Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstelling Real Madrid bekend; Becker, Doekhi en Bonucci starten bij Union

Laatste update:

De opstelling van Real Madrid voor het Champions League-duel met 1. FC Union Berlin is bekend. Trainer Carlo Ancelotti kan nog altijd niet beschikken over de geblesseerde Vinícius Júnior, waardoor Joselu zijn plek in de voorhoede overneemt. Aan de kant van Union staan onder meer Sheraldo Becker, Danilho Doekhi en Leonardo Bonucci aan de aftrap. Het duel begint om 18:45 uur en is te zien op Ziggo Sport Select.

Kepa Arrizabalaga verdedigt het doel van Real. De verdediging wordt gevormd door Lucas Vázquez, Antonio Rüdiger, Nacho Fernández en David Alaba. Ancelotti moest sleutelen in zijn defensie, daar Dani Carvajal en de zwaarder geblesseerde Éder Militão moeten toekijken. Fran García, afgelopen weekend nog goed voor twee assists tegen Real Sociedad (2-1), neemt plaats op de bank.

Het middenveld bestaat uit Luka Modric, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en Jude Bellingham. Laatstgenoemde is de meest vooruitgeschoven middenvelder achter aanvallers Joselu en Rodrygo. Onder meer Federico Valverde, Toni Kroos en Ferland Mendy nemen plaats op de bank. Arda Güler nadert zijn rentree, maar de wedstrijd tegen Champions League-debutant Union komt nog te vroeg. Doelman Lucas Cañizares, de zoon van de legendarische doelman Santiago, zit op de bank en zou theoretisch kunnen debuteren.

Aan de kant van Union, dat aantreedt in een 3-5-2-formatie, staat Doekhi in de driemansverdediging naast Diogo Leite en Leonardo Bonucci. Laatstgenoemde maakt zijn officiële debuut voor die Eisernen. Robin Gosens moet als aanvallende linkermiddenvelder voor de aanvoer richting de voorhoede zorgen. Daar staan Becker en Kevin Behrens geposteerd door trainer Urs Fischer.

Opstelling Real Madrid: Kepa; Vázquez, Rüdiger, Fernández, Alaba; Modric, Tchouaméni, Camavinga; Bellingham; Rodrygo, Joselu.

Opstelling Union Berlin: Rønnow; Doekhi, Bonucci, Leite; Juranovic, Tousart, Kral, Laïdouni, Gosens; Becker, Behrens.

Real Madrid - Union Berlin:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou maar zo'n superleague maken en dan dit soort jongens de kans weg nemen om ooit tegen dit soort clubs te spelen. Prachtig toch voor hun en voor het hele Union project. Hard werken en misschien een puntje stelen, denk het niet, maar je weet maar nooit!

20 september 2023 om 18:24

En ons de kans ontnemen om zulke prachtige clubs als Union Berlin te kunnen aanschouwen op het hoogste niveau!

20 september 2023 om 18:45

Waar de Super League zich op richt qua support, interesseert een Union ze heel weinig. In Azië en Afrika is men idolaat van de grote clubs en die willen ze zien spelen. Wat dat betreft zijn wij sentimentele oude dwazen.

20 september 2023 om 18:55

Gelukkig hebben we de Europese Commissie en het Hof van Justitie nog, want het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat een European Super League in die initiã«le vorm van een gesloten competitie toegestaan zal worden.

Echt super saaie tactiek 442, Ancelotti speelt echt slaapvoetbal, niet om aan te zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren