Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars komt na Europese stunt niet direct met aanbieding voor Ten Hag

Laatste update:

Erik ten Hag heeft na het bereiken van de kwartfinale van de Champions League nog geen nieuw contractaanbod gehad van directeur Marc Overmars, vertelt de trainer van Ajax vrijdag op de wekelijkse persconferentie. De huidige verbintenis van Ten Hag loopt in de zomer van 2020 af. Beide partijen zijn nog niet in gesprek over een nieuw contract.

De prioriteiten van Ten Hag liggen op dit moment bij de sportieve prestaties. "Het is een fantastische, onvergetelijke wedstrijd tegen Real Madrid geweest, maar ik ben met het seizoen bezig. Daar moet de focus nu op liggen", wordt de oefenmeester geciteerd door Ajax Showtime. Dat zijn prestaties met Ajax positief worden ontvangen, doet Ten Hag goed. "Het is altijd leuker om credits te krijgen dan kritiek te ontvangen. Je weet dat het part of the deal is. Je moet met beide zaken kunnen omgaan."

Woensdag, daags na de wedstrijd tegen Real Madrid, zag Ten Hag ook een andere stunt in de Champions League: Paris Saint-Germain werd na een eerdere 0-2 zege op Manchester United toch nog geëlimineerd voor eigen publiek (1-3). Ten Hag ziet er voordelen in. Hij noemt PSG een 'fenomenale ploeg' en een 'grote kanshebber op de titel'. "Hoe meer sterke ploegen uitvallen, des te meer kans we hebben", weet hij.

"Wij moeten stap voor stap kijken wat eruit rolt. We hebben het vertrouwen dat we ook van grote ploegen kunnen winnen. Na Bayern München, waar we gelijke trend konden houden, hebben we tegen Real over twee wedstrijden ook een heel hoog niveau gehaald. Als we de volgende stap kunnen zetten, kunnen we nog een ronde verder komen", voorspelt Ten Hag.

Moet Ajax Erik ten Hag nu al een nieuw contractaanbod doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit seizoen zal ook eerst geevalueerd moeten worden met spelers en trainers. Er zijn namelijk ook mindere dingen voorgevallen tussen de spelers en de trainer. Zien de spelers nog een seizoen met Ten Hag wel zitten? Qua prestaties natuurlijk wel maar er zijn meerdere dingen die meespelen.
Maar wat mij betreft mogen Ten Hag en ook Overmars zelf zeker nog minimaal 1 jaar doorgaan bij Ajax. En hopelijk nog veel langer met meer successen om te behalen. En om 1 van de rijkste clubs te worden zonder hulp van een rijke investeerder.

8 maart 2019 om 16:26

Waar doel je precies op qua mindere dingen?

8 maart 2019 om 17:34

Ja ik ben ook wel benieuwd welke dingen zijn er voorgevallen tussen de spelers en de trainer?

8 maart 2019 om 17:48

Er is naar mijn weten niets voorgevallen. Alleen die nietsnut Driessen heeft het een keer geopperd om aan TH zijn stoelpoten te zagen. Verder kan ik niets terug halen hierover. Ik zou ook graag weten waar je op doelt.

8 maart 2019 om 18:07

O.a. de eerste wedstrijd al dat spelers ontevreden waren dat er spelers gespaard werden, dat Ziyech en Vd.Beek woest waren toen Ten Hag opperde om weet het nummer van Nouri te gebruiken, dat Tadic vrijaf kreeg in een bekerwedstrijd maar Ziyech niet, dat Frenkie De Jong niet op de juiste positie speelde tegen Psv, dat Vd.Beek ontevreden was met een reserveplek en dat hij te vroeg werd gewisseld tegen Feyenoord, dat spelers ontevreden waren dat Ziyech en Tadic taken aan het verzaken waren, enzovoorts.

8 maart 2019 om 18:36

Dat zijn verhalen die niet zijn bevestigd door de spelers. Als je nu naar het team kijkt, dan zie je het plezier van ze af stralen.

8 maart 2019 om 19:46

Als ze winnen is iedereen vrolijk. Het wordt doorgaans pas echt duidelijk als de prestaties wat minder zijn. Ik weiger te geloven dat Driessen alles maar verzint. Ik ben er van overtuigt dat hij een aantal tipgevers binnen de Ajax selectie heeft.

8 maart 2019 om 18:14

Ajax heb natuurlijk een prima eigen vermogen, maar 1 van de rijkst clubs? Of bedoel je van de Eredivisie alleen?

Precies Erik, de focus moet nu op de resterende wedstrijden liggen. Die contractverlenging komt hopelijk van de zomer wel. Hopelijk kan je de spelers scherp houden in de competitie, gezien de recente prestaties in de Eredivisie én de 5 punten achterstand lijkt me dit niet al te moeilijk.

Dat kampioenschap moet er gewoon komen, linksom of rechtsom.

Zou wat zijn als er na een wedstrijd meteen een nieuw contract op tafel gelegdt zou worden. Tot nu toe doet Ten Hag het natuurlijk uitstekend maar de prijzen moeten nog verdeeld worden.

Vind het overigens wel knap dat TH zich totaal niets aan lijkt te trekken van de kritiek die er zeker met enige regelmaat is.

8 maart 2019 om 16:41

Het doet hem volgens mij wel degelijk iets. Is het je niet opgevallen dat hij na elke belangerijke win zijn gelijk haalt bij de media? Dat is voor mij een teken dat het toch wel knaagt bij hem

8 maart 2019 om 17:16

Toegegeven soms lijkt hij inderdaad wel een beetje zijn gelijk te willen halen maar als je ziet hoe hij belachelijk gemaakt is, vind ik het nog alles behalve meevallen.

8 maart 2019 om 17:19

Trainers of spelers die zeggen dat kritiek hen niets doet liegen. Het raakt je hoe dan ook zeker als die kritiek onterecht is. Dat trainers dan ook hun gram halen is logisch. De media maakt vaak van niets een groot verhaal en je moet je als trainer constant verdedigen. Voor een krant is het makkelijk om iets te schrijven maar voor een trainer moeilijker om het tegendeel te bewijzen.

"erik ten Hag heeft na het bereiken van de kwartfinale van de Champions League nog geen nieuw contractaanbod gehad van directeur Marc Overmars, vertelt de trainer van Ajax vrijdag op de wekelijkse persconferentie."
Dit is hetzelfde als ten Hag na de 6-2 oorwassing in Rotterdam ontslaan, alleen dan andersom. Ik zie geen reden om die gesprekken te starten na het winnen van deze wedstrijd. Lijkt me juist een heel slecht moment om dat nu tijdens alle competities te doen. Je zag de terugslag na de transferperiode van (enkele wedstrijden) bij een deel van de selectie.

Ten hag moet gewoon verlengen. Dit voetbal wat ze nu spelen vind ik nog beter dan onder bosz. We kunnen zeiken op zn vreemde wissels of opstellingen soms maar die man laat Ajax gewoon fantastisch voetballen en heeft toch steeds weer de juiste tactiek gevonden in de CL. Dan gaat het af en toe wel eens mis maar ja dat hoort erbij.

8 maart 2019 om 17:51

Volledig eens maar verlengen kan ook in de zomerstop. Nu zaak om de focus op de komende wedstrijden te leggen.

Het wordt tijd dat men gaat inzien dat ten Hag heel goed weet wat hij precies doet en waarom hij dingen doet.
Dit deed hij bij Utrecht, waar hij ook aan het begin meer 'tegenstanders' kreeg dan medestanders, maar ook bij Ajax zie je het.
Men raakt steeds meer overtuigd van zijn kunnen en ik hoor niemand nu over het feit dat Tadic in de aanval geposteerd stond, terwijl eerder dit seizoen daar de kritiek op kwam.
Als je hem de tijd geeft, kan hij iets heel moois neerzetten.

Hopelijk voor Ajax is hij niet zo snel weg als Bosz, als er nu ineens Europese (top)clubs voor ten Hag komen.

8 maart 2019 om 16:20

Bij Bosz speelde er helaas meer. Hopelijk krijgt hij in de zomer een flinke verlenging met bijbehorende loonsverhoging. Dit alles wel onder voorbehoud dat het elftal niet weer als een kaartenhuisje in elkaar stort komende maanden.

Was er echt veel kritiek op zijn keuze om Tadic in de aanval te zetten? Meeste reacties die ik destijds las waren toch wel positief.

8 maart 2019 om 17:25

Dat het elftal vorig seizoen na de Europese finale in elkaar stortte lag niet aan de trainer maar aan de heren van bovenaf. Ajax haalde geen Europees voetbal. Het vond het nodig om sanchez, riedewald, tete en Westermann te laten gaan en er geen enkele verdediger op tijd voor terug te halen. Dan ga je op je bek. Overigens niet de eerste keer hoor. Altijd als de centen te verdelen waren viste Ajax achter het net. Zo huurde het Traore pas een dag voordat Ajax zich moest plaatsen tegen Rostov en Ziyech kwam ook als pleister op de wonden. Na uitschakeling voor de championsleague.

Dit jaar was de selectie voor het eerst op tijd af en verrek, er word gepresteerd. Wat een verrassing.

8 maart 2019 om 17:32

De Europese finale is alweer 2 seizoenen geleden. Ik doelde meer op de ineenstorting na de winterstop toen spelers ineens hun taken weigerden uit te voeren. Gelukkig is dat nu weer anders.

Ik snap je punt met betrekking tot de selectie tijdig op orde brengen. Heb me hier zelf ook jaren lang aan gestoord. Groot verschil is nu wel dat Ajax de centen heeft om tijdig in te kopen en Overmars gelukkig de nodige ervaring op heeft gedaan. Zijn periode bij Ajax is met vallen en opstaan geweest, gelukkig doet hij het nu meer dan prima.

8 maart 2019 om 17:53

Nou het zit wel even anders. Nu enkele leden van de raad van commissarissen eruit zijn gebonjourd is de hand ook per direct van de knip. Ik wil niet alles van destijds op overmars afschuiven want die mocht maar met een klein bedrag de markt op. Heden ten dagen (sinds dit seizoen) is Ajax de andere weg ingeslagen en kan (en mag) er groots worden ingekocht. Dat is een wezenlijk verschil. De overmars van toen zou ook wel met grotere bedragen hebben willen winkelen maar dat mocht destijds dus niet. Nu mag hij dat wel en lijken de bomen tot de hemel te reiken.

Ik ben erg benieuwd.

Eerst het kampioenschap dit jaar halen anders heeft Ten Hag keihard gefaald, met dit materiaal moet je domweg kampioen worden. Laatste 16/8 in de Champignons League is meegenomen net als de bekerfinale maar alleen kampioen telt.

8 maart 2019 om 17:06

Seizoen onder Bosz is toch ook niet mislukt te noemen? Als je de halve finale zou halen en met 85p op de 2e plek eindigt is het zuur, maar keihard falen slaat dan nergens op

8 maart 2019 om 17:53

Weer 1 met deze onzin. Als hij straks op 1 punt 2de wordt met 85 punten en halve finale CL haalt en de Beker wint kan je moeilijk van keihard falen spreken.

8 maart 2019 om 18:05

Niet de laatste 16 maar de laatste 8 en dat levert financieel een best beetje meer op dan beker of landstitel. Dus voor de penningmeester is Ten Hag meer dan geslaagd.

Ik heb wel echt heel veel respect voor die man, hoevaak die wel niet is afgebrand door de media en de telegraaf in het bijzonder is echt niet meer normaal. Diep respect dat hij zich toch staande heeft weten te houden en niet onder de druk bezweken is. Je moet prijzen pakken en anders zijn ze heel snel in het zoeken naar een andere trainer.

Eerst het seizoen maar eens afmaken,als er geen prijs gewonnen wordt,kan het ook wel eens het laatste seizoen zijn van Ten Hag,weer geen kampioen,levert weer veel kritiek op van de supporters,maar van mij mag hij volgend jaar zeker trainer zijn,ondanks geen prijs,je kunt toch niet ieder jaar de trainer ontslaan als je geen kampioen wordt

8 maart 2019 om 17:28

Ik zal je zeggen dat 9 van de tien Ajacieden er wel vrede mee heeft als Ajax tweede word maar wel de halve finale haalt van de championsleague. Dan dragen ze ten hag op handen. Geen kampioen? Lekker belangrijk. Ze staan weer op de kaart.

8 maart 2019 om 18:10

Na afgelopen week zijn de meeste Ajacieden de gelukkigste Nederlanders, denk dat het dus wel meevalt. Ik moest vandaag zelfs naar de dokter omdat alle koffie uit mijn mond droop. Hij heeft me gerust gesteld, die grijns op je gezicht wordt vast wel minder. Mooi voetbal gezien en een prachtig uithang bord voor de rest van de wereld. Heerlijk dat zuurpruimen als Borst en Koeman de mond is gesnoerd.

8 maart 2019 om 18:45

Goude post😂👍

On topic: gewoon nog even wachten met de aanbieding. Daar heb je in de zomer tijd zat voor.

Sorry hoor...maar de meeste reacties zijn niet serieus te nemen. Ten Hag is nu opeens een supertrainer. Toegegeven, heel knap wat hij laat zien (met name) in Europa. Maar voor de goede orde, hij heeft de beste materiaal in een hele lange tijd. Laten we niet doen alsof hij het onmogelijke presteert. Zijn wissels zijn nog steeds twijfelachtig en zijn tactiek/keuzes (neres niet laten spelen, ziyech en tadic altijd late staan) ook niet altijd even goed.

8 maart 2019 om 17:42

Ik begrijp nog steeds niet dat mensen roepen om Ziyech of tadic te wisselen. Dat blijven spelers die uit het niets kunnen scoren en je gewoon gemotiveerd wilt houden. Een Ronaldo of Messi wissel je ook niet als ze geen blessure hebben of rust wilt geven. Voor Ajax zijn die spelers net zo belangrijk als die spelers bij hun club.

8 maart 2019 om 17:56

Geen idee waarom Rubje. Is net of deze mensen het niet snappen. Ja hij speelde niet goed tegen bijvoorbeeld Den Haag maar beslist wel de wedstrijd met assists en goals.

8 maart 2019 om 17:56

Edit veel balverlies meer als normaal

8 maart 2019 om 17:58

Ja wil je graag blijven? Van mij mag je we spelen weer helemaal top. Bedankt daarvoor🤩🤩👍

Na het seizoen rustig drie jaartjes erbij doen. En als hij weg wilt, dan gaat hij weg. Een manager zo graag bij Ajax moeten willen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren