Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain verliest weer met twee goals verschil van Monaco

Laatste update:

Vorig seizoen duurde het tot 28 februari (!) voordat Paris Saint-Germain voor het eerst tegen een nederlaag aanliep in de Ligue 1 (uit bij Olympique Lyon, 2-1), maar dit voetbaljaar is het al in de derde speelronde misgegaan. Het sterrenensemble van Unai Emery leed een verdiende nederlaag bij AS Monaco, dat met 3-1 te sterk was. De laatste keer dat PSG een wedstrijd met twee doelpunten verschil verloor was op 20 maart van dit jaar; ook toen was Monaco de tegenstander.

/

PSG haalde vorig jaar liefst 31 punten meer dan Monaco, maar de ploeg van Leonardo Jardim hoopt dit seizoen een serieuze bedreiging te kunnen zijn in de strijd om het kampioenschap. Monaco speelde in ieder geval een goede eerste helft en kwam na twaalf minuten spelen op voorsprong via Joao Moutinho, die een lage voorzet van Djibril Sidibé lekker binnen schoot. Kort voor rust veroorzaakte David Luiz met een domme overtreding een strafschop en Fabinho faalde niet (2-0).

In de tweede helft ging PSG in de achtervolging en was de ploeg van Emery duidelijk sterker dan Monaco. Dit resulteerde ook in de aansluitingstreffer van Edinson Cavani, waarna het wachten op de gelijkmaker was. Die viel echter niet en tien minuten voor tijd zorgde een eigen doelpunt van Serge Aurier (hij kreeg de bal tegen zich aangeschoten) ervoor dat Monaco weer een marge van twee kreeg. Deze voorsprong kwam in het restant niet meer in gevaar.

Denk je dat AS Monaco serieus mee kan doen om de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kimpbembe.. wat een talent. Kan iemand meer over deze speler vertellen?

28 augustus 2016 om 23:12

Wees niet lui en die zelf wat onderzoek

29 augustus 2016 om 01:44

Niet zo bot joh!

28 augustus 2016 om 23:15

Net 21 jaar geworden, linksbenige verdediger die uit de jeugdopleiding van PSG komt. Groot verdedigend talent die fysiek zijn mannetje staat.

28 augustus 2016 om 23:18

Ook opbouwend al zo sterk als Marquinhos?

28 augustus 2016 om 23:33

Heb hem zelf nog niet zo vaak in actie gezien om te oordelen of hij ook opbouwend zo goed is als Marquinhos. Denk wel dat hij samen met Marquinhos de toekomst heeft voor de verdediging bij Psg. Thiago Silva begint op leeftijd te raken en van David Luiz ben ik nooit zo gecharmeerd geweest.

29 augustus 2016 om 10:16

Bedankt, aan dit antwoord heb ik wat!

Ze missen Zlatan haha Ach het is ook wel een keer fijn dat ze in Parijs een keer puntverlies lijden. Snap trouwens niet waarom Matuidi niet in de basis begon, voor mij is dat de beste middenvelder uit de Ligue 1.

28 augustus 2016 om 23:26

Die was toch op weg naar Juve?

28 augustus 2016 om 23:34

Voor zover ik weet heeft de voorzitter van PSG vrijdag kenbaar gemaakt dat hij zijn contract gaat verlengen, maar tegenwoordig weet je het natuurlijk nooit. Juve kan hem best gebruiken, maar die hebben volgens mij ook al redelijk wat middenvelders.

28 augustus 2016 om 23:35

Gaat niet door. Hij blijft bij PSG en zal vermoedelijk snel een nieuw contract gaan tekenen. Juventus heeft nu volgens mij interesse in Sissoko.

28 augustus 2016 om 23:58

Les Gones: maar die kost ook 40 miljoen euro, dat is nog meer dan Matuidi
er worden wel meerdere middenvelders gelinkt aan Juventus...

29 augustus 2016 om 01:10

Benieuwd waar Sissoko dan moet gaan spelen, Juve heeft al zoveel middenvelders.

29 augustus 2016 om 10:52

Hernanes gaat waarschijnlijk nog weg. Plus marchisio is nog lang geblesseerd. Alleen met asamoah het hele jaar op linksmid red je niet. Hij is veel geblesseerd geweest de laatste jaren dus volledig op hem bouwen kan niet.

29 augustus 2016 om 20:26

Volgens L'equipe is het nog steeds niet uitgesloten dat Matuidi naar Juventus trekt. Juve zou eerstdaags een laatste bod doen. Matuidi zou nog altijd weg willen bij PSG omwille van weinig speelminuten.

29 augustus 2016 om 01:04

Rabiot doet het de laatste weken meer dan prima, begrijpelijk dat Emery voorlopig aan hem vasthoudt. Binnen enkele weken zal Verratti wel voor de verdediging komen te spelen met Matuidi en Rabiot voor zich. Krychowiak, Motta en Callegari kunnen prima mee gaan in het roulatie systeem.

Dit krijg je ervan als je Blanc weg stuurt. Dit krijg je ervan als je Sirigu vervangt voor Trapp. Zo dom van Psg. Waarom speelt die nieuwe Pool van 40 miljoen niet en Matuidi ook niet?

29 augustus 2016 om 00:12

Mag toch hopen dat dit een grap is. Blanc is een hele matige coach, wie teert op zijn verleden bij Bordeaux van ruim een decennium geleden. PSG was onder hem los zand en was bijgevolg stelselmatig ruim onvoldoende tegen serieuze tegenstanders.

Een erg voorbarige conclusie overigens. Het is verdomme pas augustus.

29 augustus 2016 om 01:18

Er was geen goede reden om Blanc te ontslaan. Dit wordt een matig seizoen van Psg, let maar op..

29 augustus 2016 om 01:33

Die was er wel.

Het team was Europees gezien veel te slecht. Ze stelden structureel flink teleur tegen serieuze, goede teams, waar dat niet zou mogen gebeuren kijkend naar de kwaliteiten. Het was los zand, waarin de enorme hoeveelheid individuele kwaliteit het verschil maakte.

En dat is voor hen van het grootste belang, want de landstitel is een formaliteit. Ze hoeven de CL niet te winnen, maar het moet eenvoudigweg een compact team worden met een idee erachter.

Is Falcao zo ver afgezakt dat hij niet eens meer bij Monaco mag spelen of is hij weer eens geblesseerd?

28 augustus 2016 om 23:23

Het zou me geeneens verbazen als die nu geblesseerd zou zijn

28 augustus 2016 om 23:24

Ligt er weer uit met een blessure

28 augustus 2016 om 23:59

idd geblesseerd opgelopen tijdens de wedstrijd tegen Fenerbahçe...

Heerlijke en zeker verdiende overwinning van Monaco. Hebben echt een leuk team met een paar grote talenten. PSG vind ik nog niet overtuigen de eerste 3 wedstrijden van de Ligue 1. Ze zullen hun draai nog wel vinden maar toch mooi om zo vroeg in het seizoen al tegen een terechte nederlaag aan te lopen. Is toch een tik die ze krijgen.

Hopelijk wordt de Ligue 1 dit seizoen wat spannender en kunnen meerdere teams tegenstand bieden tegen dit Psg. Monaco heeft alvast het goede voorbeeld gegeven!

Psg mist duidelijk een spits ze moeten echt een top spits halen als ze het ver willen schoppen in Cl!

Niet eens zozeer een geweldige pot van Monaco, als wel een inspiratieloze wedstrijd van de kant van Psg. Overduidelijk te zien dat dit team rond Zlatan was gebouwd, het aantrekken van een goede balvaste spits is geen overbodige luxe. Verder denk ik dat Rabiot de potentie heeft om een hele grote te worden, maar dan moet hij niet zo gebruikt worden als in deze wedstrijd. Waarom hij in die defensieve rol aan de linkerkant wordt gepositioneerd is mij een raadsel, hij mist de loopkracht en bij de derde goal was goed te zien dat hij momenteel verkeerd gebruikt wordt. Ik hoop voor Emery dat hij het team meer geprikkeld krijgt voor de competitie (schort het in CL nooit aan), anders zou het nog wel eens een lang seizoen kunnen worden voor PSG in competitieverband.

Slechte wedstrijd hebben we op de mat gelegd. Kimpembe en Rabiot de enige 2 jongens met een voldoende. Motta en Luiz kunnen niet meer en zijn hard aan vervanging toe. Gelukkig is Marqui weer terug en sluit Silva na de interlandweek weer aan bij de groep. Voorin missen we duidelijk stootkracht. Nasser en Kluivert hebben aangegeven geen spelers meer te willen kopen, maar ik zie graag nog een echte centrum spits komen. Cavani heeft het voorlopig gewoon niet.

Ja hoor. Verliezen ze één wedstrijd in zoveeel tijd, en gelijk hebben ze geen goede coach en geen goede spits. PSG wordt weer gewoon fluitend kampioen, komen weer max kwartfinale in CL en Cavani komt heus wel los.

Mooi dat AS Monaco het spannend houd. Is een erg leuke ploeg, Eens hoe ze PSG het lastig gaan maken dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren