Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Noussair Mazraoui komt na mislukt seizoen met dringend verzoek aan Bayern

Laatste update:

Noussair Mazraoui is ontevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt bij Bayern München, zo meldt het Duitse Kicker. De Marokkaans international voelt zich sinds de komst van trainer Thomas Tuchel overbodig in München en zou naar verluidt willen vertrekken bij de kampioen van Duitsland.

Clubs die gebruik willen gaan maken van de diensten van de 22-voudig international van het Marokkaanse elftal zullen diep in de buidel moeten tasten. Het contract van de voormalig Ajacied loopt namelijk door tot medio 2026. De in Leiderdorp geboren rechtervleugelverdediger kwam dit seizoen slechts tot negentien Bundesliga-optredens. Hierin wist hij een doelpunt te maken en vier assists af te leveren.

Na een stroef begin veroverde Mazraoui na het WK een basisplaats onder voormalig trainer Julian Nagelsmann. Toen Nagelsmann in maart ontslagen werd, belandde Mazraoui op een zijspoor. De Beierse club heeft met João Cancelo en Benjamin Pavard nog twee andere spelers in huis die de rechtsachterpositie kunnen invullen. Naar verluidt is de Fransman echter ook ontevreden over zijn speeltijd en stuurt hij tevens aan op een vertrek.

De vervanger van Pavard en Mazraoui is al binnengehaald door de Duitse kampioen. Konrad Laimer komt deze zomer transfervrij over van RB Leipzig. De middenvelder heeft in het verleden ook rechtsachter gespeeld. Tevens heeft Der Rekordmeister met de Kroatische Josip Stanisic nog een speler achter de hand die uit de voeten kan op rechtsback. Ook Joshua Kimmich kan aan de rechterkant van de verdediging worden geposteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik lees geen enkel bron of statement van de speler zelf. De laatste wedstrijden speelde hij weer basis. Vraag mij oprecht af hoe deze verhalen allemaal worden verzonnen.

5 juni 2023 om 13:05

Eigenlijk hebben journalisten wel de meest ideale baan. Beetje fantasie gebruiken en wat opschrijven. En je krijgt er betaald voor!

on. Zie Mazzroui wel slagen daar, mits hij eens fit blijft. Toen hij transfervrij was, begreep niet waarom Barca niet kwam. Zie hem daar beter passen, helemaaal nu Bayern vast zit aan Tuchel.

5 juni 2023 om 13:18

@mrkrillin

Dat is hem juist, Barça kwam wel maar niet met zo'n voorstel als dat van Bayern. Die konden financieëel net iets meer bieden en uiteraard is Bayern op dit moment een stap hoger dan Barcelona.

1+1=2

5 juni 2023 om 13:32Fcinsider

Dank voor de update, was dan langs mij heen gegaan (of gewoon vergeten). Wel zonde!
Nu hebben jullie een dure CV op rechtsback en Mazzroui is sws paar klassen beter dan de laatst gekochte Ajacied Dest.

5 juni 2023 om 13:45

Vroeger moest een journalist dingen onderzoeken en verifieren, maar tegenwoordig lijkt het meer op de Privé!

5 juni 2023 om 16:53

Ik denk dat als toen xavi coach was dat ze dest niet gekocht hadden

5 juni 2023 om 13:48

Echt he Tarik... ik denk dat in dit hele artikel niks staat wat waar is hahaha. Hoe ik het zie: Mazraoui heeft aangetoond in het eerste seizoen dat ie het spel niveau van Bayern aankan. Heeft pech gehad met blessures maar daartegenover wel een prachtige wk op zn naam staan. ook onder nieuwe trainer Tuchel zn basisplaats alweer binnengehaald getuige zn 422 minuten gespeeld vd mogelijke 450 minuten in de laatste 5 wedstrijden.
Pavard wil al langer weg, Cancelo was gehuurd dus de concurrentie voor volgens jaar zie ik niet. Ook een kampioenschap binnengetikt dus zonder problemen weer lekker CL in Pot 1.
In tegenstelling tot het artikel zie ik alleen maar roze wolken voor Noussair Mazraoui. Mits......hij wel fitter blijft de komende jaren.

5 juni 2023 om 13:51

@tarik: En niet alleen stond hij basis, maar Tuchel was ook zeer tevreden over zijn optredens in die laatste wedstrijden. Daar komt bij dat Pavard mogelijk vertrekt, maar ook op links Lucas en Davies in nadrukkelijke belangstelling staan van andere clubs.

Ik snap sommige spelers niet. Beseffen spelers die vanuit nederland naar het buitenland vertrekken (zeker naar de topclubs) niet dat de kans dat ze misschien vaker niet dan wel spelen vrij groot is ?

5 juni 2023 om 13:26

Vraagje: verwacht jij bij een volgende stap in je carrière ook dat je bij een nieuw bedrijf aan de zijlijn gaat staan en kijken hoe andere talenten werk beter oplossen dan jij? Of verwacht je bij een nieuwe stap in je carrière dat je bij belangrijke bijdrage kan leveren aan de werkzaamheden binnen het bedrijf en door kan groeien?

5 juni 2023 om 13:31

Tsja, dat je ambitie en dat hebben een hele hoop mensen blijkbaar niet gezien de reacties op platforms als deze.

5 juni 2023 om 15:39

Vind je dit zelf nu ook niet een beetje een scheve vergelijking Inke? In een normaal bedrijf neem je toch geen mensen aan om in te vallen? Een voetbalelftal werkt toch heel anders?

5 juni 2023 om 15:43

Adonis. Dat jij de vergelijking niet begrijpt, betekent niet per se dat de vergelijking scheef is. Wat ik ermee bedoel is dat een speler, en helemaal een jonge en talentvolle speler als Mazraoui, er bij een stap in zijn carrière natuurlijk niet vanuit gaat dat hij even als wisselspeler gaat fungeren. Wat volkomen logisch is als je ambities hebt. Ik trek het naar het bedrijfsleven om het voor Janssen binnen zijn eigen kaders beter te laten voor stellen.

5 juni 2023 om 20:39

Dat is nogal een slecht voorbeeld. In de voetballerij heb je concurrentie voor diezelfde positie en die concurrentie blijft aan en kan uitgebreid worden. Dan heb je te maken met een spreekwoordelijke voedselketen. De stap van Ajax naar Bayern is nou eenmaal een grote en Mazraoui komt niet binnen als een hele grote meneer of iets dergelijks.

Hoe dan ook is het wel jammer. Mazraoui is een prima speler, maar heeft voor dat niveau wel tekortkomingen in defensief opzicht. Ik denk dat hij daarom ook geen basisplaats heeft. Hij is namelijk ook niet vreselijk snel of sterk, waardoor hij z'n defensieve mankementen niet makkelijk kan compenseren met snelheid en fysieke kracht.

Maar goed, het lijkt me niet gek dat Mazraoui graag wil spelen. Die moet gewoon lekker een stapje omlaag doen en ergens in de Europese subtop gaan spelen.

5 juni 2023 om 23:56

Inke

Het gaat er toch om dat meerdere spelers concurreren om één positie en dat het onmogelijk is om alle spelers op te stellen waardoor er altijd mensen naast staan. In tegenstelling tot een normale baan bij een bedrijf waar iedereen aangenomen wordt om een taak uit te voeren. Dat maakt het een scheve vergelijking. Het is namelijk niet te vergelijken.

5 juni 2023 om 13:42

Ik denk eerder dat spelers naar een club worden gehaald met een bepaald perspectief. Dan kan natuurlijk de speler nog door de mand vallen en slecht presteren. Bij Noussair kwam er een andere trainer, in zijn ogen, en dat zorgde voor minder speelminuten. Dan kan je gaan jammeren of je de pestpleuris trainen en laten zien wat je waard bent.

Tegenwoordig zie je eigenlijk spelers die enkel de makkelijke weg kiezen en dan een transferverzoek indienen. Schavuiten, werken voor je .... geld roepen we in Rotterdam.

5 juni 2023 om 15:55

Maar als je kijkt naar de rechtsbacksituatie bij Bayern is het toch niet zo gek dat je als aankoop denkt daar een hoop te spelen? Denk niet dat hij die Stanisic als concurrent hoeft te zien, en Kimmich staat als controleur vaak als eerste naam op het wedstrijdformulier. Laatste keer dat die rechtsback stond kan ik me niet eens herinneren. Blijft Pavard over, en dat is ook meer een gelegenheidsrechtsback. Bayern leek me de ideale plek voor Mazraoui, mits fit.

Ik las volgens mij een aantal weken terug van een betrouwbare bron dat Galatasaray hem wilt huren met optie tot koop ter vervanging van Sacha Boey die waarschijnlijk naar Arsenal of Brighton verkast. Misschien wel de best mogelijke vervanging, al vraag ik mij af of hij nog steeds als rechtsback wilt spelen. Ook Ajax kan hem goed gebruiken nu het blijkt dat Jorge Sanchez alleen goed is in.. ja, in wat, eigenlijk?

5 juni 2023 om 13:11

Daarnaast heeft ajax er al eerder geen probleem mee gehad om een speler transfervrij de deur uit te laten lopen en voor de hoofdprijs terug te halen

5 juni 2023 om 13:21

In verband met de 8+3 regel die de Turkse competitie hanteert heeft Galatasaray doorgeschakeld naar Mert Müldür. Mazraoui wordt hem niet.

5 juni 2023 om 13:50

Ik denk dat met het eventueel aantrekken van Ugurcan dat geen probleem is. Met Ugurcan, Kazimcan, Abdulkerim en Kerem hebben we dan in ieder geval genoeg Turken van niveau. Mert Muldur hoeft van mij niet. Hij heeft ons afgelopen winter nog afgewezen en naar blijkt is hij nu aan het smeken om alsnog naar ons te komen. Hoef hem niet meer, tbh. Dan maar Kaan Ayhan op rechtsback.

5 juni 2023 om 13:58

Gelijk heb je bro, alleen denk ik dat Kerem wel zijn transfer gaat pakken, denk ook dat Abdulkerim weggaat aangezien hij een sterk seizoen heeft gedraaid en 29 jaar is, voor hem is het nu of nooit. Kaan Ayhan is toch gehuurd? volgens mij gaat hij weer terug naar Sassuolo. Ze zeggen ook dat we een akkoord hebben bereikt met Ugurcan voor 8 mil + CL bonus. We shall see renktas!

5 juni 2023 om 13:26

Mazraoui bij GS? Wat een grap. Die jongen kan het niveau gewoon makkelijk aan, is bij Bayern, als hij speelt, ook gewoon een van de beteren.

5 juni 2023 om 13:48

Waarom zou het een grap zijn? Gala heeft Icardi, Zaniolo en Lucas Torreira pas nog aangetrokken. Daar past Mazraoui gewoon bij. Als hij bij Bayern een van de beteren was, zou hij elke wedstrijd spelen. Aangezien dit niet het geval is, betekent het dus dat hij niet een van de betere is. Jammer, maar helaas.

5 juni 2023 om 14:38

Dat zijn spelers die al klaar zijn in de topcompetities. Maz gaat echt niet naar Turkije, zie hem eerder terug naar Ajax gaan. Maar sws is heel dit artikel Bullshit, cancelo en pavard gaan weg en daarnaast laatste speelrondes genoeg minuten gemaakt!

5 juni 2023 om 14:40

Ja maar gala is denk ik eerlijk gezegd nog niet eens een top 40/50 club van europa.
Als je van bayern een trapje lager gaat heb je ook nog mooie grotere/betere clubs zoals een benfica/milan/arsenal etc

5 juni 2023 om 15:19

Flacko, vergeten dat Mazraoui een halve WK finalst is, en met Ajax bijna alles bereikt heeft wat er te bereiken valt? Zoals ik al zei, hij is van meerwaarde bij Bayern, dan heb je niks te zoeken bij GS.

Hele goede speler Mazraoui, mits hij fit is. Als je een heel seizoen fit en beschikbaar bent kun je dingen eisen van een club maar als je niet fit geweest bent is dit lastig. Op het einde speelde hij weer en als hij zo blijft spelen verwacht ik ook dat hij volgend seizoen veel (meer) kansen gaat krijgen. Ook omdat hij op links eventueel ook uit de voeten kan.

5 juni 2023 om 13:16

Hij is (volgens mij) nog nooit een heel seizoen fit geweest.

Zijn er heden ten dage überhaupt nog spelers die willen vechten voor een basisplek? Of is het meteen vertrekken als je (tijdelijk) op een zijspoor beland?

5 juni 2023 om 13:15

Hij zou daar inderdaad goed passen, maar bij die club is het vooralsnog even afwachten wat Messi wil en hoe ver Barcelona kan en wil gaan om die kleine baltovernaar terug te halen. Als er dan nog geld overblijft voor Mazraoui zou ik hem wel halen als ik Xavi was.

Stond de laatste 6 wedstrijden van het seizoen gewoon in de basis, en Cancelo gaat ook weer weg. Lijkt me onzin dit

Spelers als Mazraoui en Gravenberch hebben zichzelf toch ook wel schromelijk overschat. De Ligt en De Jong hadden uitzonderlijke kwaliteiten. Maar voor de rest waren het gewoon jongens die nuttig waren in het Ajax systeem. Wat werkte omdat de selectie perfect was samengesteld. Ziyech was samen met Tadic en Lisandro de enige met extra's van de overige jongens. Goed, Tadic wordt wat minder met de jaren. En Ziyech heeft compleet de verkeerde stap gemaakt naar een club met een absurd beleid en een systeem waar hij niet in past.

5 juni 2023 om 13:37

Gravenberg had zeker nooit weg moeten gaan, echt zonde van zijn talent.
Snap van mazraoui wel dat ie een stap wilde maken, echter is bayern de absolute top.
Een Milan bijvoorbeeld had een betere optie geweest.

5 juni 2023 om 13:40

Mazraoui heeft gewoon een goed seizoen gedraaid het is ondat ie hart problemen kreeg . Tja over gravenberg is 1 ding zeker dat het totale mislukte seizoen was

5 juni 2023 om 13:43

Wat een onzin hij heeft genoeg potten gespeeld en kan het niveau makkelijk aan.

5 juni 2023 om 20:46

Gravenberch wel. Mazraoui doet het niet eens zo ontzettend slecht, maar heeft net te weinig om structureel een basisspeler te worden. Voor een middenvelder of aanvaller zijn z'n kwaliteiten aan de bal niet bijzonder en voor een back kan hij eigenlijk niet goed verdedigen. Mazraoui is ook niet zozeer te slecht of zo, maar een club als Bayern haalt altijd ergens een betere back vandaan. Mazraoui moet lekker naar de Europese subtop.

Verder is Ziyech zo'n speler als Calhanoglu. Ze hebben specifieke kwaliteiten, maar hebben wel een plafond qua niveau. Die is gewoon niet goed genoeg om het verschil te maken in de top van Engeland. Hij heeft te vaak de bal nodig om er iets goeds mee te doen, fysiek komt hij er daar niet goed vanaf en in tegenstelling tot de Eredivisie, herovert hij de bal in de Premier League niet zo goed terug. Ziyech is voor Europese begrippen goed, maar zeker niet fenomenaal. Hij is inmiddels ook alweer 30 en kan buiten zijn talent ook niet terugvallen op andere aspecten.

Goede speler die zeker het niveau van Bayern aan kan. Als ik hem was geduldig blijven en komend seizoen vol ervoor gaan!!

Wat niet in het artikel staat, shame on you VZ, is dat hij er een langere periode uit heeft gelegen dit seizoen vanwege hartproblemen. Hier lijkt hij gelukkig volledig van hersteld.

5 juni 2023 om 15:41

Als dat waar is van die hartproblemen, dan vraag ik mij wel af hoe het kan dat zoveel spelers met een ajax-verleden hartproblemen hebben?

Mazraoui, samen met Martinez de oorzaak van het verval van Ajax, hoeft toch geen schrik te hebben van de genoemde namen en zal aankomend seizoen wel de nr.1 voor rechtsachter worden.

5 juni 2023 om 16:39

Mazraoui zijn hartproblemen waren het gevolg van een COVID-19 infectie tijdens het WK in Qatar. Als ik het me goed herinner zijn ontstoken hartzakjes één van de dingen die je kan oplopen als je Corona hebt gehad maar ben niet helemaal zeker en ben ook geen dokter natuurlijk.

Speelde voor zijn blessure regelmatig en sterk. Ook onder tuchel de laatste 6 wedstrijden in de basis en was belangrijk. Kan mij niet voorstellen dat dit waar is .

Speelde pavard uit de basis toen kwam die gekke tuchel. Dan begrijp ik hem wel het is omdat davies geblesseerd raakte en hij zodoende best wel veel heeft gespeeld voor een eerste seizoen. Ik vind mislukte seizoen best overdreven

Tot zijn blessure speelde hij toch goed. Daarna trainerswissel. Geklaag. Erna speelde hij gewoon weer alles volgens mij...

Cancelo gaat weg. Ze gaan proberen Guerreiro te halen...

Pavard wil eigenlijk ook weg. Dan zou hij sowieso al nummer 1 moeten zijn, mits fit. Als Nous nu eens fit blijft, kan hij zich bewijzen.

Ik vind hem bij Bayern de beste optie op rechtsback.
Pavard heeft het in mijn ogen (net) niet en speelt ook zo nu en dan als CB, Stanicic vind ik minder en Cancelo is gehuurd en zal (in eerste instantie) terugkeren bij City. Ik denk daarom dat hij volgend seizoen ook gewoon onbetwiste basisspeler zal gaan zijn. Laimer is geen concurrent, die is middenvelder en zal dat ook blijven verwacht ik.

Als hij weg wil is het niet vanwege de minuten. Laatste wedstrijden weer basis en speelde gewoon goed. Als je het mij vraagt 1 van de beste voetballende backs in de wereld. Ik denk dat hij het gewoon niet zit zitten om onder Tuchel te voetballen.

Barca ,sla je slag
Ik wou/hoopte dat laporte voor hem all deze moeite ging doen in plaats van Messi.

Misschien wel degene die wij afgelopen seizoen het meest misten bij Ajax. Zorgt voor zoveel meer voetbal van achteruit. En was met Antony echt een levensgevaarlijke tandem. Mits fit (wat nog wel eens een probleem is bij Nous) in potentie één van de beste rechtsbacks van de wereld en zou dus ook het niveau van Bayern aan moeten kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren