Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Onleesbare' Messi 'van een ander niveau': 'Ik móét zijn shirt dan hebben'

Laatste update:

Danny Drinkwater kijkt uit naar de confrontaties met Barcelona in de Champions League. De middenvelder van Chelsea gaat 20 februari op Stamford Bridge tegen de Catalanen spelen en drie weken later volgt de return in het Camp Nou. Drinkwater heeft zin in de wedstrijden tegen de Spaanse grootmacht, ook al presteert Chelsea momenteel niet al te best.

"Ja, ik kijk er erg naar uit. Ik geloof niet dat ik eerder in het Camp Nou heb gespeeld. Ik heb een jaar geleden in het voorseizoen tegen Barcelona gespeeld, maar het Camp Nou zal een nieuwe ervaring voor mij worden. Ik ben benieuwd", citeert de Daily Mirror. De Engelsman heeft met name zin om de strijd aan te gaan met Lionel Messi, die hij een magistrale voetballer vindt.

"Ik was overdonderd de eerste keer dat ik tegen hem speelde, dus ik weet niet wat er straks gaat gebeuren. Maar ik móét zijn shirt dan hebben. Je kan simpelweg niet lezen wat hij gaat doen. Hij is snel met de bal en zijn manier van bewegen en snelle koersveranderingen zijn ongekend. Ik heb nog nooit tegen iemand zoals hem gespeeld. Ik heb tegen voetballers gespeeld die snel van richting kunnen veranderen, maar hij is gewoon van een ander niveau."

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het Chelsea van vorig jaar had ik nog kans gegeven tegen Barcelona, maar het Chelsea van nu gaat gewoon af ben ik bang. Het Chelsea van vorig jaar had nog Costa en Matic en was toen ijzersterk in die 3-4-3 formatie. Het Chelsea van toen was naar mijn mening zelfs favoriet tegen dit Barcelona. Misschien als Chelsea naar een 4-2-3-1 formatie gaat dat ze nog een kans maken. Bakayoko blijft een speler met enorm veel potentie, ook al komt hij nu moeilijk uit de verf. Dit zelfde geld voor Morata. Bakayoko was bij Monaco echt super goed en ik zie hem minimaal het niveau van Matic evenaren, want die potentie heeft hij.

Ik denk dat Conte straks met deze 4-2-3-1 opstelling moet spelen tegen Barcelona, wil het nog een kans maken, want met 3-4-3 schiet je voor geen meter op, op dit moment.

Courtios
Azpilicueta
Christensen
Luiz
Alonso
Kante
Bakayoko
William/Pedr
Fabregas
Hazard
Morata
6 februari 2018 om 16:18

Ik hoop dat ze dat proberen, zodat Azpi op rechts kan spelen en niet Zappa. Met Conte gaat dat helaas nooit gebeuren.

7 februari 2018 om 02:30

Chelsea favoriet tegen Barcelona met MSN vorig seizoen? Ik denk het niet, en Chelsea speelde vorig seizoen niet Europees, als ze dat wel deden hadden ze met hun smalle selectie volgens mij het veel moeilijker gehad.

Ik hoop echt Barcelona niet Chelsea gaat onderschatten ondanks dat het slecht gaat. Want het blijft Chelsea en zij zijn een top team. Ze hebben ook top spelers.
Ik ben juist blij als daar kunnen scoren. Een uit goal is altijd geweldig.

Ik denk dat Chelsea veel op counter gaat spelen.
Wat betreft Messi..onze voordeel is dat hij altijd door minimaal 3 spelers wordt gedekt waardoor de rest vrij staat.
Ik hoop dat we echt top niveau halen.

Jammer dat wij voor beiden ontmoetingen beiden uit wedstrijden moeten spelen in de la liga.
Daarom heeft Valverde zwaar fout gemaakt om niet met volle sterkte tegen Espanyol om 3 punten binnen te slepen.

Nu moeten de beste 11 een zware programma aangaan.

6 februari 2018 om 16:49

Ik denk dat we ons in La Liga niet te veel zorgen moeten maken. We staan ruim voor op de rest en Atletico gaat heus niet al zijn resterende wedstrijden winnend afsluiten. Vergeet niet dat wij in de heenronde alle moeilijk ploegen op verplaatsing gehad hebben en dat die in de terugronde nog allemaal naar Camp Nou moeten komen: Atletico, Real Madrid, Valencia, Villareal. Dat zijn onze vier dichtste achtervolgers.
Chelsea speelt de laatste tijd bagger en enkel Hazard blijkt nog in staat om het net te vinden. Die kunnen Pique en Umtiti wel aan. Ik ga ervan uit dat we op Stamford Bridge gaan scoren en het daarna thuis gaan afmaken.

6 februari 2018 om 16:42

5 gewonnen, 5 gelijk en 5 verloren.
Wat is dan meestal negatief.
Het spel misschien? Want resultaat zijn gelijk.

Ik denk eerlijk gezegd dat Barcelona moet gaan oppassen. Het blijft Chelsea.
Wat ben ik echt blij met Valverde die focoust meer op het spel en neemt niet al te veel resico in uit wedstrijden..zo als Enrique vorige jaar tegen PSG en Juve.

6 februari 2018 om 17:07

@mike C

Klopt helemaal.

De enige reden dat Barca (vaak) doorging was op uitdoelpunten. Tel daarbij op dat de nieuwe trainer waarschijnlijk Luis Enrique wordt, die Barca heel goed kent..

Ik weet het nog net zo niet.

Op basis van vorm in de competitie geef ik Chelsea geen schijn van kans. Maar op basis van geschiedenis vermoed ik dat er van alles kan gebeuren.

6 februari 2018 om 17:14

Ik hoop dat Chelsea, Barca heel smerig uitschakelt. En dat gaat gebeuren ook naar mijn gevoel. Barca is niet zoveel buiten Spanje. Ja, Messi is wel belangrijk altijd, maar tegen echte Europese toppers, gaan ze het niet redden. Chelsea gaat dit tweeluik winnen.

6 februari 2018 om 17:21

@opiniepeil

Bedankt voor deze lach van de dag.

Ik snap dat mensen FC Barca graag zien falen. Maar als je zegt dat Barca niet zoveel buiten Spanje is? Dan gaat er iets goed mis in je hoofd.

Je hebt het over echte Europese toppers. Wie zijn volgens jou dan de 'echte' Europese toppers?

Hooguit City kan een rol van betekenis spelen tegenover Barca.

6 februari 2018 om 17:30

@lemessias

het is vandaag 6 februari 2018, onthoud deze dag.

Ik volg Barca dit jaar iets meer dan het vorige en ik concludeer, dat alles nog altijd draait om Messi. Laten we zeggen dat Kante, de ideale man is op iemand als Messi het leven zuur te maken voor 180 min. Teams als Chelsea zijn helemaal niet zo naief om Messi in zijn spel te laten komen. JA het is zeker een van de moeilijkste spelers om uit te schakelen, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Buiten Messi, hebben we Suarez die nog wel een dreiging is maar ook hij heeft weleens zijn dagen niet.

Een zakelijk Chelsea is een ramp voor een eenmansleger uit Catalonië.

6 februari 2018 om 19:30

Mike C
Kaarten aannaaien?
Als je het over een genaaide rode kaart van Abidal tegen Anelka hebt dan heb je gelijk. Want Anelka struikelde over zijn been en Abidal kreeg onterecht rood. Daar heb je zeker gelijk in.

En wat betreft dat Barcelona nooit overtuigend van Chelsea won.
Google maar Barca vs Chelsea.
Dan heb ik het niet over Chelsea van Hiddink toen zij met 11 spelers voor hun doel ging staan.

Ik denk dat jij sinds gisteren voetbal bent gaan volgen knul.
Laat analyses voor mensen die verstand hebben van voetbal.

Thanks.

6 februari 2018 om 19:34

@opiniepeiler.


Je volgt Barca dit jaar meer.
Gefeliciteerd dat je 18 bent geworden en eindelijk een eigen sportkanaal mag.

Barca van dit jaar is geen barca van vorig jaar knul.

En welke team is volgens jou waar mees niet geeft gescoord?
Real, City,bayern, psg, M. United, juve????

6 februari 2018 om 19:54

Adil-10.

voor jou geldt hetzelfde. onthoud mijn reactie goed. Chelsea is niet beter dan Barca..maar schakelt ze wel uit. en dan mag jij lekker op school janken bij je vriendjes die je stuk voor stuk uitlachen.

6 februari 2018 om 21:44

Opiniepeiler

Op school janken?
Nee lieverd, ik ben afgestudeerd toen je nog luier droeg.
Voor mij is school al heel lang verleden tijd.

Jou soort ken ik heel goed. Eerst grote mond en vervolgens een nieuwe account nemen.

Veel succes met behalen van je diploma knul.

6 februari 2018 om 17:00

Niemand favoriet? Ik hoop dat je een grapje maakt. Barcelona is overduidelijk de favoriet als je naar huidige vorm kijkt. Resultaten in het verleden hebben niets te maken met heden. Bekijk het even logisch en dan zul je snappen dat barcelona overduidelijk naar de volgende ronde gaat.

"ik geloof niet dat ik eerder in het Camp Nou heb gespeeld"

Hoe kun je zoiets niet zeker weten XD

6 februari 2018 om 21:38

Het lijkt me een verkeerde vertaling, of hij zegt het met een knipoog.
Hoe dan ook het is niet uit de tekst te halen... blijft toch lastig met teksten, iedereen kan dingen anders interpeteren

Barcelona wint dit echt zonder problemen. Chelsea is totaal uit vorm dat is Real Madrid ook maar bij Real Madrid weet je dat zij het kunnen. Chelsea is gewoon uitgeschakeld met alle respect voor ze tegen Barcelona moeten spelen.

Barcelona is momenteel de beste club ter wereld samen met Manchester City al ben ik niet zo heel erg onder de indruk van City

6 februari 2018 om 17:48

Vorm is iets wat binnen no time weer terug kan keren. het kan een bepaald moment zijn, in een wedstrijd wanneer 'vorm' zomaar weer aanwezig is.

Men kijkt teveel naar de prestaties op het moment en vergeet het wat objectiever te bekijken.

Leuk en aardig dit barca in de premiera division en in de groepsfase vd cl league. Maar nu komen de echte mannen, de echte chabos. ik heb er echt alle vertrouwen in dat Chelsea doorgaat.

6 februari 2018 om 17:52

Maar vertrouwen moet ergens op gebaseerd zijn toch? Ik denk dat je meer hoop bedoelt want laten we eerlijk zijn Chelsea komt niet in de buurt van dit Barcelona. Eigenlijk bij lange na niet. Maar het blijft voetbal kan natuurlijk van alles gebeuren!!

6 februari 2018 om 17:49

Ik denk het ook dat Chelsea weinig kans maakt maar het blijft een topploeg je weet het nooit. Voetbal kan soms op kleine dingen beslist worden een onterechte penalty, rode kaart ect. Ik weet een aantal jaar geleden toen Chelsea won in de cl legue van Barcelona totaal onverdiend Maja wat doe je eraan. Wel grappig hoe dit seizoen is verlopen voor barca begin van het seizoen totaal afgeschreven maar kijk ze nu! In vorm, dik bovenaan in la Liga en atm zeker bij de drie beste ploegen ter wereld. Hoop echt dat ze hem weer winnen. Gun het Messi ook gewoon erg.

6 februari 2018 om 18:03

@ fatooo

En dit is dus precies wat ik bedoel. Chelsea hoeft niet met attractief voetbal te winnen. zoals ik zei..het liefst op een vieze manier of een heel zakelijke wijze.

Kortom, hier kom ik graag op terug na afloop van de dubbele confrontatie. Nogmaals mijn vertrouwen is groot en dat is gewoon gebaseerd op laten we zeggen intuïtie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren