Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PAOK Saloniki grijpt in en maakt melding van ontslag Stevens

Laatste update:

Hedwiges Maduro en Danny Hoesen krijgen te maken met een nieuwe trainer bij PAOK Saloniki. De middenvelder en aanvaller kozen mede door de aanwezigheid van Huub Stevens voor een avontuur bij de Griekse club, maar Stevens is zondag ontslagen. Dat maakt PAOK bekend op de officiële website. Het is nog niet bekend wie de Nederlander zal gaan opvolgen.

/

Stevens was sinds de zomer de eindverantwoordelijke bij PAOK, dat nog wel goed aan het seizoen begon. De laatste weken laat de ploeg echter veel punten liggen: zondag ging het nog mis tegen Ergotelis, dat in eigen huis een punt pakte (2-2). Olympiacos kon door het puntenverlies van PAOK al kampioen van Griekenland worden, maar verloor in eigen huis van Panathinaikos.

Olympiacos gaat volgende week op bezoek bij PAOK, maar Stevens is er dan niet meer bij: de coach is verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten en op straat gezet. PAOK staat nog altijd tweede in de competitie, maar heeft liefst negentien punten minder dan Olympiacos. In de Europa League werd PAOK uitgeschakeld door Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, kan Stoch weer snel terugkomen!

3 maart 2014 om 01:04

Ik had liever dat hij bleef renktas, stevens liet hem nauwelijks spelen waardoor hij wel naar ons moest komen. Als de volgende trainer het wel in hem ziet zitten kan er nog van alles gebeuren...

3 maart 2014 om 01:19

Dat was mij alternatieve gedachte idd. Maar ik denk dat Stoch toch wel terug wil komen aan het einde van het seizoen. Ik snap alleen in de eerste plaats niet dat Yanal hem wegstuurde, terwijl hij weet dat we in een systeem met vleugels gaan spelen. Een voorhoede met Sow-Emenike-Stoch is toch heerlijk. Weg die Kuyt,

3 maart 2014 om 12:37

Ja maar de probleem is dat Stoch toch niet zal spelen. Ik ga er van uit als Fener kampioen wordt Yanal blijft. Dan acht ik de kans echt 0,0% voor Stoch.

Vind hem trouwens ook vaak te eentonig. Is altijd naar binnen trekken en schieten, op gegeven moment weten de tegenstanders dat. Zie bij Paok. Begon uitstekend terwijl die nu niks meer waard is.

3 maart 2014 om 14:32

Hij is toch wel 3x de speler die Kuyt is. Zijn goal tegen Gencler twee jaar geleden zie ik Kuyt niet maken.

3 maart 2014 om 23:39

Alleen in doelpunten maken is Stoch beter, maar je vergeet dat Kuyt een echte leider is, heel goed meeverdedigd en als collectief speelt, bovendien speelt Kuyt altijd redelijk door zijn vechtlust al. Als ik dan zie hoe gretig hij is, en een jonge stoch als een opa van 40 jaar er bijloopt.. Tsja dan maak je het wel heel makkelijk voor een trainer en kan ik zulke keuzes begrijpen!

Zelfde verhaal met Krasic, niks aan toe te voegen

4 maart 2014 om 01:11

Ja ik weet niet of je mijn reacties vaak leest maar ik heb een Kuyt-fobie haha

Vind ik toch wel verrassend, olympicaos staat gewoon ver omdat ze ver uit de beste selectie van Griekenland. Ze staan in principe keurig 2e. En uitgeschakeld worden door Benfica is ook geen zeperd.

2 maart 2014 om 22:44

Ik dacht precies hetzelfde, zn ontslag slaat eigenlijk nergens op.. Hij staat gewoon prima 2e, een plek die aan het einde v.h. seizoen goed is voor voorronde CL. De achterstand op Olympiacos is groot, maar dat is geen schande omdat ze verreweg het beste spelersmateriaal hebben, tegen Man United konden we gewoon zien dat ze prima spelers hebben. Kortom vrij sneu voor Huub, hopen dat hij snel weer een leuke club vindt!

2 maart 2014 om 22:51

De bazen bij de Griekse clubs doen wel vaker ondoordachte dingen, temperament en dat soort onzin.
Komt denk ik ook een beetje door Stevens zelf, hij ontploft nogal snel en misschien is hij tegen de verkeerde persoon uitgevallen.

3 maart 2014 om 11:35

Paok heeft nu heel wat meer geld dan Olympiakos en dus verwachten de eigenaars dat die zware investeringen meteen leiden tot resultaten. Dat ze niet gelukkig zijn om hun ploeg zo ver achter Olympiakos te zien staan kan ik me best inbeelden. Vraag me wel af of ze doordacht met dat geld omspringen.

3 maart 2014 om 20:09

Typisch voetbalzone om even achterwege te laten dat we vanaf minuut 1 voorstonden en tot aan de 75e min 2/0. Dit was typerend voor stevens zijn spel dat we alsnog 2-2 gelijkspeelden.
Dit zat er gewoon aan te komen en Stevens is terecht weg.

3 maart 2014 om 20:10

Was er zelf totaal niet kapot van, dus dan weet je al dat deze vent hier gewoon kwam voor de centen.

ontslagen omdat olympiacos beter is dan paok dus in andere woorden. jammer voor huub.

Paok is dom!!

Echt super dom

2 maart 2014 om 22:53

Hij deed het toch gewoon goed?
Uitgeschakeld worden door Benfica is niet gek en tweede in Griekenland is toch ook normaal?
Vraag me af wat er nu met Maduro en Hoesen gaat gebeuren..

2 maart 2014 om 23:46

Het spel was niet om aan te zien.. Er zat geen stijgende lijn in, meer een dalende.. Deze valt wel te verklaren.

3 maart 2014 om 20:12

Zoals hierboven gezegd, liep het gewoon totaal niet. Hoessen mag terug nav het seizoen en Maduro is afhankelijk van zijn volgende coach. Als ie wil blijven zal die echter wel wat kilootjes kwijt moeten raken...

de resultaten waren laatste tijd niet best maar ik had wel verwacht dat stevens tot het einde van dit seizoen mocht blijven zitten.
valt ook weinig meer te halen behalve de 2e plek in de competitie... olympiakos is al zo goed als kampioen

Wat verwachten ze dan dat Huub ze richting de titel leidt met Olympiakos als voornaamste concurrent?
Echt dom van Paok!

Huub zette vaak wel de beste spelers zoals stoch salpingidis en lucas op de bank waardoor veel punten werden verloren daarnaast zijn door de versterkingen die in die winter waren gekomen paok slechter geworden.

3 maart 2014 om 00:23

Heeft bij HSV ook al ruzie gemaakt met Kompany, dat was zijn beste speler . Die is daarna naar Man City vertrokken.

En in Engeland wordt hij nu gezien als een van de beste verdedigers.

Volgens mij heeft ie een sloot aan Nederlanders gehaald. Die zitten daar nu ook lekker...

Houd van discipline en hard werken en heeft met roda bewezen mooi te kunnen spelen en met schalke resultaten gehaald. Lijkt me nu Co en Louis niet willen een buitenkansje voor Feyenoord.

Terecht, het spel was niet om aan te zien.

Paar dagen terug was Huub nog in Benfica, even kort met hem gepraat en ondanks dat hij het niet direct zei zit hij er niet heel erg mee denk ik, veel valse beloftes gedaan door het beleid mbt uit te geven geld.

Poak speelde tegen Benfica toch nog redelijk, stond tot 60 minuut 0-0 en toen ging het in een dikke 10 min mis met 3 goals, maar speelde toch degelijk. Nu moet ik wel zeggen dat SLB niet al te best speelde en dat niet kwam door spel van Poak.

3 maart 2014 om 01:47

De fans verwachten dat de trainer binnen paar maanden een team kan maken. Die grieken hebben geen geduld. Ik ben echt boos

Maybe vindt huub het zelf ook goed dat hij weg is

Ik gun hem het beste. De griekse leauge zit vol met rotzooi

3 maart 2014 om 02:31

Volg niet echt de griekse competitie maar zag de Griekse nummer 1 tegen Manchester United, die speelde bijzonder goed. 2e plaats is het maximaal haalbaar voor Paok. Dat moet men ook realiseren daar bij Paok.

3 maart 2014 om 11:41

Olimpiakos heeft een team opgebouwd. Snap ik dat ze eerste staan

Maar als paok meer tijd had gegeven aan stevens had hij paok ook een goeie team kunnen maken.

Maar zo zie je maar

3 maart 2014 om 20:19

PAOK4g,

Wat vond jij van het voetbal afgelopen seizoen?

Sittard zoekt nog een trainer. Kom lekker Sittard trainen is bij je om de hoek en je spreekt de taal

Zuur voor Martens, daar zit je dan. Verder kun je er weinig over zeggen. Olympiakos is daar een klasse apart dus een 2e positie is prima, uitgeschakeld worden dor Benfica is geen schande.

Ik denk dat dit een goeie is voor AZ, denk niet dat Advocaat volgend seizoen bij AZ blijft, ja, alleen met zeer hoge looneisen en nieuwe spelers eisen.

En zo komt er weer een trainer beschikbaar voor Feyenoord.

Wat een raar beleid.
Ze staan al 2e wat het hoogst haalbare is, omdat Olympiacos het Bayern/salzburg/celtic van Griekenland is.
Verliezen van Benfica kan iedereen overkomen.

Ze verwachten veel te veel.

EN voor de oplettenden:
Stevens heeft al aangegeven niet meer in Nederland te werken betreft het voetbal als clubcoach.

3 maart 2014 om 20:17

Voor de oplettenden:
Stevens presteerde voor geen meter en werd ontslagen, omdat er totaal niets lukte. De tweede plaats is eraan te danken dat zelfs voor die plek geen concurrentie was, die zit er nu wél aan te komen in de vorm van PAO, lees; van t weekend 3-0 winst bij olympiakos.

Het beleid is omhoog werken en niet omlaag. Stevens deed gewoon niet wat van hem verwacht werd en is terecht ontslagen. Heb zon vermoeden dat jij geen idee hebt, waar je conclusie over trekt in dit topic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren