Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain bekert verder na dubbelslag van Ibrahimovic

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de Coupe de France. Zlatan Ibrahimovic maakte woensdagavond de eerste twee doelpunten tegen Olympique Lyon en Adrien Rabiot bepaalde in buitenspelpositie de eindstand op 3-0. PSG heeft nu 22 van de laatste 24 thuiswedstrijden in het eerste bekertoernooi van Frankrijk winnend afgesloten.

/

PSG was in de eerste helft al de bovenliggende partij, maar creëerde niet veel kansen. De beste was voor Edinson Cavani, die na een uitstekende pass van Lucas Moura naast schoot. De Uruguayaan werd overigens ten onrechte teruggefloten vanwege buitenspel. De grootste mogelijkheid was voor de bezoekers uit Lyon: doelman Salvatore Sirigu voorkwam met zijn vingertoppen dat een geplaatste inzet van Maxwel Cornet de verre hoek zou vinden. Het was veelzeggend dat PSG voor het eerst sinds oktober 2014 in de eerste helft van een officiële thuiswedstrijd niet één keer binnen het kader schoot.

In de tweede helft werd er een hoger tempo gehanteerd en dat leverde ook een aantal interessante mogelijkheden op: Sergi Darder probeerde het namens Lyon en in dienst van PSG ondernamen Benjamin Stambouli en Ibrahimovic een poging. Trainer Laurent Blanc was er niet gerust op en liet onder anderen Ángel Di María en Blaise Matuidi warmlopen, maar na 63 minuten brak Ibrahimovic de ban in het Prinsenpark. Hij drukte de bal na een voorzet van de uitstekend spelende Lucas met zijn borstkas over de lijn: 1-0.

/

Vijf minuten later was de wedstrijd zo goed als gespeeld: Lucas gaf de bal mee aan Serge Aurier, die Ibrahimovic vervolgens in staat stelde om de 2-0 in de verre hoek te vegen. De Zweed werd door Blanc direct getrakteerd op een applauswissel en werd vervangen door Di María. Lyon dook nog maar één keer gevaarlijk op voor het vijandelijke doel: Alexandre Lacazette trapte over. Aan de andere kant maakte Rabiot er 3-0 van en vergat Lucas de score daarna op te voeren toen hij de paal raakte na voorbereidend werk van Di María.


Denk jij dat Paris Saint-Germain de Coupe de France wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat speelde Lucas Moura geweldig met die explosiviteit van hem, hij verdiende nog wel een doelpunt eigenlijk.

Cavani had 2x kunnen scoren, ben bang dat hij niet goed genoeg is voor Psg.

Lyon bood overigens goed weerstand, het was een hoogstaande wedstrijd.

10 februari 2016 om 23:09

Zet Cavani bij Napoli en hij scoort het dubbele wat Higuain nu maakt. Zo goed was hij bij Napoli, PSG heeft hem helemaal misbruikt door hem als een debiel steeds op rechts te zetten, terwijl Lucas duidelijk daarhoort. Zlatan is gewoon een heel groot probleem voor Cavani.

Zodra Ibra in de zomer waarschijnlijk vertrekt, zal Cavani de nummer 1 worden en er makkelijk 30 maken over alle competities. Hij is gewoon wereldtop. Dan doe je Di Maria en Lucas op de flanken en haal je nog een back-up flankspeler voor als 1 van die 2 uitvalt en je kan weer lekker knallen. Als back-up van Cavani kan je dan Gignac ofzo halen.

Verder hebben ze toch genoeg geld bij Psg, ik zou zeggen doe gek en haal Pogba binnen, dan heb je in 1 klap misschien wel het beste middenveld van Europa, met Pogba, Veratti en Matuidi. pffffff.

10 februari 2016 om 23:12

Ook als hij gewoon in de spits mag dan mist hij teveel kansen. Ibrahimovic was een tijd geblesseerd en toen liet hij het niet zien. Misschien maakt hij er wel 30, maar dat komt omdat de aanvoer zo goed is.

Pogba lijkt me een goede versterking. Griezmann ook.

10 februari 2016 om 23:20

Griezmann en Pogba in 1 transferwindow is wat te overdreven natuurlijk, maar Pogba is een must vindt ik. Vooral omdat Rabiot toch inspeelt op een vertrek, Motta gewoon al 33 is en er verder geen fatsoenlijke CM is.

Met deze opstelling bereik je met gemak de komende 3 jaar de CL halve finale.

Motta, Luiz en Maxwell lekker uit de basis knikkeren en denken aan de toekomst.

Sirigu
Aurier
Silva
Marquinhos
Kurzawa
Veratti
(c) Matuidi
Di Maria
Pogba
Lucas
Cavani
10 februari 2016 om 23:36

Mwah Cavani zal toch wat opleveren, en PSG kan ze wel betalen.

Rabiot zie ik wel blijven, hij krijgt erg veel speeltijd. Maar hij en Stambouli zijn toch (nog) een niveautje lager dan Motta, Verratti en Matuidi (hun beste middenveld).

Pas als Ibrahimovic, Motta en Maxwell duidelijk tekenen van slijtage vertonen zou ik ze pas vervangen. Ze spelen nog steeds fenomenaal. Luiz zou ik niet weg doen, hij doet het prima en lijkt zijn streken ook afgeleerd te zijn.

PSG gaat trouwens geen 4231 spelen denk ik. Matuidi is ook aanvallender ingesteld dan waar jij hem nu opstelt.

10 februari 2016 om 23:47

Als je het nieuws had gevolgd had je geweten dat Rabiot een contract heeft tot 2019 en gewoon in Parijs blijft ondanks alle geruchten die voetbalzone wekelijks in de wandelgangen plaatst. Hij is onze toekomstige aanvoerder en zit steeds dichter bij een vaste basisplaats aan. Pogba is daarentegen onhaalbaar, Juventus wilt minimaal 100 miljoen en dat gaan wij nooit betalen. Daarnaast hebben wij geen middenvelder nodig. Met Verratti, Rabiot, Matuidi, Stambouli, Motta en Nkunku hebben we genoeg opties. Wanneer Cavani vertrekt zie ik PSG wel vol voor Griezmann gaan en eventueel voor een back up achter Aurier, vd Wiel zal aankomende zomer wel vertrekken en daarachter hebben we enkel Georgen.

10 februari 2016 om 23:10

Ik vond m zn eerete seizoen onder Ancelotti al een beest! Speelde ontzettend sterk tegen Barca en bracht constant gevaar. Toen ik zei dat Bale links moest spelen bij Real en ze Lucas moesten kopen werd ik voor gek verklaard omdat Ronaldo te heilig was. Lucas werd toen door mensen bestempeld als een gehypt talent van Brazilie en iedereen had t over Oscar en Neymar. Nu zie je dat als Lucas ouder word dat hij zn belofte inlost. Hij kan ook nog eens goed koppen! Ik zie m ook nog naar Bayern gaan omdat Ancelotti daar trainer word.

10 februari 2016 om 23:13

Hmm Lucas heeft een tijd geworsteld met zijn vorm hoor. Maar wel mooi dat het er nu uit komt. En zo jong is hij niet meer, maar toch nog zo explosief.

Goede match van PSG. Cavani ongelukkig. Lucas speelde geweldig jammer van die bal op de paal verdiende de goal. Aurier was ook heel goed. Die 3de goal haha meter offside en 92min di maria onside en weer mis. Waarom werd valbuena uitgefloten? Door dat omkoopschandaal? Heel zielig dan.

10 februari 2016 om 23:13

Al sinds dag 1 draait Aurier moeiteloos mee bij Psg. Speelt heel volwassen. Uitstekende koopje geweest. Als je ziet hoe die jongen gewoon lekker vlot mee voetbalt, zonder het spel wat PSG wilt spelen in de weg zit, daar kan Gregory nog veel van leren. Die heeft heel zijn loopbaan als rechtsback ook verpest. Als ik hem was zou ik ook lekker naar een Lazio, Leverkusen of Monaco gaan. Lazio en Leverkusen kunnen wel een rechtsback gebruiken en Monaco denk ik ook zo.

11 februari 2016 om 00:29

En bovendien speelt Van der Wiel nog steeds zeer regelmatig, soms zelfs samen met Aurier in de basis die dan centraal achterin speelt.

10 februari 2016 om 23:42

Valbuena werd uitgefloten door zijn grote verleden bij Marseille.

11 februari 2016 om 03:51

Maar dat heeft toch niks met PSG te maken?

Is geen reet meer aan in Frankrijk. Psg is zoveel beter dan de rest.

10 februari 2016 om 23:16

Dat is ook zo in Duitsland met Bayern einstein, dat is ook de komende 5 jaar zo in Spanje met Barcelona sherlock. Bayern, PSG en Barcelona zullen de komende jaren alleen maar kampioen worden in hun eigen competitie. Daar zijn ze simpelweg te machtig voor. De vraag is nu niet meer wie wordt er kampioen, maar wie wordt er 2e? Enigste competitie met veel spanning is Italie, waar Napoli en Juventus letterlijk vechten voor de titel. Engeland is ook weer lekker apart, maar dat komt ook omdat het voetbal daar geen drol voorstelt. Overschatten Britten met hun kick & rush competitie. Mietjes van Europa zijn het.

Dus ja, daar heb ik al heel Europa voor je toegelicht. Conclusie: volg de Serie A, want de rest is al bepaald of niet meer spannend.

11 februari 2016 om 00:13

Spanje? Haha ik geloof niet dat Real Madrid faillet is ofzo hoor?

11 februari 2016 om 00:47

Hij bedoelt dat het in Spanje ook altijd duidelijk is wie kampioen wordt Barcelona.
Real Madrid is gewoon hype ze zijn in 7 jaar 1 keer kampioen geweest en dit wordt jaar 8 loooool

11 februari 2016 om 01:29

Real wie? Juist ja.

Die kunnen echt niet meer mee met de tijd. De moeten nog een vervanger voor Cristiano vinden, terwijl Barcelona al een vervanger voor Messi heeft.

Het is over en uit met Madrid, die hebben niet eens een trainer waar ze de komende jaren op kunnen bouwen, het is maar de vraag hoe Zinedine het gaat doen, terwijl Barca met Lucho een geweldige coach heeft voor de komende toekomstige successen. Niemand in Spanje kan dit Barca stoppen. En wie dat wel denkt, moet maar is wakker worden. Nee, heb niks met Barca, maar dat is gewoon zo. Wie dat niet inziet, heeft gewoon geen verstand van voetbal, klaar. Al geeft Madrid 300 miljoen uit, dit maken ze gewoon niet meer goed. Die 0-4 van Barça op Madrid gaf alleen al aan hoe machtig ze zijn.

Wat een ongelofelijke speler eigenlijk heh die Zlatan. Ongekende klasse spits.

Wat een voorspelbare meuk in Frankrijk. Geen reet meer aan zo.

Bleh, dit is wat het grootkapitaal doet met deze sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren