Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain foutloos, Zlatan maakt 398ste goal in carrière

Laatste update:
/

Zeven gespeeld, zeventien punten: het is weliswaar pas september, maar voorlopig gaat Paris Saint-Germain er weer als een haas vandoor op weg naar landstitel nummer vier op een rij. Les Parisiens waren tot dinsdag nog ongeslagen in de Ligue 1 en de wedstrijd tegen Guingamp bracht daar geen verandering in. Dankzij goals van Javier Pastore, Ángel Di María en Zlatan Ibrahimovic eindigde het in 3-0 in het Parc des Princes.

Afgelopen weekend speelde Paris Saint-Germain gelijk tegen Stade Reims (1-1), hetgeen al een smetje genoemd mag worden in een verder voortvarende seizoensstart. Dinsdag kwamen er wel weer ‘gewoon’ drie punten binnen en Pastore gaf het goede voorbeeld. De middenvelder kreeg de bal zijlings aangespeeld van Ibrahimovic, maakte nog wat meters en en haalde vervolgens van de rand zestien met binnenkant voet uit richting de rechterhoek (1-0). Lang bleef die voorsprog staan en de kansen die kwamen bleven onbenut.

/

Nadat Laurent Blanc twee wissels had toegepast (Thiago Silva voor Gregory van der Wiel en Marco Verratti voor doelpuntenmaker Pastore) vielen er gelukkig toch nog twee extra doelpunten. Eerst maakte Di María er 2-0 van, toen hij alert reageerde op een losgelaten schot van Ibrahimovic. De Argentijnse topaankoop maakte zijn tweede goal in drie wedstrijden. Het slotwoord was voor de aanvoerder van de avond, Ibrahimovic zelf. Op aangeven van Di María punterde hij binnen in de rechterhoek.

Voor de 33-jarige Zweed was het pas zijn eerste goal van dit seizoen. In de strijd om de Trophée des Champions bleef hij droog staan tegen Olympique Lyon en daarna wilde het ook niet lukken tegen AS Monaco, Stade Reims en tegen zijn oude liefde Malmö FF. Nu raakte Ibrahimovic echter van ‘de nul’ af. Even na de derde van zijn club liet Ibrahimovic de kans op 4-0 wel liggen: doelman Jonas Lössl keerde zijn strafschop en in de rebound maakte ook Edinson Cavani het niet af. Zlatan blijft op 398 goals steken in zijn loopbaan en nadert de 400.

Zlatan Ibrahimovic zal dit seizoen weer minstens 20 doelpunten maken in de Ligue 1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste voetbalzone. Zlatan maakte zijn 400e goal vandaag. 1000% zeker. Zoek het maar eens goed op.

22 september 2015 om 23:13

Zou je het zelf niet eens opzoeken en het bewijzen in plaats van Voetbalzone ergens op te wijzen zonder enige bron of wat dan ook? Ik kan het namelijk nergens vinden en ga er dus vanuit dat Voetbalzone gewoon gelijk heeft.

22 september 2015 om 23:20

@ Ibrahimovic, je hebt gelijk. In clubverband 343x gescoord en interlands 57x, maakt 400 goals.
Bron: wikipedia.

23 september 2015 om 00:35

Wijsneus. Ik volg Zlatan al jaren. Mijn zwager is club journalist bij PSG

23 september 2015 om 00:41

Anlista. Thanks. Ik wist dat ik gelijk had.

23 september 2015 om 01:18

Wikipedia als bron kan eigenlijk niet he

Geweldige cijfers natuurlijk voor een fantastische spits. Vind het ook mooi om te zien dat Di Maria weer tot bloei komt in Parijs. Blijft gewoon een wereldspeler.

23 september 2015 om 08:07

Weet iemand wat zijn moyenne is?

23 september 2015 om 08:20

Wikipedia is geen officiële bron he, hebben t vaak bij t juiste eind maar info kan iedereen wijzigen. Zou daar dus niet teveel vanuit gaan

23 september 2015 om 08:30

Ja klopt, heb je ook gelijk in. Had beter andere bronnen kunnen noemen, maar voor diegene waarvoor dit antwoord bedoeld was mag ook zelf kleine moeite doenhaha... het aantal van 400 goals klopt wel in ieder geval. Fijne dag kerel!

23 september 2015 om 11:37

Kan gebeuren maat. Van hetzelfde!

23 september 2015 om 13:19

Anlista,

Denk je nou echt dat ik geen Wikipedia gezocht heb? Het wordt al aangegeven: Wikipedia is niet te vertrouwen. Als zijn zwager dus echt clubjournalist van PSG is, zou ik hem vriendelijk willen te verzoeken om hem met een bron te laten komen. Nogmaals: Hij kan best gelijk hebben, maar bewijs het dan in plaats van zonder bron Voetbalzone ergens op te wijzen. Dan ben je zelf ook niet goed bezig.

mooie overwinning vandaag van Paris. Ibrahimovic was bij alle 3 de goals betrokken maar je kan wel zien dat nog niet helemaal op 100% zit, maar vandaag deed hij al een hele grote stap in de goede richting.

Knap hoe hij hem dan toch weer weet binnen te prikken. Verder een prima wedstrijd van Psg, al had die pingel van Zlatan wel erin gemogen

Wat raar, dacht dat hij de 400 gehaald had als k op Insta kijk zie k ook allemaal filmpjes met zijn 10/20 beste goals van de 400 en niet 398

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren