Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars is eruit en laat Van Bommel fans verrassen met videoboodschap

Laatste update:

Mark van Bommel heeft zijn contract bij Royal Antwerp met een jaar verlengd. Dat laat de Belgische club vrijdag weten via de officiële kanalen. Daardoor ligt de 46-jarige hoofdtrainer nu tot medio 2025 vast in het Bosuilstadion. Van Bommel werd vorige zomer aangesteld door technisch directeur Marc Overmars en wist met Antwerp al beslag te leggen op de landstitel, de Beker van België en de Belgische Super Cup. Als klap op de vuurpijl wist hij the Great Old deze week naar de eerste Champions League-deelname in de clubgeschiedenis te loodsen.

Door zijn goede prestaties met de club heeft Van Bommel nu zijn handtekening gezet onder een verbeterde verbintenis in Antwerpen. “We hebben vorig jaar mooie momenten beleefd. We hebben Den Dubbel gewonnen en zijn ook dit seizoen goed begonnen: met de Super Cup en met kwalificatie voor de Champions League. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie fantastische momenten te beleven, hier op Den Bosuil” laat de Maasbrachter weten in een videoboodschap aan de fans van Antwerp. Na een teleurstellend dienstverband bij VfL Wolfsburg heeft Van Bommel zijn geluk als trainer weer teruggevonden.

De voormalig speler van Barcelona en Bayern München coachte Antwerp tot op heden in 59 officiële duels. Met Van Bommel aan het roer wist de club uit de Belgische havenstad 38 wedstrijden winnend af te sluiten. 11 duels eindigden in een remise, 10 keer moest Antwerp het onderspit delven. Van Bommel haalde sinds zijn komst meerdere Nederlandse spelers naar de club toe. Zo wist hij onder meer Vincent Jansen, Gyrano Kerk, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs te overtuigen. Laatstgenoemde speelt sinds afgelopen zomer voor Feyenoord, nadat zijn huurcontract in Antwerpen afliep.

Van Bommel begon zijn trainerscarrière als assistent bij Nederland Onder 17. Toen schoonvader Bert van Marwijk als bondscoach van Saudi-Arabië aan de slag ging mocht hij onder zijn vleugel mee naar het Midden-Oosten. Vervolgens streek Van Bommel neer bij PSV, waar hij na een aantal jaar als jeugdtrainer werd overgeheveld tot hoofdtrainer. Met de hoofdmacht van de Eindhovenaren wist hij niet te presteren, waardoor hij in december 2019 zijn congé kreeg. Na zijn ontslag bij Wolfsburg zat Van Bommel maandenlang zonder club, totdat Overmars hem de kans gaf bij Antwerp. Dat vertrouwen heeft de 79-voudig international van Oranje inmiddels dubbel en dwars terugbetaald.

Is dit een terechte beloning voor Mark van Bommel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch leuk voor hem dat hij hier slaagt. Zou het dan toch een goede trainer zijn? Kan het mij bijna niet voorstellen maar het moet haast wel haha

1 september 2023 om 19:27

Ik kan het mij wel voorstellen. Is gewoon een coach die met vallen en opstaan steeds beter wordt. Vond hem sowieso in potentie altijd al een goede coach, alleen zat hij zichzelf nog wel eens in de weg. Als hij wat minder controlfreak wil zijn, dan zit er echt wel muziek in. Heeft tactisch inzicht, kent de klappen van de zweep, heeft charisma, is een grote speler geweest, enz.. Toch genoeg ingrediënten om een goede coach te zijn.

1 september 2023 om 19:48

Ja inderdaad, vond het best triest dat hij niet kon presteren met Psv en als clubicoon ontslagen werd. Was een donker moment voor de club en voor hem. Maar hij heeft zich niet uit het veld laten slaan en is doorgegaan. Wolfsburg lukte niet helemaal maar bij Antwerp heeft hij laten zien met niet de beste selectie toch kampioen te kunnen worden. Al moet minimaal de helft van de credits naar Overmars gaan, zonder de spelers die hij aangetrokken had was het zeker niet zover gekomen.

Ik ben benieuwd of er nog grote namen bijkomen nu de CL verzekerd is. Want het lijkt me toch ook daarom dat Overmars vrij rustig was op de transfermarkt tot heden: met de zekerheid van CL-voetbal kan je op een stuk hoger segment mikken.

En de transferperiode duurt in België nog een kleine week, dus het kan zeker nog.

1 september 2023 om 20:08

Clubs zijn toch wat huiverig om te verkopen los van wat oud ijzer wat ze perse kwijt moeten. Wellicht nog een Vertessen van PSV, een beetje dat niveau.

Ik vind van Bommel een mooie kerel ben oprecht blij met zijn success bij Antwerp. Mooi tandem samen met Overmars! Succes in de CL!

Ookal doet Van Bommel het fantastisch daar, toch zal zijn status als coach niet veranderen.
Het blijft een zelf ingetogen persoon. Iemand met niet samen te werken valt, mits hij niet tegen gesproken gaat worden en zelf het beleid mag bepalen, kan het dus soms werken

1 september 2023 om 19:38

Het lijkt me toch niet dat van Bommel alle touwtjes in handen heeft daar en overmars alleen maar ja knikt tegen hem

1 september 2023 om 20:55

Nee, dat gebeurt alleen via appjes

Vond Van Bommel als speler of eigenlijk meer als persoon van PSV echt verschrikkelijk. Het was een beetje het niveau van hier op VZ, de blinde afgunst en jaloezie richting Ajax was groot. Als speler kon ik wel genieten van zijn inzet en hardheid. Mooie carrière gehad. En dit succes bij Antwerp gun ik Overmars (had ie maar niet gedaan wat ie deed dan was Ajax nooit zo ver afgegleden) en hem ten zeerste. Mooi om te zien.

Dat doet die overmars toch echt goed , overal waar hij komt eerst rust in de tent creëren, en dan rustig verder bouwen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren