Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mooi: Ten Hag geeft analist die vond dat hij ‘gebrek aan respect' had fles wijn

Laatste update:

Erik ten Hag heeft donderdagavond vrienden gemaakt bij Sky Sports. Voorafgaand aan het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion meldde de manager van Manchester United zich bij de analisten met een fles wijn voor Paul Ince. Dat had alles te maken met een voorval eind januari, toen the Red Devils het in de FA Cup opnamen tegen Reading, waar Ince toen nog manager was.

Man United won dat duel met 3-1. Ince had na dat duel graag een glas wijn gedronken met Ten Hag. Volgens de huidig Sky Sports-analist is het namelijk in Engeland gebruikelijk om na een wedstrijd nog iets te drinken met de manager van de tegenstander. “Het stelde me teleur dat niemand van de United-staf me vroeg om een glas wijn met ze te drinken”, zei Ince destijds. “Het is een gebrek aan respect. Het maakt niet uit wie de tegenstander is, of je wint, gelijkspeelt, of verliest, je nodigt de ander uit om wat te drinken. Of het nu wijn of thee is, dat maakt niet uit. Maar niemand van hun staf deed dat, dus dat was teleurstellend.”

Ten Hag was die woorden van Ince, die in april werd ontslagen door Reading, blijkbaar niet vergeten en overhandigde hem donderdag een fles wijn. “Ik was hem deze verschuldigd”, lichtte Ten Hag toe. Daarop reageerde Ince. “Die drinken we samen op als je de FA Cup-finale hebt gewonnen!” Die finale staat op de planning voor 3 juni, als Manchester City de tegenstander is.

Maar eerst neemt Ten Hag het donderdagavond dus op tegen Brighton, de nummer acht van de Premier League. Beide teams troffen elkaar dit seizoen al twee keer eerder: op de eerste speeldag van de competitie (1-2 Brighton) en in de halve finale van de FA Cup. Dat laatste duel won Man United: nadat er in 120 minuten niet werd gescoord, namen the Mancunians de penalty’s beter: 6-7.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie actie van Ten Hag. Maakt die zijn fout toch weer mee goed, voor zover het een fout was, en zal Ince weer waardering voor hem kunnen opbrengen. Kweekt die toch weer goodwill mee. Slimme gast die Erik.

Is het echt gebruikelijk in Engeland om met de manager van de tegenstander wat te drinken? Kan me niet voorstellen dat dat echt zo veel gebeurt.

4 mei 2023 om 21:43

Ince heeft jaren voor United gespeeld en meerdere prijzen gewonnen. Vandaar dat hij destijds de verwachting had dat er hem wat aangeboden zou worden.

4 mei 2023 om 21:53

Dat deed Ferguson toch?

5 mei 2023 om 08:58

Een speler wint toch ook? Niet alleen de manager.

4 mei 2023 om 22:06

@cuco10 ik juist wel. Niks mooier dan met een vakgenoot na de wedstrijd nog even napraten over tactiek en zo.
Die sneue vijandigheid moet er eens uit bij deze primitieve sport. Tijdens de wedstrijd is het vol gas, daarna kun je prima met zn allen wat drinken. Ik heb dankzij de sport vrienden en goede kennissen in heel Nederland, bij voetbal is het veel vaker hulie tegen zullie, echt zonde. T leven is veel mooier als je samen een pilsje doet

4 mei 2023 om 22:15

Nederland79. Tja lijkt mij toch juist dat je de coach nadien toch niet wijzer wil maken dan dat die al is? Je hebt ook nog een return elk seizoen

4 mei 2023 om 22:39

Je kunt ook over voetbal en tactiek lullen zonder je geheimen prijs te geven

4 mei 2023 om 22:45

Dat is de gewoonte ja, je nodigt iemand in ieder geval uit om een glaasje te doen. In de praktijk zal het vast niet vaak gebeuren, zeker als bepaalde managers onderling niet zo lekker met elkaar overweg kunnen.

5 mei 2023 om 08:26

Als een ex trainer zegt dat het een gewoonte is, waarom zou het niet zo zijn? Die verzint dat toch niet zomaar lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren