Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Paris Saint-Germain stuurt Jesé voor derde keer op huurbasis weg

Laatste update:

Jesé Rodríguez keert terug naar zijn vaderland. Real Betis maakt via de officiële kanalen melding van de komst van de 25-jarige linksbuiten. De voormalig jeugdinternational wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain.

Jesé wordt bij Real Betis herenigd met trainer Quique Setién, met wie hij ook al werkte bij Las Palmas. Jesé kwam dit seizoen geen minuut in actie voor Paris Saint-Germain en leek aanvankelijk te worden uitgeleend aan Real Valladolid en werd ook gelinkt aan Huesca en Torino, maar Betis heeft de strijd om zijn handtekening dus gewonnen.

De linkspoot speelde 94 wedstrijden voor Real Madrid alvorens hij voor 25 miljoen euro de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. Hij tekende een contract tot medio 2021, maar heeft nog maar weinig indruk kunnen maken bij het sterrenensemble van trainer Thomas Tuchel.

Jesé werd verhuurd aan Las Palmas en dus Stoke City en gaat bij Real Betis nu de concurrentie met onder anderen Cristian Tello en Diego Lainez. De club uit Andalusië staat na 21 speelronden op de achtste plaats in LaLiga en neemt het woensdag in de kwartfinale van de Copa del Rey op tegen Espanyol. Het is onduidelijk of Jesé dan al mee kan doen.

Denk jij dat Jese nog gaat slagen bij PSG?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat zijn carriere zo verloopt.. Alle (zware) blessures hebben zeker geen goed gedaan. Tel toch een klein gebrek aan mentaliteit erbij op en je eindigt zo..

Dat Betís krijgt mij toch een team, lopen wat leuke spelertjes daar rond zoals Lo Celso, Carvalho, Sanabria, Bartra, Firpo, Canales, Joaquin, Guardado en nog wel meer.

Het zal vast te maken hebben met hoe loyaal de fans zijn dat dit mogelijk is, met een stadion van 60000 waar er in elke wedstrijd zowat minimaal 50000 in zitten, zullen ze vast veel geld aan overhouden.

29 januari 2019 om 20:58

Het verbaasd mij ook wel een beetje dat ze ineens zoveel spelers kunnen halen. Het was toch wel altijd een ploeg die het moest hebben van jeugdspelers. Nu halen ze allemaal gewilde spelers weg zoals Carvalho en ook recent Lainez. Ook Lo Celso zal wel niet goedkoop zijn. Misschien gokken ze op het halen van Cl?

29 januari 2019 om 21:18

Betis kocht ooit Denilson en dat was voor destijds het hoogst betaalde bedrag voor een speler. Tegenwoordig lachen wij om dat soort bedragen.

Hopelijk kan hij bij Betis weer eens voor een langere periode wedstrijden spelen zodat hij weer een beetje in zn ritme kan komen zo zonde van die blessure bij Madrid hij deed het echt goed tot die blessure

Betis haalt wel allemaal van die leuke spelers! Lainez, Carvalho, Canales, Lo Celso, Bartra en nu deze Jese ben benieuwd!

Jammer dat jese nooit meer op zijn oude niveau is gekomen die blessure tegen schalke heeft zijn carriere verpest.

Jese!! ik was (en ook best nogsteeds) fan van hem.
En maar precies met hem en Morata heb ik het zelfde gevoeld, namelijk ik verheugde mij zo enorm op hun bij het eerste bij Real.
Ik ga niet liegen ik zag oprecht in hun een soort raul morientes idee.
Maar het mocht niet zo zijn bij Real. ik had mij echt vergist dat ik dacht dat ze die echte top easy zouden halen.
Beide hebben overigens wel een leuke club gevonden , ik hoop dat ze daar alsnog lekker gaan knallen.
Zijn overigens nogsteeds jong.
En ze kunnen echt wel voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren