Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onana overtuigt tegen Barcelona en stelt Inzaghi voor een lastige keuze

Laatste update:

André Onana heeft dinsdagavond tijdens de 1-0 overwinning van Internazionale tegen Barcelona flink kunnen overtuigen. GOAL vraagt zich inmiddels af hoelang de Kameroense sluitpost het nog moet doen met een rol als ‘bekerdoelman’. Tot dusver kiest Simone Inzaghi in de competitie steevast voor de ervaring van Samir Handanovic, maar de 38-jarige Sloveen laat in de Serie A regelmatig wat steekjes vallen.

GOAL is onder de indruk van de uitstraling van de 26-jarige Onana, die momenteel op drie officiële wedstrijden staat voor Inter. “Met de bal aan de voet weet hij wel raad, terwijl hij ook in de lucht overtuigend handelt. Tevens toonde hij zich een persoonlijkheid door zijn teamgenoten op te zwepen zoals een ervaren keeper dat hoort te doen.” Er wordt geschreven over Onana’s beste wedstrijd in het shirt van i Nerazzurri tot dusver.

Onana zelf was ook tevreden over zijn prestatie en spreekt over een bijzondere avond in Milaan. Tussen 2010 en 2015 speelde de voormalig doelman van Ajax in de jeugd van Barcelona. “Het is voor mij veel waard dat ik vanavond niet gepasseerd ben. Daarmee heb ik mijn team een grote dienst bewezen. We zijn erg blij met dit resultaat en hopen zo door te gaan.” Na het doelpunt van Hakan Çalhanoglu, vlak voor rust, sprong Onana weer op karakteristieke wijze rond in San Siro.

Momenteel staat Onana dus op drie wedstrijden dit seizoen, terwijl Handanovic al acht keer onder de lat stond. Inter begeeft zich na acht wedstrijden in de Serie A op een teleurstellende negende plaats. Aankomende zaterdag staat het lastige uitduel bij Sassuolo op het programma. Of Inzaghi er daadwerkelijk voor kiest om Onana te laten staan in de Italiaanse competitie moet nog blijken, maar na twee clean sheets op rij in de Champions League staat hij er goed op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een topkeeper. Niet zo goed als Pasveer natuurlijk, nee zonder gekkigheid prima keeper voor Inter

5 oktober 2022 om 14:39

Leuke gekkigheid. Kreeg in de Eredivisie(!!) iedere 54 minuten een goal tegen vorig seizoen. Dat is erbarmelijk slecht. Dan waren we gisteren met dubbele cijfers er afgegaan

5 oktober 2022 om 15:05

Walker kreeg er in de Premier League(!!) 0 tegen per minuut. Dat soort statistieken zeggen alleen wat als je meer dan 20 potjes hebt gekeept.

5 oktober 2022 om 15:44

Dat had naar mijn idee niet alleen met Onana te maken maar voor een heel groot gedeelte ook aan de verdediging die vanaf Benfica uit nagenoeg niet meer in de vertrouwde samenstelling heeft gespeeld.

5 oktober 2022 om 15:50

Dat had naar mijn idee niet alleen met Onana te maken maar voor een heel groot gedeelte ook aan de verdediging die vanaf Benfica uit nagenoeg niet meer in de vertrouwde samenstelling heeft gespeeld.

5 oktober 2022 om 15:58

Pasveer komt toch in de verste verte niet in de buurt van Onana? Die Onana die je nu op een paar potjes afrekent. En paar potjes na een heftige tijd

5 oktober 2022 om 18:10

@myvision Na die schorsing wel ja, maar voor die schorsing was het een geweldige keeper voor Ajax natuurlijk. Als je er een jaar hebt uitgelegen moet je soms eerst je vorm weer even vinden

5 oktober 2022 om 18:15

Denk ik niet. Onana heeft nooit 3 blunders in 1 wedstrijd gehad.

Tuurlijk een *** op de manier hoe hij bij Ajax wegging, maar voor zijn schorsing was het echt wel een wereldkeeper. Hoop voor hem persoonlijk dat ie het waarmaakt.

5 oktober 2022 om 14:03

Ik hoop het voor Inter wel, maar voor Onana persoonlijk niet. Ondankbare kwal.

5 oktober 2022 om 15:02

Niet zo zuur doen alsjeblieft.. Voetballers hoeven voor helemaal niets dankbaar te zijn wanneer op clubs aankomt. Clubs zijn andersom over het algemeen meedogenloos wanneer het aankomt op dankbaarheid tonen naar speels toe..

5 oktober 2022 om 16:08

Kwam heel veel dankbaarheid richting Tadic toen hij van het veld afliep. Dus spelers hoeven niemand dankbaar te zijn. Na 5 slechte wedstrijden doet wat je allemaal hebt gedaan er niet meer toe.

5 oktober 2022 om 17:05

Iedereen zou een 2e kans moeten verdienen. Ook Onana. Niet zo zuur Rutgertje

Belachelijk dat hij ook hier weer een relatief lage beoordeling krijgt via de poll (op het moment van schrijven). Veel zure fans vrees ik, terwijl hij zoveel heeft betekend voor Ajax. Het is en blijft een keeper van wereldniveau en vind het jammer dat hij niet meer in de eredivisie speelt.

5 oktober 2022 om 14:14

Maar heb je de wedstrijd gezien? Ik een paar fragmenten maar hij zat er ook een paar keer naast. Had 1 keer geluk met de var anders was het 1-1 geworden door een blunder van hem. Oogt erg wild maar kan natuurlijk wel fantastisch keepen.

5 oktober 2022 om 16:09

Nog steeds 10 x beter als Pasveer hoor!

Die zit weer aan de dope.

Handanovic is ook gewoon veel te oud zeg. Liet vorig seizoen ook al steken vallen. Onana doet het in de CL tot nu toe uitstekend. Begint langzaam weer op te krabbelen. Denk ook wel dat het langzaam tijd is om Onana gewoon definitief 1e keeper te maken.

Van Onana naar Pasveer. Van Mazraoui naar Rensch. Van Martinez naar Bassey. Van Haller naar Brobbey. Van Antony naar Tadic (die niet vanaf rechts kan spelen). Van Gravenbergh naar Taylor (wat op zich een talent is maar lang nog niet zo ver als Gravenbergh) Van Overmars naar H2. Van Ten Hag naar Schreuder. Ik begrijp de huidige crisis bij Ajax wel.

5 oktober 2022 om 13:57

en tagliafico in goede vorm is natuurlijk ook een veel betere lb dan blind.

5 oktober 2022 om 16:12

Tagliafico in normale vorm is beter als Blind in goede vorm hoor.
De wil om het duel te winnen is nooit beter geweest van Blind.
Tagliafico is aanvallend ook veel rendabeler.
En wat betreft snelheid, Tagliafico was altijd al veel sneller, maar nu op het moment is Tagliafico op 70% nog sneller dan Blind.

5 oktober 2022 om 18:09



Zo verschrikkelijk dat Nico weg is. Had van veel meer waarde kunnen zijn dan al de aankopen tot nu toe hebben laten zien. Had ook niet de indruk dat ie bij meer speeltijd en salaris weg had willen gaan. 4 miljoen voor een jaar Ocampos, een goede zet maar voor 3 miljoen had Nico Blind zo kunnen aflossen. Had Bergwijn wellicht ook beter uit de verf gekomen. Grinta gezocht, jongens die het niet accepteren als medespelers de clown uit hangen. Oorlog in de kleedkamer als het nodig is. Denk dat je Onana ook binnen boord had kunnen houden met een miljoentje meer. Geld zat daar. Het gaat niet werken als jongens als blind, tadic en haller 5 miljoen pakken, en jij met je topprestaties niet meer mogen kosten dan 2 miljoen. Onana en Nico weten wat ze kunnen en hebben laten zien.

5 oktober 2022 om 14:25



Van Haller naar Brobbey??

Ik dacht dat mensen Haller geen Ajax spits vonden en dat Brobbey gewoon moest spelen ondanks alle doelpunten van Haller. Wat missen we die jongen nu toch he. Gravenberch mis ik totaal niet. Die liep alleen maar Haller in de weg te lopen in het strafschopgebied. Misschien Bassey pas beoordelen als hij niet continu 2 man moet verdedigen.

5 oktober 2022 om 15:10

Soccerfan_1. Haller gisteren in de spits had echt 0,0 het verschil gemaakt

5 oktober 2022 om 15:15

Nou met al die lange ballen van Pasveer had je meer aan Haller dan aan kudus

5 oktober 2022 om 14:43

Nouja ik snap de crisis bij Ajax ook zeker maar die vat je toch echt vooral samen met de zin 'van Schreuder naar Ten Hag'. Verder zijn Martinez en Mazraoui natuurlijk wel aderlatingen , maar vind ik de overige spelers en vervanging daarvan te overdreven om te benoemen. Onana deed geen reet meer voor ons, Brobbey deed het met vertrouwen meer dan prima en kan qua spel meer bijdragen dan Haller, Gravenberch is verschrikkelijk overschat en Antony is wel fantastisch , maar daar hebben we in principe ook heen hele goed Bergwijn voor terug.

5 oktober 2022 om 20:08

Vooral blijven slapen inkemontana.

Onana met één hand is nog beter dan Pasveer. Leuk en aardig wat ballen in de eredivisie tegenhouden, maar in de CL moet je je onderscheiden. Brobbey qua spel meerdragen? Wat dan precies? Heeft amper wat laten zien dit seizoen. Een Ajax spits moet scoren in de CL en Haller leverde. Gravenberch is overschat? Daar denken ze bij Bayern anders over. Heeft meer bewezen dan een Taylor wat ook gewoon een huis, tuin en keuken voetballer is a la van de beek/Klaassen. Bergwijn? Dus je betaalt 30 mil voor een speler die amper in de eredivisie uitblinkt en geen moer heeft gedaan tegen clubs van status zoals Liverpool en Napoli. Rangers reken ik als eredivisie niveau.

Kom op man. Hoe kan je nog zo positief zijn.....

5 oktober 2022 om 15:36

Onana naar Pasveer zou ik niet meerekenen. Al voor de grote veranderingen van deze transferzomer was Onana afgeschreven. Die heeft voor zijn dopingschorsing voor het laatst goed gekeept in Amsterdamse dienst en was vorig jaar in de tweede seizoenshelft (toen Pasveer geblesseerd was) beduidend minder dan good old Remko. Van die Onana naar de huidige Pasveer zou je zelfs een upgrade moeten noemen.

Haller naar Brobbey zou ik ook niet meerekenen omdat Haller in het behandeltraject tegen teelbalk*** zit. Als hij bij Ajax was gebleven zou hij nu evengoed langs de kant hebben gestaan met die akelige ziekte. Puur sportief gezien heb je op dit moment dus meer aan Brobbey vanwege de simpele reden dat Brobbey inzetbaar is.

5 oktober 2022 om 17:07

Bassey is gewoon een heel ander type dan Martinez, ben niet ontevrede over Bassey. Taylor speelde gisteren ook prima, geen achteruitgang t.ov. Gravenberch in mijn ogen.

Niet gepasseerd door hulp van de Var natuurlijk. Bij die afgekeurde goal van Barca zat hij goed mis. Wat niet wegneemt dat Onana natuurlijk gewoon een goede keeper is.

Leuk voor onana, als ik inter was zou ik wel zeker de rest van dit jaar door gaan met onana. mocht ie dan toch door het ijs zakken kun je in de winter opzoek naar een waardig vervanger voor handano.

Onana wordt nu al gewaardeerd door de Inter aanhang en we zien hem ook liever op doel dan Handanovic nu.

Belachelijk hoe de club en de Ajax fans met hem zijn omgegaan, terwijl hij zoveel voor de club heeft betekent. Geweldige keeper. Ach, Onana die lacht zich nu rot. Speelt bij een veel betere club, vertoeft in een veel mooier land met geweldige mensen, een fantastische cultuur en heerlijk eten.

5 oktober 2022 om 15:21

Helemaal met je eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren