Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ontslagen via een sms'je! Helemaal geweldig voor deze arrogante man'

Laatste update:

Paul Ince is niet langer de manager van Blackpool. De voormalig international werd dinsdag op straat gezet, omdat de clubleiding van mening is dat er ingegrepen moest worden na de belabberde resultaten van de club. Opvallend: Ince kreeg een sms'je waarin stond dat hij ontslagen is. Net goed, vindt voormalig Blackpool-verdediger Ian Evatt, die op Instagram uithaalt naar Ince.

/

De inmiddels 32-jarige Evatt raakte vorig seizoen zijn basisplaats bij Blackpool kwijt en speelt momenteel voor Chesterfield. "Helemaal geweldig dat deze arrogante man en grap van een manager is ontslagen", schrijft Evatt. "Ontslagen via een sms'je! Ik ben blij dat het bestuur hem net zoveel respect heeft getoond als dat hij bij mij heeft gedaan. #gerechtigheid."

Karl Oyston, de voorzitter van Blackpool, heeft het opvallende bericht dat Ince is ontslagen via een sms'je bevestigd: "Na een meeting op zondag had ik hem al verteld dat er iets moest veranderen", zegt Oyston. "Vervolgens ging Paul naar een trainerscursus en ik kon hem niet meer te pakken krijgen. Daarom hebben we in een sms laten weten dat we hebben besloten om de samenwerking te beëindigen en dat hij uiteraard nog een schriftelijke uitleg krijgt."

Ince was sinds februari 2013 de hoofdtrainer van Blackpool, dat op het moment veertiende staat in de Championship. De zoon van de ontslagen coach, Thomas Ince, is het grootste talent van de club: hij heeft een aflopend contract en gaat in de zomer sowieso weg, maar wellicht maakt hij deze maand nog een transfer. Diverse clubs uit de Premier League en AS Monaco schijnen interesse te hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is gewoon belachelijk. Iemand ontslaan doe je normaal gezien in person, of ten minste als je een beetje fatsoen hebt.

22 januari 2014 om 14:14

Fatsoen en de voetbalwereld zijn allang uit elkaar gegaan en zijn nu allebei getrouwd met corruptie.

22 januari 2014 om 14:19

Inderdaad. Wat een achterlijk en onbeschoft zooitje daar. Ziekmelden per sms is al belachelijk, maar een ontslag?

22 januari 2014 om 14:58

This is england...

22 januari 2014 om 15:31

Nee AZ, dan bel je hem op...zoals het hoort en niet een simpel Sms'je.

22 januari 2014 om 16:30

In Engeland staat fatsoen juist heel hoog in het vaandel. Dat maakt het enkel vreemder.

Je ziek melden doe je ook niet per sms maar je belt gewoon naar je werk.

22 januari 2014 om 20:26

Dit meen je niet.jij sms't dus als je ziek bent.dat doe je dan ook maar 1x.

22 januari 2014 om 16:14

Als het een kl**tzak is zie ik het probleem niet zo.

22 januari 2014 om 16:44

Toont niet van respect naar een man die niets meer dan zijn best heeft gedaan lijkt me. Leuke profielfoto trouwens haha.

Via een smsje? Dat is toch niet serieus te nemen man. Dingen als ontslag moeten face-to-face gebeuren. Ga je straks ook nog via sms trouwen ofzo...

"sms1: Neem jij (naam) als je wettelijke echtgenoot?"
"sms2: Ja"

22 januari 2014 om 14:19

U mag nu de bruid kussen.

Sms1: (k)
Sms2: (K)

22 januari 2014 om 14:42

Haha Gooner4eva/majestics ik ga helemaal stuk om dat trouwen per sms
leukste comments die ik heb gelezen vandaag op vz
.

Maar idd .. echt absurd om iemand op deze manier te ontslaan.
Vraag me af of Ince hier wat van zal zeggen.

22 januari 2014 om 15:34

Haha inderdaad, dat is de toekomst

Ongelofelijk eigenlijk. Een brief richting het huis van hem zou nog eervoller zijn dan dit. Aan de andere kant ook vreemd dat hij niet te bereiken is.

22 januari 2014 om 17:28

Jij bent toch ook wel eens niet te bereiken? Als hij vandaag niet meer te bereiken is zeg je het de dag erna.. Hij is toch elke dag bij de club.

Wat triest. Je zal maar sponsor zijn van deze club, waar er op zn manier met mensen omgegaan wordt.

22 januari 2014 om 15:06

De sponsor van Blackpool is Wonga, die kunnen er ook wat van.

Volkomen terecht.
Wat een dramatische trainer is dit!

22 januari 2014 om 14:35

Terecht oke
Maar per sms is asociaal en getuigt van weinig ruggegraat

Hahaha,

Ik zie de uitleg al in die Brief.

Alle resultaten van de wedstrijden onder elkaar en als laatste zin.

Do we need to say more????

You're Fired!

Jezus, wat een speler. Misschien deed die manager het wel verkeerd, maar dit soort uitspraken kan echt niet. Je moet respect voor iedereen hebben in het voetbal.

22 januari 2014 om 14:15

Nou, voor tuig als Blatter en Platini hoef je geen respect te hebben hoor, evenals sommige spelers. Maar verder heb je gelijk.

22 januari 2014 om 14:21

Haha, oke, je hebt gelijk.

22 januari 2014 om 15:33

Inderdaad, maar zo heb je er meer die naar andere wijzen als de oorzaak van hun falen.

22 januari 2014 om 15:36

Nou, kan me indenken dat als Paul Ince er daadwerkelijk op een schandalige manier (jaren een belangrijke speler geweest, ook toen ze in de Premier League speelden en nu ineens van een basisplek naar onnodig) voor verantwoordelijk is dat Evatt naar een andere club is gemoeten, dat hij daadwerkelijk weinig respect meer voor hem heeft.

Verder lijkt het me duidelijk dat de manier van voetbal (erger dan Stoke) van Blackpool niet meer normaal is. Ze krijgen echt heel veel kaarten dit seizoen en hopelijk gaat een volgende manager wel beter voetbal spelen.

22 januari 2014 om 18:23

Natuurlijk zal hij geen respect meer hebben, maar hij kan en moet zich wel inhouden met zijn uitspraken.

En over de club zelf, ik ken ze alleen van naam en logo, maar verder niet, dus ik geloof je wel, maar ik heb het dan niet over de kwaliteiten van de heer Ince, maar over de uitspraken van zijn ex-verdediger.

22 januari 2014 om 19:06

Ja, wat is inhouden. Dit is waarschijnlijk de eerste reactie van hem en misschien zou ie hem nog wel ergere dingen toewijzen, maar zegt ie dit gelukkig niet. Vaak wordt vergeten dat voetballers ook gewoon mensen zijn die gekwetst kunnen worden en dat elke voetballer anders op bepaalde situaties reageert. Ik vraag me af wanneer je de hele zaak weet (weet ik zelf ook niet) of je dan hetzelfde of iets anders had gedaan. Dat is moeilijk in te schatten van achter een scherm en daarom vind ik het moeilijk om te zeggen dat Evatt te ver is gegaan, dat is namelijk zo simpel.

Jammer dat iemand als Paul Ince nu op deze manier in het nieuws komt. Uitgelachen door een ex speler die nooit het niveau van Ince kan evenaren. en dan ook nog ontslagen worden via een Sms? respectloos. als ik zoonlief was zou ik meteen weg gaan bij deze club

Ten eerste vind ik de club zo wie zo verkeerd, men had hem ook kunnen bellen ipv een smsje, ontslaan doe je persoonlijker, niet zo.
Ten tweede die speler moet niet jammeren, als hij in de ogen van de trainer niet goed genoeg is, moet hij zich terug knokken en de trainer in ongelijk stellen, ipv deze onrespectloze reactie.

22 januari 2014 om 14:37

Er staat toch vrij duidelijk dat hij hem niet meer te pakken kreeg en hij daarom dus een SMS heeft gestuurd. Overigens is ontslaan via sms of telefoon beide net zo zwak, zoiets doe je gewoon op de man af, om vervolgens na een goede hand goed uit elkaar te gaan.

Over dat de speler jammert.. Ja, het is zeer kinderlijk dat hij deze man nu half aan het uitlachen is omdat hij is ontslagen via de Sms, maar laten we geen voorbarige conclusies trekken. Ik weet niet hoe Evatt het deed bij Blackpool, maar voor hetzelfde geld had hij een conflict met Ince en werd hij daarom niet opgesteld. Een soort El Hamdaoui en Frank de Boer verhaal, alleen zou dit keer niet de trainer (ince) maar de speler (evatt) gelijk hebben. Je weet niet wat er gebeurd is .. Kinderlijke reactie is het zeker, maar ik heb persoonlijk een vermoeden dat er meer aan de hand is als een volwassen man op deze manier reageert..

22 januari 2014 om 14:53

kan kloppen, dat het een mehke - de boer item was tussen die twee, dat weten we niet, maar ik blijf het belachelijk vinden, ze hadden kunnen bellen en er in spreken dat hij terug moet bellen of naar het kantoor komen.

22 januari 2014 om 15:35

Die cursus duurde toch geen dagen?
Als hij eerst zei dat er iets moest veranderen... zeg dan meteen dat hij op kantoor moet komen inzake evaluatie van de prestatie's etc.
''er moet iets veranderen'' naar een manager sturen kan ook klinken als; zet er een andere speler neer, andere speelstijl en ga zo maar door.

Denk dat deze speler ook ontslagen wordt

22 januari 2014 om 15:11

Deze speler speelt al niet meer voor Blackpool, maar voor Chesterfield.
Ik denk niet dat de mensen van Chesterfield uit de League 1 zich erg druk maken over wat een speler zegt op Twitter op een ex-werkgever uit de Championship...

Via een smsje, wat een rare vogel ben je dan als voorzitter.

Paul Ince was als speler toch een legende? Ik volg Blackpool verder niet, maar vreemd dat hij zo wordt uitgekotst door iedereen daar.

Ik dacht toch dat er iets bestond dat voicemail heet.
Hierin had je hem kunnen vragen even terug te bellen.
Zou wel een stuk beter geweest zijn.
Of even naar zijn huis rijden of wachten tot die terug zou zijn van de cursus.

Pijnlijk voor Ince. Lijkt de laatste tijd wel een gewoonte te worden bij Britse clubs. Gus Poyet werd eerder ontslagen door Brighton & Hove Albion toen hij in een BBC-studio zat...

Wat een trieste speler zeg. Basisplaats kwijtgeraakt, wordt daarna verhuurd en als de trainer weg moet zo snel mogelijk op social media gaan zetten hoe erg je hem wel niet vindt. Zielig jankbal.
Ook al krijg je hem niet te pakken omdat hij in een cursus zit, dan wacht je toch gewoon en bel je hem erna op, via sms kan gewoon echt niet. Doe dan op zijn minst een voicebericht via app

Vond Blackpool altijd een mooie club.. zeker door hun beleid met max 10k per week.

Maar dit brengt mijn sympathie toch wel behoorlijk naar beneden

Ronduit respectloos. De fifa of anders de belangenvereniging voor trainers moet hier keihard tegen opreden. Ze zeggen wel eens dat een trainer een passant en een wegwerpartikel is, maar dit mag en kan nooit een trend of gewoonte worden.

Die Karl Oyston kan ook niemand meer serieus nemen. Wat een vent moet dat wel niet zijn. Heeft duidelijk geen kaas gegeten van hoe je met mensen om moet gaan. Kan me dan ook niet voorstellen dat hij deze club ooit naar een hoger niveau weet te tillen.

Ach, hij krijgt zijn ontslag te horen via een sms. Natuurlijk respectloos, maar er zijn ergere momenten wanneer een trainer te horen krijgt dat hij is ontslagen. Bijvoorbeeld Fatih Terim die onlangs werd ontslagen bij Galatasaray. Hij kreeg na de training te lezen dat hij werd ontslagen toen hij de tv aan deed.

Vooral omdat we nu in een periode leven waar bestuurders zonder verstand van voetbal de scepter zwaaien, is er gewoon geen respect meer voor mensen die hun leven aan voetbal hebben gegeven. Het draait allemaal om geld en gezag, wat ze zogenaamd professionalisme noemen.

'hey Paul, alles goed op trainerscursus?'

ps: you're fired....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren