Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontevreden Van der Wiel erkent: ‘Ik heb niets speciaals met hem’

Laatste update:

Gregory van der Wiel lijkt bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Paris Saint-Germain. Zijn gebrek aan speeltijd en de afstandelijke houding van trainer Laurent Blanc maken een langer verblijf onrealistisch. Het contract van de verdediger met de Parijse club loopt over ruim twee maanden af. “Het seizoen loopt op z'n einde en ik heb niets meer van de club gehoord.”

/

“Ik ben niet tevreden”, erkende Van der Wiel in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De ene week zit ik op de tribune, de andere week speel ik in de kwartfinale van de Champions League. Dat is hoe het gaat.” Van der Wiel laat in zijn wedstrijden altijd een goede indruk achter. “Blijkbaar is het telkens niet goed genoeg”, verzuchtte de ex-speler van Ajax.

“Ik heb niets speciaals met hem. Ik wil spelen. Het is aan hem of hij me opstelt. Dat doet hij de ene keer wel, de andere keer niet.” Het lijkt Van der Wiel sterk dat hij ook komend seizoen op de loonlijst van PSG staat. Over zijn toekomst wil hij nog niet praten. “Ik zie wel wat er op me afkomt. Ik kan op het moment even aan niets anders denken dan aan de uitschakeling”, zo benadrukte Van der Wiel na de Champions League-eliminatie door Manchester City.

Waar denk jij dat Gregory van der Wiel komend seizoen speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er iemand toch geen goede indruk achter liet gisteren was hij het wel

13 april 2016 om 07:47

Zlatan was ook niet best hoor

13 april 2016 om 07:51

Nou daar waren er veel meer van. Zoals Rabiot. Man man man wat een laksheid bij de jongen. Zoveel balverlies. Greg blonk ook niet uit verder. Waardeloze voorzetten. Was hij nu wingback? Hij is geen een keer doorgebroken op rechts, dat lukt kennelijk alleen tegen matige ploegen.

13 april 2016 om 07:55

Wat een onzin. Hij kwam zeker een paar keer door op rechts, de voorzetten waren helaas matig waar ze normaal gesproken een stuk scherper zijn. Verder heeft hij verdedigend gewoon een goede pot gespeeld.

13 april 2016 om 08:02

Zlatan was echt heel erg slecht, lijkt het ook alleen maar te kunnen tegen kleine ploegjes in frankrijk

13 april 2016 om 10:06

Zlatan heeft het traditioneel moeilijk tegen een Engelse club. Daarom moet hij ook helemaal niet naar de BPL gaan. Vond Di Maria ook weer onthutsend zwak! Beter dan vorige week, maar snap niet dat ze zo tevreden met m zijn.....
v de Wiel speelde niet eens zo heel slecht. Het was niet alsof hij, in tegenstelling tot Aurier en Rabiot, bijna elke bal inleverde. Was het spectaculair of verrassend wat hij deed? Absoluut niet, maar gewoon zeer degelijk. Is ook wel eens anders geweest met Greg.

13 april 2016 om 10:19

Ik heb een tijdje (in de tweede helft) puur op vd Wiel gelet. Ik snapte echt niet wat hij aan het doen was. Verdedigend liep hij wat heen en weer en pakte soms gewoon geen man op.
Opbouwend/cerdedigend: Hij bood zich vaak niet aan terwijl hij zo goed als vrij stond. Stond vaak gesloten, het leek dan of hij gewoon de bal niet wilde. Werd ook met enige regelmaat overgeslagen als het wel kon. Hij kwam inderdaad een paar door op rechts. Gaf dan een voorzet om te huilen. Ik herinner me er 1 die hoog over de 16 heen vloog en nog net werd binnengehouden aan de andere kant. 1 actie was goed. Welke met een lage voorzet niet ingelopen kon worden.
Het is wel vreemd natuurlijk dat je de ene week op de tribune zit en de week daarna tijdens een belangrijke wedstrijd ineens in de basis staat. Wellicht was hij goed bezig op de training. Ik vind het vooral apart dat er blijkbaar niet gecommuniceerd wordt tussen mensen die elkaar dagelijks zien.

13 april 2016 om 11:36

Ik zat ook op hem te letten en het viel me vooral op dat hij echt maar een beetje doelloos rondrende. Ook zag je hem paar keer qua houding zien aanzetten tot een sprint om terug te verdedigen, maar dat ging echt zo ongelooflijk traag.

13 april 2016 om 12:26

Heeft een paar keer de achterlijn gehaald alleen voorzetten waren matig. Psg had het net niet ze grossierden in de fouten ondermeer aurier en rabiot. Ze zeggen altijd dat stoke, sunderland houthakkers zijn maar city kan er ook wat van zeg. Die fernando en fernandinho komen vaak goed weg ondanks de vele overtredingen die ze maken (in het algemeen).

13 april 2016 om 13:00

Sjurm, dat had ik dus ook. Het leek gewoon alsof hij op zondagmorgen om 9 uur 's morgens uit bij FC Balophetdak 7 moest spelen terwijl hij de dag hiervoor een goed feestje heeft gehad. (beetje overdreven uiteraard).
Ik vond het er echt op lijken dat hij gewoon geen zin had en ook dat veel teamgenoten geen zin hadden in hem.

13 april 2016 om 13:01

Zozo, zelf nooit een balletje getrapt zie ik. Die rabiot is een ontzettend groot talent, en die laksheid waar jij het overhebt is zijn sterkste punt. Zelden een jonge speler met zoveel rust gezien aan de bal, altijd aanspeelbaar en in beweging. Dat hij er zo nu en dan een beetje ongelukkig uitzag was volledig aan zijn overgewaardeerde teamgenoten te danken, of ze spelen hem slecht in of ze lopen niet of slecht vrij. Vd wiel ook prima gespeeld, zeker als je zijn positie binnen het team hier ook nog in meeneemt. Die aurier is overigens wel echt een verschrikking, die stond vandaag nog bij mij op de transferlijst.

13 april 2016 om 19:21

Vooral geen stapje te veel zetten bij de omschakeling hoor Rabiot! Wat een sterk punt....

13 april 2016 om 07:58

Ik vond sws Cavani, Ibra, Di Maria, Aurier slechter gisteren. Van der Wiel krijgt denk ik nog wel een leuke club in de subtop van Europa.

13 april 2016 om 10:16

Ik wou net zeggen. Di Maria kan in Frankrijk aardig voetballen, tegen mindere tegenstanders. Moet hij weer een keer tegen een echte mannelijke Engelse ploeg, verstopt hij zich... Ik heb hem echt geen 1 keer de ruimte in zien lopen.

13 april 2016 om 08:01

Wat kunnen mensen haten zeg! Hij heeft gisteren een prima pot gespeeld. Dat hij niet uitblonk oke, maar dat gaat moeilijk als RB in een slecht spelend team.

13 april 2016 om 08:13

He? Heb je goed gekeken? Van der Wiel speelde niet zijn beste wedstrijd, maar je doet nu net alsof hij de slechtste van het veld was. Aurier en Rabiot bakten er helemaal niks van. Eigenlijk speelde alleen Thiago goed aan de kant van PSG, wat een beest is dat toch.

13 april 2016 om 13:10

Ik heb zeker gekeken. Ik schakelde pas de tweede helft in en heb hier een groot deel speciaal op van der Wiel gelet. Dus ook als de bal in bezit is van een ander, gewoon heel de tijd kijken naar wat van der Wiel doet. (waarom? Omdat ik vroeger altijd fan van hem was en eens wilde kijken hoe een van de weinige Nederlanders het doet op dit niveau).
Wat hierbij heel erg opviel was dat de beste jongen terwijl hij rechtsback is vaak naar het centrum trok (verdedigend) en hier gewoon een beetje bleef hangen. Niemand dekken, gewoon een beetje daar staan. Hierdoor moesten middenvelders extra mee terugzakken, wat de counterkansen wegneemt.
Bij balbezit staat hij altijd langs de lijn, maar in erg veel gevallen bied hij zich niet aan. Hij staat meestal gesloten en komt pas in actie als iemand naar hem speelt. Hij heeft een paar (3 stuks) acties gemaakt in 45 minuten, warvaan er 2 dramatisch mislukte middels een amateuristische voorzet, waarvan er 1 gewoon hoog over de 16 ging en bijna aan de andere kant uitging. Hij leek gewoon zeer ongemotiveerd.

13 april 2016 om 08:14

Dan raad ik je aan de wedstrijd terug te kijken, want die Aurier bakte er werkelijk helemaal niks van. Vrijwel iedere gevaarlijk moment van City werd door een fout van Aurier ingeluid. Vond Van der Wiel prima spelen, jammer dat z'n voorzetten matig waren.

13 april 2016 om 08:58

Onzin Neymar, hij speelde goed, maakte verdedigend geen fouten en kwam er een paar keer goed door, alleen de voorzet had beter gekund

13 april 2016 om 09:31

Hij speelde inderdaad niet onaardig. Voorzetten waren btw wel gewoon zeer slecht

Een goede indruk?? Nou sorry hoor maar hij speelde gister weer als vanouds slecht. Als ik hem was zou ik een stapje terug doen in de zomer en in Italie gaan rond kijken. Clubs als Napoli of Lazio zijn meer van zijn niveau want PSG is toch echt te hoog gegrepen voor hem.

13 april 2016 om 07:51

Wie van de sleutelspelers heeft dan wel een goede indruk achtergelaten?

13 april 2016 om 07:59

Thiago Silva, echt een wereld verdediger!

13 april 2016 om 08:01

Hij heeft een goede periode gehad bij PSG. Maar als je niet lekker in je vel zit en weinig speelt. De trainer niet eens naar je omkijkt dan snap ik wel dat hij zo matig speelde gister. En de rest van het team was niet veel beter.

13 april 2016 om 08:52

Ja absoluut maar hij moet ook weten dat dit de wedstrijden zijn waar je jezelf weer op de kaart kan zetten. Niet dat ik verwacht van Gregory dat hij de sterren van de hemel speelt maar dit was wel erg slecht.

13 april 2016 om 08:17

Wat een onzin. Speelde gister gewoon een voldoende, een zesje. Prima verder. Hoort ook gewoon bij Oranje in plaats van leden als Karsdorp en Janmaat.

13 april 2016 om 08:39

Nou hij was aanvallend niet best. Voorzetten waren dramatisch. Nl elftal betwijfel ik. Dan vind ik tete beter

13 april 2016 om 08:58

Over het algemeen worden er bij het NL elftal voor iedere positie 2 man geselecteerd. Dus kunnen vd Wiel en Tete best samen geselecteerd worden. Janmaat en Karsdorp zijn absoluut niet beter.

13 april 2016 om 12:18

Denk dat het wel gunstig is om hem nu te selecteren. Spelen voor je land zou je toch moeten inspireren om alles eruit te halen. Nadeel van NL is, dat ze allemaal denken dat ze vedette zijn.

13 april 2016 om 09:00

Waar heb je het over? Van der Wiel speelt bij een topclub in Europa en wordt vaak opgesteld vanwege zijn meerwaarde als aanvallende back. Dat doet hij gewoon heel goed. Gisteren waren zijn voorzetten minder goed, maar overall kan hij het niveau aan.

Hij zorgde zeker voor dreiging. Prima wedstrijd.

13 april 2016 om 08:12

Hij kwam een paar keer goed op aan de zijkant maar (bijna) alle voorzetten waren matig tot slecht.

13 april 2016 om 08:28

Een voorzet geven is soms ook een kwestie van geluk, zeker als je op volle snelheid zit, niet recht voor de bal staat en er een verdediger in je nek hijgt.

13 april 2016 om 10:39

Lijkt me meer een kwestie van kwaliteit en vorm van een speler.
vd Wiel gaf voorheen vaak uitstekende voorzetten; Hard en laag tussen de 5 en 11 meter. Gisteren enkele keren ruim over iedereen heen, tegen de verdediger op, of richting de keeper.

Best kwalijk, zoveel geld en dan geen fatsoenlijke rechtsback.

Voor volgend jaar misschien Dani Alves oppikken

Met zijn transfervrije status komt er straks een mooie club voor m langs, dat kan niet anders.

Ik zou hem weleens in Engeland willen zien. Ben benieuwd of hij daar met zijn aanvallende rushes bestand is tegen het fysiek aldaar.

13 april 2016 om 10:08

Als Koeman zijnde, zal je een poging wagen bij m?
Ik zal het eerlijk gezegd wel doen. Koeman is iemand die veel praat en Greg lijkt dat nodig te hebben en is daarnaast veeleisend. Als hij t daar ook niet gaat redden, dan vrees ik dat zn carriere als een nachtkaars uit gaat.

Hoe van der wiel speelt, lijkt het alsof hij zich altijd spaart. Hij gaat nooit de volle honderd procent ergens voor. Veel in wandeltempo, nooit echt kordaat ingrijpen. Jammer, ik was bij ajax in ziin begintijd echt fan van hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren