Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw meevaller Barcelona: Ferran kan debuteren tegen Real Madrid

Laatste update:

Opnieuw goed nieuws voor Barcelona op deze maandag. De Catalaanse club meldt dat Ferran Torres ditmaal een negatieve coronatest heeft ingeleverd en daardoor alsnog afreist richting Saudi-Arabië voor de halve finale van de Supercopa. Woensdag wacht een confrontatie met Real Madrid voor een plek in de eindstrijd. Ferran testte onlangs nog positief, waardoor er in eerste instantie geen plaats was voor de miljoenenaanwinst in de selectie van trainer Xavi.

Verschillende Spaanse media verwachten dat Xavi tegen Real speeltijd zal geven aan Ferran, die voor minimaal 55 miljoen euro werd overgenomen van Manchester City. Naast de vleugelaanvaller is ook Pedri negatief getest op het coronavirus, waardoor ook de middenvelder speelminuten kan maken in de halve finale tegen De Koninklijke. De overige spelers van Barcelona reisden eerder deze maandag al af richting Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië.

Barcelona slaagde er eerder deze maandag al in om Ferran in te schrijven voor LaLiga. Dat wordt mogelijk gemaakt door Samuel Umtiti, die zijn contract met drie jaar verlengt tot medio 2026. De 28-jarige centrumverdediger gaat ermee akkoord om het salaris dat hij de komende anderhalf jaar zou opstrijken uit te smeren over zijn nieuwe contractduur: Umtiti verdient dus niets extra's met zijn verlenging.

"Deze contractverlengingsoperatie brengt geen grotere financiële verplichtingen met zich mee voor Barcelona met betrekking tot de speler", zei Barça dan ook. Door de verrassende deal met Umtiti worden de maandelijkse salarislasten van de club verlaagd. Dat in combinatie met het vertrek van Philippe Coutinho, die aan Aston Villa is verhuurd, maakt het mogelijk voor Barcelona om Ferran in te schrijven. Daarmee voldoet de club namelijk aan de strenge Financial Fair Play-regels die in Spanje gelden.

Barcelona sluit verrassende deal met Umtiti en kan nu Ferran Torres inschrijven

Dankzij de geste van de verdediger kan Barcelona Ferran laten uitkomen in competitieverband.Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ansu-Ferran-Dembele of Ansu-Memphis-Dembele.
Ik denk de eerste, we maken kans tegen Real en we gaan er voor!! #VisçaBarça

10 januari 2022 om 21:07

Lijkt me zeer sterk dat Ansu en Ferran zullen starten of überhaupt minuten zullen maken morgen.

Maar goed we zullen zien. Op papier is het een leuke aanval ja.

10 januari 2022 om 21:09

Morgen zullen ze idd niet starten en geen minuten maken, maar woensdag wel!

10 januari 2022 om 21:12

Ferran start morgen gewoon

10 januari 2022 om 21:18

@CMG- dit wordt een mooie wedstrijd hopelijk komt het goed met ansu, die traint al lang mee, laten we hopen op een mooie wedstrijd van beide teams woensdag,, succes!

10 januari 2022 om 21:18

Morgen is het dinsdag, woensdag speelt Barca tegen Madrid. Kijk de agenda maar!

10 januari 2022 om 21:23

Ik bedoel woensdag, je snapt wat ik bedoel.

10 januari 2022 om 21:42

Kan me op geen enkele manier indenken dat Ferran na 3 maanden blessureleed woensdag gaat starten.

10 januari 2022 om 21:49

Dat meld Javi Miguel, een goede vriend van Xavi die het nooit mis heeft als het om Barça gaat.

10 januari 2022 om 22:50

Wat een hoop zeg, moet er bijna om lachen. Barca maakt geen schijn van kans tegen dit Real Madrid en ook niet met jullie nieuwe aangekochte 3e spits van City.

11 januari 2022 om 08:18

Woensdag na 22:00, kijken we wie het hardst lacht

Heerlijk nieuws vandaag over barca, kan niet wachten tot de clasico, en wat een aanval hebben we wel niet iedereen is weer fit behalve pedri maar die is ook bijna terug , Vamoss barca❤️💙

10 januari 2022 om 21:07

Ik ben er van overtuigd dat we dit kunnen winnen. Het is ook belangrijk dat Araujo hopelijk kan starten.

10 januari 2022 om 21:11

@BlaugranaFCB10 dat zekers maatje, araujo is onze belangrijkste man achterin met pique, hopen dat mingueza een beetje in vorm raakt, want vorig seizoen was die prima, en pakte vini op verschillend momenten, veel kijk plezier alvast laten we hopen dat barca kan winnen, Real culers never give up❤️💙

10 januari 2022 om 21:13

Ik zou Mingueza nooit laten spelen. Het moet gewoon: Alves-Araujo-Pique-Alba zijn, geen plek voor Mingueza.

10 januari 2022 om 21:14

Mingueza lijkt wel met de dag minder te worden. Waar is de Mingueza gebleven die Mbappe opvrat in Parijs?

10 januari 2022 om 21:18

Mingueza die Mbappe opvrat in Parijs😂? Ik geloof dat je hem verwart met Junior Firpo. Mingueza werd voor rust gewisseld in Parijs.

10 januari 2022 om 21:20

@Is uashsh haha firpo vrat mbappe idd, genoot daar echt van, mingueza had ook echt momenten dat ie mbappe in zijn zak had,

10 januari 2022 om 21:22

@ViscaCatalunya dat was echt meer firpo maat, maar mingueza had op sommige momenten mbappe goed te pakken, ik mis die mingueza ook haha,

10 januari 2022 om 21:47

Firpo met zijn enige goede wedstrijd inderdaad. Mingueza was toen ook echt een stuk beter dan hij nu is.

10 januari 2022 om 21:52

Hij speelde sterk inderdaad, jammer van die gele kaart en daarna die overtreding waardoor hij naar de kant gehaald werd

Nice! Ben benieuwd hoe hij het zal doen bij Barcelona.

Was bij Valencia een topper en ook bij La Roja doet hij het goed. Bij City niet echt gevolgd.

Denk niet dat hij veel minuten zal maken, ondanks hij een topspeler is, was hij imo niet de speler die Barcelona nodig acht. Al scoort Barcelona morgen 2 keer en staan ze 2-0 voor, hoe groot is de kans dat zij de 0 houden? Zeer klein. Had beter je defensie eerst versterkt.

10 januari 2022 om 21:11

Ik denk toch wel dat we juist een aanvaller nodig hadden. Iedereen weet dat onze defensie bagger is, maar in de zomer zijn er een aantal gratis verdedigers verkrijgbaar zoals Azpilicueta en Christensen. En kijk ook even naar de statistieken. Ik geloof dat wij het team zijn die dit seizoen de meeste kansen hebben gecreëerd in La Liga, maar tegelijkertijd zijn we ook het team die de meeste kansen mist. Met Ferran heb je een aanvaller die letterlijk alles kan.

10 januari 2022 om 21:13

Veel goals tegen komen ook uit corners. Dat is ook deels een kwestie van organisatie.

10 januari 2022 om 21:16

Tja dan moet je nu elke wedstrijd met 2/3 goals verschil winnen, want de verdediging is en blijft kwetsbaar.

Ik snap je punt hoor. Maar scoringsvermogen had je vast enig bijgekregen wanneer Fati terug was gekomen, zoals nu bijvoorbeeld.

En ook Luuk lijkt in de vorm te komen(?) Depay is ook terug.

10 januari 2022 om 21:25

Dat valt reuze mee. Barcelona heeft minder goals tegen dan de 3 teams die net boven Barcelona staan. Atlético Madrid, La Real en Betis Sevilla hebben 1 goal meer tegen gekregen. De verdediging is zwak vooral bij corners. Het scoren van goals is alleen een groter probleem. Er worden veel kansen gemist en in de CL scoorde Barcelona bijna niet.

10 januari 2022 om 21:39

Ja Visca als jij het zo bekijkt..

En Barcelona heeft net evenveel goals binnen gekregen als 14e plek Celta Vigo.. en net 1 minder goal als Osasuna die op plek 12 staan, lekker op die manier bekijken.

Corner of geen corner, elke tegenstander krijgt genoeg kansen tegen Barcelona.

10 januari 2022 om 21:49

Maar die spelen verdedigender. Die spelen niet met 3 aanvallers en een hoge lijn. Barcelona krijgt teveel goals tegen maar op basis van de gecreerde kansen moet Barcelona simpelweg meer goals maken.

10 januari 2022 om 22:15

Dat valt reuze mee zegt ie... Allejezus kerel. Voor de zoveelste keer: wie lieg je wat voor? 23 doelpunten tegen is gewoon schandalig. Het meeste tegendoelpunten in het linkerrijtje is 24 van Betis. Barca heeft er 23...

De laatste keer dat ze zo'n slecht gemiddelde hadden eindigden ze op 22 punten achterstand van Madrid op de 6e plek in 2003. Toen hadden ze overigens ook meer doelpunten dan nu 1,67/wedstrijd vs 1,55/wedstrijd nu. Heeft toen geen ruk uitgemaakt voor de klassering, gaat nu ook geen ruk uitmaken met zo'n lekke defensie.

10 januari 2022 om 22:26

Nogmaals een groter probleem is dat zoveel kansen worden gemist. Met wat meer scorend vermogen had Barcelona makkelijk derde kunnen staan. Geen team mist zoveel kansen.

Ferran Torres, Pedri en Ansu Fati mooie kwaliteitsinjectie. Hebben we lang naar uitgekeken.

Hopelijk kunnen ze een mooi resultaat boeken tegen Madrid maar ik betwijfel het. Ik denk wel als die drie fit kunnen blijven het uiteindelijk goed genoeg zou moeten zijn voor top 3 of top 4.

10 januari 2022 om 21:12

Ansu zie ik wel minuten maken. Die traint al lang mee. Ferran Torres kan lekker meetrainen met het team nu en zich gaan voorbereiden op de competitie. Die kwaliteitsinjectie is welkom. Er komen lastige wedstrijden aan in de competitie.

10 januari 2022 om 21:15

Ferran start woensdag

10 januari 2022 om 21:18

Blijkbaar is Xavi bereid risico te nemen met Ferran Torres en Araujo. Maar we zullen het zien, hangt er ook vanaf of Ferran op tijd kan landen daar en nog kan meetrainen. Pedri trainde al langere tijd mee.

10 januari 2022 om 21:19

Zonder enig ritme? Lijkt mij eerlijk gezegd geen goed plan. Maar kom, ben benieuwd welke positie. Hopelijk staat hij tegenover Mendy.

10 januari 2022 om 21:20

Aurajo riskeren voor de Super Cup. Tja ik snap dat Xavi vol ervoor wilt gaan, maar is dat wel waard om je beste centrum verdediger te riskeren.. achja we zullen woensdag zien.

10 januari 2022 om 21:30

@cmg met alle respect ik ben enorme fan van mendy, maar hoop dat ie niet tegenover hem staat, die mendy is niet normaal goed, bijna niet te passeren

10 januari 2022 om 21:41

Ja klopt Mendy is verdedigend bijna niet te passeren. Zijn directe tegenstanders hebben het vaak enorm lastig met hem. Hij is beren sterk, conditioneel blijft hij maar gaan en hij is ook nog is snel. Voetballend is hij niet geweldig maar hij trekt zijn plan.

Maar goed we zullen zien, misschien kan Ferran verassen hé.

10 januari 2022 om 21:57

@CMG- ik vind mendy voetballend wel goed, hij is geen marcelo die soms ronaldinho achtig was, maar mendy heeft eigenlijk alles wel wat een linksback nodig heeft, hopen dat ferran kan verassen inderdaad, tot woensdag maat!

Wanneer iedereen fit is, heeft Barca toch een aardige selectie met: Fati, Ferran, Dembele, Pedri, Gavi en Busquets. Daarmee moeten ze wel top 4 kunnen halen zou je zeggen. Ben wel benieuw naar woensdag hoe Barca voor de dag komt onder Xavi. Eigenlijk hoop ik dat Ancelotti lekker een B team opstelt: Lunin, Vazquez, Vallejo, Nacho, Marcelo, Camavinga, Valverde, Isco, Rodrygo, Jovic en Hazard. Lekker veel spelers rust geven en de andere jongens wat vertrouwen. Mocht je doorgaan is het mooi meegenomen. Lig je eruit, jammer maar focus weer op La Liga en de Copa.

10 januari 2022 om 21:23

Waarom?!

Je kan letterlijk je aartsrivaal eruit tikken, mentaal nog is een klop geven. De treble winnen is ook mogelijk.

Waarom zou Ancelotti voor een b-ploeg gaan? Zie ik totaal niet in. Dit is misschien geen hoofdprijs maar elke match tegen Barcelona is enorm belangrijk.

Trouwens wanneer Barcelona wint en doorstoot is de kans groot dat ze met deze prijs vandoor gaan, ik gun ze met alle respect, geen enkel trofee.

Vol ervoor gaan en maak het zo hard als mogelijk, als je kan maak er een walk-over van. Een jantje en niets minder.

10 januari 2022 om 21:34

Real gaat geen Treble winnen. Ze weten niet hoe dat moet. 0,0 ervaring daarmee. Voor advies daaromtrent moeten ze bij Bayern en Barca zijn. Nu is eindelijk sinds 2008 weer de kans dat Real een keer met 3 goals verschil kan winnen van Barca idd. Is ze al 14 jaar niet gelukt om met meer dan 2 goals verschil van ons te winnen. Nu is de ideale mogelijkheid, ben benieuwd. Zet hem op tijger.

10 januari 2022 om 21:47

Voor alles een eerste keer hé, wij doen in ieder geval mee voor alle prijzen. We zullen zeker bij Bayern om advies gaan vragen, ik denk langs Barcelona gaan niet zo slim is, Europa League deelnemers zijn niet meer relevant tegenwoordig.

Trouwens, hoelang heeft Barcelona al geen El Clasico gewonnen? Lekker belangrijk hé met hoeveel doelpunten je wint? Zo een twitter-held steekt opeens niet meer 5 vingers in de lucht.

Hij zou beter aantal vingers in de lucht steken hoeveel punten ze achter de leider staan. Excuseer hij zal handen te kort komen, misschien kan Jordi Alba hem helpen.

10 januari 2022 om 21:50

Wat maakt het nou weer uit of we met 3 goals verschil moeten winnen. Wat is dat nou weer voor onzin. We hebben al 4 Clasico's achter elkaar gewonnen. Het boeit me vrij weinig hoeveel als je ze maar wint.

10 januari 2022 om 22:52

Lekker bezig Cmg!!! Dit zijn ze.

10 januari 2022 om 23:17

Als je wil weten hoe je een Treble wint kun je Barca gerust om advies vragen. Net als Bayern al 2x een Treble gepakt. En als dat is gelukt mag je weer terug komen voor advies hoe je een sextuple wint .

We hebben inderdaad lang geen clasico meer gewonnen. Doet me beetje denken aan 2009-2012 toen Barca ook niet te kloppen was in clasico’s. Verschil was alleen dat wij grote uitslagen neerzette en Real heel vaak degradeerde tot trainingsfiguranten.

10 januari 2022 om 23:36

Tja dat Barcelona was ook wel heel speciaal en 1 van de beste teams ooit in voetbal. Dat gaan jullie niet meer overtreffen dat Barcelona. Dat blijft speciaal. Een Lionel Messi gaat er maar 1x komen. Net als een Xavi en Iniesta.

10 januari 2022 om 23:51

ModricMagic,

Eens. Once in a life time team. In z’n algemeenheid gaan we zo een dominant elftal qua speltype niet meer zien vermoed ik.

10 januari 2022 om 23:56

Garrincha10.

Kijk hem hard forceren om nog terug te bouncen, keep that energy

Ach gossie leef je nog in het verleden? Die inhaalrace die Barcelona destijds heeft neergezet zal niks waard zijn. Want kijk hoe diep en ver jullie zijn weggezakt. Bereid je mentaal voor op een dominant tijdperk van Real Madrid

10 januari 2022 om 21:27

@LukaModric.10 dat gaat carlo niet doen, vooral met isco marcelo vazquez hazard die kunnen niet meer doen, die halen tempo uit de wedstrijd vooral isco, marcelo is verleden tijd, en mendy vult zijn plek goed in, als je realistisch kijkt heeft barca nog steeds een wereldselectie, tot de classico maak er een fijne avond nog van

10 januari 2022 om 21:41

Serieus? Ferran Torres is voor Barca een kwaliteitsinjectie, maar was gewoon bank zitter bij Man City. Piqué en Busquets zijn over de top, F. De Jong haal bij lange na zijn niveau niet. Pedri is een redelijk talent, maar niet zo'n groot talent als Fati. Real Madrid heeft echt wel een betere selectie hoor.

10 januari 2022 om 21:49

Waar heb jij het over? Dat torres bankzitter was kwam omdat ie jesus sterling grealish mahrez bernardo silva, die speelt hij er niet uit, pedri en fati kan je ook totaal niet met elkaar vergelijken, pedri is een middenvelder, iemand die ontzettend vee meeverdedigd en ook wel aanvalt, pedri is een wereldtalent hij heeft ook niets voor niets de golden boy award gewonnen, snap die vergelijken van jou niet

10 januari 2022 om 21:52

Hij was niet gewoon een bankzitter. Hij heeft best wat minuten gemaakt ondanks de megaselectie die ze daar hebben. Tot aan zijn blessure maakte hij veel minuten dit seizoen met name.

10 januari 2022 om 21:54

Ferran was eerste spits bij City dit seizoen tot z’n blessure.

10 januari 2022 om 21:59

@Is iahshsh niet dat ik weet want volg city niet heel veel. Maar wat guardiola al zei als een speler wilt vertrekken, mag die vertrekken

Mooi om te zien dat de hoop onder het gros van de VZ Barcelona fans toeneemt, nu er mondjesmaat wat geblesseerde spelers terugkomen. Maar tegen een zeer goed op elkaar ingespeeld Madrid zal het voornamelijk tegenhouden worden. Feit is nu eenmaal dat er teveel jeugdigheid rondloopt bij Barcelona wat op zichzelf goed is maar dat heeft nog minimaal een seizoen nodig om een geoliede voetbalmachine te worden. Van een echte Classico zal mijns inziens dan ook geen sprake zijn. Madrid zal deze pot winnen wetende dat Vinicius, Benzema en in ietswat mindere mate Asensio in zeer goede doen zijn op het moment.

Het verrast mij hoe erg Xavi dit fluttoernooitje serieus neemt zeg. Araujo willen rushen, Torres last minute nog in zijn uppie achterna laten vliegen na een negatieve test... Ik had gedacht dat de focus volledig op de competitie en top 4 zou liggen. Zou me niet verbazen als Laporta hierachter zit. Makkelijkste prijsje om binnen te halen en de fans wat voor te houden.

10 januari 2022 om 22:30

Klopt waarschijnlijk wil Xavi per sé een beker winnen ofzo. Terwijl die hele Supercopa helemaal niks meer voorstelt nu het niet tussen de bekerwinnaar en landskampioen gaat. En al helemaal in een ander land tegenwoordig. Tja 1 verkeerde beweging met die hand van Araujo en hij ligt er nog langer uit.

10 januari 2022 om 22:37

@ModricMagic

Alleen een Clasico wordt gewoon altijd met de sterkste ploegen gespeeld. Ik kan me een vriendschappelijk potje in Miami begin augustus herinneren waar ze beiden gewoon op het sterkst aantreden.

Real Madrid kan ook een B ploeg opstellen als het maar een flutprijsje is, maar dat zie ik ze niet doen? Puur om prestige en omdat het gewoon een prijs is.

10 januari 2022 om 23:34

Omdat Barcelona wel meer riskeert met het inzetten van Araujo na die operatie. Dan riskeer je gewoon dat hij langer geblesseerd raakt als hij 1 verkeerde beweging maakt. Tja wat is dan belangrijker een Supercopa of hem gebruiken in La Liga?? Pedri, Fati en Ferran Torres kunnen op zich wel.

11 januari 2022 om 09:35

@ModricMagic

Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook liever dat Araujo niet speelt hoor, die zullen we nog hard nodig hebben de komende maanden.

10 januari 2022 om 22:36

@real8madrid

Het is inderdaad een flutprijsje , maar ik denk gewoon dat als Araujo niet kan spelen dat hij gewoon niet kan spelen. Voor de rest verwacht ik ‘gewoon’ Ez Abde en Ferran op de flank met Memphis in de spits. Ferran wisselen rond het uur met Ansu Fati. Pedri gwn laten tot dit weekend of hoogstens een kwartier invallen.

11 januari 2022 om 10:47

Pedri en Torres zijn samen gaan vliegen, dus hij was niet in zijn uppie.

11 januari 2022 om 13:42

Dat klinkt al gezelliger.

Barcelona kan onderhand best een leuk team opstellen. Als ze van de zomer nog een goede centrale verdediger en een rechtsachter vinden staat er een sterk team. Vooral de voorhoede Fati, Pedri, Torres & Memphis, mits fit en in goede vorm.

11 januari 2022 om 01:59

Laten we eerst nou maar eens afwachten hoe al die spelers terug komen en kijken hoe dat samen gaat. Ik verwacht weer een zakelijke win als hoop ik dat wij extra gedreven zijn om xavi’s eerste clasico te winnen

Zolang Depay maar niet speelt zal Barcelona betere vooruitzicht hebben om te proberen te winnen.
Er zijn er meer die niet mogen spelen in dit Barcelona zoals lenglet dest luuk.
Beter af dan met.

61 opmerkingen maar niemand die er iets over te zeggen heeft dat deze wedstrijd in saudie Arabië gespeeld wordt?

Bijzonder wel. Is het omdat het NIet zo hip als Qatar is? Of zijn er nog bijkomende dingen die ik over het hoofd heb gezien ..

Ferran gaat geen potten kunnen breken morgen, te vroeg om het verschil te maken maar wel goede toevoeging voor de selectie

11 januari 2022 om 11:56

Het is toch geen geheim dat het gigantisch financieel voordeel wat met deze Spaanse Supercup gemoeid is doorslaggevend is om die paar wedstrijden in Saudi Arabië te spelen. Los van wat men ook voor overtuigingen heeft die maken dat je vanuit moreel besef het niet zou moeten willen is geld nu eenmaal allesbepalend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren