Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw treurig nieuws voor pechvogel AZ: vier tot zes maanden absentie

Laatste update:

AZ-coach John van den Brom kan in de eerste maanden van het nieuwe seizoen geen beroep doen op Jop van der Linden. De stopper is geopereerd aan zijn rechterheup en zal naar verwachting vier tot zes maanden moeten revalideren, zo meldt de Alkmaarse club via de officiële kanalen.

/

Het is voor Van der Linden een nieuwe tegenslag, nadat hij al een groot deel van het afgelopen seizoen moest missen vanwege blessureleed. De van Go Ahead Eagles overgekomen verdediger had te kampen met een buikspierblessure en problemen met zijn lies. Daardoor kwam hij slechts tot veertien competitieoptredens.

Van der Linden mist door de nieuwe tegenvaller onder meer de voorrondeduels van de Europa League, terwijl mogelijk ook het grootste gedeelte van een eventuele groepsfase aan hem voorbijgaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor hem, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat hij niet gemist zal worden.

27 mei 2016 om 13:17

Denk ik ook niet, een erge rare aankoop van AZ, vorig seizoen.

28 mei 2016 om 22:10

Gratis, linksbenig en voor de breedte.

De grootste defensieve talenten zijn Hatzidiakos en Luckassen die beide rechtsbenig zijn.

Na het vertrek van hoedt was een linksbenige CV nodig.

Komend jaar van eijden en vlaar samen achterin. Met de talenten daarachter en Stijn Wuytens gaat naar het middenveld waardoor van Overeem schuift naar de plek van henriksen

Erg klote voor hem natuurlijk, is een modelprof en doet altijd zn best. Jammer voor hem (en voor AZ) dat hij nu geblesseerd raakt, uiteindelijk hoop je toch zoveel mogelijk aan spelen toe te komen. Ik had gehoopt voor zowel hem als voor AZ dat dat bij een andere club zou zijn, maar veranderd de zaak natuurlijk. Jammer dat we hem niet kunnen lozen, want hij kan duidelijk het niveau niet aan. Misschien dat hij zich goed terug kan knokken en dan in de winterstop verder kan kijken. Bij AZ zie ik geen perspectief meer voor hem.

27 mei 2016 om 13:56

Hij heeft wel de beste trap van de selectie. Ik hoop dat hij er snel weer bovenop komt!

27 mei 2016 om 14:10

Op die goals in het begin van het seizoen na, was daar niets van te merken. Hij kan ook voor geen meter corners nemen, dat kan Wuytens ook beter. Ben echt totaal geen fan van Jop. Ik hoop wel dat hij er snel bovenop komt, want het wordt ook voor AZ weer een lang en slopend seizoen.

28 mei 2016 om 22:12

Voor de breedte ideaal juist.

Modelprof, klaagt niet en doet het redelijk. Maar niet voor de basis.

Pech voor Jop, mist wel snelheid,geen basisspeler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren