Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pardew laat zich direct gelden bij ADO: ‘Met je f*cking Hollywood-vrouw...’

Laatste update:

Met Alan Pardew heeft ADO Den Haag een trainer binnengehaald die niet schroomt om zich verbaal te uiten. De Engelse oefenmeester, die onlangs aan de slag ging bij de Eredivisionist als opvolger van Alfons Groenendijk, laat zich op het trainingskamp in Spanje flink gelden, zo blijkt uit beelden die FOX Sports publiceert.

Pardew was woensdagmiddag op de training blijkbaar niet onder de indruk van de werkhouding van de spelers van ADO Den Haag. "Kom op! We zijn hier niet om te rusten, we zijn hier om te werken!", schreeuwt de Brit naar zijn spelers. "Je hebt dan misschien wel een f*cking Hollywood-vrouw, maar je moet gewoon werken!"

Overigens vertaalt FOX Sports de uitspraak van Pardew in de ondertiteling als 'Hollywood-leven' in plaats van 'vrouw', wat erop duidt dat de Engelsman volgens de tv-zender life in plaats van wife zei. Op de door FOX Sports gepubliceerde beelden is echter duidelijk hoorbaar dat Pardew het heeft over Hollywood wife.

Mogelijk doelt Pardew met zijn uitlating op proefspeler Jordan Spence, die een relatie heeft met Hollywood-ster Naomi Scott. "Ik houd niet per se van harde woorden, maar soms moet je een statement maken over de intentie van het team. We staan tweede van onder", reageert Pardew later voor de camera van FOX Sports. "Er is geen ruimte om ons illusies te maken als: 'Alles komt goed, we hebben een nieuwe trainer.' Nee, we moeten hard werken."

Toch is Pardew niet ontevreden over zijn eerste week bij ADO. "Het team begint te begrijpen hoe ik dingen wil hebben. De reactie van de groep is uitstekend en dat is het belangrijkste voor een manager. Het is moeilijk voor spelers om een nieuwe trainer te krijgen tijdens het seizoen. Ze moeten zich snel aanpassen aan mijn stem en manieren, de dingen die ik verwacht. Ik moet zeggen dat de reactie van de spelers first class is, van elke speler."

Aanvoerder Aaron Meijers maakt zich in ieder geval niet druk om de uitlatingen van zijn nieuwe trainer. "Er zit natuurlijk wel wat in: we zijn hier om keihard te werken, en dat doen we ook", zegt de linksback. "Hij zegt waar het op staat, wat-ie ziet en wat-ie vindt. Dat waren we al wel een beetje gewend, maar hij brengt wel andere dingen met zich mee vanuit Engeland, dus er zijn wel wat dingen anders."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, volgens mij zegt ie 'Hollywood life' en niet wife...

9 januari 2020 om 12:24

Volgens mij zegt ie toch echt Yanny

Hollywood life inplaats van Hollywood wife.

Ik vind het een beetje triest omdat erbij te halen . Misschien zit er wel een beetje jaloezie bij die trainer. Je moet je spelers beoordelen op hun voetbalkwaliteiten niet om het leven buiten het voetbal

8 januari 2020 om 20:52

Nou ik niet. Ze gedragen zich nogal regelmatig als primadonna's, maar dat zijn ze niet. Gewoon werken, want ze zijn nu de lulletjes van de Eredivisie.

Even langs Schoonenberg denk ik. Pardew zei “Hollywood life”.

8 januari 2020 om 22:33

Ik hoor anders wel degelijk 'wife'. Wellicht is het artikel aangepast en kijk ik naar andere beelden die duidelijker zijn. Of het is het accent.

8 januari 2020 om 22:48

Volgens mij praat hij gewoon een beetje binnensmonds op dat moment. Spreekt bovendien eerst de groep als geheel toe, en besluit dan plots de vrouw van een afzonderlijke speler te benoemen. Lijkt mij erg sterk

8 januari 2020 om 23:06

Ik hoor ook wife..chinezen zeggen lijst terwijl ze rijst bedoelen.engelsen zeggen wife terwijl ze life bedoelen.. lastige uitspraak denk ik

Er staat letterlijk in de ondertiteling ‘life’

8 januari 2020 om 20:46

En de ondertiteling heeft altijd gelijk? Je hoort duidelijk wife.

8 januari 2020 om 22:28

Ik hoor juist duidelijk ''life''.

Nieuwe bezems vegen schoon. Pardew wil even laten weten wie er de baas is.

Niks nieuw, deze dingen werden altijd gezegd. Het enige wat veranderd is, is dat journalisten nu veel meer aandacht schenkel aan zulke artikels.

Deze samenwerking gaat letterlijk tot maart 2020 duren.

Wat een rare vogel, dit gaat nooit werken man.

Nu al zo tekeer gaan op een trainingskamp, die is het krediet in de kleedkamer na 4 wedstrijden kwijt.

Spelers gaan hem na doen etc dat ga je krijgen

8 januari 2020 om 21:33

Menig (top)trainers zijn rare vogels! 😁 het zal mij niet verbazen als hij Ado paar plekken omhoog krijgt!

8 januari 2020 om 21:56

ik ben er ook geen voorstander van maar heb je Van Gaal wel is gezien op een training?

Duidelijk life lijkt me, wat een fop artikel zeg.

Te zien bij FOX Sport's wife?

Hij zegt life. Dat heet een accent.

Naar ik begrijp heeft Pardew ondertussen al 2 verdedigers en een middenvelder gehaald dan wel op zijn verlanglijstje staan. "want het moet allemaal een beetje Engelser". Overigens is ook die middenvelder weer een speler die bij zijn huidige club (sheffield United) niet aan spelen toekomt.ik krijg steeds meer bedenkingen tegen die hele Engelse constructie. Straks in juni is Pardew weg en ben je dat hele rijtje spelers uit Engeland ook weer kwijt. Met continuiteit heeft het niks meer te maken in Den Haag. En beleid ook niet.

9 januari 2020 om 00:36

Ravel Morrisson van Sheff Utd zag ik ja. Heeft al bij meerdere buitenlandse clubs gezeten, kan geweldig voetballen.. maar mentaliteit laat te wensen over.

9 januari 2020 om 10:02

Dat die nu bij Sheffield aan spelen komt is niks vreemds aan, als je zien wat voor seizoen ze tot nu toe draaien.

9 januari 2020 om 13:21

The Blades staan geloof ik zesde in de PL. Deze jongen was ooit een supertalent. Als je hem aan het voetballen krijgt kan hij een revelatie worden.

Life, wife.. wat maakt het uit? Deze man is een verrijking voor onze competitie. Heerlijk!

Wel stoer. Zijn vriendin is princess Jasmine van Aladdin. Denk echt dus dat hij hollywood wife zegt hoor. Lijkt me logischer

9 januari 2020 om 07:30

Denk niet dat hij zijn hollywood vrouw deelt met het team.

Gezien de context lijkt life meer voor de hand liggende dan wife, aangezien hij iedereen aanspraak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren