Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-internationals lachen om geruchten over Ajax: ‘Ze maken grapjes’

Laatste update:

Steven Bergwijn wil nog geen knopen doorhakken over zijn toekomst. De aanvaller van PSV bereidt zich met de selectie van het Nederlands elftal voor op het finaletoernooi van de Nations League en vertelt aan FOX Sports dat zijn focus op dat toernooi ligt. Wel geeft Bergwijn toe dat hij met bondscoach Ronald Koeman van gedachten is gewisseld over een eventuele transfer.

"Ik heb met de bondscoach gesproken over wat het beste voor mij is, wat voor vervolgstap ik kan zetten", beaamt Bergwijn vanuit het Portugese Lagos, waar Oranje toewerkt naar de halvefinalewedstrijd tegen Engeland van donderdag. "Ik ga er na de Nations League over nadenken en zie wel wat er op mijn pad komt. Ik weet het nog niet. Zolang ik hier ben, moet ik me hier focussen. De rest zien we daarna wel."

Bergwijn wordt in verband gebracht met onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Internazionale. Hij beseft dat hij zich de komende week nog nadrukkelijker in de kijker kan spelen. "Als je het hier goed doet, zullen er sowieso meer deuren opengaan. Maar ik moet me gewoon hierop focussen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren", benadrukt de 21-jarige buitenspeler.

Volgens de vijfvoudig international van Oranje zijn alle opties open, waaronder een transfer naar Ajax. Zijn mede-internationals vermaken zich kostelijk met de geruchten over een transfer naar de grote concurrent. "Je hebt wel jongens die er grapjes over maken, maar ik ga na de Nations League rustig kijken wat het beste voor mij is. Als er niets voorbij komt waar ik een goed gevoel bij heb, dan zou ik zeker nog een seizoen bij PSV kunnen blijven."

Denk je dat Steven Bergwijn naar Ajax gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat er een club Bergwijn aantrekt voor 40 miljoen. Of dat Ajax is zou mijn reet roesten. PSV heeft dan voldoende middelen om de selectie op orde te brengen voor de voorrondes CL.

2 juni 2019 om 18:35

Bovendien staan de opvolgers al klaar: Malen en Gapko. Investeren in een absolute topper als opvolger van Swaab. Vooralsnog zijn Lammers en Unnertal al lekkere versterkingen, waardoor John de Jong best een goede positie heeft. Dat is ondanks Lukassen, Perreiro, Ramselaar en toch ook wel Hendrix. Tevens zie ik graag Wijndal van AZ komen, als opvolger van de vertrokken Behich.

2 juni 2019 om 18:40

Als ze Rick van drongelen halen die kan ook linksback

2 juni 2019 om 18:44

Ik denk dat ze niks doen op de linksback en Hendrix volgend jaar backup linksback wordt. Aangezien Hendrix aan alle kanten voorbijgestreefd is op het middenveld.

2 juni 2019 om 19:17

ik zou eerst zorgen dat Rosario verleden tijd word bij psv dat kan echt niet langer.

2 juni 2019 om 19:22

Hendrix linksback is wel echt pure wanhoop. Komt als middenvelder al snelheid tekort, laat staan dat hij een hele flank kan bestrijken.

2 juni 2019 om 18:45

Maar zeg eerlijk, hoeveel clubs ken jij circa 40 miljoen uitgeven aan 1 speler en die ook nog Bergwijn zouden willen halen?

Er zijn niet zo heel veel clubs die dat soort bedragen op tafel leggen. Veel van die clubs vallen eigenlijk op voorhand al af omdat Bergwijn (nog) niet het gewenste niveau heeft, omdat er momenteel niks uitegeven kan worden of omdat er simpelweg geen behoefte is aan een nieuwe buitenspeler.

2 juni 2019 om 18:58

Ben ik het volledig mee eens. Maar denk niet dat hij naar Ajax gaat, zou vanuit het oogpunt van Ajax gewoon geen goede investering zijn. 40 miljoen is voor Ajax echt verruit de top aankoop en weet niet of Steven dat voor Ajax zou zijn. Ook al heeft Ajax nu een goede bankrekening denk ik niet dat het verstandig is als ze zulke uitgaven gaan doen. Voor minder geld kunnen ze wel spelers kopen die dichtbij het niveau komen en waar ze later meer aan over kunnen houden. Als (beursgenoteerd) bedrijf zijnde zou Bergwijn gewoon geen goede investering zijn voor 40 of meer miljoen. Als Ajax het wel wil doen en ze zijn daarmee de partij die het meeste betalen, dan wens ik Stevie en Ajax samen het beste en hoop ik dat PSV het geld wijs investeert zodat ze er uiteindelijk beter door worden.

2 juni 2019 om 19:26

40 miljoen gaat Ajax echt niet betalen voor een speler.
En Psv zal hem niet voor veel minder aan Ajax verkopen dus dat gaat niks worden

3 juni 2019 om 08:56

Het zou ook gewoon echt enorm slecht beleid zijn van Ajax als ze het wel zouden doen. Het enige wat ze er eventueel mee zouden kunnen bereiken is om te laten zien, wij kunnen iedereen kopen in Nederland. Beetje macho gedrag dus.

Het lijkt me niet dat ze dat zo'n bedrag waard is.

Zou mooi zijn als Ajax Robben en Propper kunnen vastleggen.
Zulke spelers kunnen Ajax naar een hoger niveau brengen.
Kost misschien 12 miljoen en wat extra salaris bij elkaar maar dat is gewoon een koopje.
Bergwijn hoeft van mij niet perse. Voor 40 miljoen kan Ajax beter Alderweireld en Vertonghen vastleggen. Ideale vervangers voor De Ligt.
Zou helemaal mooi zijn als Ajax Suarez in de deal kan betrekken met De Ligt. Suarez mag volgens mij vertrekken bij Barcelona. Ideale spits voor Ajax.

Onana
Mazraoui Alderweireld Vertonghen Tagliafico
Vd.Beek Propper Tadic
Robben Suarez Neres

Mocht Robben geblesseerd zijn dan Blind op het middenveld zetten. En Tadic weer als linksbuiten.

2 juni 2019 om 18:54

De spelers die je graag ziet komen zijn 30-plus (behalve Pröpper) en op hun retour. Hebben bovendien geen enkele restwaarde. Ik snap niet dat zoveel Ajax-fans smachten naar een terugkeer van Alderweireld / Vertonghen... hun komst zou haaks staan op het beleid dat zo succesvol wordt gevoerd.

2 juni 2019 om 19:00

Van spelers als Alderweireld, Propper, Blind kan Ajax nog veel jaren profijt van hebben. Die kunnen nog wel 5/6 jaar mee. Ok, je moet ze afschrijven maar Ajax heeft al veel geld en spelers als Onana, Mazraoui, Tagliafico, Vd.Beek, Neres, Tadic gaan Ajax nog steeds erg veel geld opleveren ondanks als Ajax zulke routiniers zou halen. En daarachter komen alweer veel nieuwe talenten aan waar Ajax aan gaat verdienen.

2 juni 2019 om 19:05

Blind noemde ik niet. Alderweireld is dertig, het moet raar lopen als hij nog zeven jaar waardevol wil zijn voor Aiax... Pröpper vind ik een prima middenvelder, maar vraag me af of hij Ajax veel beter maakt.

Opzich niet verkeerd om in die leeftijdscategorie rond te kijken (25-28 jaar), maar dertig of ouder vind ik een ander verhaal. Vertonghen, Alderweireld... zulke gasten moet Ajax zelf ook weer kunnen opleiden.

2 juni 2019 om 19:26

@tim_vk Het gaat erom dat dat jongens zijn die een niveau hebben wat in principe boven dat van Ajax ligt. Op dat moment wil je ze halen. Daarna krijg je een verhaal als Huntelaar: is ie nog goed genoeg of niet en wat voegt ie toe buiten ervaring? Als Ajax vertonghen of Alderweireld binnen nu en anderhalf jaar kan halen, lijkt me dat geweldig. Zelfde met Suarez. Vanwege clubliefde kun je spelers halen, die je normaal niet kunt halen. Vanwege aanzien kun je jongens als Bergwijn (eventueel) en Propper halen, jongens met het niveau dat hij Ajax past.

2 juni 2019 om 19:55

Haal spelers (terug) die nog in de bloei van hun carrière zitten, zoalsTadic en Blind. Beide zijn topaankopen. Maar dertigers terughalen uit de wereldtop is zo fout. Ze kunnen bijna nooit aan de hoge verwachtingen voldoen en hebben geen enkele restwaarde. Hartstikke leuk hoor, Vertonghen en Alderweireld hebben in het verleden veel voor Ajax betekend, maar nostalgie is geen reden om een speler te kopen. Voor Suárez hetzelfde. En dan heeft hij nog als nadeel een enorme psychopaat te zijn, dus je haalt de ellende in huis.

Huntelaar doet het goed en Rijkaard was een schot in de roos. Verder is het terughalen van oude bekenden (in de leeftijd 30-plus) meestal een grote teleurstelling. Gelukkig weet Overmars dat ook.

2 juni 2019 om 20:23

Je spreekt jezelf een beetje tegen. Blind, Tadic en Huntelaar zijn gewoon schoten in de roos geweest voor Ajax en ik zie niet in waarom dat ook niet kan gelden voor Alderweireld, Vertonghen en Suarez. Dat zijn geen koekenbakkers ofzo
Speelden toch dit jaar in de finale CL en in de halve finale CL.

2 juni 2019 om 21:14

Lees m'n reactie nog eens. Ik vind Blind en Tadic juist topaankopen. Perfecte leeftijd. Maar 30-plus is vaak geen succes en de restwaarde is nul. Ik zeg nergens dat het koekenbakkers zijn toch? Maar gasten terughalen uit nostalgische overwegingen is waanzin. Ze moeten Ajax daadwerkelijk verder helpen. Dat gaan Suárez, Vertonghen en Alderweireld niet doen.

2 juni 2019 om 21:53

Huntelaar vergeten die doet het ook uitstekend

2 juni 2019 om 22:30

Suarez help Ajax echt verder

3 juni 2019 om 08:59

Nou Suarez zou Ajax toch nog wel ff wat verder kunnen helpen hoor, die gast heeft zo veel klasse (in het voetbal, niet als persoon met z'n rare acties). Vertonghen en Alderweireld zijn goede spelers. maar voor hen zou je ook jongere spelers kunnen kopen die nog wel restwaarde hebben.

2 juni 2019 om 18:59

Het gaat over Bergwijn die bij PSV voetbalt en jij typt een heel stuk over alle transfers die Ajax moet doen. Heel apart.

2 juni 2019 om 19:01

Ik geef alleen aan dat Bergwijn van mij niet per se hoeft te komen. Ik zie liever dat het geld geinvesteerd wordt in andere/betere spelers. En ik geef aan welke spelers Ajax beter kan halen als alternatief voor dezelfde prijs als dat van Bergwijn.

2 juni 2019 om 19:09

Je besteed er letterlijk één zin aan.

2 juni 2019 om 19:01

Misschien Van der Sar weer op goal en is Sjaak Swart ook nog wel te porren voor rechtsbuiten als Ziyech stopt. Daarna de naam veranderen naar Lucky Ajax. Nee zonder dollen, allemaal goede spelers, maar zeker Alderweireld, Vertonghen en Suarez zijn verre van realistisch. Alderweireld is 29 en kan naar clubs als Manchester United. Suarez schiet er nog steeds 30 per seizoen in als spits van Barcelona en Vertonghen stond gister nog in de CL finale. Daarnaast verdienen ze ook alle 3 vrij lekker. Ze zijn zeker welkom, maar die komen pas terug of 2 jaar als ze terug willen komen. Eerst nog even flink cashen en in de top spelen. Ik geef ze geen ongelijk.

2 juni 2019 om 19:06

Ik heb het gevoel dat ze alle 3 wel open staan voor een terugkeer naar Ajax. Dus gewoon een poging wagen.

2 juni 2019 om 19:27

Oh als ze willen dan zeker en informeren kan altijd, maar Suarez is 32 en verdiend 10 miljoen per jaar bij Barcelona. Als ik in zijn positie zat zou ik ook nog wel een jaartje wachten.

2 juni 2019 om 20:10

Jij kent ze? Op basis van wat verwacht jij terugkeer dan? Om tegen Rkc en Emmen te spelen..?

2 juni 2019 om 20:21

Op dezelfde basis waarom Blind en Tadic voor Ajax kozen. Ajax is gewoon een internationaal aansprekende club waar Europees gezien ook geweldig mee gepresteerd kan worden. En Ajax kan steeds meer salaris bieden aan spelers wat de moeite waard is voor routiniers. En Ajax maakt goede kansen om jaarlijks prijzen te winnen.

2 juni 2019 om 20:38

En jij vind Suarez en Alderweireld hetzelfde als een Blind die weg moest bij United en Tadic die bij een degradatiekandidaat speelde in Engeland en nooit voor prijzen heeft kunnen spelen? Snap ook niet dat je hier een heel verhaal over de basiself van Ajax komt houden terwijl het over Bergwijn gaat..

Het is wel duidelijk dat hij zich niet in harde woorden negatief wil uitlaten over een mogelijke transfer naar Ajax.

Ik ben heel benieuwd waar hij volgend seizoen zal spelen, maar dat zal gezien de Nations Cup en de vakantie die zal volgen pas over enkele weken duidelijk gaan worden. Tot dan is het een beetje komkommertijd op clubniveau. Ook voor veel andere internationals bij Oranje is het nog een groot vraagteken waar ze na de zomer zullen spelen.

2 juni 2019 om 21:02

En terecht, voor Bergwijn zou Ajax een uitstekende vervolgstap zijn. Zowel voor Bergwijn als Ajax zou het een mooie match zijn.

3 juni 2019 om 12:17

Het lijkt me dat hij zich vooral niet negatief uitlaat om een sterkere onderhandelingspositie te hebben met andere clubs die interesse tonen/PSV bij verlengen. Zelfs al zou hij naar Ajax willen gaan lijkt me niet dat PSV het toestaat en voor zover ik weet heeft hij geen afkoopsom in zijn contract staan waardoor PSV gewoon de kaarten in handen heeft.
Stel nu dat er een andere club interesse toont kan een angst voor Ajax de prijs (en het salaris) omhoog werken. Ik denk dat dat ook is waarom PSV zelf zich er eerst ook niet duidelijk over uitsprak en dat de recente uitspraken vooral onder (terechte) druk van de achterban is.

Als Ajacied verwacht ik ook niet dat Bergwijn PSV zal verruilen voor Ajax. Als Bergwijn bij PSV vertrekt, dan zal hij dat naar het buitenland doen.

Ik verwacht dat naast Frenkie de Jong ook Ziyech en de Ligt zullen vertrekken bij Ajax. Spelers als Sinkgraven, Eiting, Lamprou, Varela (gehuurd van Benfica), Černý, van Leer en Siem de Jong zou ik ook proberen te verkopen en ik hoop voor aankomend seizoen op ongeveer zo'n selectie:

GK: André Onana - Kjell Scherpen - Dominik Kotarski.
RV: Noussair Mazraoui - Joël Veltman - Sergino Dest.
CV: Carlos Cuesta - Lisandro Magallán - Perr Schuurs - Daley Blind - Kik Pierie.
LV: Nicolás Tagliafico - Lisandro Martinez.
CM: Răzvan Marin - Lasse Schöne - Jurgen Ekkelenkamp - Ryan Gravenberch.
AM: Martin Ødegaard - Donny van de Beek - Ianis Hagi - Zakaria Labyad.
RB: David Neres - Danilo Pereira.
CA: Klaas Jan Huntelaar - Kasper Dolberg - Lacina Traoré.
LB: Dušan Tadić - Quincy Promes - Hassane Bandé.

Als opvolger van de Ligt zou ik proberen om Cuesta binnen te halen. Dat is een Colombiaanse centrale verdediger die bij Atletico Nacional in Colombia speelt. In de zomer van 2017 werd Cuesta ook als in verband gebracht met een transfer naar Ajax toen Davinson Sánchez door Ajax verkocht werd aan Tottenham Hotspur en wat misschien ook wel leuk is: Cuesta was bij Atletico Nacional de opvolger van Sánchez toen Sánchez naar Ajax vertrok en nee, ik schrijf nergens dat Cuesta de nieuwe Sánchez is maar ik zie een goede versterking in hem.

Mocht Ødegaard niet naar Ajax komen, dan zou ik naar alternatieven kijken. Hagi komt misschien naar Ajax toe en kan in principe ook op dezelfde posities als Ødegaard uit de voeten, maar ik zou toch overwegen om nog een speler aan te trekken en dan zou ik bijvoorbeeld proberen om Dani Olmo (van Dinamo Zagreb) of Matias Vargas (van Veléz Sarsfield) binnen te halen en ook Promes zou ik proberen binnen te halen, want die schijnt niet meer als 'wingback' bij Sevilla te willen spelen maar echt als vleugelaanvaller.

Qua posities van spelers kan je met deze selectie natuurlijk ook best wel wat schuiven, zoals bijvoorbeeld Mazraoui en Blind die als middenvelders kunnen spelen, Martinez en Veltman die als centrale verdedigers kunnen spelen, van de Beek die controlerend kan spelen, Ekkelenkamp die aanvallender kan spelen, Ødegaard, Hagi en Labyad die als vleugelaanvallers kunnen spelen in een vrije rol, Danilo die als diepe spits kan spelen, Neres en Promes die op beide vleugels kunnen spelen en Tadić die als valse spits kan spelen.

Onana
Mazraoui
Cuesta
Blind
Tagliafico
van de Beek
Marin
Ødegaard
Neres
Tadic
Promes
2 juni 2019 om 19:22

Als ik naar je doelmannen kijk, schiet ik al in de lach van de stress. Hebben we na het echec met Lamprou niet geleerd dat er een betrouwbare reserve doelman moet staan?

Maar het onderwerp gaat over Bergwijn. Ik denk ook niet dat Ajax die 30m gast betalen. Denk dat Bergwijn naar Tottenham gaat

2 juni 2019 om 19:49

Ik zie het wel gebeuren, zeker als ook Neres voor 60 miljoen vertrekt.. Ik schat Bergwijn op ongeveer hetzelfde niveau in met ongeveer evenveel potentie en hij is Nederlands, zelfs Amsterdammer. Dat laatste is voor mij ook wel wat waard. Als je Neres voor 60 miljoen verkoopt en Bergwijn voor 30 miljoen kan halen, doe je in mijn ogen uitstekende zaken.

2 juni 2019 om 21:14

Ik vind Neres de betere voetballer. Bergwijn is weer sneller en beter voor de omschakeling.
Maar 60m lijkt me hoog geschat. Maar stel datdat lukt, zal PSV helemaal de hoofdprijs vragen denk ik. Liefste houd ik Neres. Maar stel er gebeurt wat jij schetst dan heb je Bergwijn voor twee jaar

3 juni 2019 om 09:05

Het probleem is dat je Bergwijn niet voor 30 gaat halen, zeker niet als je daarvoor Neres verkoopt voor 60.

Je zult minstens 40 moeten betalen, als er geen enkele andere club geinteresseerd is. Als er andere interesse is dan gaat de prijs gewoon omhoog en wellicht kom je dan op 50 uit... zou het dan nog steeds uitstekend zaken doen zijn?

2 juni 2019 om 19:24

De door jou genoemde Cuesta is veel te klein. Hij is slechts 1.78, dat kan nooit samen met Blind in het centrum. Ze moeten er daar een van minimaal 1.85 hebben, hopelijk nog wel groter.

Ik zou echt niet weten waarom je als speler van PSV naar Ajax zou gaan, het is gewoon een stap zijwaarts. Je speelt in dezelfde competitie en je hebt ongeveer evenveel kans om kampioen te worden. Als hij zich verder wil ontwikkelen kan hij beter naar een sterkere competitie gaan, waar je structureel meer weerstand hebt.

2 juni 2019 om 18:59

Met de financiële mogelijkheden van Ajax momenteel, verwacht ik toch dat ze de komende jaren in Amsterdam meer prijzen gaan winnen dan in Eindhoven. Daarnaast zou Bergwijn er beduidend meer kunnen verdienen. Ik ben niet voor Ajax, maar deze stap zou er toch echt eentje voorwaarts zijn en niet zijwaarts.

2 juni 2019 om 19:02

Helaas heeft Ajax de afgelopen jaren inderdaad internationaal meer betekend en moet ik als PSV fan met pijn in mijn hart toegeven dat het op dat vlak wel een stap vooruit zou zijn. In Nederland maakt het niets uit en ook financieel zal het niet heel veel schelen hoor, verwacht niet dat Ajax nu ineens 5 miljoen per jaar als salaris zou gaan betalen. Het verschil zit em dus in dat je je op Europees vlak toch beter kunt laten zien.

2 juni 2019 om 19:06

Het is nog maar even afwachten wat Ajax überhaupt met die financiële slagkracht kan. Uiteindelijk hebben ze hetzelfde probleem als PSV en dat is dat ze in de eredivisie spelen. Er is een limiet aan de kwaliteit van de spelers die je kan binnenhalen, omdat je ze wedstrijden moet voorschotelen tegen clubs als emmen en fortuna op kunstgras. Als spelers terecht kunnen in een topcompetitie doen ze dat 9/10 keer ook, kijk maar naar Richarlison en Lainez.

2 juni 2019 om 19:31

Daar kan Ajax heel wat mee dat zie je nu toch al in de ervaring van Tadic en Blind.
Ajax kan nu zo 3 potentiele top talenten halen van 10-15 miljoen Waardoor op den duur structurele champions league inkomsten komen en Ajax de eredivisie echt gaat ontgroeien.

2 juni 2019 om 19:54

Wat een onzin. De afgelopen jaren zijn spelers als Lozano, Tadic, Moreno, Guardado, Blind, Sanchez, Neres, Tagliafico ook naar de Eredivisie gekomen. En Ajax haalt gewoon een van de beste middenvelders uit België weg bij een grote club in België... Er liggen echt wel veel kansen om spelers te halen die het niveau hebben om hier direct een bepalende speler te zijn.

2 juni 2019 om 19:59

@Perry19: Ik ben met je eens dat geld niet een garantie is voor succes, maar op Ajax' aankoopbeleid van de laatste jaren valt toch weinig aan te merken. Neemt niet weg dat je met minder financiële middelen ook heel ver kunt komen.

2 juni 2019 om 20:27

'blind en Tadic' naar de eredivsie gekomen. Deze jongesn zijn teruggekeerd. Tadic omdat hij graag in NL wilde spelen voor zijn kinderen en Blind omdat hij geen perspectief had in Engeland.

Een routinier komt niet naar de eredivisie als hij geen ervaring met Nederland of die competitie heeft

2 juni 2019 om 20:35

@De Toekomst

Nu noem je zelf een rijtje waar ook een aantal PSVers tussen staan en dat is precies mijn punt. Ja Ajax kan af en toe idd wat talenten losweken uit Latijns-Amerika, maar dat kan PSV ook. Jullie vissen dus in dezelfde vijver. Een categorie hoger wordt al snel een probleem want dat soort spelers willen in een sterkere competitie spelen. Wat betreft Blind en Tadic: Blind kwam natuurlijk al bij Ajax vandaan en Tadic had ook jaren in de eredivisie gespeeld dus dat speelde voor hem wellicht ook mee. Zulke spelers regel je niet ieder jaar.

Ik vind het aan de ene kant erg raar dat Bergwijn zich zo focust op een transfer. 21 jaar en is echt nog niet uitgeleerd bij PSV. Europees vrij weinig tot niks laten zien en de 2de helft van het seizoen was ook niet heel denderend. Snap dat de verleiding groot is maar in mijn ogen zou die er beter aan doen om nog 1 of misschien zelfs 2 jaar in de eredivisie te blijven. Ook in Oranje heb ik hem nog weinig goede dingen zien doen. Potentie heeft hij zeker, constant vind ik hem dan weer niet..

A) het gaat over Bergwijn

B) Ajax gaat nooit een opvangtehuis voor oude van dagen worden. Vertongen is 32, Suarez 32, Aldeweireld 30. Als je denkt dat Ajax dit zou willen begrijp je nietsvan de filosofie van Ajax.

Toch grappig dat hij de intresse niet ontkent. Ben benieuwd wat hij uit eindelijk gaat doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren