Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onverslaanbaar’ Barcelona kan tegen Valencia nieuw record vestigen

Laatste update:

Na de verrassende uitschakeling in de kwartfinales van de Champions League, moet Barcelona de draad zaterdag weer oppakken als Valencia om 16.15 uur op bezoek komt in het Camp Nou. Hoewel de ploeg van Ernesto Valverde in Europa een deuk heeft opgelopen, zijn de Catalanen in LaLiga nog altijd ongeslagen en komt het kampioenschap in zicht. Bij een goed resultaat tegen de nummer drie van de competitie, evenaart Barcelona een stokoud record.

O Barcelona is ongeslagen in zijn laatste 38 wedstrijden in LaLiga (31 keer winst, 7 keer gelijk). Wanneer er tegen Valencia niet verloren wordt, vestigt de club een nieuw record (39).

O De Catalaanse grootmacht (24 keer winst, 7 keer gelijk) kan het record evenaren voor de beste start van de competitie uit de geschiedenis van LaLiga. Real Sociedad (1979/80: 17 keer winst, 15 keer gelijk) is recordhouder wat betreft ongeslagen duels.

O Valencia heeft twee van de laatste bezoeken aan het Camp Nou omgezet in een overwinning. In vier wedstrijden kwamen de bezoekers tot zeven doelpunten.

O Valencia heeft in de laatste negen competitiewedstrijden niet verloren (8 keer winst, 1 keer gelijk). Het is de op een na langste ongeslagen serie in LaLiga dit seizoen, na Barcelona (24 keer winst, 7 keer gelijk).

O Valencia kreeg in de laatste twee uitwedstrijden in LaLiga geen doelpunt tegen. De laatste keer dat de club drie wedstrijden op rij een clean sheet behaalde, was in november 2009.

O Lionel Messi staat op 29 competitiedoelpunten dit seizoen en kan de eerste speler ooit worden die 30 doelpunten of meer scoort in zeven verschillende seizoenen.

O De Argentijn is de eerste speler die in een LaLiga-seizoen zes keer scoort uit een directe vrije trap sinds Ronaldinho (2006/07).

O Luis Suárez scoorde negen keer tegen Valencia in alle competities, waarmee de opponent van zaterdag samen met Real Betis zijn favoriete tegenstander is.

O Rodrigo Moreno heeft met zijn doelpunten meer punten gewonnen voor Valencia dan welke speler dan ook in LaLiga (16 punten met 15 doelpunten).

O Marcelino Garcia Toral heeft in zijn trainerscarrière nog nooit gewonnen van Barcelona in alle competities (4 keer gelijk, 13 keer verloren).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"de Catalaanse grootmacht (24 keer winst, 7 keer gelijk) kan het record evenaren voor de beste start van de competitie uit de geschiedenis van Laliga. Real Sociedad (1979/80: 17 keer winst, 15 keer gelijk) is recordhouder."

De start van Barca is toch hoe dan ook beter dan het record van Sociedad ongeacht het resultaat tegen Valancia?

12 april 2018 om 14:37

Ik denk dat ze zonder de eerste 32 wedstrijden te verliezen bedoelen, want qua punten is het zeker een betere start.

12 april 2018 om 15:24

Sowieso moet je niet naar punten kijken, de tijd dat Real dat record pakte kreeg je nog geen drie punten voor een overwinning.

14 april 2018 om 15:14

Dus..? Dat kun je toch gemakkelijk omrekenen?

12 april 2018 om 14:42

Qua puntenaantal inderdaad wel, maar neem aan dat het gaat om de hoeveelheid ongeslagen wedstrijden sinds de start van een seizoen. In dat geval kan Barcelona dat zondag (32 wedstrijden) evenaren.

12 april 2018 om 16:16

ze hebben het vorige match al kunnen evenaren, nu kunnen ze het verbeteren door het op 39 te brengen.

12 april 2018 om 16:28

Dat record kunnen ze inderdaad verbeteren, maar, zoals in de tekst ook aangegeven staat, kunnen ze ook het record van Sociedad evenaren door in een La Liga seizoen zo lang ongeslagen te blijven.

12 april 2018 om 20:18

Valencia gaat daar gewoon een eind aan maken zoals de vorige 3 ontmoetingen in Camp Nou 1-2 2-3 en 1-2.

13 april 2018 om 17:31

De vorige 2 ontmoetingen in Camp Nou werden beiden gewonnen door Barcelona.

Doe aub je research alvorens met onzin af te komen. Valencia won in 2016 idd. 2 maanden daarvoor in de copa gingen ze wel met 7-0 de boot in in Camp Nou. Het is wat men wil zien natuurlijk...

13 april 2018 om 18:00

Daar komt hij weer, meneer successupportje, Ik heb het over de competitie niet over de Copa Del Rey, de laatste 2x in Camp Nou (competitie) was 1-2 en 2-3.

13 april 2018 om 19:15

19 maart 2017 in La Liga: Barcelona vs Valencia 4-2. Dit was de laatste ontmoeting in de competitie in Camp Nou.

Voor de rest probeer ik zoals altijd zo weinig mogelijk woorden aan figuren zoals jij vuil te maken. Voor zover ik weet ben jij altijd degene die provoceert jegens Barcelona en Real Madrid (onlangs nog met die penalty tegen Juve) en nooit inhoudelijk reageert wat betreft Valencia. Dus waarom ik dan de successupporter ben, ontgaat me helemaal. Succes morgen, mogen de beste winnen.

14 april 2018 om 08:52

En toch krijg je het voor elkaar om te reageren, telkens maar weer.
Weet ik toch een gevoelige snaar te raken blijkbaar.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar die penalty was uiteraard geen penalty.
En voor de rest heb ik totaal geen haat richting Real Madrid, maar volgens mij zit je veel te veel achter het scherm vriend.
Succes met de wedstrijd!

12 april 2018 om 17:57

Wordt tijd dat ze wat meer focus op de CL leggen, want afgelopen 3 seizoenen geen halve finale behalen met zo een selectie is schandalig. Zelfs Juve en Atletico doen het beter. Dit was juist hun seizoen om een finale te bereiken en mooie einde te geven aan Iniesta, maar weten niet eens hoe ze tegen Roma moeten spelen.

Durf al te wedden dat de mentale shock bij de spelers ook invloed zal hebben tegen Valencia. Zal me niks verbazen als we 2-1 verliezen.

12 april 2018 om 18:44

Moet heel eerlijk zeggen dat ik de selectie van Barca niet zo heel indrukwekkend vind. Messi, Ter Stegen, Suarez, Coutinho en Umtiti zijn wel echt van wereld top, maar vind niet dat de hele selectie zo goed is. Man City, PSG, Bayern en Real hebben naar mijn mening een betere selectie en er zijn ook teams die dicht tegen het niveau van Barca aanzitten, Vind het niet gek dat ze de laatste tijd minder ver komen in CL. In de competitie presteren ze wel erg goed. Ze hebben natuurlijk wel Dembele en Semedo. Dat worden denk ik wel wereldtoppers denk ik.

12 april 2018 om 18:55

Ben het met je eens dat ze meer grotere spelers nodig hebben. Maar je vergeet Busquets, na Messi de grootste ster van Barca. Het is dat Messi zo goed is anders hadden waren ze veel eerder in de probelemen gekomen. Hoop dat Messi in de zomer heel boos wordt en eist dat er 3 wereldtoppers bijkomen. Rechtsback en middenvelder.

12 april 2018 om 19:14

Ja klopt was Busquets vergeten. Aankopen zijn inderdaad wel nodig. Hoop niet dat Barca na het stoppen van Messi in elkaar valt. Dan moeten ze de komende jaren goede aankopen doen. Dat zou moeten lukken omdat er weinig voetballers zijn die niet voor Barca willen spelen.

12 april 2018 om 19:45

Denk dat ze bij Barca juist weer even wakker geschud zijn heb er alle vertrouwen in dat we zaterdag gewoon winnen

12 april 2018 om 19:50

Barca moet naar mijn mening vol voor Eriksen gaan , liever 100 miljoen voor hem dan voor Griezmann die we totaal niet nodig hebben ben alleen bang dat Eriksen meer gaat kosten dan 100 miljoen

12 april 2018 om 22:03

Ik ben niet akkoord dat er weer een aantal wereldtoppers moeten bijkomen. De spelers hebben we, maar het systeem doet soms pijn aan de ogen. Ik ben altijd positief gebleven dit seizoen, maar de terugmatch tegen Roma is hard aangekomen hier. Het ligt aan taktische keuzes.

13 april 2018 om 09:59

Ben het helemaal met je eens. Buiten Messi en Iniesta vind ik dat er weinig tot geen spelers zijn die iets uit het niets kunnen forceren. Voorheen had je Neymar nog maar met de speelstijl van Valverde ben je te afhankelijk van een Messi. Hopelijk krijgt wordt Dembele snel een vaste kracht en halen ze er nog iemand bij als Eriksen.

13 april 2018 om 17:33

Eriksen en griezmann (vind suarez te inconsistent) erbij en dan heb ik er het volle vertrouwen in dat we volgend jaar weer eens de champions league winnen

14 april 2018 om 15:46

Selectie van Barcelona is zeer slecht. Het is een wonder dat ze hoog staan in de competitie (bedankt Real Madrid). Maar Real Madrids spelers zijn nog slechter dan Barcelona dit competitie jaar. Zidane weet veel meer wat hij doet met zijn team maar hij heeft geen uithoudingsvermogen, vandaar dat hij zich maar op een competitie kon richten om daar success te behalen. De trainer is uitgeput. Maar ik denk dat ze hem niet ontslaan bij Madrid. Ze halen bijna niets binnen de laatste 10 jaar. Met Zidane kunnen ze ten minste nog profiteren van Barcelona's misstappen in de Champions League. Real Madrid zal hem laten gaan als Barcelona normaal zal gaan spelen, wat nog wel een tijdje zal duren als je kijkt naar het bestuur van de Catalaanse club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren