregen zou hij 2 keer gescoord hebben.. Wat een dramatische speler.. Ziyech speelde lekker, dat was goed om te zien. Chelsea had hier zeker niet met de 0 van het veld moeten stappen, dit was echt een teleurstelling na een oke-achtige wedstrijd

9 november 2022 om 23:21

Hadden we de Torres van toen nu maar, dat was in ieder geval beter dan het grootste deel van wat we nu hebben lopen voorin. Hij had in ieder geval goede loopacties, was goed met de bal aan de voet en kon een man passeren, alle drie die dingen ontbreken behoorlijk. Ja z’n afwerken was vergeleken met z’n Liverpool tijd beroerd, maar misschien nog steeds wel beter dan wat er nu loopt..

9 november 2022 om 23:28

Eens. Toen het zelfvertrouwen weer terugkwam bij Torres vond ik hem een zeer nuttige speler voor de rest van het team, dat kun je nu met de beste wil van de wereld niet beweren bij 9 van de 10 spelers..

Ziyech verdient meer minuten. Mount, pulicic Gallagher laten allemaal niks zien

Ziyech heeft pech dat niemand kan scoren had zeker 2 assists kunnen hebben

10 november 2022 om 07:48

Jammer dat Ziyech zo weinig minuten krijgt. Het is een gevoelige jongen, die vertrouwen van de coach nodig heeft om zich goed te voelen en goede partijen op de mat te kunnen leggen.

Ondergewaardeerde spits die Alvarez. Net een paar maanden in Europa en scoort er lustig op los. Daar heeft City echt goud mee in handen. Vervangt Gabriel Jesus feilloos.

Jammer dat er weinig beroep op ziyech word gedaan. Laat die jongen een keer 3 wedstrijden achter elkaar starten en hij betaald je zeker terug.

Ik herken dit Chelsea echt niet meer, kunnen we eigenlijk wel scoren?
Pulisic wat is hij slecht slechtste voetballer dat ik ooit heb gezien.
Enigste wie ik goed vond was Cucurella.
3 wedstrijden verloren hop naar de volgende op Newcastle thuis.

9 november 2022 om 23:56

Hall, Ziyech en Kova waren ook goed.

10 november 2022 om 00:27

Hall, Ziyech & Kova waren ook goed.
Maar vond Cucurella zeer goed.
Pulisic ga ik over zwijgen

Passeeracties leveren geen punten op maar wel headlines.
Wel een topwedstrijd zo vroeg in het toernooi,
Leuk dat hij weer eens mocht spelen, verder weinig boeiend.

Chelsea, die club raakt toch wel vrij snel in verval. Ook onder Potter is het spel eigenlijk niet te pruimen. Voetballers die niet renderen laat hij staan, voetballers die nog een beetje jeu aan het spel geven worden vroegtijdig gewisseld. Geen prijzen voor Chelsea dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren