Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Officieus debuut van Suárez eindigt in doelpuntenfestijn voor Barcelona

Laatste update:

Barcelona heeft het eigen Trofeo Joan Gamper maandagavond met overmacht gewonnen. In het jaarlijkse duel, dat plaatsvindt na de spelerspresentatie in het Camp Nou, was Club Léon kansloos tegen de dadendrang van het team van trainer Luis Enrique: 6-0. Topaankoop Luis Suárez maakte als invaller zijn opwachting, maar zijn naam verscheen niet op het scorebord.

/

In de eerste helft had Barcelona reeds orde op zaken gesteld. De tegenstander uit Mexico bood weinig weerstand en had geen antwoord op de ingevingen van Neymar, Lionel Messi en Ivan Rakitic. Na nog geen drie minuten spelen kopte Messi al de bal tegen de touwen. Tien minuten later verdubbelde Neymar de voordelige marge. Na een pass van Andrés Iniesta rondde de Braziliaan koeltjes af: 2-0. Vlak voor rust rondde Neymar een rommelige situatie met de hak af: 3-0.

Munir El Haddadi maakte na rust zijn opwachting en gaf wederom zijn visitekaartje af. De pas achttienjarige aanvaller rondde simpel af na goed voorbereidend werk van Rakitic en Daniel Alves: 4-0. Twaalf minuten voor tijd had de aanvaller zijn tweede van de avond te pakken, op aangeven van Sandro. Laatstgenoemde bepaalde de eindstand, na een pass van Sergi Samper: 6-0. Suárez was een kwartier voor tijd de vervanger van Rafinha, maar had geen productief aandeel in het doelpuntenfestijn.

Wordt Barcelona landskampioen van Spanje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 augustus 2014 om 23:00

Knap hoe je dat al kunt weten he :D

19 augustus 2014 om 02:03

Inderdaad...

18 augustus 2014 om 23:10

Is toch een prima poll? Barcelona kan gewoon weer kampioen worden dit jaar en de poll is een goed middel om te kijken hoeveel mensen dit verwachten. Zelf zie ik Real Madrid als grootste titelkandidaat vanwege hun buitensporig sterk team (vooral middenveld+aanval)

18 augustus 2014 om 23:13

Dit is inderdaad nog één van de interessantere polls van Vz..

18 augustus 2014 om 23:37

Mee eens. En nu ook nog 49 om 49 %. Hehe....

19 augustus 2014 om 00:39

ja dat is wel zo maar als real hier had gewonnen kregen zij weer 49% dus het slaat nergens op het ligt eraan op welk topic het is

19 augustus 2014 om 02:04

Als er een poll is waar staat 'Real Madrid wordt kampioen' stemt telkens 80 procent op eens. Als er een poll is waar staat Barca wordt kampioen, is het opeens 50/50 raar...

Denk trouwens dat barca geen kans maakt op kampioenschap.

18 augustus 2014 om 22:59

maakt niet uit wat je denkt, Barca was vorig jaar het zwakste Barca van de laatste jaren, en ze speelden tot de laatste speeldag voor de titel.
Dit jaar zijn ze sterker dan vorig jaar, ik zie ze zeker vechten voor de titel

18 augustus 2014 om 23:16

Maakt niet uit wat je denkt? Iedereen zijn mening moet gerespecteerd worden, ook al onderbouwd hij het niet en is het makkelijk te weerleggen, wat meer respect voor elkaar graag.
Tuurlijk doet Barca mee om het kampioenschap, ze hebben een topselectie en misschien wel de beste voorhoede van de wereld met Messi, Neymar en Suarez.

18 augustus 2014 om 23:20

hij zit de hele tijd te provoceren, dus moet je wel op zo'n manier reageren bij hem.

19 augustus 2014 om 02:07

Provoceren? Nee kerel. Real Madrid is op elke linie beter dan Barca. Aanvallend, middenveld nog erger, en keeper ook, om maar te zwijgen over de verdediging. Als jij het daar niet mee eens bent, prima. Maar ik denk dat 90% van de objectieve voetbal volgers het met me eens is.

19 augustus 2014 om 07:40

Elke linie? In de aanval heeft Barca meer kwaliteit! Neymar is een betere aanvaller dan Benzema en Bale, Suarez is beter dan Benzema en Bale en qua scorend vermogen doet hij niks onder voor Ronaldo en Messi is beter dan alle drie de aanvallers van Real. Ja, ook beter dan Ronaldo! Het middenveld is misschien minder dynamisch, maar met een Inista, Busquets en Raktick doet het echt niet onder voor Real! Alleen Kroos is een speler waar je bang van wordt! Alonso is minder dan Busquets en Modric is minder dan Inista. Achterin hebben ze een heel goed centrum verdedigend gezien. Het is maar de vraag hoe het gaat lopen met Piqué en Vermalen. De backs zijn verdedigend en aanvallend veel beter bij Barca en de keeper is op dit moment minder. Dus het valt erg mee!

19 augustus 2014 om 09:19

Als je het ff vergelijkt, kan je er niet omheendraaien dat Bale beter is dan Neymar, dat Ronaldo beter is dan Messi en dat Suarez beter is dan Benzema. Dus de aanval van Real Madrid is dus gevaarlijker, gewoon het duo CR7 + Bale... Dit is natuurlijk mijn mening, anderen denken er anders over, maar tja, als je alleen al naar de statistieken kijkt... Suarez kan je trouwens bijna niet vergelijken met andere Liga Bbva spelers, aangezien het een andere competitie is...

Er is maar 1 iemand met wie je Suarez zou kunnen vergelijken, namelijk met de Ronaldo die bij Manu speelde. Suarez haalde toen uit zijn beste seizoen 31 goals uit 37 wedstrijden. Ter vergelijking haalde Ronaldo uit zijn beste seizoen bij Manu 42 goals uit 47 wedstrijden...

Als je dan ook nog op positie gaat vergelijken, dus Ronaldo-Benzema-Bale vergelijken met Suarez-Messi-Neymar (hoe ik denk dat barca gaat spelen en hoe ik denk dat real gaat spelen) is Ronaldo veel beter dan Suarez, overklast Messi benzema, en wint bale van Neymar. (statistieken vertellen de verhalen ) Dus zelfs dan, is de aanval van Real beter. En het middenveld, tja... Ook die valt in het voordeel van Real Madrid, net zoals de verdediging en de keepers.

Ik kan zijn reactie dus best begrijpen. Nogmaals, dit is mijn mening, maar ik ben heel erg objectief hierzo, ik keek naar wat de statistieken me vertelden :D.

19 augustus 2014 om 12:01

Hahahah wat een grap ben je toch.
Voetballend is barca altijd beter dan real. Helemaal voorin. Real zal wel weer alleen counteren en voorzetten.
Iker is dramatisch geworden. Alleen de verdediging is bij barca het probleem. En met spelers als Mathieu en Vermaelen zouden we zomaar eens de oplossing kunnen hebben.
Juich maar niet te vroeg joh. Seizoen is nog niet eens begonnen en de madristas zijn al kampioen volgens hunzelf hahaha. Dit terwijl ze gewoon 3de waren vorig jaar.

19 augustus 2014 om 12:20

Tja. Maar we hadden vorig jaar wel 2 prijzen :D Trouwens, toen we Sevilla helemaal kapotspeelden, counterden we toen alleen? Tegen de kleine ploegen spelen we meestal gewoon met het meeste balbezit, en vallen we vaak aan. Ik neem aan dat jij niet naar Real Madrid kijkt? En wie zei trouwens dat Iker 1e doelman wordt? Je zag het zeer goede optreden en die prachtige redding van Navas over het hoofd? En met een bankzitter van arsenal die gewoon matig s (dat weet je zelf best ook) hebben jullie opeens de oplossing gevonden... Alle supporters van tobclubs willen en hopen dat hun club kampioen wordt. Als sommige Real Madrid supporters daar zeker in zijn, en er heel erg in geloven, is dat dan opeens raar? En waarom scheer je alle Real Madrid supporters over 1 kam? Pff.

Het enige middenveld dat nog in de buurt van dat van real komt is Bayern. Hoe was jij van plan Kroos + Modric + Khedira/james/xabi te gaan stoppen? Met een over the hill Xavi? Met een busquets? Met een Iniesta, die aanvallend nog steeds top is, maar verdedigend.. tja.

Het is weer gewoon hetzelfde bij barca op het middenveld en in de aanval. (op busquets na) Allemaal snel maar klein... Jullie moeten fysiek sterkere spelers halen voor op het middenveld en in de aanval. dan mag je terugkomen.

19 augustus 2014 om 12:36

Wie hou je eigenlijk voor de gek. Barca moet fysiek sterkere spelers halen?? Heb jij afgelopen jaren onder een steen geleefd? Wie won een overmacht aan clasicos? Ohja precies dacht ik dus ook al. De competitie is niet eens begonnen en ja hoor standaard dat je uit camp madrid al dat getrommel op eigen borst hoort.

21 augustus 2014 om 11:20

Tja, in de glorietijd van FC Barcelona wel ja, maar niet in deze tijd, waarin barcelona de fans een heel veel mindere en saaiere versie van het ooit mooie Tiki-Taka laten zien. Denk je dat het nu nog gaat lukken met spelers als iniesta en xavi, die nu achteruit gaan? van het hele middenveld haalde vorig seizoen alleen Iniesta nog een beetje zijn niveau...je ziet het al, geen fysieke spelers, en je eindigt het seizoen met geen enkele goede prijs...

18 augustus 2014 om 23:00

als ze vorig jaar al kans hadden hebben ze dat dit seizoen zeker. Denk eerder dat je hoopt dat barca geen kans heeft.

18 augustus 2014 om 23:05

Onzin, met zo'n selectie en zo'n hoog topniveau is Barcelona altijd kandidaat en zal ook volgend seizoen het ontzettend spannend worden. Real Madrid eindigde derde (!), om iedereen nog maar even te herinneren. Zeker zonder de balans op het middenveld gaat ook Real Madrid het lastig krijgen. Duidelijk is in ieder geval dat Barcelona en zelfs Atletico niets onderdoen voor het gehypte Real.

18 augustus 2014 om 23:11

Real heeft een mooie selectie en beter dan Barcelona. Geen kans daar.

18 augustus 2014 om 23:23

Barcelona heeft Suarez gehaald, maar Rakitic is geen vooruitgang t.o.v Cesc, Alexis is weg, een bankzitter van Arsenal gaat ook niet de verlosser zijn en ook Matthieu is dat niet. Real heeft zich versterkt, vooral van Kroos ben ik onder de indruk, bij Barcelona is dat maar afwachten. Suarez heeft als hij terugkomt totaal geen wedstrijdritme.

18 augustus 2014 om 23:34

Haha, en daarom werden ze in de competitie ook kansloos 3de! Wel leuk een CL winnen waarbij loting en vorm van de dag doorslaggevend is.. In de competitie moeten ze meer geven om die te winnen, zoals opladen tegen mindere teams, en dan word het moeilijk voor die verwende blagen! Ze kunnen prima excelleren op een doordeweekse avond maar constant presteren kunnen ze niet, dat is logisch met al die zogenaamde sterspelers! Atletico was vorig jaar koning, die vochten tenminste (en met succes) op alle fronten mee! Of ben jij er 1 die een beker moeilijker te winnen vind dan een competitie?

18 augustus 2014 om 23:36

Ja, want dit is ook echt Fifa 14 en alles wordt beslist door hoe goed je spelers op papier zijn. De namen maken niet uit, ja heel leuk dat je Bale , Benzema, Ronaldo , Kroos , Rodriguez en nog veel meer toppers hebt, want meer dan de helft had je vorig jaar ook en toen werd je derde in de competitie waar Atletico met een minder selectie kampioen werd.

19 augustus 2014 om 01:31

Die vergelijking met Fifa vindt ik wel wat hebben, Real Madrid lijkt wel qua koopgedrag op iedereens standaard Carrieré op Fifa, spelers als Ángel Dí Maria op de bank hebben en ook nog zeggen dat hij niet te koop is...

On: Barca wordt dit jaar kampioen, Atletico is verzwakt naar mijn mening, alleen de vergrijzing is deels weg.
Over Real Madrid nog maar te zwijgen, kan me niet voorstellen dat het daar leuk is in de kleedkamers, allemaal baasjes daar, het gaat finaal mis daar dit seizoen.

Ik zie Barca als titellandidaat nr.1 dit seizoen, maargoed de tijd zal het ons leren

19 augustus 2014 om 01:38

Suarez kwam vaak nog beter terug van een schorsing vond ik. Maakt zo'n beest gretig als hij weer mag.

19 augustus 2014 om 09:21

Ohja? Dus jij hebt liever de 2e plaats en enkel een supercupje, in plaats van een 3e plaats + beste van europa+ kans op beste van de wereld + copa del rey? Oke.

19 augustus 2014 om 10:10

@man Chester

En bij Barcelona niet dan? Zijn dat allemaal broodbakkers ofzo...

18 augustus 2014 om 23:12

Nee, dat hoop jij.

Sergi Samper toptalent

18 augustus 2014 om 23:38

Wat een talent is dat zeg, ik volg hem al twee jaar en alles wat die jongen doet doet me denken aan Pirlo. Geweldig om te zien. Ik zie niet graag het spel van Barca veranderen, maar alleen voor Samper zou ik daar geen moeite mee hebben.

Ter Stegen
Dani
Pique
Vermaelen
Rakitic/Xavi
Samper
Busquets
Iniesta
Messi
Suarez
Neymar

sterk Barca gezien, met mooie en snelle aanvallen.
De tegenstander was niet sterk, maar vond de manier waarop Barca speelde goed.
Iedereen die druk zette, en een frisse Messi, die mee druk zette, en een paar mooie dribbels maakte.
Rakitic vond ik ook sterk spelen, hij twijfel niet maar speelt vaak heel snel door, en zoek vaak de diepte, iets wat je bij Xavi mist de laatste tijd. Ook mooi dat Rakitic van afstand durft te schieten.
Messi en Neymar kunnen elkaar ook perfect vinden, vorig seizoen hebben ze niet zovaak met elkaar kunnen spelen wegens blessures.

Kan iemand mij vertellen eat voor soort spelen Munir el Haddadi is?
Lijkt een groot talent te zijn voor zover ik gezien heb

18 augustus 2014 om 23:07

Snelle, beweeglijke aanvaller met een goed schot. Kan van alle hoeken de bal erin schieten en kan ook overal in de aanval spelen. Verder ook nog een goede dribbelaar, zoals vele Marokkaanse voetballers.

18 augustus 2014 om 23:10

Een spits maar kan ook uit de voeten op de flanken. Sterk, balvast en kan heerlijk afwerken. Een zeer groot talent samen met Samper.
Speelde dit jaar voor De Juvenil A, waar hij furore maaktte in de Uefa youth League en speelde ook enkele wedstrijden voor Barca B.
De verrassing van de voorbereiding voor mij.

18 augustus 2014 om 23:14

Spits. Vorig jaar topscorer in de jeugd CL met 11 goals. Komt overigens uit Madrid, of in elk geval ui de buurt van Madrid.

18 augustus 2014 om 23:47

Munir is een type Villa in zoals hij bij Spanje was in zijn goede jaren.

Wat een speler die Samper. Verder een hongerig Barca gezien, maar dat kan ook niet anders met Suarez erbij.

Toptalent aan het werk, wat een geweldige wedstrijd van onder andere Rafinha, Sandro, Munir en Samper! Mathieu, Alves en Rakitic speelden ook ijzersterk tegen een zwak Club Leon van Rafa Marquèz. Hopelijk wordt hetzelfde spel ook tegen betere tegenstanders getoond, op die manier zie ik Enrique het foutenfestijn van het bestuur nog wel aan elkaar breien. Kan niet wachten tot het seizoen begint!

18 augustus 2014 om 23:24

Marquez zit nu toch bij Hellas Verona ?

18 augustus 2014 om 23:25

Juich niet te vroeg hoor, vorig jaar was de wedstrijd om de Joan Gamper trophy ook fantastisch en de eerste seizoenswedstrijd ook en we weten allemaal hoe dat is geã«indigd.

Ik ben het verder wel over alles eens wat je hebt gezegd. Een goede wedstrijd tegen een zwak Club Leon en de jongelingen maakten veel indruk. Ik verwacht veel van ze.

Ik heb erg veel zin in zondag !

18 augustus 2014 om 23:30

Zondag*

Die Mathieu zet eventjes 95 procent van Vz te kijk mensen die hem al hadden afgeschreven omdat hij te oud en traag zou zijn. Zo zie je maar dat weinig mensen ook daadwerkelijk wedstrijden kijken want wie deze verdediger pure middelmaat noemt heeft hem echt niet zien spelen.

Wel geef ik veel mensen gelijk dat 20 miljoen euro te veel zou zijn geweest maar hij laat zien wat hij al bij Valencia liet zien. Kan zomaar een van de top aankopen van dit seizoen worden want ik denk dat Vermaelen niet zo snel van deze speler de concurentie strijd wint. Met Pique heb je een soort Puyol naast Pique waardoor hij misschien ook weer beter gaat spelen.

18 augustus 2014 om 23:12

Helemaal mee eens! Hij heeft geweldig gepresteerd tegen deze toptegenstander en heeft nu al bewezen na deze ene wedstrijd een gouden aankoop te zijn!!!
.......

18 augustus 2014 om 23:25

Leuk zo'n sarcastische opmerking maar dit is een van zijn eerste wedstrijden voor Barcelona dus de eerste keer dat de meeste mensen die kritiek geven hem hebben gezien. Dit oordeel komt niet van een wedstrijd af maar van de wedstrijden die ik hem bij Valencia hebt zien spelen.

18 augustus 2014 om 23:35

Als je je eerste reactie terugleest kom je er denk ik al snel achter waarom ik dacht dat je het baseerde op slechts deze wedstrijd..

18 augustus 2014 om 23:49

Licht eraan hoe je het lees ik snap het wel maar dingen zoals snelheid kan je al na een wedstrijd zien. Het ging me meer om alle mensen die deze speler afkraakte zonder hem ooit gezien te hebben als je 1 wedstrijd van deze speler hebt gezien dan weet je dat die niet traag is waarom er dan mensen waren die dat zeiden weet ik ook niet.

Maar excuses voor de verwarring.

19 augustus 2014 om 00:44

Ik ben zelf heel benieuwd, heb hem alleen in samenvattingen van de Europa league en onderlinge duels met madrid gezien dus kan er weinig over zeggen. Ik hoop voor jullie dat ie het goed gaat doen. (behalve tegen real natuurlijk)

18 augustus 2014 om 23:18

@wolkje, het is maar een oefenwedstrijd he.. Dit zegt natuurlijk helemaal niks. Kan best zijn dat Mathieu straks door de mand valt.

18 augustus 2014 om 23:28

Tuurlijk zeg deze wedstrijd weinig maar deze man speelt al zoveel jaren zo constant en ik zie hem gewoon slagen bij Barcelona als hij zijn niveau haalt van Valencia is hij beter als Pique ik denk dat deze 2 elkaar goed zullen aanvullen.

De sterke voorbereiding plus het feit dat ik de combinatie Pique en Mathieu een erg sterke vind (anticipatie en snelheid) geven mij het idee dat dit wel iets kan worden.

18 augustus 2014 om 23:33

Waarom zegt een oefenwedstrijd niks? Waarvoor speel je die dan?

18 augustus 2014 om 23:45

Een oefen wedstrijd zeg niet veel maar ook niet niks een oefenwedstrijd is ook gewoon een wedstrijd waar je conclusie uit kan trekken zo zegt het vrij weinig maar iedereen had wel even kunnen zien dat Mathieu snel en fel is.

Dat sprint duel rond de 34ste minuut was voor mij echt een van de dingen waaraan je kan zien dat die Mathieu zijn meerwaarde kan hebben. De meeste spelers zouden er met een tackle nog niet eens bij komen maar hij haalde die man in en hield nog de bal gewoon aan zijn voet. Kleine dingetje waar je toch wel conclusie uit kan trekken.

19 augustus 2014 om 00:16

Als team zegt het niks, wel over de individuele prestaties/vorm.

19 augustus 2014 om 00:46

Waarom een oefenwedstrijd niks zegt? Vraag het aan louis zou ik bijna zeggen..

19 augustus 2014 om 20:32

@A Iniesta8, om te oefenen???? Deze wedstrijd zegt totaal niks. Zat teams die prachtige oefenwedstrijden spelen en daarna als het er echt om gaat onderuit gaan (man. United). Ik snap dus je reactie niet echt?

18 augustus 2014 om 23:20

Kijk ook even naar de tegenstander, Club Leon is geen Villareal of Bilbao.

18 augustus 2014 om 23:33

Klopt, maar heel veel spelers zeikte deze speler helemaal af zonder hem ooit gezien te hebben het is echt bizar wat voor reacties ik heb gelezen een persoon noemde hem zelf te traag en lomp voor het Barcelona spel. Als je 3 wedstrijden hebt gezien van deze speler dan kan je concluderen dat mensen die zo reageren hem nooit hebben zien spelen.

Voor dit soort mensen is deze reactie ze zien hem nu voor het eerst spelen en zien dat hij waarschijnlijk bij de top 5 snelste spelers van de selectie hoort.

En dit is een matige club inderdaad maar ik heb deze speler al wat vaker gezien.

19 augustus 2014 om 00:06

Je slaat de spijker op z'n kop..
Want die nietsnutten ' munir en sandro ' .. Zijn zo slecht dat ze aanhaken bij barca 1.. En op geen enkel verhuur lijstje staan. Bij deze 2 is het niet de vraag of ze de top halen. Eerder wanneer ..

ik meende dat suarez een paar maanden niet mee mocht doen? zelfs geen training

18 augustus 2014 om 23:08

Vorige week nieuwe uitspraak geweest mag mee trainen dus ook oefenwedstrijden maar hij blijft tot oktober geschorst van officiële wedstrijden

18 augustus 2014 om 23:08

Het zal me niks verbazen als de fifa gewoon dit goedkeurt of een gat in de constructie heeft gevonden zodat suarez toch mag spelen want iedereen weet dat de fifa barca heel erg aanbid vooral messi. Volgens mij loopt blatter in zen vrije tijd rond met een barca shirtje met messi achterop zou me niks verbazen.

18 augustus 2014 om 23:21

Lezen mensen, hij is naar het CAS gestapt en die hebben de schorsing veranderd, stadionverbod is opgeheven en hij mag weer trainen, officiele wedstrijden mag hij alleen tot ergens eind Oktober niet spelen.

19 augustus 2014 om 12:13

Terwijl real al altijd het lievelingetje is in Spanje.
Pepe kreeg voor z'n aanslag op iemands z'n rug maar 6 duels schorsing bij madrid en 10 in totaal.
Ach ja sommige mensen zijn te dom om te poepen hier.

Jammer dat hij alleen een kwartiertje mocht spelen. Het leek erop dat Luis Enrique hem niet veel speeltijd wou geven, want toen Suarez wou gaan opwarmen werd hij teruggestuurd naar zijn plaats. Rakitic speelde echt geweldig, voor mij man of the match, want door zijn geweldige voorzetten kwam er zoveel dreiging. Dit is natuurlijk geen topploeg waar Barcelona tegen moest spelen, maar je ziet dat de jeugd bij Barcelona echt heel veel potentie heeft.

19 augustus 2014 om 12:15

Die voorzet op Alves die dan afgeeft op neymar pff wat een pass was dat.
Rakitic voor 12 mil is een grap.
Als hij premier league zou spelen was hij minstens. 40-50 waard.

matthieu verbaast me ook wel. Vaak op de goede positie sterk snel en goede timing. messi speelde energiek en neymar liet weer wat klassen zien. Het is allemaal wat vroeg om te zeggen dat dit barca geweldig is maar de voortekenen zijn uitstekend. Met name rakitic matthieu oogde als echte versterkingen. Neymar en messi oogde ook fris.

Een hele leuke wedstrijd gezien vandaag. Mooi het balletje rond laten gaan en druk zetten op het juiste moment. Rafinha heeft vandaag het meest indruk gemaakt op mij, Rakitic en Mathieu zéér degelijke wedstrijd gespeeld en Munir,sandro en Samper goed ingevallen. Suarez zal nog even de tijd nodig hebben om weer 100 procent te zijn.
En Bravo zal nog wat moeten werken aan zijn voetballende kwaliteiten
Hopelijk kan Sandro weer terug groeien naar zijn vorm van twee jaar geleden, want het is echt een topper. Munir en Samper komen er wel, eigenlijk verwacht ik Munir in de selectie voor de wedstrijd tegen Elche, want hij geniet het vertrouwen van Enrique momenteel.

Overigens vond ik niet dat Messi vandaag Motm, maar eerder Rakitic. Dat is mijn mening.
Op naar de eerste wedstrijd van de competitie!

Wat een topaankoop die Rakitic.

18 augustus 2014 om 23:28

Wat een top aankop fabregas. Dankje wel

18 augustus 2014 om 23:41

Veel plezier met hem. Tot aan de kerst.

19 augustus 2014 om 01:41

Rakitic past vele malen beter in het spelletje van barca dan Fabregas, wat een geweldige speler die Rakitic.

Het was maar een oefenwedstrijd tegen een Mexicaanse ploeg, die kan worden beschouwd als het niveau Elche/granada etc, maar de Barcelona contouren zijn wel degelijk zichtbaar. Het positiespel, en dan met name het druk zetten en het moeiteloos laten rondgaan van de bal met het juiste tempo, is echt een verademing ten opzichte van het seizoen onder Tata Martino.

Luis Enrique lijkt de passie, gretigheid en opoffering weer terug te brengen naar Barca. Dat is iets waar ik en vele Barcelona fans al langer op zoek naar zijn denk ik. Messi leek frisser, Neymar had veel meer ruimte en vrijheid dan onder Tata, Rakitic heeft geen enkele foute pass gegeven en de misschien wel mooiste pass van dit jaar? Nee zonder grappen en grollen, ik wil Barcelona zien tegen Villareal op de tweede speeldag in La Liga. Als het spel dan net zo dominerend is als vandaag en eigenlijk de gehele voorbereiding, ga ik uit van een leuk seizoen. Een seizoen waarin we het veel clubs lastig zullen maken.

Prima overwinning en wat is die Munir toch een super talent. Echt een juweel, kan het enige talent na Messi en Bojan worden dat eigenlijk meteen vanuit la Masia gaat voor een plek in de eerste selectie. Ik hoop dat hij erbij mag blijven in ieder geval!

18 augustus 2014 om 23:24

Barca verloor afgelopen seizoen wel van elche

18 augustus 2014 om 23:49

Haha ja, vorig jaar was Barcelona echt niet zo sterk. Desondanks hadden echt veel sterke teams moeite met Barcelona. Real won enkel in de Copa, het gehypte Manchester City kreeg over 2 wedstrijden 4-1 pakslaag, Atleti maakte het ons lastig maar scoorde zelf ook niet al te vaak. Het was een matig jaar, maar zelfs wanneer Barcelona matig is hebben teams het heel lastig tegen ons. Ben echt heel benieuwd of het pressie zetten en het onder druk uit voetballen ook gaat werken tegen een aanvallend sterke ploeg als Villareal.

18 augustus 2014 om 23:45

Ze waren werkelijk fantastisch, de selectie is ook breder dan vorig jaar.

Verder kloppen er jeugdspelers aan de deur die kunnen uitgroeien tot wereldtoppers. Toch wil ik al het enthousiasme ietwat temperen. Barcelona was deze tijd vorig jaar ook weergaloos, Santos werd met 8-0 verslagen en ook de eerste competitiewedstrijden, tegen Levante, werd met 8-0 en oogstrelend voetbal gewonnen. Toch was het een dramatisch seizoen en was de coach werkelijk verschrikkelijk.

Ik heb enorm veel vertrouwen, maar het is echt nog afwachten.

18 augustus 2014 om 23:52

Het is precies zoals jij het zegt. Een kanttekening is dat vorig jaar Messi en Neymar vorig jaar niet zo fris leken als nu. Daarnaast voegen de nieuwe, door vele bekritiseerde aankopen, zo op het eerste oog heel wat toe aan Barcelona. Die factoren, in combinatie met de teruggekeerde pressie en het op een hoger tempo laten rondgaan van de bal, laten mij hopen op een mooi en succesvol seizoen. Villareal op de tweede speeldag van La Liga, is op dit moment de match in mijn ogen. Dan zullen we zien waar we staan, en of al dit moois echt is, of slechts een illusie.

Leuke uitslag natuurlijk maar deze uitslag en prestatie zeggen natuurlijk helemaal niks. Verleden jaar eindigde een soortgelijk potje zelfs op 8-0 en ook toen oogstrelende combinaties gezien.

Maar dat was dus geen voorbode van een even schitterend seizoen.

Misschien dat het nu allemaal beter uitpakt voor Barcelona maar als de basis daarvoor deze wedstrijd zou zijn, dan is die basis alvast niet de juiste.

munir wat een talentje! lekker veel betrokken bij het spel.

mathieu stond redelijk te verdedigen.. of dat genoeg is voor real / athelico madrid? dat betwijfel ik.
hij liet wel meer zien dan ik verwacht had.

ook was rafinha redelijk.. heb betere wedstrijden gezien van hem imo.

jammer dat we geen grimaldo hebben kunnen bewonderen wat is dat een beest!

rakitic heeft weer aardig wat meters gelopen kan xavi helaas niet meer aan tippen.

eindelijk iemand die een schot durft te nemen i.p.v dat saaie tikkie takkie tot aan het doel.

oja heerlijk dat laatste doelpunt van sandro ( gunde meneer bijtertje geen doelpunt!)

even de pracht doelpunten van neymar terzijde oogte hij helaas vermoeid... misschien iets te vroeg?

p.s: ja ik ben real madrid fan.. maar ook een voetbal fan dus #getonmylife

18 augustus 2014 om 23:26

Eindelijk eens een normale fan van Real die zich positief kan uiten over Barca (niet iedereen, ik bedoel de hypocrete fans uiteraard).

Door de vele uren die ik draai doordeweeks was dit eindelijk mijn eerste echte wedstrijd van Barça die ik heb kunnen zien. Wat lekker.

Samper, Munir, Rafinha en Sandro zijn de toekomst. Machines zijn ze. Ze bloeden potentie en barsten van het talent. Uitstekende partij laten zien. Veel snelheid, beweging, inzicht en intelligentie bezitten ze. Ik zie ook dat ze gauw op elkaar ingespeeld zijn omdat ze zich veel onderlinge automatismen hebben aangeleerd. Weer een wapen erbij om het initiatief te pakken. Grote talenten, ik ben tevreden over ze en kan niet wachten om hun in actie te zien komend seizoen.

Ik ben al ongeduldig qua karakter dus dit kon er eigenlijk absoluut niet bij.

wanneer gaat vz stoppen met die stomme vragen?

Leuke goal van neymar, maar hoort dit nou ook bij uitdagen zoals bij El ghazi of telt dit dan weer niet?

Kan iemand mij vertellen hoe Suarez mocht spelen? Is zijn straf opgeheven?

19 augustus 2014 om 11:30

Dit was een vriendschappelijk wedstrijd. Die mag hij wel spelen maar competitie wedstrijden nog niet. Daarvoor is ie nog geschorst tot eind oktober. Geldt ook voor CL wedstrijden en bekerwedstrijden.

Als Barca op de korte termijn niet succesvol wordt dan wordt het het wel op de lange termijn. Als je ziet wat er de komende jaren gaat doorbreken dan is dat veelbelovend. Als je dat vergelijkt met welke jonge spelers Man united dit seizoen heeft gespeeld, dan heeft Barca echt een veel betere jeugdopleiding.

Sorry hoor, maar dit bewijst dat die hele corrupte Fifa een grote grap is. Eerst mocht Suarez helemaal niet deelnemen aan voetbal gerelateerde activiteiten, nou mocht ie in eens wel trainen en nu ineens voetballen? Die idioot had een heel seizoen moeten worden geschorst, maar nee hoor de corrupte bende houd hem en Barcelona weer een hand boven het hoofd!

Vind toch dat je de 3-0 tekort doet met een rommelsituatie, mooi passje en knap gedaag van Neymar.

19 augustus 2014 om 00:39

Prima resultaat met een leuke wedstrijd in de mix. Maar vorig seizoen ook een 7-0 tegen Santos bv enz enz. Het zegt nog niks. Eerst eens kijken morgen hoe de madrileense clubs ervoor staan en volgende weekend barca. Hopen op een spannend seizoen

Dubbel gevoel bij deze makkelijke overwinning. Vond het positie en combinatiespel nog niet gigantisch sterk en de doelpunten waren vaak aan gestuntel van Club Leon te danken, wel had Iniesta een heerlijke pass en Rakitic een paar fantastische ballen.
Hopelijk wordt het een mooi seizoen!

Kijk maar goed want dit barca is goed neymar speelde goed el haddai ook goed van messu verwachte je het wel en van sandro schrikte ik ook wat heeft barca een tallentjes er bij zitten en dan bedoel ik ook neymar sandro haddadi en al die anderen dit barca kan nog wel voor de landstitel kunnen gaan met rakitic en iniesta goed middenveld die de ballen kunnen passen en hebben een best schot dus wil iemand nog wat toevoeg

Op basis van de wedstrijd zie je al wel een body en frame. Het is echt nog steeds fijn afstemmen en inpassen. Het team ziet er fris, sterk en gretig uit, de aankopen die gedaan zijn laten in mijn ogen zien wat ze kunnen, met de gewenning en fijn afstemming dadelijk zie ik ze zeker nog wel een stap maken. Ik ben erg benieuwd naar het centrale duo. Wat de rechtsback gaat worden. Het inpassen van de jeugd is des Barca's, dat is goed met name voor de gevestigde orde, denk niet dat er rust genomen kan worden want men staat klaar. Dat signaal miste ik ook vorig seizoen. Concurrentie maakt je scherper en moet je gretiger maken om te blijven presteren.
Terug naar de wedstrijd, sterke opbouw, veel aanvallende drift, sterk middenveld, kansen kwam zat, en men zat er kort op het doel. Omschakeling kan nog beter vind ik, maar bij vlagen werd er goede druk gezet op bal en op de directe tegenstander, verdedigend werd er weinig weggegeven. In totaal gewoon een goede wedstrijd die zeker een mooie aanloop naar Elche is. Nog een paar wedstrijden en dan staat er een sterk Barca wat gewoon voor niemand onder hoeft te doen.

Barca word gewoon Kampioen ze zijn sterker geworden.

19 augustus 2014 om 21:36

Real Madrid gaat kampioen worden ze zijn sterker geworden. Atletico Madrid gaat kampioen worden ze zijn sterker geworden. Sevilla gaat kampioen worden ze zijn sterker geworden. Fc dordrecht gaat kampioen worden ze zijn sterker geworde.

Vind t toch mooi om te zien....Suarez in een Barcelonashirt.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren