Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongelooflijke hattrick van Arweiler levert Verbeek geen zege op in Rotterdam

Laatste update:

Excelsior en Almere City FC hebben zondagavond de punten gedeeld in een waar spektakelstuk. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie gaf een 3-1 voorsprong uit handen door een hattrick van Jonas Arweiler binnen negen minuten en stond daardoor plots met 3-4 achter, maar pakte toch nog een punt: 4-4. Door het puntenverlies heeft Excelsior een achterstand van twee punten op de koploper FC Volendam, die bovendien een duel tegoed heeft. Het Almere van Gertjan Verbeek staat achttiende met dertien punten.

De eerste treffer in het doelpuntenfestijn werd na elf minuten gemaakt door Reuven Niemeijer. De aanvaller dook na een lage voorzet van Siebe Horemans op bij de eerste paal en rondde op fraaie wijze af, met een inzet achter het standbeen in de verre hoek. Na een kwartier verdubbelde seizoenssensatie Thijs Dallinga de marge, door achterwaarts raak te koppen na voorbereidend werk van Julian Baas. Voor het zesde opeenvolgende thuisduel kwam Dalling Almere City vond in minuut 25 de aansluiting: Na een voorzet van Bradly van Hoeven kwam Arweiler niet bij de bal, maar Lance Duijvestijn wel: 2-1.

In de tweede helft wist Excelsior de marge terug te brengen tot twee doelpunten. Na een indraaiende corner probeerden Arweiler en Stije Resink de bal weg te werken, maar ze zorgden er gezamenlijk voor dat de bal in hun eigen doel belandde via de paal. Een sensationele comeback bracht Almere vervolgens echter op voorsprong. Arweiler scoorde drie keer: hij sloeg voor het eerst toe na een voorzet van Van Hoeven. Doordat een poging van verdediger Abdallah Aberkane om de bal weg te werken volledig mislukte, kon Arweiler van dichtbij toeslaan.

Uit een lange voorzet van opnieuw Van Hoeven zorgde de spits met een rake kopbal bij de tweede paal ook voor de 3-3, waarna hij er 3-4 van maakte met een strakke kopstoot in de verre hoek op aangeven van Jeffry Puriel. Al zijn doelpunten maakte Arweiler in een tijdsbestek van negen minuten. Excelsior kwam er totaal niet meer aan te pas in die fase, maar vond toch de energie om terug te komen tot 4-4. Op aangeven van Couhaib Driouech maakte Niemeijer het achtste en laatste doelpunt van de avond. Voor Excelsior betekende de wedstrijd het derde doelpuntenfestijn op rij, na de 3-4 nederlaag tegen FC Eindhoven en de 2-5 zege op Telstar in de afgelopen weken. Vorig seizoen eindigde het duel in Rotterdam tussen de twee ploegen nog in 4-6 voor Almere.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gert Jan staat garant voor de koppositie…. Onderaan..

Als neutrale toeschouwer moet je bij excelsior zijn. 22 goals in de laatste 3 wedstrijden

Ik vind het als Almere City supporter erg jammer dat Almere City niet heeft gewonnen tegen Excelsior. Het wordt nu tijd dat Almere City Verbeek gaat ontslaan want hij is een slechte coach voor dit Almere City. Almere City moet in de winterstop minimaal 2 centrale verdedigers kopen want ze krijgen dit seizoen teveel doelpunten tegen en ze hebben nog niet de juiste opvolger van Mirani in de selectie.

14 november 2021 om 21:59

Helemaal mee eens. Denk dat Virgil van Dijk en Ruben Dias wel goeie versterkingen zouden zijn.

14 november 2021 om 22:06

Grappig man

14 november 2021 om 22:01

Gast.. je schrijft elke week hetzelfde, nee ze komen niet in FIFA 22 en voorlopig mag je blij zijn als ze het einde vd seizoen 15e worden. Weten we zeker niet dat dit Prem is onder een ander account?

15 november 2021 om 13:17

Echt he.. ik vind als voetbal liefhebber dat Almere moet ophouden met bestaan, laat die 2 centrale verdedigers dan ook maar zitten

15 november 2021 om 11:31

Typ jij dit stukje nou elke week opnieuw, of heb je gewoon een Word bestandje met deze tekst waarin je enkel de naam van de tegenstander hoeft te veranderen?

Voor de neutrale kijker echt een geweldige wedstrijd heb echt genoten hiervan, goed dat ik ook maar vanaf de tweede helft begon te kijken, maar om dit Almere te laten winnen heb je gewoon God nodig en een nieuwe trainer. De enige reden waarom ze vertrouwen in hem blijven houden is omdat hij teveel verdient daar en ze anders weer voor de zoveelste keer een trainer gaan wisselen, terwijl eigenlijk deze situatie het juist passend maakt om een trainerswissel toe te passen, maar welke gek wil natuurlijk Almere coachen op dit moment? Had wel beter van Excelsior overigens verwacht, een hele slappe houding hadden ze in de tweede helft, kunnen ze beter aanpakken in de aankomende wedstrijden want in de eerste helft domineerde ze echt heel goed.

14 november 2021 om 22:41

Elke Excelsior - Almere is leuk. Vorig seizoen 4-6

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren